Obi-Wan
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.400
- Πόντοι
- 786
σκωτια εχει πιο καλα μουνια απο αγγλια?
Πιο δεμένες σε σώμα. Τα καλύτερα τα εχει το Λίβερπουλ που είναι Ιρλανδο-Αγγλο μιξη
σκωτια εχει πιο καλα μουνια απο αγγλια?
Εδιμβούργο με Γλασκώβη είναι τόσο διαφορετικά όσο το χωριό των Χόμπιτ με την Μόρντορ
εισαι κομματακι μακρια! αν κατεβεις προς το νοτο..ευχαριστως darling!
Αν εισαι λονδινο novikod στο ιταλικο να πας ;)
Αλλιως εχει σχετικα φθηνο lunch box (35 pounds) για sushi στο nobu... Ολα στο mayfair
Τα ίδια . Έχει περισσότερες ρουσες
Πιο δεμένες σε σώμα. Τα καλύτερα τα εχει το Λίβερπουλ που είναι Ιρλανδο-Αγγλο μιξη
Αν εισαι λονδινο novikod στο ιταλικο να πας ;)
Αλλιως εχει σχετικα φθηνο lunch box (35 pounds) για sushi στο nobu... Ολα στο mayfair
οι ρουσες τι ειναι?
Το ένα είναι αριστοκρατικό λευκό με λόφο και το άλλο είναι τίγκα εργατικοί πύργοι μες την μαυρίλα
εδιμβουργο ειναι πιο καλα?
ειναι ακριβα λενε
Πρώτον: Προκειμένου να σε γνωρισουν, πολλοι ειναι ικανοι να πουν οτι μενουν και στα νησια Φιτζι.To inbox μου εκανε μπαμ, δε περιμενα να μενετε τοσοι πολλοι Αγγλια! Αν θελετε να κανονισουμε ολοι μαζι ελληνικη βραδια! Φερτε κ τις γυναικες σαςςς
Πρώτον: Προκειμένου να σε γνωρισουν, πολλοι ειναι ικανοι να πουν οτι μενουν και στα νησια Φιτζι.
Δευτερον: Μην μας ξενερωνεις. Τι γυναικες να φερουμε? Να σε πηδηξουμε θελουμε.
Την καλησπερα μου Ναύαρχε.Εγινα πρωτος κατοικος πλανητη Αρη
Δικηγορε εγραψες χαχαχαχχαχχαχαα
Θα πας φιτζι;;; Που σου ηρθανε
Την καλησπερα μου Ναύαρχε.
Πρώτον: Προκειμένου να σε γνωρισουν, πολλοι ειναι ικανοι να πουν οτι μενουν και στα νησια Φιτζι.
Δευτερον: Μην μας ξενερωνεις. Τι γυναικες να φερουμε? Να σε πηδηξουμε θελουμε.
Εσκασαν μυτη οι δυο σπαζοκλαμπανιες, ο εριστικος φιλοσοφος και η κοτα η λυρατη να τρολαρουν και αυτο το νημα. Ειδικα ο δευτερος ειναι θαυμα που ξεμυτισε απο το "μεγαλειοτατο" (τρομαρα του) νημα και δοκιμαζει τις δυναμεις του σε αλλο. Αλλα ειναι γνωστο οτι οπου μυριστειπεοςτον Αλεξ τρεχει ολο χαρα, αλλα φευ.
Κατα τα λοιπα, αγαπητη πενταστερη, το νου σου στο μουνι-βαγονι, εχει τασεις σχιζοφρενειας (συριζαικο σκουπιδι), καθε διαπροσωπικη επαφη μπορει να ειναι καταστροφικη. Εκτος αν εκπαιδευεστε σε τομεα της ψυχολογιας ή παρεμφερη, ενδεχεται να σας βοηθησει σε χρησιμα συμπερασματα για το ειδος του ανθρωπου και για τροφη για σκεψη πως μπορει να καταντησει ενας ανθρωπινος νους.
Καλημερα, τα σεβη μου, συνεχιστε.
Τι βλέπω;
Εκτός από Ηρακλής του στέμματος, γίνατε και θεματοφύλαξ της Μαριώς;
Άντε!!! Και εις ανώτερα!!! Εύχομαι και ανθυποκηπάρχης του κ. Αβραμοτριάντη.