Νέα

Ελληνες της Αγγλιας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 283
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
25.992
Πόντοι
26.096
Φεύ!

URL]]

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
25.992
Πόντοι
26.096
Τραγωδία στον αρχαίο κόσμο και <τραγωδία> στον σύγχρονο!
URL]]

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Τραγωδία στον αρχαίο κόσμο και <τραγωδία> στον σύγχρονο!
http://[URL unfurl="true"]www.tharrosnews.gr/sites/default/files/field/image/adigoni.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

ω κοινον αυταδελφον Ισμηνης καρα...
Ευγε, μορφωμενο αγορι!

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.276
Πόντοι
25.467
Πρωτον: στις διερευνητικες ερωτησεις π κανω απαντανε..
Δευτερον : με την ορεξη θα μεινετε!

Τολμήσατε να σερβρίρετε απόρριψη στον Μεγαλειότατο;  :o

Ουαί βαβαί παπαί ιαταταί!!!

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Τι βλέπω;  :)

Εκτός από Ηρακλής του στέμματος, γίνατε και θεματοφύλαξ της Μαριώς;  :)

Άντε!!! Και εις ανώτερα!!! Εύχομαι και ανθυποκηπάρχης του κ. Αβραμοτριάντη.  :)

Οχι δα, αυτα ειναι αλλων κουσουρια, εγω εγραψα "τα σεβη μου, συνεχιστε".

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Τολμήσατε να σερβρίρετε απόρριψη στον Μεγαλειότατο;  :o

Ουαί βαβαί παπαί ιαταταί!!!

Σε αντιθεση με εσενα εγω δε μιλω στο πληθυντικο, οποτε τη απαντηση πηγαινε σε ολους τους καλοθελητες κ οχι μονο στον "Μεγαλειοτατο"!

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.276
Πόντοι
25.467

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.276
Πόντοι
25.467
Σε αντιθεση με εσενα εγω δε μιλω στο πληθυντικο, οποτε τη απαντηση πηγαινε σε ολους τους καλοθελητες κ οχι μονο στον "Μεγαλειοτατο"!

Μάλιστα. Συνεπώς μέσω της απόρριψης στην ανάρτησή του μεγαλειοτάτου, δράττεστε της ευκαιρίας να ενημερώσετε άπαντες τους επίδοξους "εραστές της ομίχλης". :)

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Μάλιστα. Συνεπώς μέσω της απόρριψης στην ανάρτησή του μεγαλειοτάτου, δράττεστε της ευκαιρίας να ενημερώσετε άπαντες τους επίδοξους "εραστές της ομίχλης". :)

Μα αυτο αγαπητε εχει εννοηθει στο αρχικο μου ποστ οπου αναφερομαι σε παρειστικη γνωριμια και χαβαλεδιασμα! Αν ηθελα να πηδηχτω, θα εβρισκα σιγουρα καποιο τροπο οχι τοσο οφθαλμοφανη! :)
Δε μου λειπει το πηδημα, η κοινωνικοποιηση μου λειπει..και επειδη ειμαι ον κοινωνικο και γουσταρω να εχω παρεες κ να βγαινω εξω γιαυτο αναφερθηκα δημοσιως προς τους απανταχου ελληνες της Αγγλιας!
Ελπιζω να σε καλυψα!

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Μα αυτο αγαπητε εχει εννοηθει στο αρχικο μου ποστ οπου αναφερομαι σε παρειστικη γνωριμια και χαβαλεδιασμα! Αν ηθελα να πηδηχτω, θα εβρισκα σιγουρα καποιο τροπο οχι τοσο οφθαλμοφανη! :)
Δε μου λειπει το πηδημα, η κοινωνικοποιηση μου λειπει..και επειδη ειμαι ον κοινωνικο και γουσταρω να εχω παρεες κ να βγαινω εξω γιαυτο αναφερθηκα δημοσιως προς τους απανταχου ελληνες της Αγγλιας!
Ελπιζω να σε καλυψα!

Μην εκπλησεσαι, εχει να κανει με ανθρωπους που ισχυει το αντιστροφο, εχουν κοινωνικοποιηση (στο νημα του Ν.5Η.7Θ.) αλλα τους λειπει το πηδημα.

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Ελπιζω να σε καλυψα!

Είναι που είναι χαρούμενος ο καιρός εκεί και θα τρέχετε στα πάρκα ολημερίς γι πικ νικ!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Έχουν κάποιο λόγο οι Άγγλοι που είναι όλη τη μέρα μέσα!!!

Καλή επιτυχία πάντως!!! :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:

Επισκέπτης
Κοριτσι μ δεν νομιζω απο εδω μεσα να θελουν να σε γνωρισουν φιλικα οπως εγραψες οτι θες!

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Κοριτσι μ δεν νομιζω απο εδω μεσα να θελουν να σε γνωρισουν φιλικα οπως εγραψες οτι θες!

Γιατί το λες;;;Εγώ διατίθεμαι να την κάνω παρέα!!!

Μαντάμ καμιά ωραία φίλη έχεις;;; :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.276
Πόντοι
25.467
Ελπιζω να σε καλυψα!

Δεν σας λείπει η κοινωνικοποίηση. Αυτήν την έχετε δεχθεί από την οικογένειά σας, από το σχολείο καθώς και από λοιπούς θεμούς. Ουτε η κοινωνικότητα σας λείπει εφόσον είστε κοινωνική. Αυτό που σας λείπει είναι κοινωνικές συναναστροφές.  :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom