Επισκέπτης
Ολες ειναι θεες.Γιατί το λες;;;Εγώ διατίθεμαι να την κάνω παρέα!!!
Μαντάμ καμιά ωραία φίλη έχεις;;;
Ολες ειναι θεες.Γιατί το λες;;;Εγώ διατίθεμαι να την κάνω παρέα!!!
Μαντάμ καμιά ωραία φίλη έχεις;;;
Δεν σας λείπει η κοινωνικοποίηση. Αυτήν την έχετε δεχθεί από την οικογένειά σας, από το σχολείο καθώς και από λοιπούς θεμούς. Ουτε η κοινωνικότητα σας λείπει εφόσον είστε κοινωνική. Αυτό που σας λείπει είναι κοινωνικές συναναστροφές.
Μην εκπλησεσαι, εχει να κανει με ανθρωπους που ισχυει το αντιστροφο, εχουν κοινωνικοποιηση (στο νημα του Ν.5Η.7Θ.) αλλα τους λειπει το πηδημα.
Πρώτον: Προκειμένου να σε γνωρισουν, πολλοι ειναι ικανοι να πουν οτι μενουν και στα νησια Φιτζι.
Δευτερον: Μην μας ξενερωνεις. Τι γυναικες να φερουμε? Να σε πηδηξουμε θελουμε.
Είναι που είναι χαρούμενος ο καιρός εκεί και θα τρέχετε στα πάρκα ολημερίς γι πικ νικ!!!!
Έχουν κάποιο λόγο οι Άγγλοι που είναι όλη τη μέρα μέσα!!!
Καλή επιτυχία πάντως!!!
Ολες ειναι θεες.
Σε πληροφορω οτι εχθες ενω ολοι οι φιλοι μου στην Ελλαδα παραπονιοντουσαν για τον καιρο, εδω ειχε μια υπεροχα ηλιολουστη μερα!!
Κοριτσι μ δεν νομιζω απο εδω μεσα να θελουν να σε γνωρισουν φιλικα οπως εγραψες οτι θες!
Σε πληροφορω οτι εχθες ενω ολοι οι φιλοι μου στην Ελλαδα παραπονιοντουσαν για τον καιρο, εδω ειχε μια υπεροχα ηλιολουστη μερα!!
Οχι εσύ ρε που πήρες θάρρος αμέσως!!!Η πενταγιώτισσα!!!!
Ε δν το πιστευω και πολυ αλλα μπορει να τυχει καμια φορα!Υπαρχουν κ καλα ατομα! Απλα πρεπει να μπορεις να ξεχωρισεις το σωρο! Εγω ηδη βρηκα ενα!
* οπου καλα βλεπε -δεν εχουν αυτοσκοπο το σεξ
Γραψε πως τη θες, να δω τι εχω!
Κυριοι, καλημέρα!!!
Υπάρχει εδώ κανένας συνάδελφος που να μένει Εδιμβούργο;
Με 2 μουνιά έχεις;;;Δεν τα πάω καθόλου καλά με την εγκράτεια τις μέρες της περιόδου!!!
συναγωνιστηςς θες να πειςς
χαχαχα κανεις σεξ καθε μερα δλδ?! δε το πιστευω!
Σαφώς!
Ενημερώστε όμως και το στέμμα του οποίου είστε Ηρακλής, γιατι και αυτό από το ίδιο σύνδρομο πάσχει:
Εγώ;;;Ποιος διαδίδει τέτοιες συκοφαντίες;;;
Τουλάχιστον 2 φορές τη μέρα!!!!
λολ ετων??
τεσπα πες στη συμβια σου να δινει κωλο εκεινες τις μερεςς..ειναι αποτελεσματικο και αντισυλληπτικο!
λολ ετων??
τεσπα πες στη συμβια σου να δινει κωλο εκεινες τις μερεςς..ειναι αποτελεσματικο!