Obi-Wan
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.400
- Πόντοι
- 786
κι εγω ετσι βγαινω εξω οταν χιονιζει...ελα ομως που δε χιονισε καθολου φετος εδω που ειμαιιι
λοιπόν την κάνω γιατί αύριο έχει πρωινό εγερτήριο στις 4.15 ... 5.30 τραίνο για Εδιμβούργο (4 ώρες)... συναντήσεις 10.00-17.30 ... 6.15 τραίνο και επιστροφή ....
καληνύχτα...
λοιπόν την κάνω γιατί αύριο έχει πρωινό εγερτήριο στις 4.15 ... 5.30 τραίνο για Εδιμβούργο (4 ώρες)... συναντήσεις 10.00-17.30 ... 6.15 τραίνο και επιστροφή ....
καληνύχτα...
κανονικά μας γράφει από το τρένο τωραπως ηταν το εδιμβουργο?
πως ηταν το εδιμβουργο?
καληνύχτα...
στην επιστροφή είμαι στο τραίνο... αρκετά κουραστικό αν και αντάμειψα τον εαυτό μου με ένα υπέροχο lunch σε ψαροταβέρνα... χτύπησα μια dover sole και μισή ντουζίνα στρείδια παρέα με μισό λίτρο κρασί...
σε μια ώρα sheffield...
στην επιστροφή είμαι στο τραίνο... αρκετά κουραστικό αν και αντάμειψα τον εαυτό μου με ένα υπέροχο lunch σε ψαροταβέρνα... χτύπησα μια dover sole και μισή ντουζίνα στρείδια παρέα με μισό λίτρο κρασί...
σε μια ώρα sheffield...
ναι πως ηταν εκει καλα η σκατα?
εγω 8 μηνες κ δεν εχω φαει τπτ της προκοπης!! οι pubs σερβιρουν παπαριες...εχετε κανενα μερος να προτεινετε?
Ευτυχώς δεν έβρεχε. Ωραίο είναι αλλά έχει κρυο
εγω 8 μηνες κ δεν εχω φαει τπτ της προκοπης!! οι pubs σερβιρουν παπαριες...εχετε κανενα μερος να προτεινετε?
ουτε αμαξι δε σου δινουν εκει ρε?
Θα σε πάω εγώ να σε φιλεψω
δύο φορές. Όμορφη πόλη και αυτή. Δεν τις ξέρω καλά μόνο σαν επισκεπτηςγλασκωβη εχεις παει?
δύο φορές. Όμορφη πόλη και αυτή. Δεν τις ξέρω καλά μόνο σαν επισκεπτης
γλασκωβη εχεις παει?
σκωτια εχει πιο καλα μουνια απο αγγλια?