Νέα

ELLH HOT KAI INA

• Μέλος που άνοιξε το νήμα batraxos!!
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

donjuandestel

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
87
Πόντοι
6
εγω μαγκες δυο φορες σερι συο μερες την παιρνω να κανονισουμε κ την μια εχει κανονισει την αλλη θα βγει,μαλλον δεν εχει αναγκη να δουλεψει...κ συνεχεια ακουγεται σαν να βαριεται που ζει....καμια κριτικη δε βλεπω επομενως οσο ομορφη κ θηλυκια να ναι τα 50αρικα δεν μας περισευουν!!

OP
OP
batraxos!!

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.508
Πόντοι
606
εγω μαγκες δυο φορες σερι συο μερες την παιρνω να κανονισουμε κ την μια εχει κανονισει την αλλη θα βγει,μαλλον δεν εχει αναγκη να δουλεψει...κ συνεχεια ακουγεται σαν να βαριεται που ζει....καμια κριτικη δε βλεπω επομενως οσο ομορφη κ θηλυκια να ναι τα 50αρικα δεν μας περισευουν!!
απο τι γνωριζω εγω η κοπελα γιατι την εχω συναντησει πριν κανει την αρχη με την ελλη δεν γουσταρε να γαμιεται επι πληρωμης τωρα καποια στιγμη κατι αλαξε....η αληθεια ειναι οτι κ γω την παιρνω αλλα δεν το συκονει>>>>..

kostasvts

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
34
Πόντοι
6
Θάνο καλησπέρα, σαφώς και είναι καλό κομμάτι η Ίνα, πολύ σέξυ, την έχω δει και από κοντά, αλλά πληροφορίες δεν έχουμε.

Την εχω παρει 2 φορες.
Την 1η ημουν πολυ ευχαριστημενος,ιδρωσε την φανελα.
Την 2η,αδιαφορη...Ειναι αυτο που λεμε...πως θα την πετυχεις.Μην ειναι κουρασμενη.
Την βρισκει ευκολα καποιος στο badoo.μπανει μερα παραμερα.Σημαρα,τωρα ειναι μεσα.
αυτα...

OP
OP
batraxos!!

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.508