Νέα

Ελλεηνίδες vs πρώην ανατολικό μπλόκ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 764
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποιές προτιμάτε για σεξουαλικές συντρόφους?

• Ελλεηνίδες

Ψήφοι: 5 29,4%
  • Πρώην Ανατολικο Μπλοκ

Ψήφοι: 11 64,7%
  • Άλλο

Ψήφοι: 1 5,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    17

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Very funny...

Πιστεύεις ότι θα μπορούσες π.χ. να κρατήσεις μια γυναίκα μοντέλο είτε Ελληνίδα είτε Εσκιμώα ή ότι γουστάρεις χωρίς να έχεις να αντιπαραθέσεις απολύτως τίποτα? Είτε λέγεται ομορφία είτε χρήμα ή ό,τι άλλο θες, κάτι προσφέρουν σε μια σχέση τόσο οι μέν όσο και οι δε. Ανιδιοτελείς ερωτικές σχέσεις δεν υπάρχουν.
Όχι, σε αυτό συμφωνώ μαζί σου. Γενικά τέτοιες συζητήσεις είναι σαν μία μίξη κοινωνιολογίας με ανάλυση αγοράς από οικονομικά (ακούγεται αστείο αλλά διάβασε).
π.χ. Όλοι πάνω-κάτω ξέρουμε τι πρέπει να έχει κάποιος για να μετράει σαν άντρας και σαν γαμπρός στην Ελλάδα (2 διαφορετικά πράγματα που έχουν χιλιοειπωθεί στο site). Μετά, βάση γνώσης & εμπειριών, καταλαβαίνεις τι παίζει και αλλού (στο site έχουν πει πχ για Ρωσία, Ουκρανία, Ταυλάνδη και για άλλες χώρες λιγότερα πράγματα αλλά ικανά να σε κάνουν να διαμορφώσεις μία άποψη). Μετά από τη σύγκριση που θα κάνεις (υπολογίζοντας τις διαφορές και άλλες παραμέτρους), διαμορφώνεις μία κλίμακα και μία λίστα ώστε να σκέφτεσαι αναλογικά το πόσοστό επιτυχίας σε κάθε κοινωνία (πχ της Αθήνας, της επαρχίας, της Αγ.Πετρούπολης, της Λ.Αμερικής κλπ.). Ακόμη, βάση ηλικίας/κοινωνικού επιπέδου/χαρακτήρα και πολλά άλλα, καταλαβαίνεις (θεωρητικά πάντα) τι πιθανότητες έχει μία σχέση να είναι επιτυχής, οπουδήποτε. Τελευταίο και πιο σημαντικό, είναι αυτό που λες. Κανένας δεν δίνει τα πάντα και κανένας δεν δίνει τίποτα, άρα πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή. Όλα είναι αναλογικά.
Η εμμονή με το πρωην ανατολικό μπλοκ οφείλεται στο ότι, για όλα τα παραπάνω, είναι ότι καλύτερο υπαρχει σε value for money για τους Ελληνες. Αν πχ. ήμασταν Ιάπωνες, θα λέγαμε για Ταυλανδέζες κλπ.
Τι λες εσύ?

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εγω μουνιντζα μου σε αυτο το ομορφοτατο ποστακι που εχεις γραψει εχω να πω οτι

της κοντης ψωλης της φταινε οι τριχες

με ο,τι αυτο συνεπαγεται (κυριολεκικτα ή μεταφορικα) για αντρες ΚΑΙ γυναικες

και επειδη ειμαι εργαζομενη ελλεηνιδα και το πρωι δουλευω σας καληνυχτω :)

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Δεν χαλιέμαι καθόλου και έχεις δίκιο πώς θα τα ψήφιζα είναι τα αγαπημένα μου! Απλά σας διαβάζω από καιρό και μου έκανε κέφι να γράψω κάτι, πειράζει? :P

Επειδή είσαι νέος

bai-ling-krt-thumb.jpg

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66

Μάλλον έχεις δίκαιο  :grin:

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16

Στο καλο..... :rockon:

Viktor(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Όχι, σε αυτό συμφωνώ μαζί σου. Γενικά τέτοιες συζητήσεις είναι σαν μία μίξη κοινωνιολογίας με ανάλυση αγοράς από οικονομικά (ακούγεται αστείο αλλά διάβασε).
π.χ. Όλοι πάνω-κάτω ξέρουμε τι πρέπει να έχει κάποιος για να μετράει σαν άντρας και σαν γαμπρός στην Ελλάδα (2 διαφορετικά πράγματα που έχουν χιλιοειπωθεί στο site). Μετά, βάση γνώσης & εμπειριών, καταλαβαίνεις τι παίζει και αλλού (στο site έχουν πει πχ για Ρωσία, Ουκρανία, Ταυλάνδη και για άλλες χώρες λιγότερα πράγματα αλλά ικανά να σε κάνουν να διαμορφώσεις μία άποψη). Μετά από τη σύγκριση που θα κάνεις (υπολογίζοντας τις διαφορές και άλλες παραμέτρους), διαμορφώνεις μία κλίμακα και μία λίστα ώστε να σκέφτεσαι αναλογικά το πόσοστό επιτυχίας σε κάθε κοινωνία (πχ της Αθήνας, της επαρχίας, της Αγ.Πετρούπολης, της Λ.Αμερικής κλπ.). Ακόμη, βάση ηλικίας/κοινωνικού επιπέδου/χαρακτήρα και πολλά άλλα, καταλαβαίνεις (θεωρητικά πάντα) τι πιθανότητες έχει μία σχέση να είναι επιτυχής, οπουδήποτε. Τελευταίο και πιο σημαντικό, είναι αυτό που λες. Κανένας δεν δίνει τα πάντα και κανένας δεν δίνει τίποτα, άρα πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή. Όλα είναι αναλογικά.
Η εμμονή με το πρωην ανατολικό μπλοκ οφείλεται στο ότι, για όλα τα παραπάνω, είναι ότι καλύτερο υπαρχει σε value for money για τους Ελληνες. Αν πχ. ήμασταν Ιάπωνες, θα λέγαμε για Ταυλανδέζες κλπ.
Τι λες εσύ?

Εγώ θα έλεγα ότι και σαν Έλληνες, πάλι για Ταϋλανδέζες θα έπρεπε να μιλάμε... :cheesy:

Πάντως το δια ταύτα είναι ότι είσαι διατεθειμένος να προσφέρεις κάποια πράγματα σε μια σχέση και περιμένεις κάποιο αντίκρυσμα. Περιμένεις από την κοπέλα να εκτιμήσει την όποια προσπάθεια καταβάλλεις.
Αν ρίξεις μια ματία στο τι συμβαίνει στο US of A αυτόν τον καιρό, τα διαζύγια ξεπεράσανε το 50% και τα γραφεία με λατινοαμερικάνες κάνουν χρυσές δουλειές. Δε νομίζω να απέχουμε και πολύ, μερικά χρόνια ίσως.

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Τι εγινε ρε..??
Εφυγε η mounitsa και παυσατε ολοι?????     :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Αδερφε ninja κανε post tus το σχετικο κομματι επειγοντως....

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
.....και ευτυχως γεννηθηκες ελληναρας γαμιας..... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
καθε μερα ευχαριστω το θεο που γεννηθηκα Ελληνας!και οχι Ρωσσος(ανικανος),Αραβας(μαλακας 500 χρονια πισω),Γερμανος(μπεκρουλιακας)ή Κινεζος(με πουτσα 5 ποντους και σχοιστα ματια).δελεω οτι οι Ελληνες ειναι ολοι θεοι και γαμιαδες!αλλα πιστεψε με 16,5 χρονια στη Ρωσσια κι Πολωνια καθε μερα που παιρναει ολο και περισσοτερο πιστευω οτι οι Ελληνες ημαστε πολυ καλητεροι απο ολους τους αλλους :)θα μου πεις οτι στους τυφλους ο μονοφθαλμος βασιλευει!δε λεω μπορει να ειναι και ετσι!να ημαστε οι Ελληνες οι μονοφθαλμοι αναμεσα στους τυφλους!!!!!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μήπως να αναθεωρούσες την άποψή σου;
καταρχην αν εχεις μια τετοια πουτσα καμια δεν θα σου κατσει!μονο η Τσιτσιολίνα!και καταλαβεται το στο γαμησι δεν μετραει μονο η πουτσα!δε λεω να την εχεις 8 ποντους τοτε ΄νταξει δεν μετρας.αλλα οχι και γαί΄δουρινη!

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Εγώ θα έλεγα ότι και σαν Έλληνες, πάλι για Ταϋλανδέζες θα έπρεπε να μιλάμε... :cheesy:

Πάντως το δια ταύτα είναι ότι είσαι διατεθειμένος να προσφέρεις κάποια πράγματα σε μια σχέση και περιμένεις κάποιο αντίκρυσμα. Περιμένεις από την κοπέλα να εκτιμήσει την όποια προσπάθεια καταβάλλεις.
Αν ρίξεις μια ματία στο τι συμβαίνει στο US of A αυτόν τον καιρό, τα διαζύγια ξεπεράσανε το 50% και τα γραφεία με λατινοαμερικάνες κάνουν χρυσές δουλειές. Δε νομίζω να απέχουμε και πολύ, μερικά χρόνια ίσως.
Έτσι είναι τα πράγματα. Εγώ παραπάνω προσπάθησα να εξηγήσω πως υπολογίζει κάποιος το "τι θα πάρει" με αυτά που "θα δώσει", αλλά το τι πρέπει να δώσει, αλλάζει τα τελευταία χρόνια. Για το γάμο, εγώ πιστεύω πως σαν θεσμός είναι νεκρός. Πλέον έχει να κάνει καθαρά με το κοινωνικό φαίνεσθαι και τα του νομικού/εργασιακού καθεστώτος στη ζωή των συζύγων. Δυστυχώς στην Ελλάδα, το πρώτο θέλει χρόνια για να ξεπερασθεί.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Τι εγινε ρε..??
Εφυγε η mounitsa και παυσατε ολοι?????     :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Αδερφε ninja κανε post tus το σχετικο κομματι επειγοντως....

Χαχαχα, έτσι είναι αυτή. Γίνεται επίκεντρο παντού και γράφει πολύ γρήγορα γιατί δε βάζει τόνους.

mounitsa :rockon:

Viktor(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Άρα δεν παντρεύεσαι και συμβιβάζεσαι με την ιδέα ότι κάποια στιγμή θα πορεύεσαι μόνος σε αυτόν τον κοσμο? Τί κάνουμε λοιπόν?

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
καθε μερα ευχαριστω το θεο που γεννηθηκα Ελληνας!και οχι Ρωσσος(ανικανος),Αραβας(μαλακας 500 χρονια πισω),Γερμανος(μπεκρουλιακας)ή Κινεζος(με πουτσα 5 ποντους και σχοιστα ματια).δελεω οτι οι Ελληνες ειναι ολοι θεοι και γαμιαδες!αλλα πιστεψε με 16,5 χρονια στη Ρωσσια κι Πολωνια καθε μερα που παιρναει ολο και περισσοτερο πιστευω οτι οι Ελληνες ημαστε πολυ καλητεροι απο ολους τους αλλους :)θα μου πεις οτι στους τυφλους ο μονοφθαλμος βασιλευει!δε λεω μπορει να ειναι και ετσι!να ημαστε οι Ελληνες οι μονοφθαλμοι αναμεσα στους τυφλους!!!!!!
Μιας και είσαι πολυταξιδέμενος εσύ, έχεις πάει κάπου που να μην συμπαθούνε τους Έλληνες?

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Ο γαμος στις μερες μας δεν συμφερει εκτος και αν η νυφη ειναι ...φορτωμενη!!!!   :rockon: :rockon:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Άρα δεν παντρεύεσαι και συμβιβάζεσαι με την ιδέα ότι κάποια στιγμή θα πορεύεσαι μόνος σε αυτόν τον κοσμο? Τί κάνουμε λοιπόν?

Αυτό για το μόνος που λες, δεν το πολυέπιασα.
Το ότι δεν παντρεύεσαι δεν συνεπαγεται ότι θα είσαι μόνος σου. Αν δηλαδή είσαι με μία γυναίκα για την υπόλοιπη ζωή σου με παιδιά/σπίτι κλπ. αλλά δεν είσαι παντρεμένος, είσαι μόνος σου? Αν τύχει και τα φέρει έτσι η ζωή και κάνεις 2 φορές αυτό, όντας στην τελική καλά με τον εαυτό σου, πάλι θα είσαι μόνος σου? Μου φαίνεται ότι έχεις κάνει τον γάμο, αυτοσκοπό.
Το πιο σημαντικό είναι να είσαι καλά με το εαυτό σου. Αν δεν το πετύχεις αυτό, πάντα μόνος σου θα είσαι, ανεξαρτήτως οικογενειακού/κοινωνικού περιβάλλοντος. Για πολλούς λόγους, πιστεύω πως για τον άντρα είναι ευκολότερο να το πετύχει.
Η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ μικρός για να κάνω τέτοια συζήτηση ακόμη.

Ο γαμος στις μερες μας δεν συμφερει εκτος και αν η νυφη ειναι ...φορτωμενη!!!!   :rockon: :rockon:

:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

URL]]

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μιας και είσαι πολυταξιδέμενος εσύ, έχεις πάει κάπου που να μην συμπαθούνε τους Έλληνες?
οι αντρες μας μισουνε στης Σκανδιναβικες χωρες γιατι τους γαμαμε της γυναικες!Φινλανδια που πηγανω αρκετα συχνα το βλεπω οτι δεν τους πολυαρεσω.εχω ακουσει για την Κροατια.και οι Πολωνοι δεν μας πολυ πανε θα ελεγα ειδεικα οι φανατικοι καθολικοι.ο απλος κοσμος δεν εχει κανενα προβλημα.για αλλα μερη δεν ξερω.

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16

Πιστεψε με φιλε μου τιποτα δεν αλλαζει με τον γαμο (τουλαχιστον προς το καλυτερο..)
Μιλαω εχοντας προσωπικη εμπειρια.
Ο μονος λογος που υφισταται πλεον ο γαμος(το εχω ξανααναφερει σε παρελθοντικο θρεντ) ειναι τα παιδια..

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
οι αντρες μας μισουνε στης Σκανδιναβικες χωρες γιατι τους γαμαμε της γυναικες!Φινλανδια που πηγανω αρκετα συχνα το βλεπω οτι δεν τους πολυαρεσω.εχω ακουσει για την Κροατια.και οι Πολωνοι δεν μας πολυ πανε θα ελεγα ειδεικα οι φανατικοι καθολικοι.ο απλος κοσμος δεν εχει κανενα προβλημα.για αλλα μερη δεν ξερω.

Κανονικα ομως εμεις θα επρεπε να ειχαμε τις ανατολικες γκομενες και ρωσοι κλπ τα μπαζα τις Ελληνιδες....

Αλλα αυτη η καταραμενη χωρα εινι 0 σε ολα..........

Καλα και οι Ελληνες σαβουρηδες του κερατα ειναι αλλα.............

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom