mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Πικραμένος;
Πόσο μακριά νυχτωμένη είσαι
then stop acting like it
Πικραμένος;
Πόσο μακριά νυχτωμένη είσαι
Εσύ θα κοιμηθείς ή ακόμα είσαι νηστική?
επιχειρήματα που σπάνε κόκκαλα.Μέχρι στιγμής, το επικρατέστερο σενάριο είναι ότι όλοι εμείς οι Έλληνες άντρες θα πρέπει να αναπαραχθούμε με γυναίκες από τις "καλές" χώρες των Βαλκανίων καθώς και από το πρώην ανατολικό μπλοκ. Όσες ελλεινίδες μείνουν αγάμητες (λέμε τώρα) θα έχουν κάποια ανταλλακτική αξία. Για παράδειγμα, θα μπορούμε να φέρνουμε μία Σέρβα με 2 ελλεινίδες ή 2 Ρωσίδες με 3 ελλεινίδες κλπ. Θα μου πεις "ρε φίλε, τις θέλουν?". Tότε, θα προχωρήσουμε σε κάποια -γενικότερου χαρακτήρα- συναλλαγή (και όχι μόνο με τις συγκεκριμένες χώρες) πχ. 1 ελλεινίδα για 500 βαρέλια πετρέλαιο ή για 1 ελλεινίδα για 5 τόνους καφέ ή 10.000 ελλεινίδες για να ξαναπάρουμε τον ΟΤΕ. Πολλά μπορούν να γίνουν, αρκεί να υπάρχει θέληση για business.
ο δρόμος είναι ανοιχτός και τα σκυλιά δεμενα.ελλεηνιδες ηρθε το τελος σας.απειληστε απο ανατολας.παντως επρεπε να υπηρχε και μια ρωσσιδα να μας ελεγε την γνωμη τις.
πρεπει να βρεθει μια ρωσσιδα να δει το βιντεο και να μας πει την γνωμη της.
Μέχρι στιγμής, το επικρατέστερο σενάριο είναι ότι όλοι εμείς οι Έλληνες άντρες θα πρέπει να αναπαραχθούμε με γυναίκες από τις "καλές" χώρες των Βαλκανίων καθώς και από το πρώην ανατολικό μπλοκ. Όσες ελλεινίδες μείνουν αγάμητες (λέμε τώρα) θα έχουν κάποια ανταλλακτική αξία. Για παράδειγμα, θα μπορούμε να φέρνουμε μία Σέρβα με 2 ελλεινίδες ή 2 Ρωσίδες με 3 ελλεινίδες κλπ. Θα μου πεις "ρε φίλε, τις θέλουν?". Tότε, θα προχωρήσουμε σε κάποια -γενικότερου χαρακτήρα- συναλλαγή (και όχι μόνο με τις συγκεκριμένες χώρες) πχ. 1 ελλεινίδα για 500 βαρέλια πετρέλαιο ή για 1 ελλεινίδα για 5 τόνους καφέ ή 10.000 ελλεινίδες για να ξαναπάρουμε τον ΟΤΕ. Πολλά μπορούν να γίνουν, αρκεί να υπάρχει θέληση για business.
Είμαι επηρρεασμένος από την ποιότητα που υπάρχει στο thread.επιχειρήματα που σπάνε κόκκαλα.
καλύτερα να μην του έγραφες τίποτα παρά να τους έγραφες ατυές τις
Μονο μεταξυ ρωσιδων και ελληνιδων συμβαινουν τετοια γεγονοτα?
αν θυμαμαι καλα υπαρχει και ολοκληρο θρεντ με στριπτιτζουδες (ρωσιδες κατα βαση) που πλακωνονται στις μαπες δι ασημαντον αφορμη....
Very funny...
Πιστεύεις ότι θα μπορούσες π.χ. να κρατήσεις μια γυναίκα μοντέλο είτε Ελληνίδα είτε Εσκιμώα ή ότι γουστάρεις χωρίς να έχεις να αντιπαραθέσεις απολύτως τίποτα? Είτε λέγεται ομορφία είτε χρήμα ή ό,τι άλλο θες, κάτι προσφέρουν σε μια σχέση τόσο οι μέν όσο και οι δε. Ανιδιοτελείς ερωτικές σχέσεις δεν υπάρχουν.
αυτες πλακονωνοντε κυριως για επαγγελματικους λογους.
εσύ από ότι καταλαβαίνω θα ψήφιζες κινεζάκια..
οπότε για ποιο λόγο χαλιέσαι?
σου είπα ότι είναι 1 χρόνο και 7 μήνες πιο παλιός από εσένα.. τι νέος μου λές.Είμαι επηρρεασμένος από την ποιότητα που υπάρχει στο thread.
Νέος είναι και μπήκε δυνατά. Καλά έκανα.
επειδη το διαβασα εκει ειναι μια αλλη κατασταση,ο ανθρωπος εχει προβλημα και με τα παιδια του.
αυτός που παραμυθιάζει παντρεμένες δεν έχει καμία ευθύνη;επειδη το διαβασα εκει ειναι μια αλλη κατασταση,ο ανθρωπος εχει προβλημα και με τα παιδια του.
εχεις δικιο σε αυτο.αλλα το καθε μπαζο ελληνιδα που την βλεπει γκομενα και κανει μαλακιες και δεν συκωνει και μυγα στο σπαθι της.τη να την κανεις?για σκοτωμα δεν ειναι?τουλαχιστον αυτες ειναι πιο υπακουες.
και επισης οι ελληνιδες εχουν ετοιμη την απαντηση σε ολα.αλλο κακο και αυτο.
όταν σε μερικές καταστάσεις εμπλέκονται 2 και πάνω τότε φταίνε όλοι.εχεις δικιο σε αυτο.αλλα το καθε μπαζο ελληνιδα που την βλεπει γκομενα και κανει μαλακιες και δεν συκωνει και μυγα στο σπαθι της.τη να την κανεις?για σκοτωμα δεν ειναι?τουλαχιστον αυτες ειναι πιο υπακουες.
ναι....ειναι το κακο του να μιλας την ιδια γλωσσα με τον αλλο και να καταλαβαινεις αυτα που σου λεει...ειπαμε οι ρωσιδες εχουν το αβανταζ οτι δεν ξερουν τη γλωσσα τοσο καλα... ;)
Μαθαίνουν γρήγορα όμως...