Νέα

Ελλεηνίδες vs πρώην ανατολικό μπλόκ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 764
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιές προτιμάτε για σεξουαλικές συντρόφους?

• Ελλεηνίδες

Ψήφοι: 5 29,4%
  • Πρώην Ανατολικο Μπλοκ

Ψήφοι: 11 64,7%
  • Άλλο

Ψήφοι: 1 5,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    17

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
φοιτητης??? νομιζα οτι ησουν μεσηλιξ :P μπαρδον :P
τα νετρονια δε βοηθανε? μονο τα ηλεκτρονια λογω προσημου?
φοιτητής !!! ναι!!! είμαι ενήλιξ εδώ και 3 χρόνια
τα ηλεκτρόνια είναι αυτά που μεταφέρουν την "πληροφορία".
οπότε ξεχνιέσαι με το ταξίδι... ενώ παράλληλα ενμερώνεσαι

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
τι λετε εδω τετοια ωρα?

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Για ένα μακρύ που εμφανίσθηκε και σε ψάχνει.  :grin:

:2funny:  :2funny:

Ήταν ο Μορφέας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

URL]]

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
α λες εκεινη τη προβασκιδα????? οχι χρυσε μου!!!! εγω ειμαι πολυ..... δαχτυλυθρα για αυτο......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σωωωώπα!!!  :cheesy:

Βρήκα τίτλο για νέο thread - Η μουνίτσα & η silva ψάχνουν για μαύρα δοκάρια!!!

Καλό????

:2funny:  :2funny:  :2funny:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Σωωωώπα!!!  :cheesy:

Βρήκα τίτλο για νέο thread - Η μουνίτσα & η silva ψάχνουν για μαύρα δοκάρια!!!

Καλό????

:2funny:  :2funny:  :2funny:
ουτε για αστειο μη το λες!!!! προβλεπω να μου κοβει το κωλο καποιος ετσι και το δει!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Το παρακάτω το έχω δημοσιεύσει παλιότερα, αλλά δείχνει τη σημερινή πραγματικότητα.

Εξασφάλιση λοιπόν σημαίνει το τι μπορείς να της προσφέρεις εσύ (όχι αυτή) και αυτό μπορεί στο μυαλό της κάθε γυναίκας να έχει απίστευτες διαστάσεις. Ακούστε λοιπόν συμπεράσματα γυναικών από τη σημερινή συζήτηση για την εξασφάλιση:

1.   Ο άντρας πρέπει να βγάζει περισσότερα από μια γυναίκα. Αν όχι, τότε οφείλει να κάνει και δεύτερη δουλειά για να τα καταφέρει.
2.   Ο δημόσιος τομέας είναι για γυναίκες και ο ιδιωτικός για τους άνδρες (έχει καλύτερες αποδοχές). Γενικά, δουλειές υπαλληλίας είναι για γυναίκες, ο άνδρας πρέπει να είναι επιχειρηματίας, έμπορος, διευθυντικό στέλεχος πολυεθνικής, ελεύθερος επαγγελματίας κλπ με υψηλές αποδοχές.
3.   Αν ο άνδρας βγάζει λιγότερα από τη γυναίκα, τότε είναι περίπου άχρηστος, αποτυχημένος ή τεμπέλης.
4.   Τα γονίδια της γυναίκας την οδηγούν να επιλέγει άνδρες που προσφέρουν την εξασφάλιση.
5.   Κατάλληλος άνδρας για σχέση είναι αυτός που είναι του χεριού της γυναίκας, δηλαδή ο μαλάκας.

Μετά τη παραπάνω κουβέντα, εγώ ευγενικά ευχήθηκα σε όλες να βρουν την εξασφάλιση που ψάχνουν των 5, 10, 50, 100 χιλ. € το μήνα και βάλε  και να είναι και μαλάκες και φυσικά έγινε τις πουτάνας ……(το εξέλαβαν ως ειρωνεία βλέπεις).

Με βάση τα παραπάνω βλέπουμε ότι οι Ελλεηνίδες έχουν προβληματικούς χαρακτήρες.....

Όταν λέω ότι δεν είναι να μπλέκει σε γάμους και μαλακίες ο ΜΕΣΟΣ Έλληνας, καταλαβαίνετε περίπου τί εννοώ;
Άντε μπας και γλιτώσουμε κανά θύμα  :2funny:

Βέβαια, επειδή και ο μέσος άντρας έχει ψωλή, δε λέμε να μην πηδάει Ελληνίδες όταν παίζει φάση  :dancing:

Viktor(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Θέλωντας να συνδράμω εποικοδομητικά στην συζήτηση θα ήθελα να πω τα εξής:

Στις σχέσεις ανάμεσα στα δύο φύλα παίζει καθοριστικό ρόλο ο νόμος προσφοράς και ζήτησης. Κάποτε οι επιλογές του άντρα περιορίζονταν ίσως και μόνο στις 10 γυναίκες που υπήρχαν στο χωριό....
Σήμερα φυσικά οι επιλογές είναι πολύ περισσότερες, και συνεπώς είναι μοιραίο η κατάσταση αυτή να αλλάζει και τα δεδομένα του ανταγωνισμού.
Ας πούμε ότι εγώ ο Χ με την εμφάνιση, την ηλικία μου, την προσωπικότητα και την οικονομική μου επιφάνεια μπορώ να προσελκύσω μια Ελληνίδα της τάξης του 7/10. Την ίδια στιγμή όμως υπάρχει και η δυνατότητα του ανατολικόυ μπλοκ(και όχι μόνο) και μάλιστα 9/10. Αυτό μου δίνει αυτόματα τη δύναμη της ΕΠΙΛΟΓΗΣ, η οποία προσαρμόζει αναλόγως την αξία που έχουν αυτή τη στιγμή τόσο η Ελληνίδα όσο και οι υπόλοιπες εισαγώμενες κλπ.
Το πρόβλημα που υπάρχει είναι ότι ενώ υπάρχει αυτή η μεταβολή στις συνθήκες, οι πλειοψηφία των Ελληνίδων δείχνουν να μην το αντιλαμβάνονται(τουλάχιστον οι νεότερες) και διατηρούν τη στάση τους αμετάβλητη. Η συνέπεια, η οποία είναι και προσωπική μου πρόβλεψη, θα είναι μια ολόκληρη γενία απο Ελληνές με ξένες συζύγους και ανύπαντρες γεροντοκόρες Ελληνίδες.
Ελπίζω να μην κούρασα, ακούω απόψεις...

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Βέβαια, επειδή και ο μέσος άντρας έχει ψωλή, δε λέμε να μην πηδάει Ελληνίδες όταν παίζει φάση  :dancing:

Eπιτέλους βρέθηκε και άλλος. Ή μήπως είναι και αυτός άρρωστος? Ε?

kaytos= :rockon: :rockon: :rockon:
Για πες μας και τι ψήφισες.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
o kaytos ειναι ο φλεσακος?

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Θέλωντας να συνδράμω εποικοδομητικά στην συζήτηση θα ήθελα να πω τα εξής:

Ελπίζω να μην κούρασα, ακούω απόψεις...
Κοινωνιολογική ανάλυση 1ο ποστ 4 το πρωί Σάββατο σε χαβαλετζίδικο thread - μεγάλε τσάκισες.  :headbang:

Φτιάξε νέο account και ξαναέλα.  :cheesy:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66

Stories

Νέο!

Stories