Νέα

Ελλάδες, πατρίδες και βλακείες.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sparkling_water
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Φανταστείτε ότι για τον κύριο μπουρμπουλήθρα
η πολιτεία πλήρωσε εμβόλια
για να μην ψοφήσει στα 3 από διφθερίτιδα ή ιλαρά ...

Τι άσκοπη σπατάλη ....

Φανταστείτε ότι πληρώνουμε φόρους
για να υπάρχει αστυνομία
να προστατεύει τον κώλο του
από πύρκαβλα πάκια, που θελουν να τον σοδομίσουν
μέχρι θανάτου απο ... αιμορραγία!!

Τι άσκοπη δαπάνη ...

Φανταστείτε την οδύνη των συγγενών νεκρών αστυνομικών
όταν διαπιστώνουν ότι οι δικοί τους άνθρωποι
σκοτώθηκαν στο καθήκον για να προστατέψουν τέτοια καθίκια ...

Φανταστείτε ότι το συγκεκριμένο άτομο
όπως χιλιάδες άλλα παρόμοιά του
μπορεί να παίρνει επιδότηση ενοικίου
ή σπίτι ημι-τσαμπέ από την εργατική εστία
για να μην ψοφήσει στο δρόμο
που θα ήταν το καλύτερο για την ελληνική κοινωνία ...

Φανταστείτε ότι δαπανάμε λεφτά
για να χλωριώνεται το νερό
και να υπάρχει αποχέτευση για να ζουν περισσότερο τέτοιοι μαλάκες ....

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ ΛΕΤΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ;;;;;
ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΕ Η ΒΡΩΜΕΡΗ ΤΟΥ ΥΠΑΡΞΗ ;;;;;

Γι'αυτό θα έπρεπε τα ανθρώπινα δικαιώματα να ισχύουν
μόνο για όσους πολεμούν για την κοινωνία
ή πληρώνουν φόρους.
ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΟΠΡΙΤΗ
ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΗ ΒΡΙΖΕΙ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ
ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΑΪΖΕΙ.

Τέτοια σιχάματα
θα έπρεπε στην καλύτερη περίπτωση
να είναι δουλοπάροικοι
που εργαζονται χωρίς δικαιώματα επί 14ωρες την ημέρα
για 355 μέρες το χρόνο (366 τα δίσεκτα)
έναντι μιας μερίδας πληγούρι
και μιας παράγκας που θερμαίνεται από την καύση κοπριάς ...

Ο,τιδήποτε άλλο
αυξάνει την αχαριστία τους ....
:headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.013
Πόντοι
1.486
1. Πληρώνω φόρους και δε παίρνω επιδόματα για σπίτι. Ακριβώς επειδή πληρώνω φόρους αξίζω κάθε όλη την προστασία της πολιτείας.
2. Συγχαρητήρια για τον λόγο σου περί ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
3. Το (3) ήταν σαρκαστικό. Είσαι φασίστας.
Ασε ον...Κάηκες....

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
εγώ ήθελα να τον ρωτήσω αν υπηρέτησε ?

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
δραματικές μέρες,
Περνάω μπροστά απο ένα δημοτικό σχολείο και βλέπω μια υστερικη κοντοχοντρη δασκάλα  με στυλ
καραβανα να δίνει παραγγελματα στα πιτσιρίκια που έκαναν πρόβα για την παρέλαση.
σκέτη φρίκη

Επισκέπτης
δραματικές μέρες,
Περνάω μπροστά απο ένα δημοτικό σχολείο και βλέπω μια υστερικη κοντοχοντρη δασκάλα  με στυλ
καραβανα να δίνει παραγγελματα στα πιτσιρίκια που έκαναν πρόβα για την παρέλαση.
σκέτη φρίκη

Προτιμάς τα παιδιά
κάτι σε Καλτεζά ή Γρηγορόπουλο ...

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
δραματικές μέρες,
σκέτη φρίκη
καλα ρε τυπε εδω στα σχολεια γινεται χαμος.μεχρι και πρεζα παιζει.καταληψεις εξωσχολικοι και μη, καταστροφες, εξεταστικες ακυρωνονται, παιδεια για τον πουτσο και εσενα σε ενοχλησε τα παραγγελματα της δασκαλας?αυτο ειναι το κυριο ζητημα στα σχολεια?εδω η παιδεια εχει βαρεσει διαλυση αυτο σε ενοχλει εσενα?τελικα τα αντιθετα του λακη δεν ειναι καλυτερα απο τον ιδιο μου φανεται...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
και η παρελαση θα μας σωσει απο ολα αυτα....οπως και το "μεσα μαςςςςς βαθιααααα για σενααααααα"

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
σε μενα απευθυνθηκες?

ναι...στο σχολιο οτι στην ελληνικη παιδεια υπαρχουν καταληψεις, πρεζα, χαμενες εξεταστικες κλπ κλπ κλπ...δεν βρισκω κανενα απολυτως λογο να συντηρουνται οι παρελασεις και οι επαναστατικοι θουριοι στην παιδεια και αποτελουν μονο μια παραφωνια στον κοινωνικο μπιθουλα...ετσι κατι για να χρυσωνεται το χαπι και μερικοι να νιωθουν απογονοι ισαξιοι των αρχαιων, των βυζαντινων, των φουστανελαριδων και παει λεγοντας...η τιμηση μιας εθνικης γιορτης μπορει να γινει με πολυ πιο ουσιαστικους τροπους

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
ναι...στο σχολιο οτι στην ελληνικη παιδεια υπαρχουν καταληψεις, πρεζα, χαμενες εξεταστικες κλπ κλπ κλπ...δεν βρισκω κανενα απολυτως λογο να συντηρουνται οι παρελασεις και οι επαναστατικοι θουριοι στην παιδεια και αποτελουν μονο μια παραφωνια στον κοινωνικο μπιθουλα...ετσι κατι για να χρυσωνεται το χαπι και μερικοι να νιωθουν απογονοι ισαξιοι των αρχαιων, των βυζαντινων, των φουστανελαριδων και παει λεγοντας...η τιμηση μιας εθνικης γιορτης μπορει να γινει με πολυ πιο ουσιαστικους τροπους
καλυτερα να σκεφτοσουν εναν λογο για αυτα που ποσταρα και αας αφηνες τις αρλουμπες που εγραψες.ειτε καταργηθουν ειτε οχι αλλα ειναι τα σημαντικοτερα προβληματα στην παδεια.οχι οι παρελασεις.

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Ετσι ειναι εδω, ειμαστε απογονοι των βυζαντινων και των αρχαιων, αν δεν γουσταρεις παρε το μπουλο.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Νομίζω πως λίγοι βλέπουν αυτό το θέμα όπως το βλέπω εγώ.

Να πω πρώτα πως δεν είμαι αναρχικός. Τουλάχιστο όπως λένε μερικοί πως είναι η αναρχία. Δεν έχω διαβάσει κανέναν θεωρητικό αναρχικό οπότε δε ξέρω, ίσως να μην είναι αυτό που νομίζω. Με ενδιαφέρει να υπάρχει μια μορφή τήρησης της τάξης. Οι εγκληματίες να τιμωρούνται για να είμαι ασφαλής και να βρίσκω το δίκιο μου όταν με αδικούν.

Αυτό που δε καταλαβαίνω είναι η έννοια της πατρίδας, της αγάπης προς την πατρίδα και η διάθεση να δώσει κάποιος τη ζωή του για την πατρίδα.

Δε μπορώ να κατανοήσω με τίποτα για πιο λόγο, επειδή έτυχε και γεννήθηκα σε μια χώρα, να πρέπει να δώσω τη ζωή μου για αυτή στον πόλεμο.

Θέλει κάποιος να κατακτήσει την Ελλάδα? Θέλει η Τουρκία να μπει μέσα? Και τι με νοιάζει εμένα? Θέλει να μπει στην Αθήνα που μένω? Θα σηκωθώ να φύγω. Θέλει να μπει στη Θεσσαλονίκη? Γιατί να με νοιάζει αφού δε μένω εκεί? Όταν εισβάλλει μια χώρα σε μια άλλη χώρα με νοιάζει καθόλου εμένα? Δε δίνω μια. Γιατί να με νοιάζει αν θέλει να μπει στη Θεσσαλονίκη?

Πέφτει το ελικόπτερο στα Ίμια? Στα παπάρια μου, στρατιωτικοί ήταν, όταν πήγαν να καταταχθούν το ήξεραν πως μπορεί να πεθάνουν. Δικό τους το ρίσκο. Γιατί να την πληρώσω εγώ?

Λένε όλοι πως η Ελλάδα είναι ιδέα. Τα αρχίδια μου κουνιούνται προς την κατεύθυνση της ιδέας αυτής. Κανείς δε μπορεί καν να εξηγήσει τη σημαίνει αυτή η φράση. Μας έχουν πιπιλίσει τα αυτιά με τις ιδέες των εθνών. Με νοιάζει μόνο τι θα γίνει με τις ζωές των ανθρώπων που ξέρω και αγαπώ, όχι για τους άλλους. Όταν πεθαίνουν άνθρωποι σε άλλους πολέμους με νοιάζει? Τι διαφορά κάνει επειδή αυτοί κρίνονται Έλληνες? Το ίδιο μου κάνει αν λέγονται Έλληνες ή Ελβετοί.

Η κυρίως φράση είναι η εξής: ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΥΧΕ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ???????? ΤΙ ΜΕ ΔΕΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΣΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ?

Πριν προλάβει κάποιος να κρίνει και να πει οτιδήποτε, ας το σκεφτεί σοβαρά.

Παλι καλα κυριε. Γιατι αν το εβλεπαν ολοι οπως εσεις
σημερα μπορει και να μην υπηρχαμε.

isideratos

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
74
Πόντοι
1
Ρε τύπε μήπως είσαι φαντ΄παρος και έχεισ στραβώσει με τους καραβανάδδες? Γιατι κι εγώ ότνα ήμουν φανταράκι τςι ίδιες παπαριές έλεγα αλλά δε τα εννούσα. Αν χρειασθεί θα είμαι ο πρώτος που θα υπερασπισθ΄β τα πάτρια εδάφη. Και δεν είμαι κανένας Εθνικιστής απλά έχω μια λογική

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Βασικα καμια κοινωνια μεγαλυτερη απο μια οικογενεια δεν θα υπηρχε

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Ρε τύπε μήπως είσαι φαντ΄παρος και έχεισ στραβώσει με τους καραβανάδδες? Γιατι κι εγώ ότνα ήμουν φανταράκι τςι ίδιες παπαριές έλεγα αλλά δε τα εννούσα. Αν χρειασθεί θα είμαι ο πρώτος που θα υπερασπισθ΄β τα πάτρια εδάφη. Και δεν είμαι κανένας Εθνικιστής απλά έχω μια λογική

Νταξει, το παιδι δεν γαμαει και ειπε και μια μαλακια αντι να την τραβηξει

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
Νομίζω πως λίγοι βλέπουν αυτό το θέμα όπως το βλέπω εγώ.

Να πω πρώτα πως δεν είμαι αναρχικός. Τουλάχιστο όπως λένε μερικοί πως είναι η αναρχία. Δεν έχω διαβάσει κανέναν θεωρητικό αναρχικό οπότε δε ξέρω, ίσως να μην είναι αυτό που νομίζω. Με ενδιαφέρει να υπάρχει μια μορφή τήρησης της τάξης. Οι εγκληματίες να τιμωρούνται για να είμαι ασφαλής και να βρίσκω το δίκιο μου όταν με αδικούν.

Αυτό που δε καταλαβαίνω είναι η έννοια της πατρίδας, της αγάπης προς την πατρίδα και η διάθεση να δώσει κάποιος τη ζωή του για την πατρίδα.

Δε μπορώ να κατανοήσω με τίποτα για πιο λόγο, επειδή έτυχε και γεννήθηκα σε μια χώρα, να πρέπει να δώσω τη ζωή μου για αυτή στον πόλεμο.

Θέλει κάποιος να κατακτήσει την Ελλάδα? Θέλει η Τουρκία να μπει μέσα? Και τι με νοιάζει εμένα? Θέλει να μπει στην Αθήνα που μένω? Θα σηκωθώ να φύγω. Θέλει να μπει στη Θεσσαλονίκη? Γιατί να με νοιάζει αφού δε μένω εκεί? Όταν εισβάλλει μια χώρα σε μια άλλη χώρα με νοιάζει καθόλου εμένα? Δε δίνω μια. Γιατί να με νοιάζει αν θέλει να μπει στη Θεσσαλονίκη?

Πέφτει το ελικόπτερο στα Ίμια? Στα παπάρια μου, στρατιωτικοί ήταν, όταν πήγαν να καταταχθούν το ήξεραν πως μπορεί να πεθάνουν. Δικό τους το ρίσκο. Γιατί να την πληρώσω εγώ?

Λένε όλοι πως η Ελλάδα είναι ιδέα. Τα αρχίδια μου κουνιούνται προς την κατεύθυνση της ιδέας αυτής. Κανείς δε μπορεί καν να εξηγήσει τη σημαίνει αυτή η φράση. Μας έχουν πιπιλίσει τα αυτιά με τις ιδέες των εθνών. Με νοιάζει μόνο τι θα γίνει με τις ζωές των ανθρώπων που ξέρω και αγαπώ, όχι για τους άλλους. Όταν πεθαίνουν άνθρωποι σε άλλους πολέμους με νοιάζει? Τι διαφορά κάνει επειδή αυτοί κρίνονται Έλληνες? Το ίδιο μου κάνει αν λέγονται Έλληνες ή Ελβετοί.

Η κυρίως φράση είναι η εξής: ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΥΧΕ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ???????? ΤΙ ΜΕ ΔΕΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΣΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ?

Πριν προλάβει κάποιος να κρίνει και να πει οτιδήποτε, ας το σκεφτεί σοβαρά.
μεγαλε εχεις απολυτο δικιο.
οταν σου γαμησουν την αδερφη τη μανα τα παιδια σου δεν τρεχει τιποτα,δεν γαμησαν εσενα,στα αρχιδια σου, η δικια σου κολοτρυπιδα ειναι ενταξει.

σαλτα και γαμησου ρε μαλακα ξεφτυλισμενε.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.013
Πόντοι
1.486
μεγαλε εχεις απολυτο δικιο.
οταν σου γαμησουν την αδερφη τη μανα τα παιδια σου δεν τρεχει τιποτα,δεν γαμησαν εσενα,στα αρχιδια σου, η δικια σου κολοτρυπιδα ειναι ενταξει.

σαλτα και γαμησου ρε μαλακα ξεφτυλισμενε.
Ρε σεις ακόμα ασχολείστε με το ον???Αφού σας εξήγησα,το ότι μπορεί και μιλάει οφείλεται σε ανωμαλία της φύσης..Κάτι σαν τον καρχαρία με ενα μάτι ή το μωρό με σωμα ψαριού...Δεν υπαρχει νοήμων άνθρωπος σε όλο τον πλανήτη,που να δίνει τη μάνα/αδερφή/γυναίκα/παιδια του βορά στον αντίπαλο για να γλυτωσει αυτός..Ακόμα και στη ζούγκλα ισχύει το ένστικτο της προστασίας των δικών σου..Αστε τον να μιλάει,καμαρώνει που μπορεί και αρθρώνει λόγο....Αλλά εγώ θα τον εκτελούσα..Το ξαναλέω και το πιστεύω...

donhostieros

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
9
Πόντοι
1
αν ηταν ολοι οι ελληνες σαν και σενα δε θα γιορταζανε 28η οκτωβριου ουτε 25 μαρτιου. και τις 365 μερες θα γιορταζανε το fisting στην κωλαρα τους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom