You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ελλάδες, πατρίδες και βλακείες.
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sparkling_water
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 42K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Τώρα εγώ τί πρέπει να απαντήσω εδώ;!Παπαζολη ,εσυ θα ησουν συζυγος του Ερντογαν και θα την φοραγες την μαντηλα.
Και θα σου εκανε και πρωκτικο ο "κουμπαρος".
Mε τέτοια επιχειρηματολογία δεν έχω ανταπάντηση γμτ,στον τοίχο μπαίνω!!!
sparkling_water
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 171
- Πόντοι
- 2.287
Σε μια τέτοια θεωρητική προσέγγιση, αν πάω δηλαδή σε μια κοινωνία και μου πουν πως θα πρέπει, για να ζω μαζί τους, όταν χρειαστεί να πολεμήσω στο πλάι τους και να δώσω και τη ζωή μου όταν μου ζητηθεί, θα τους πω να πάρουν τα παπάρια μου και θα φύγω.ωραία. ο ''φίλος'' μας εδώ δεν έχει επιλέξει να προσφέρει, αλλά και να δέχεται τις προσφορές μιας συγκεκριμένης κοινότητας; τι τον εμποδίζει να επιλέξει μια άλλη; είναι ολοφάνερο ότι δεν συμμορφώνεται με τους κανόνες της. ποια πρέπει να είναι η στάση των άλλων μελών;
Στην περίπτωση που δε βρω καμία κοινωνία σαν και αυτή, για να ζήσω θα πω ψέμματα. Έχω ηθική υποχρέωση απέναντι στον εαυτό μου. Υπάρχει όμως και η περίπτωση να βρω και άλλους σαν και εμένα, που θα έχουν το μυαλό να καταλάβουν πως δε χρειάζονται θυσίες και αν μας επιτεθούν μπορούμε να την κάνουμε και να μην έχουμε επιπτώσεις, να πάμε να ιδρύσουμε το καινούριο χωριό δίπλα.
Πριν προλάβεις, ναι, προτιμώ να αλλάζω χωριά συνέχεια και να είμαι ζωντανός παρά να μείνω σαν ηλίθιος του Λεωνίδα και να πεθάνω. Πιο το όφελος να πεθάνεις?
sparkling_water
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 171
- Πόντοι
- 2.287
Papazol, για να σου απαντήσω επειδή κάτι είπες πριν, προτιμώ να τα βρίσκω δύσκολα αν πηγαίνω σε νέο τόπο παρά να είμαι νεκρός.
Απλά οι ερωτήσεις σου δεν είναι παράλογες όσο των άλλων δογματικών γιαυτό προτιμώ να απαντάω πρώτα στα παράλογα.
Απλά οι ερωτήσεις σου δεν είναι παράλογες όσο των άλλων δογματικών γιαυτό προτιμώ να απαντάω πρώτα στα παράλογα.
ωραία. ο ''φίλος'' μας εδώ δεν έχει επιλέξει να προσφέρει, αλλά και να δέχεται τις προσφορές μιας συγκεκριμένης κοινότητας; τι τον εμποδίζει να επιλέξει μια άλλη; είναι ολοφάνερο ότι δεν συμμορφώνεται με τους κανόνες της. ποια πρέπει να είναι η στάση των άλλων μελών;
Κοιτα σε αυτο δεν υπαρχει στανταρ απαντηση. Εξαρταται απο την εκαστοτε κοινωνια. Πχ στην ελλαδα μπορει να μην θελει να πολεμησει αλλα παρολαυτα προσφερει με φορους κλπ. Για καποιους αυτο μπορει να ειναι αυτο πιο αποδεκτο απο καποιον που κλεβει εκατομυρια απο την εφορια.
Στη περιπτωση που θελει να παει σε μια αλλη κοινωνια, θα πρεπει να ειναι ξεκαθαρο πως ακριβως θα πρεπει να συνησφερει σε αυτην. Αν δεν κανει τα απαραιτητα λογω θελησης τοτε θα πρεπει να διωχθει απο την κοινωνια.
Εισαι ενας μπουλης ,που βρισκει διαφορες σοφιστειες για να διαδοσει τις αποψεις περι μη βιας .Αυτο ειναι τελειως ανιστορητο και ανεδαφικο.Δε καταλαβαίνεις που διαφωνούμε καραγκιοζάκο, πρώτα διάβασε και μετά μίλα. Ούτε εγώ πιστεύω πως γίνεται. Απλά έφερα το παράδειγμα επειδή είπες (αν ήσουν εσύ) πως "αν σκέφτονταν όλοι οι Έλληνες σαν και μένα". Σε απάντηση σε αυτό το τελείως υποθετικό παράδειγμα, έφερα ένα άλλο υποθετικό παράδειγμα σαν αντιπαράδειγμα.
Αν διαλεξεις την μη-βια ,σαν καλομαθημενος φλωρος ,τρεξε να σωθεις ,μπουλη.
Αν ομως δεν μπορεις να τρεξεις να σωθεις ,τοτε θα χρειαστει να πολεμησεις.Και οι κανονες του πολεμου ηταν και ειναι παντοτε οι ιδιοι.Πολεμας μεχρι το τελος.
Πηγαινε τωρα να φας την κρεμουλα σου λαλακη .
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
Δε δίνω μια τι θα κάνουν οι άλλοι, αν θέλουν να πολεμήσουν και αν θέλουν να φύγουν.
Το να κάνεις την υπόθεση "αν όλοι οι Έλληνες σκέφτονταν σαν και εμένα" είναι τελείως αυθαίρετο, με την ίδια λογική, "αν σκέφτονταν όλος ο κόσμος όπως εγώ" δε θα γίνονταν πόλεμοι. Είσαι όμως τόσο βλάκας που ούτε ένα μικρό λογικό άλμα δε μπορείς να σκεφτείς.
χαχαχα. όταν η λογική πάει περίπατο...
το δικό του ερώτημα προϋποθέτει αρνητική απάντηση στο δικό σου. ανάλυση:
ΕΡΩΤΗΣΗ: αν όλοι οι άνθρωποι σκέφτονταν σαν εσένα θα γίνονταν πόλεμοι; ΑΠΑΝΤΗΣΗ: όχι. ΣΥΝΕΠΕΙΑ: δεν έχει νόημα η υπόθεση ''αν όλοι οι Έλληνες σκέφτονταν σαν εσένα''
ΕΡΩΤΗΣΗ: σκέφτονται όλοι οι άνθρωποι σαν εσένα; ΑΠΑΝΤΗΣΗ: όχι. ΣΥΝΕΠΕΙΑ1: γίνονται πόλεμοι. ΣΥΝΕΠΕΙΑ2: αποκτά νόημα η υπόθεση ''αν όλοι οι Έλληνες σκέφτονταν σαν εσένα''.
ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΕΞΥΠΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΛΟΓΙΚΑ ΑΛΜΑΤΑ
sparkling_water
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 171
- Πόντοι
- 2.287
Όταν δεν έχεις να μου απαντήσεις με λογική τότε χρησιμοποιώ σοφιστείες ε? Μάλιστα. Νομίζω πως δεν έχεις τι να πεις.Εισαι ενας μπουλης ,που βρισκει διαφορες σοφιστειες για να διαδοσει τις αποψεις περι μη βιας .Αυτο ειναι τελειως ανιστορητο και ανεδαφικο.
Αν διαλεξεις την μη-βια ,σαν καλομαθημενος φλωρος ,τρεξε να σωθεις ,μπουλη.
Αν ομως δεν μπορεις να τρεξεις να σωθεις ,τοτε θα χρειαστει να πολεμησεις.Και οι κανονες του πολεμου ηταν και ειναι παντοτε οι ιδιοι.Πολεμας μεχρι το τελος.
Πηγαινε τωρα να φας την κρεμουλα σου λαλακη .
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
Κοιτα σε αυτο δεν υπαρχει στανταρ απαντηση. Εξαρταται απο την εκαστοτε κοινωνια. Πχ στην ελλαδα μπορει να μην θελει να πολεμησει αλλα παρολαυτα προσφερει με φορους κλπ. Για καποιους αυτο μπορει να ειναι αυτο πιο αποδεκτο απο καποιον που κλεβει εκατομυρια απο την εφορια.
Στη περιπτωση που θελει να παει σε μια αλλη κοινωνια, θα πρεπει να ειναι ξεκαθαρο πως ακριβως θα πρεπει να συνησφερει σε αυτην. Αν δεν κανει τα απαραιτητα λογω θελησης τοτε θα πρεπει να διωχθει απο την κοινωνια.
άρα πρέπει να διωχθεί ο ''φίλος'' μας από την ελληνική κοινωνία
sparkling_water
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 171
- Πόντοι
- 2.287
Λάθος.χαχαχα. όταν η λογική πάει περίπατο...
το δικό του ερώτημα προϋποθέτει αρνητική απάντηση στο δικό σου. ανάλυση:
ΕΡΩΤΗΣΗ: αν όλοι οι άνθρωποι σκέφτονταν σαν εσένα θα γίνονταν πόλεμοι; ΑΠΑΝΤΗΣΗ: όχι. ΣΥΝΕΠΕΙΑ: δεν έχει νόημα η υπόθεση ''αν όλοι οι Έλληνες σκέφτονταν σαν εσένα''
ΕΡΩΤΗΣΗ: σκέφτονται όλοι οι άνθρωποι σαν εσένα; ΑΠΑΝΤΗΣΗ: όχι. ΣΥΝΕΠΕΙΑ1: γίνονται πόλεμοι. ΣΥΝΕΠΕΙΑ2: αποκτά νόημα η υπόθεση ''αν όλοι οι Έλληνες σκέφτονταν σαν εσένα''.
ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΕΞΥΠΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΛΟΓΙΚΑ ΑΛΜΑΤΑ
Κάνει μια υπόθεση και η υπόθεση του έχει αρνητικές συνέπειες.
Κάνω μια αντίστοιχου βεληνεκούς υπόθεση και έχει θετικές συνέπειες.
Απλά δεν έλαβες υπόψιν σου τη δική του υπόθεση, πάνω στην οποία στήριξα την δική μου υπόθεση.
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
Σε μια τέτοια θεωρητική προσέγγιση, αν πάω δηλαδή σε μια κοινωνία και μου πουν πως θα πρέπει, για να ζω μαζί τους, όταν χρειαστεί να πολεμήσω στο πλάι τους και να δώσω και τη ζωή μου όταν μου ζητηθεί, θα τους πω να πάρουν τα παπάρια μου και θα φύγω.
Στην περίπτωση που δε βρω καμία κοινωνία σαν και αυτή, για να ζήσω θα πω ψέμματα. Έχω ηθική υποχρέωση απέναντι στον εαυτό μου. Υπάρχει όμως και η περίπτωση να βρω και άλλους σαν και εμένα, που θα έχουν το μυαλό να καταλάβουν πως δε χρειάζονται θυσίες και αν μας επιτεθούν μπορούμε να την κάνουμε και να μην έχουμε επιπτώσεις, [size=12pt]να πάμε να ιδρύσουμε το καινούριο χωριό δίπλα.
[/size]
Πριν προλάβεις, ναι, προτιμώ να αλλάζω χωριά συνέχεια και να είμαι ζωντανός παρά να μείνω σαν ηλίθιος του Λεωνίδα και να πεθάνω. Πιο το όφελος να πεθάνεις?
κι όταν θα έρθουν να σας διαλύσουν το χωριό σας τι θα κάνεις;
sparkling_water
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 171
- Πόντοι
- 2.287
Μου αρέσει που έγραψα το εξής και δε το έλαβες καν υπόψιν σου...κι όταν θα έρθουν να σας διαλύσουν το χωριό σας τι θα κάνεις;
"Πριν προλάβεις, ναι, προτιμώ να αλλάζω χωριά συνέχεια και να είμαι ζωντανός παρά να μείνω σαν ηλίθιος του Λεωνίδα και να πεθάνω. Πιο το όφελος να πεθάνεις?"
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
Λάθος.
Κάνει μια υπόθεση και η υπόθεση του έχει αρνητικές συνέπειες.
Κάνω μια αντίστοιχου βεληνεκούς υπόθεση και έχει θετικές συνέπειες.
Απλά δεν έλαβες υπόψιν σου τη δική του υπόθεση, πάνω στην οποία στήριξα την δική μου υπόθεση.
χαχαχχαα. δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε, αλλά θα το παλέψω.
λοιπόν, η υπόθεση που κάνεις (συμφωνώ ότι έχει θετικές συνέπειες) είναι εφαρμόσιμη ή όχι;
Ολοι οι φλωροι παγκοσμια λενε το ιδιο παραμυθι .Γιατι να πολεμησω? Γιατι να διακινδυνευσω την ζωη μου ?Όταν δεν έχεις να μου απαντήσεις με λογική τότε χρησιμοποιώ σοφιστείες ε? Μάλιστα. Νομίζω πως δεν έχεις τι να πεις.
Μονο που ξεχνανε οτι μπορει να σκοτωθουν ,χωρις να πολεμησουν ,σε ενα βομβαρδισμο ή και να εκτελεστουν για αντιποινα ,απο τον εχθρο.
Η απαντηση ειναι οτι ,ετσι η αλλοιως κινδυνευει η ζωη σου.Πολεμωντας ,εχεις την ελπιδα να επιζησεις.
Πολλοι φλωροι που εκαναν τους αρρωστους ,για να μην πανε να πολεμησουν εχασαν τη ζωη τους στα μετοπισθεν.
sparkling_water
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 171
- Πόντοι
- 2.287
Όχι, αλλά ούτε η υπόθεση που κάνει ο άλλος, δηλαδή "αν σκέφτονταν όλοι οι Έλληνες σαν και εμένα".χαχαχχαα. δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε, αλλά θα το παλέψω.
λοιπόν, η υπόθεση που κάνεις (συμφωνώ ότι έχει θετικές συνέπειες) είναι εφαρμόσιμη ή όχι;
Κατάλαβες? Απλά ο άλλος, με ένα μη εφαρμόσιμο παράδειγμα θέλει να μου δείξει πως κάνω λάθος, και εγώ με τη σειρά μου, με ένα μη εφαρμόσιμο παράδειγμα του δείχνω πως δε κάνω λάθος.
Και τα δυο δεν έχουν αξία, απλά θέλω να του δείξω για πιο λόγο δεν έχει αξία το δικό του παράδειγμα.
Ελπίζω να έγινα κατανοητός.
sparkling_water
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 171
- Πόντοι
- 2.287
Μπορεί να είμαι φλώρος αλλά προτιμώ να έχω και την επιλογή να ΦΥΓΩ για να μην είμαι καν στους βομβαρδισμούς.Ολοι οι φλωροι παγκοσμια λενε το ιδιο παραμυθι .Γιατι να πολεμησω? Γιατι να διακινδυνευσω την ζωη μου ?
Μονο που ξεχνανε οτι μπορει να σκοτωθουν ,χωρις να πολεμησουν ,σε ενα βομβαρδισμο ή και να εκτελεστουν για αντιποινα ,απο τον εχθρο.
Η απαντηση ειναι οτι ,ετσι η αλλοιως κινδυνευει η ζωη σου.Πολεμωντας ,εχεις την ελπιδα να επιζησεις.
Πολλοι φλωροι που εκαναν τους αρρωστους ,για να μην πανε να πολεμησουν εχασαν τη ζωη τους στα μετοπισθεν.
Εσύ, σαν alpha male που είσαι, και επειδή δεν είσαι φλώρος, πήγαινε πολέμησε. Στα παπάρια μου.
άρα πρέπει να διωχθεί ο ''φίλος'' μας από την ελληνική κοινωνία
Αναλογως... εγω πχ προτιμω καποιον που ειναι ενταξει με φορολογικες και αλλες υποχρεωσεις παρα καποιον που σπαταλαει το δημοσιο χρημα ή δεν πληρωνει τους φορους.
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
Μου αρέσει που έγραψα το εξής και δε το έλαβες καν υπόψιν σου...
"Πριν προλάβεις, ναι, προτιμώ να αλλάζω χωριά συνέχεια και να είμαι ζωντανός παρά να μείνω σαν ηλίθιος του Λεωνίδα και να πεθάνω. Πιο το όφελος να πεθάνεις?"
ωραία. πάνω στο θεωρητικό, λοιπόν, επίπεδο, αυτήν τη στιγμή δεν πρέπει να σε δεχτεί καμία κοινότητα ως μέλος της, μιας και είσαι ο μόνος που δεν θα δεχτείς να την υπερασπίσεις. σωστά ή όχι;
Ολοι οι φλωροι παγκοσμια λενε το ιδιο παραμυθι .Γιατι να πολεμησω? Γιατι να διακινδυνευσω την ζωη μου ?
Αρα φλωρος ειναι οποιος δεν θελει να πολεμησει (και να πεθανει πολυ πιθανως) για κατι που δεν τον αντιπροσωπευει?
FanisChristo
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2010
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
Νομίζω πως λίγοι βλέπουν αυτό το θέμα όπως το βλέπω εγώ.
Να πω πρώτα πως δεν είμαι αναρχικός. Τουλάχιστο όπως λένε μερικοί πως είναι η αναρχία. Δεν έχω διαβάσει κανέναν θεωρητικό αναρχικό οπότε δε ξέρω, ίσως να μην είναι αυτό που νομίζω. Με ενδιαφέρει να υπάρχει μια μορφή τήρησης της τάξης. Οι εγκληματίες να τιμωρούνται για να είμαι ασφαλής και να βρίσκω το δίκιο μου όταν με αδικούν.
Αυτό που δε καταλαβαίνω είναι η έννοια της πατρίδας, της αγάπης προς την πατρίδα και η διάθεση να δώσει κάποιος τη ζωή του για την πατρίδα.
Δε μπορώ να κατανοήσω με τίποτα για πιο λόγο, επειδή έτυχε και γεννήθηκα σε μια χώρα, να πρέπει να δώσω τη ζωή μου για αυτή στον πόλεμο.
Θέλει κάποιος να κατακτήσει την Ελλάδα? Θέλει η Τουρκία να μπει μέσα? Και τι με νοιάζει εμένα? Θέλει να μπει στην Αθήνα που μένω? Θα σηκωθώ να φύγω. Θέλει να μπει στη Θεσσαλονίκη? Γιατί να με νοιάζει αφού δε μένω εκεί? Όταν εισβάλλει μια χώρα σε μια άλλη χώρα με νοιάζει καθόλου εμένα? Δε δίνω μια. Γιατί να με νοιάζει αν θέλει να μπει στη Θεσσαλονίκη?
Πέφτει το ελικόπτερο στα Ίμια? Στα παπάρια μου, στρατιωτικοί ήταν, όταν πήγαν να καταταχθούν το ήξεραν πως μπορεί να πεθάνουν. Δικό τους το ρίσκο. Γιατί να την πληρώσω εγώ?
Λένε όλοι πως η Ελλάδα είναι ιδέα. Τα αρχίδια μου κουνιούνται προς την κατεύθυνση της ιδέας αυτής. Κανείς δε μπορεί καν να εξηγήσει τη σημαίνει αυτή η φράση. Μας έχουν πιπιλίσει τα αυτιά με τις ιδέες των εθνών. Με νοιάζει μόνο τι θα γίνει με τις ζωές των ανθρώπων που ξέρω και αγαπώ, όχι για τους άλλους. Όταν πεθαίνουν άνθρωποι σε άλλους πολέμους με νοιάζει? Τι διαφορά κάνει επειδή αυτοί κρίνονται Έλληνες? Το ίδιο μου κάνει αν λέγονται Έλληνες ή Ελβετοί.
Η κυρίως φράση είναι η εξής: ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΥΧΕ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ???????? ΤΙ ΜΕ ΔΕΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΣΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ?
Πριν προλάβει κάποιος να κρίνει και να πει οτιδήποτε, ας το σκεφτεί σοβαρά.
Εγώ σαν ιδεολογία είμαι εθνικιστής.Το να κατηγορείς τον τόπο σου για την οικονομική δυσχέρια και να τα ισοπεδώνεις όλα είναι βλακώδες.Δεν φταίει ο τόπος αλλά ο κάθε αλήτης που με δόλια μέσα γίνεται Πρωθυπουργός και μετά κάνει ότι γουστάρει,βάζει με τους συνεργάτες του στην τσέπη όσα περισσότερα μπορεί,κάνουν βίλες,αγοράζουν μετοχες και ομόλογα και την κάνουν με ελαφρά.
Για τα Ίμια που λες θα πρεπε να ντρέπεσαι.έστειλε ο μαλάκας ο Σημίτης ανεκπαίδευτους νεοσύλεκτους σαν πρόβατα επι σφαγής και έστειλε και 1 ελικόπτερο το οποίο το ρίξαν και όλα αυτά για να μην πάρουν τις βραχονησίδες οι Τούρκοι.Και ελς εσύ στα παπάρια σου;Ναι μετά θα χε σειρά και η Ρόδος,η Κως και κάνα άλλο νησί.
Την πατρίδα την αγαπάς για την ιστορία της και την ελπίδα ότι με βάση το λαμπρό παρελθόν,όλα τα προβλήματα τώρα θα ναι μια κσκή παρένθεση.Αν ήταν έτσι όλοι οι Έλληνες επί Τουρκοκρατίας θα παίρναν 1 καράβι και θα πηγαίναν Φλωρεντία,Μιλάνο,Παρίσι για να ναι μακρυά.Όμως κάθισαν και αντιμετώπισαν με θάρρος και σφαγές και καταπίεση.
Δικαίωμά σου να μην αγαπάς την Ελλάδα,όμως αν δε σε δένει τίποτα φύγε.Εγώ έξω είμαι και δεν ξέρω,θέλω να δουλέψω εξωτερικό,να ζήσω εμπειρίες,όμως αν φύγει και ο Γιωργάκης και ο Κωστάκης και ο κάθε άχρηστος και δω πάνω από όλα τον κόσμο να φέρει την αλλαγή τότε θα γυρίσω να παλέψω.
ΥΓ Πριν πεις για τον τόπο οτιδήποτε να σκέφτεσαι τους χιλιάδες,μαλάκες για σένα, ήρωες για μένα που κοιμούνται κάτω από το χώμα της πατρίδας.Όλους που σκοτώθηκαν το 1974 στην Κύπρο,το 1940-41 πολεμόντας Γερμανούς,Ιταλούς και Βούλγαρους,το 1922 στη Σμύρνη,το 1910-1915 Βαλκανικούς Πολέμους και Παγκόσμιος και να σκέφτεσαι ότι σκοτώθηκαν γιατί πίστευαν ότι υπάρχουν πολλοί λόγοι να καρτήσεις τον τόπο ζωντανό.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 122
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 64
- Εμφανίσεις