Νέα

Ελλάδες, πατρίδες και βλακείες.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sparkling_water
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

mparmpoutsala

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
To πας στο ειδικό,εγώ αναφέρομαι στο γενικό.

Στο γενικό όλοι είμαστε u,d quarks και ηλεκτρόνια.
Χαίρω πολύ.
Αυτό δεν μου λέει τίποτα.

Τεσπα, θα περιμένω απάντηση από το παλικάρι που άνοιξε το thread.

Επισκέπτης
Στο γενικό όλοι είμαστε u,d quarks και ηλεκτρόνια.
Χαίρω πολύ.
Αυτό δεν μου λέει τίποτα.

Τεσπα, θα περιμένω απάντηση από το παλικάρι που άνοιξε το thread.
Εγώ δεν σου κάνω δηλαδή!!! :-

Προσβλήθηκα τώρα να ξέρεις!!! :cheesy:

Υ.Γ.Είπε πάντως μία πολύ σωστή κουβέντα ο Περσόνας(του ξεφεύγει από καμία κάπου-κάπου): οι πολιτισμοί κ οι πατρίδες δεν είναι πούτσα να την βγάλουμε να την μετρήσουμε ποιανού είναι μεγαλύτερη!!! :rockon:

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Ήθελα να δείτε μερικά βίντεο να καταλάβετε όσοι αμφισβητείτε τους Εθνικιστές και τη Χρυσή Αυγή.Δείτε γιατί όλοι οι λαθρομετανάστες πρέπει να διωχτούν άμεσα.Κοιτάχτε περιστατικά.

Εδώ είναι από την παραμονή Πρωτοχρονιάς στη γιορτή του Δήμου που χτυπούσαν γυναίκες,χουφτώναν κορίτσια και επιχείρησαν να βιάσουν κάποιες μέσα στον πανικό.Ορίστε τα σκουπίδια που βρωμίζουν τον τόπο μας και ενώ τρώνε μας μισούν και με κάθε ευκαιρία προσπαθούν να μας κάνουν να νιώσουμε εμείς ξένοι στον τόπο μας.

Or;ιστε κι άλλο περιστατικό.

Εγώ δεν είμαι υπέρ της βίας και ποτέ δεν είπα να τους επιτεθούμε ή να τους σκοτώσουμε.Απλά να απελαθούν όλοι τους.Να συλληφθούν δια της βίας και να μας αδειάσουν τον τόπο.Να ξαναγίνει η Ομόνοια η όμορφη πλατεία του 1980,να ξανανοίξουν μαγαζιά και να περπατάει ο κόσμος ήσυχος ακόμα και τα βράδυα.

Και για τη Χρυσή Αυγή ήταν το μόνο κόμμα που τίμησε την 29η Μαιου και την Άλωση της Πόλης.Και ορίστε ο λόγος του Μιχαλολιάκου ο οποίος με συγκίνησε όπως είμαι σίγουρος ότι θα συγκινήσει κάθε γνήσιο Έλληνα.

Επισκέπτης
Και ορίστε ο λόγος του Μιχαλολιάκου ο οποίος με συγκίνησε όπως είμαι σίγουρος ότι θα συγκινήσει κάθε γνήσιο Έλληνα.
αααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
για συνεχισε ρε χρυσαυγουλο..

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
ετσι Μαλακες που ειμαστε καλα να παθουμε καθιστε να σας γαμισουνε οι φτωχοδιάβολοι που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα για να μη σας πουνε ρατσιστες ενα ματσο αξιριστοι τοθ σιριζα
Τι σχέση έχει ο ΣΥΡΙΖΑ ρε όργιο? Με ύψιλον γράφεται - μάθε γράμματα.

Επισκέπτης
Τι σχέση έχει ο ΣΥΡΙΖΑ ρε όργιο? Με ύψιλον γράφεται - μάθε γράμματα.
Γιατι αυτες τις μαλακιες σταματισε μεχρι και το κκε να τις λεει.
Να μαθω γραμματα, γιατι? για να γραφω σωστα το ΞΥΡΙΖΑ? Τετοιο ζωο εισαι και εσυ, το οτι η γλωσσα σου βιαζεται καθε μερα δεν σε νιαζει. το οτι καταργουν τους τονους και τα ι,η,οι,ει για να ειναι πιο ευκολο για τα λιγουρια που μαζεψατε πως σου φαινεται?

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Να μαθω γραμματα, γιατι? για να γραφω σωστα το ΞΥΡΙΖΑ? Τετοιο ζωο εισαι και εσυ, το οτι η γλωσσα σου βιαζεται καθε μερα δεν σε νιαζει. το οτι καταργουν τους τονους και τα ι,η,οι,ει για να ειναι πιο ευκολο για τα λιγουρια που μαζεψατε πως σου φαινεται?
Από τα ζώα προέρχονται οι άνθρωποι βλάκα - απλά κάποιοι έχουν σαν και του λόγου σου, έχουν περιορισμένη νοημοσύνη. Εγώ τους μάζεψα ηλίθιε? :jerking:

Επισκέπτης
Γιατι αυτες τις μαλακιες σταματισε μεχρι και το κκε να τις λεει.
Να μαθω γραμματα, γιατι? δεν σε ν[size=50pt]ι[/size]αζει. το οτι καταργουν τους τονους και τα ι,η,οι,ει για να ειναι πιο ευκολο για τα λιγουρια που μαζεψατε πως σου φαινεται?
ποσο μαλακας εισαι???

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.936
Πόντοι
6.925
Νομίζω πως λίγοι βλέπουν αυτό το θέμα όπως το βλέπω εγώ.

Να πω πρώτα πως δεν είμαι αναρχικός. Τουλάχιστο όπως λένε μερικοί πως είναι η αναρχία. Δεν έχω διαβάσει κανέναν θεωρητικό αναρχικό ..........................

Πριν προλάβει κάποιος να κρίνει και να πει οτιδήποτε, ας το σκεφτεί σοβαρά.

Απορώ που είσαι ακόμα εδώ. Τι άλλον να σου τύχει σε αυτήν την χώρα? Χρεοκωπημένοι όντες, θα σου δεσμευσουν οσονούπω τα φράγκα σου, μισθό, σύνταξη @@ θα πάρεις, δουλειά δεν θα έχεις, φαί δεν θα έχεις, οι Τούρκοι τάχαμου φίλοι αλλά τα αρπλάνα τους κόβουν βόλτες, αν μας την πέσουν δεν θα προλάβεις παρά μόνο με βαρκάκι για Αφρική, οι τάνες πέφτουν συνεχώς σε αποδώσεις, άντε περίμενε να τελειώσει το Μουντιάλ και γεια !!!

Επισκέπτης
Από τα ζώα προέρχονται οι άνθρωποι βλάκα - απλά κάποιοι έχουν σαν και του λόγου σου, έχουν περιορισμένη νοημοσύνη. Εγώ τους μάζεψα ηλίθιε? :jerking:
μακαρι να ειχα ακωμα πιο περιορισμενη νοημοσυνη ωστε να μπορουσα να συνεχισω ενα διαλογο με πουστριλικια. Επι του θεματος εχεις να μας πεις τιποτα? Αν ενας αραπης βιασει ενα κοριτσακι φτεει το κρατος που δεν τον επιασε αν ομως καποιος τον πιασει και του κοψει το καβλι θα ειναι φασιστας,ηλιθιος, μειωμενης νοημοσυνης κλπ. Σταματηστε τη  :jerking: πριν ειναι αργα τετοια αριστερα δεν υπαρχει πουθενα στον πλανητη

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Μα φίλε το κράτος φταίει πρώτο και καλύτερο....................
Η ανυπαρξία σοβαρότητας πέρα από τη διαφθορά κλπ είναι βούτυρο στο ψωμί των άκρων. Η αύξηση της μετανάστευσης έφερε το λάος στην πολιτική πραγματικότητα, παράλληλα με την πιο ακραία τάση που λέγεται ΧΑ.

Αντίστοιχα υπάρχει αύξηση ακραίας αντίδρασης από το αριστερο άκρο - για τους ίδιους ακριβώς λόγους. Διάβασε για το αντάρτικο πόλης στην Ευρώπη τη δεκαετία του 70 καθώς και την επιρροή των Ερυθρών Ταξιαρχιών στην πολιτική ζωής όλης της Ιταλίας.

Θέλουν να πιστεύεις ότι φταίνε οι μετανάστες, διότι ξέρουν ότι η μάζα βλέπει τηλεόραση και δεν έχει ούτε κρίση ούτε μνήμη.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
μακαρι να ειχα ακ[size=40pt]ω[/size]μα πιο περιορισμενη νοημοσυνη ωστε να μπορουσα να συνεχισω ενα διαλογο με πουστριλικια. Επι του θεματος εχεις να μας πεις τιποτα? Αν ενας αραπης βιασει ενα κοριτσακι φτ[size=40pt]ε[/size]ει το κρατος που δεν τον επιασε αν ομως καποιος τον πιασει και του κοψει το καβλι θα ειναι φασιστας,ηλιθιος, μειωμενης νοημοσυνης κλπ. Σταματηστε τη  :jerking: πριν ειναι αργα τετοια αριστερα δεν υπαρχει πουθενα στον πλανητη
ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΠΟΥ ΓΑΜΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
μακαρι να ειχα ακωμα πιο περιορισμενη νοημοσυνη ωστε να μπορουσα να συνεχισω ενα διαλογο με πουστριλικια. Επι του θεματος εχεις να μας πεις τιποτα? Αν ενας αραπης βιασει ενα κοριτσακι φτεει το κρατος που δεν τον επιασε αν ομως καποιος τον πιασει και του κοψει το καβλι θα ειναι φασιστας,ηλιθιος, μειωμενης νοημοσυνης κλπ. Σταματηστε τη  :jerking: πριν ειναι αργα τετοια αριστερα δεν υπαρχει πουθενα στον πλανητη
Μεγάλε κάνε logout πριν γίνεις χειρότερη ρόμπα - διαβάζουν και άνθρωποι. Αν έχεις τ' αρχίδια, πήγαινε εσύ στη Σωκράτους βράδυ μόνος και κόψε του το καβλί. Έχεις?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μεγάλε κάνε logout πριν γίνεις χειρότερη ρόμπα - διαβάζουν και άνθρωποι. Αν έχεις τ' αρχίδια, πήγαινε εσύ στη Σωκράτους βράδυ μόνος και κόψε του το καβλί. Έχεις?

έχει πώς δεν έχει. για το μετάξι.....
εξού και ο μεταξοσκώληκας.......

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
πως γινεται ρε παιχτη ολα τα φασιστακια να ειναι αγραμματα???
Γιατί πολύ απλά πρέπει να έχεις μειωμένη αντίληψη, χαμηλό δείκτη νοημοσύνης και μηδαμινή μόρφωση για να σε γαλουχήσουν με τα ιδεώδη του φασισμού και του ρατσισμού

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom