You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ελλάδες, πατρίδες και βλακείες.
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sparkling_water
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 41K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
για λυπηση δηλαδη ε???Γιατί πολύ απλά πρέπει να έχεις μειωμένη αντίληψη, χαμηλό δείκτη νοημοσύνης και μηδαμινή μόρφωση για να σε γαλουχήσουν με τα ιδεώδη του φασισμού και του ρατσισμού
μπααααα..
τους γαμω οτι εχουν & δεν εχουν..
Επισκέπτης
ΕΙΜΑΙ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ τουλαχιστων με την εννοια που νομιζεις.Μεγάλε κάνε logout πριν γίνεις χειρότερη ρόμπα - διαβάζουν και άνθρωποι. Αν έχεις τ' αρχίδια, πήγαινε εσύ στη Σωκράτους βράδυ μόνος και κόψε του το καβλί. Έχεις?
Ρομπα δεν γινομαι γιατι απλα δεν μου απαντας απλα τονιζεις το πρωφανες.
Αν εχω αρχιδια να του κοψω το καυλι θα το μαθεις αν λαχει και ειμαι κοντα σε κανενα τετοιο σκινικο. Και μια ερωτηση απο εμενα τωρα εσυ εχεις τα αρχιδια να αφησεις τη γυναικα σου να περπατισει μονη της μετα τις 22:00 στην Ομονοια?
στην αρχή ναιγια λυπηση δηλαδη ε???
αν δεν βάλουν μυαλό, επίσης ναιμπααααα..
gabadoo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Μας διασκεδάζουν - μόνο που ώρες ώρες, έχει πιο πολύ ενδιαφέρον να γράφεις στο thread της Αλίντισσας απ' ότι να συνομιλείς με τα ΑΜΕΑ του Καρατζαφέρη.
+1000
Επισκέπτης
απλα βλεπω μπρωστα μουΓιατί πολύ απλά πρέπει να έχεις μειωμένη αντίληψη, χαμηλό δείκτη νοημοσύνης και μηδαμινή μόρφωση για να σε γαλουχήσουν με τα ιδεώδη του φασισμού και του ρατσισμού
Θα μας κλασεις τα αρχιδιαγια λυπηση δηλαδη ε???
μπααααα..
gabadoo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
ΕΙΜΑΙ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ τουλαχιστων με την εννοια που νομιζεις.
Αν εχω αρχιδια να του κοψω το καυλι θα το μαθεις αν λαχει και ειμαι κοντα σε κανενα τετοιο σκινικο. Και μια ερωτηση απο εμενα τωρα εσυ εχεις τα αρχιδια να αφησεις τη γυναικα σου να περπατισει μονη της μετα τις 22:00 στην Ομονοια?
νταξ,μας τα εβγαλες τα ματακια
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
αρχιδια να αφησεις τη γυναικα σου να περπατισει μονη της μετα τις 22:00 στην Ομονοια?
γιατί πρέπει να την αφήσω;
άλλωστε εσείς που έχετε τόσα αρχίδια και θα το ακούσουμε γιατί δεν σας έχουμε ακούσει ποτέ;
και γιατι αφού έχετε τόσα αρχίδια για καθάρσεις η κατάσταση βαίνει απο το κακό στο χειρότερο;
να σου πω εγώ...
γιατί μαγκίτσες σε κάνα πειναλέο πάκη κάνετε 5-6. μόλις έρθει ο έμπορας/νταβάς με το περίστροφο τσακ μπαμ τ αρχίδια στο λωκό και πίσω στη μαμάκα.
αντε γειά πουστράκια.
1. Απ' ότι έχουμε δει εδώ μέσα, πάνε πακέτο αυτά τα δύο.ΕΙΜΑΙ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ τουλαχιστων με την εννοια που νομιζεις.
Αν εχω αρχιδια να του κοψω το καυλι θα το μαθεις αν λαχει και ειμαι κοντα σε κανενα τετοιο σκινικο.
Και μια ερωτηση απο εμενα τωρα εσυ εχεις τα αρχιδια να αφησεις τη γυναικα σου να περπατισει μονη της μετα τις 22:00 στην Ομονοια?
2. Μα το προφανές δεν καταλαβαίνουν οι ηλίθιοι.
3. Μεγάλε να ποστάρεις και φωτος με το κινητό μετά το castration - επίσης στο youtube to βιντεάκι να γκαυλώνουν όλοι οι χρυσαυγίτες.
4. Φυσικά και δε θα την άφηνα ρε μηνάρα. Τι σχέση έχει αυτό με την πολιτική? Για πολιτικές επιλογές μιλάμε εδώ.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
αφού είσαι τυφλός ρε παπάρα...νταξ,μας τα εβγαλες τα ματακια
αυτός βλέπει μπρΩστά του.
αααααααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα
πρέπει να εχει έρωτα με το Ω. δεν εξηγείται αλλιώς να χρησιμοποιεί διαρκώς το φωνήεν με τις λιγότερες εμφανίσεις στην ελληνική γλώσσα.
Μας διασκεδάζουν - μόνο που ώρες ώρες, έχει πιο πολύ ενδιαφέρον να γράφεις στο thread της Αλίντισσας απ' ότι να συνομιλείς με τα ΑΜΕΑ του Καρατζαφέρη.
AMEA=?
Επισκέπτης
Ρε μαστορα γιατι με βαφτιζεις χρυσαυγιτη?1. Απ' ότι έχουμε δει εδώ μέσα, πάνε πακέτο αυτά τα δύο.
2. Μα το προφανές δεν καταλαβαίνουν οι ηλίθιοι.
3. Μεγάλε να ποστάρεις και φωτος με το κινητό μετά το castration - επίσης στο youtube to βιντεάκι να γκαυλώνουν όλοι οι χρυσαυγίτες.
4. Φυσικά και δε θα την άφηνα ρε μηνάρα. Τι σχέση έχει αυτό με την πολιτική? Για πολιτικές επιλογές μιλάμε εδώ.
Εγω κραζω τα ακρα ανεξαρτητα με τη θεση αλλα αυτο δεν συμενει οτι δεν μπορω να συμφωνω αποσπασματικα και με τις δυο πλευρες
Επισκέπτης
εκτως απο μαλακιες εχεις να μας πεις τιποτα?αφού είσαι τυφλός ρε παπάρα...
αυτός βλέπει μπρΩστά του.
αααααααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα
πρέπει να εχει έρωτα με το Ω. δεν εξηγείται αλλιώς να χρησιμοποιεί διαρκώς το φωνήεν με τις λιγότερες εμφανίσεις στην ελληνική γλώσσα.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
αυτο δεν συμενει οτι δεν μπορω να συμφωνω αποσπασματικα και με τις δυο πλευρες
πχ να συμφωνήσεις λχ ότι καλά έκανε ο χίτλερ και καθάριζε οβραίους.....
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Ωχι.εκτως απο μαλακιες εχεις να μας πεις τιποτα?
Επισκέπτης
Ναι, αλλα ας ειναι καλα και ο κομμουνισμος που γεμισε την ευρωπη με πουτανες και εργατεςπχ να συμφωνήσεις λχ ότι καλά έκανε ο χίτλερ και καθάριζε οβραίους.....
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Ναι, αλλα ας ειναι καλα και ο κομμουνισμος που γεμισε την ευρωπη με πουτανες και εργατες
καθώλου φασίστας, καθώλου ρατσιστής.
ααααααααααααααααααχχααχαχχααχαχαχχααχαχαχαχα
Επισκέπτης
καθολου υποκινουμενος, καθολου φαφλαταςκαθώλου φασίστας, καθώλου ρατσιστής.
ααααααααααααααααααχχααχαχχααχαχαχχααχαχαχαχα
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
καθολου υποκινουμενος, καθολου φαφλατας
πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
ενθουσιάστηκα.
μάθαμε σήμερα να γράφουμε σωστά μια λέξη.
τεράστια πρόοδος ο κλωνάκος......
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 64
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 134