Νέα

Ελλάδες, πατρίδες και βλακείες.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sparkling_water
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Μας διασκεδάζουν - μόνο που ώρες ώρες, έχει πιο πολύ ενδιαφέρον να γράφεις στο thread της Αλίντισσας :rolleyes: απ' ότι να συνομιλείς με τα ΑΜΕΑ του Καρατζαφέρη.

Επισκέπτης
Γιατί πολύ απλά πρέπει να έχεις μειωμένη αντίληψη, χαμηλό δείκτη νοημοσύνης και μηδαμινή μόρφωση για να σε γαλουχήσουν με τα ιδεώδη του φασισμού και του ρατσισμού
για λυπηση δηλαδη ε???

μπααααα..
τους γαμω οτι εχουν & δεν εχουν..

Επισκέπτης
Μεγάλε κάνε logout πριν γίνεις χειρότερη ρόμπα - διαβάζουν και άνθρωποι. Αν έχεις τ' αρχίδια, πήγαινε εσύ στη Σωκράτους βράδυ μόνος και κόψε του το καβλί. Έχεις?
ΕΙΜΑΙ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ τουλαχιστων με την εννοια που νομιζεις.
Ρομπα δεν γινομαι γιατι απλα δεν μου απαντας απλα τονιζεις το πρωφανες.
Αν εχω αρχιδια να του κοψω το καυλι θα το μαθεις αν λαχει και ειμαι κοντα σε κανενα τετοιο σκινικο. Και μια ερωτηση απο εμενα τωρα εσυ εχεις τα αρχιδια να αφησεις τη γυναικα σου να περπατισει μονη της μετα τις 22:00 στην Ομονοια? 

Επισκέπτης
Γιατί πολύ απλά πρέπει να έχεις μειωμένη αντίληψη, χαμηλό δείκτη νοημοσύνης και μηδαμινή μόρφωση για να σε γαλουχήσουν με τα ιδεώδη του φασισμού και του ρατσισμού
απλα βλεπω μπρωστα μου
για λυπηση δηλαδη ε???

μπααααα..
τους γαμω οτι εχουν & δεν εχουν..
Θα μας κλασεις τα αρχιδια

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Αν εχω αρχιδια να του κοψω το καυλι θα το μαθεις αν λαχει και ειμαι κοντα σε κανενα τετοιο σκινικο. Και μια ερωτηση απο εμενα τωρα εσυ εχεις τα αρχιδια να αφησεις τη γυναικα σου να περπατισει μονη της μετα τις 22:00 στην Ομονοια? 

νταξ,μας τα εβγαλες τα ματακια

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αρχιδια να αφησεις τη γυναικα σου να περπατισει μονη της μετα τις 22:00 στην Ομονοια? 

γιατί πρέπει να την αφήσω;
άλλωστε εσείς που έχετε τόσα αρχίδια και θα το ακούσουμε γιατί δεν σας έχουμε ακούσει ποτέ;
και γιατι αφού έχετε τόσα αρχίδια για καθάρσεις η κατάσταση βαίνει απο το κακό στο χειρότερο;
να σου πω εγώ...
γιατί μαγκίτσες σε κάνα πειναλέο πάκη κάνετε 5-6. μόλις έρθει ο έμπορας/νταβάς με το περίστροφο τσακ μπαμ τ αρχίδια στο λωκό και πίσω στη μαμάκα.
αντε γειά πουστράκια.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66

Αν εχω αρχιδια να του κοψω το καυλι θα το μαθεις αν λαχει και ειμαι κοντα σε κανενα τετοιο σκινικο.

Και μια ερωτηση απο εμενα τωρα εσυ εχεις τα αρχιδια να αφησεις τη γυναικα σου να περπατισει μονη της μετα τις 22:00 στην Ομονοια? 
1. Απ' ότι έχουμε δει εδώ μέσα, πάνε πακέτο αυτά τα δύο.

2. Μα το προφανές δεν καταλαβαίνουν οι ηλίθιοι.

3. Μεγάλε να ποστάρεις και φωτος με το κινητό μετά το castration - επίσης στο youtube to βιντεάκι να γκαυλώνουν όλοι οι χρυσαυγίτες.

4. Φυσικά και δε θα την άφηνα ρε μηνάρα. Τι σχέση έχει αυτό με την πολιτική? Για πολιτικές επιλογές μιλάμε εδώ. :jerking:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
  νταξ,μας τα εβγαλες τα ματακια
αφού είσαι τυφλός ρε παπάρα...
αυτός βλέπει μπρΩστά του.
αααααααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα

πρέπει να εχει έρωτα με το Ω. δεν εξηγείται αλλιώς να χρησιμοποιεί διαρκώς το φωνήεν με τις λιγότερες εμφανίσεις στην ελληνική γλώσσα.

Επισκέπτης
1. Απ' ότι έχουμε δει εδώ μέσα, πάνε πακέτο αυτά τα δύο.

2. Μα το προφανές δεν καταλαβαίνουν οι ηλίθιοι.

3. Μεγάλε να ποστάρεις και φωτος με το κινητό μετά το castration - επίσης στο youtube to βιντεάκι να γκαυλώνουν όλοι οι χρυσαυγίτες.

4. Φυσικά και δε θα την άφηνα ρε μηνάρα. Τι σχέση έχει αυτό με την πολιτική? Για πολιτικές επιλογές μιλάμε εδώ. :jerking:
Ρε μαστορα γιατι με βαφτιζεις χρυσαυγιτη?
Εγω κραζω τα ακρα ανεξαρτητα με τη θεση αλλα αυτο δεν συμενει οτι δεν μπορω να συμφωνω αποσπασματικα και με τις δυο πλευρες

Επισκέπτης
αφού είσαι τυφλός ρε παπάρα...
αυτός βλέπει μπρΩστά του.
αααααααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα

πρέπει να εχει έρωτα με το Ω. δεν εξηγείται αλλιώς να χρησιμοποιεί διαρκώς το φωνήεν με τις λιγότερες εμφανίσεις στην ελληνική γλώσσα.
εκτως απο μαλακιες εχεις να μας πεις τιποτα?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ναι, αλλα ας ειναι καλα και ο κομμουνισμος που γεμισε την ευρωπη με πουτανες και εργατες

καθώλου φασίστας, καθώλου ρατσιστής.
ααααααααααααααααααχχααχαχχααχαχαχχααχαχαχαχα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
καθολου υποκινουμενος, καθολου φαφλατας
:birdman: :birdman: :birdman:

πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

ενθουσιάστηκα.
μάθαμε σήμερα να γράφουμε σωστά μια λέξη.
τεράστια πρόοδος ο κλωνάκος......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom