Νέα

Ελλάδες, πατρίδες και βλακείες.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sparkling_water
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Δράση της ομάδος ακτιβισμού της ΝΕ.Ο.Σ. μπροστά από το υπουργείο Παιδείας. Ο πρόεδρος της ΝΕ.Ο.Σ. Γιάννης Παναγιωτακόπουλος επιδίδει στην ειδική σύμβουλο του υπουργείου, Θάλεια Δραγώνα... ένα φέσι.

Οτι εχει δικιο το ΛΑΟΣ σε αρκετα ζητηματα συμφωνω. Σε οτι εχει να κανει με μεταναστευτικη πολιτικη, εξωτερικη πολιτικη, σχολικα βιβλια κτλ. Αλλα οτι πεταει την σκουφια του για δημοσιοτητα.....ισχυει επισης.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Πολυ πανε στις ειδικες δυναμεις για να παρουν κανενα μοριο για να μπουν στο δημοσιο.
Και το βαφτιζουν πατριωτισμο. Να μας λειπει τετοιος πατριωτισμος!

Αλλοι πανε στις ειδικες δυναμεις γιατι ειναι στρατοκαυλοι, και οταν μετα ειναι ανεργοι ή δουλευουν 4ωρα ανασφαλιστα με την ΑΝΟΧΗ του κρατους, τοτε καταλαβαινουν....

Βαση μιας κοινωνιας ειναι η κοινωνικη συνοχη, η κοινωνικη δικαιοσυνη, ενα λειτουργικο κρατος. Αντιθετα βλεπουμε μια κοινωνια φτωχων και πλουσιων, και οτι σημασια εχει μονο το τυπικο και οχι η ουσια.

Εγω φυλαγα σκοπια στο μνημειο του αγνωστου στρατιωτη, κατω απο την βουλη, και αυτο που σκεφτομαι πλεον ειναι ποιος ο λογος?

Το μνημειο αυτο ειναι κατω απο την βουλη κυριολεκτικα και μεταφορικα. Οποτε γινεται ενας πολεμος οι πολιτικοι εξαφανιζονται, πεθαινει ο απλος πολιτης στο μετωπο, και οταν τελειωσει ο πολεμος οι πολιτικοι ξαφνικα ερχονται απο το πουθενα, για να κυβερνησουν "αυτο" για το οποιο δεν ματωσαν.

Τα παιδια τους αντι να υπηρετησουν τις ΕΔ οπως ολα τα αλλα, γλυτωνουν το φανταριλικι χαρη στα μεσα των "δικαιων" γονιων τους. Υπηρετουν μονο στα χαρτια. Οπως οι αθλητες κτλ. Και ολοι οι υπολοιποι κανουν tour στα συνορα παιζοντας το ρολο του γαιδαρου...

Αν μου στειλει ειδοποιηση η στρατολογια για να παω για εκπαιδευση, ακομα και αν ειμαι Ελλαδα, απλα δεν θα παρουσιαστω. Να πανε τα παιδια των πολιτικων μας, τα παιδια που υπηρετησαν σε πενταγωνο κτλ.
Τα κοροιδα τελειωσαν. Δεν θα καπηλευετε ο καθε καριολης πολιτικος τον πατριωτισμο του απλου πολιτη για να τον γαμαει μετα.

Αγανακτησαμε πια...

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
Πολυ πανε στις ειδικες δυναμεις για να παρουν κανενα μοριο για να μπουν στο δημοσιο.
Και το βαφτιζουν πατριωτισμο. Να μας λειπει τετοιος πατριωτισμος!

Αλλοι πανε στις ειδικες δυναμεις γιατι ειναι στρατοκαυλοι, και οταν μετα ειναι ανεργοι ή δουλευουν 4ωρα ανασφαλιστα με την ΑΝΟΧΗ του κρατους, τοτε καταλαβαινουν....

Βαση μιας κοινωνιας ειναι η κοινωνικη συνοχη, η κοινωνικη δικαιοσυνη, ενα λειτουργικο κρατος. Αντιθετα βλεπουμε μια κοινωνια φτωχων και πλουσιων, και οτι σημασια εχει μονο το τυπικο και οχι η ουσια.

Εγω φυλαγα σκοπια στο μνημειο του αγνωστου στρατιωτη, κατω απο την βουλη, και αυτο που σκεφτομαι πλεον ειναι ποιος ο λογος?

Το μνημειο αυτο ειναι κατω απο την βουλη κυριολεκτικα και μεταφορικα. Οποτε γινεται ενας πολεμος οι πολιτικοι εξαφανιζονται, πεθαινει ο απλος πολιτης στο μετωπο, και οταν τελειωσει ο πολεμος οι πολιτικοι ξαφνικα ερχονται απο το πουθενα, για να κυβερνησουν "αυτο" για το οποιο δεν ματωσαν.

Τα παιδια τους αντι να υπηρετησουν τις ΕΔ οπως ολα τα αλλα, γλυτωνουν το φανταριλικι χαρη στα μεσα των "δικαιων" γονιων τους. Υπηρετουν μονο στα χαρτια. Οπως οι αθλητες κτλ. Και ολοι οι υπολοιποι κανουν tour στα συνορα παιζοντας το ρολο του γαιδαρου...

Αν μου στειλει ειδοποιηση η στρατολογια για να παω για εκπαιδευση, ακομα και αν ειμαι Ελλαδα, απλα δεν θα παρουσιαστω. Να πανε τα παιδια των πολιτικων μας, τα παιδια που υπηρετησαν σε πενταγωνο κτλ.
Τα κοροιδα τελειωσαν. Δεν θα καπηλευετε ο καθε καριολης πολιτικος τον πατριωτισμο του απλου πολιτη για να τον γαμαει μετα.

Αγανακτησαμε πια...
φιλε για μενα οποιος αποφασιζει να υπηρετηση την πατριδα το κανει γιατι αγαπαει την πατριδα του,και επειδη πανω απο ολα εχει και μια συνειδηση πανω του.οσο για κατι μαλακισμενα φλωρακια,γιοι πολιτικων-πλουσιων και κατι αλλους τετοιους,στα αρχιδια μου τι εκαναν,να πανε να γαμηθουν.
βγαζω το καπελο σε κατι τραβελια-gay-και κατι ελληνες του εξωτερικου που ηρθαν να υπηρετησουν,ενω θα μπορουσαν να την πνιξουν,παρα σε αυτα τα αρχιδια που βαλανε το γερο τους να γλυφει αρχιδια για να μην παν φανταροι αυτοι.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
φιλε για μενα οποιος αποφασιζει να υπηρετηση την πατριδα το κανει γιατι αγαπαει την πατριδα του,και επειδη πανω απο ολα εχει και μια συνειδηση πανω του.οσο για κατι μαλακισμενα φλωρακια,γιοι πολιτικων-πλουσιων και κατι αλλους τετοιους,στα αρχιδια μου τι εκαναν,να πανε να γαμηθουν.
βγαζω το καπελο σε κατι τραβελια-gay-και κατι ελληνες του εξωτερικου που ηρθαν να υπηρετησουν,ενω θα μπορουσαν να την πνιξουν,παρα σε αυτα τα αρχιδια που βαλανε το γερο τους να γλυφει αρχιδια για να μην παν φανταροι αυτοι.

Η αγαπη για την πατριδα δεν εχει κομματικες σημαιες. Η κοινωνικη αδικια ειναι πιο εντονη απο ποτε.

Ειλικρινα γιατι ενας Ελληνας του εξωτερικου να παει Ελλαδα να κανει την θητεια του? Ο ανθρωπος ειναι μερος μιας αλλης κοινωνιας, εκει τρωει, πινει, δουλευει, ερωτευεται,ζει. Γιατι να παει να υποδυθει τον γαιδαρο και να ανεχεται τον καθε κωλοβλαχο στρατιωτικο?

Οι ομογενεις εκαναν τριμηνη θητεια, στην ουσια καθονταν ολη μερα, αφου ειχαν υπηρετησει στις ΕΔ αλλης χωρας πρωτα. Και μετα εδω στην Ελλαδα παλι ξενοι θεωρουνται...απο τους υπολοιπους...

Εκπαιδευση της πουτσας, χαμενος χρονος, στην ουσια πας φανταρος για να βαρας σκοπιες... Γιατι αν γινει τιποτα θα τρεχουμε πανικοβλητοι, αυτο ειναι σιγουρο. Σε λεπτομερειες δεν μπαινω γιατι δεν ειμαι προδοτης.

Αντι να πας στρατο κανενα τριμηνο, να κανεις ουσιαστικη εκπαιδευση και να φυγεις, πρεπει να σε ταλαιπωρουν κατι βλαμενοι για μηνες.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Ρε μαλακα στρατοκαυλε "μια ζωη και σημερα",γαμω τους "ηρωες" σου ρε μαλακα.
Απο προβατα σαν και εσενα εχει γινει η δημοκρατια,ολιγαρχια σημερα.
Παπαρογλυφτρες που για να παρουν ενα αξιωμα υπηρετουν και γλυφουν κωλοτριπιδες.
Οτι τους λενε το πιστευουν.
Οτι τους διατασουν το εκτελουν.
Στα διαλα με αηδιασες!

Και τι μας νοιαζει ρε μαλακα ποσα χρονια εισαι στο σαιτ?
Περιμενεις να παρεις συνταξη?
Θασαι και συ κανα μαλακιστηρι που την παιζει οταν παρνει ranks απο τα ποστ.

Το πατρις-θρησκεια-οικογενεια που επικαλεισαι δειχνει οτι εισαι εντελεως ασχετος το θεμα που ανοιξε ο sparkling water.
5000+ ποστ μαλακα ΚΑΜΜΕΝΕ!
Προφανως δεν εχεις ΚΑΝΕΝΑΝ να ακουει τις μαλακιες που λες,γιαυτο τις γραφεις εδω!

Σε τιμω με την εξης φραση..."ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΣΤΡΑΤΟΚΑΥΛΕ!"
Ημι-ανας!
Ρε μαν,τι απαντας στον καθε καθυστερημενο?
Οι ηλιθιοι ξερολες με τα χιλιαδες ποστς,που δεν εχουν ζωη,υπαρχει λογος που σου βαζουν "ταμπελες".
Γραφτους σταρχιδια σου και δινε σημασια σε οσους απαντουν επι της ουσιας!
Δεν ζει χωρις Πατριδα..η ανθρωπινη ψυχη!!

Επισκέπτης
Το μουνί τ' αλλήθωρο
τρέχει στον κατήφορο
κατσαρώνει η τρίχα του
και γαμώ την τρύπα του...
Εις τον πόλεμον της Τροίας
τον καιρόν της μαλακίας
εγαμηθηκεν ο Δίας
με την Ηρα την πουτάνα
πούχε κώλο σαν καμπάνα
και μουνί σαν καραβάνα...

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Ρε μαλακα στρατοκαυλε "μια ζωη και σημερα",γαμω τους "ηρωες" σου ρε μαλακα.
Απο προβατα σαν και εσενα εχει γινει η δημοκρατια,ολιγαρχια σημερα.
Παπαρογλυφτρες που για να παρουν ενα αξιωμα υπηρετουν και γλυφουν κωλοτριπιδες.
Οτι τους λενε το πιστευουν.
Οτι τους διατασουν το εκτελουν.
Στα διαλα με αηδιασες!

Και τι μας νοιαζει ρε μαλακα ποσα χρονια εισαι στο σαιτ?
Περιμενεις να παρεις συνταξη?
Θασαι και συ κανα μαλακιστηρι που την παιζει οταν παρνει ranks απο τα ποστ.

Το πατρις-θρησκεια-οικογενεια που επικαλεισαι δειχνει οτι εισαι εντελεως ασχετος το θεμα που ανοιξε ο sparkling water.
5000+ ποστ μαλακα ΚΑΜΜΕΝΕ!
Προφανως δεν εχεις ΚΑΝΕΝΑΝ να ακουει τις μαλακιες που λες,γιαυτο τις γραφεις εδω!

Σε τιμω με την εξης φραση..."ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΣΤΡΑΤΟΚΑΥΛΕ!"
Ημι-ανας!
Ρε μαν,τι απαντας στον καθε καθυστερημενο?
Οι ηλιθιοι ξερολες με τα χιλιαδες ποστς,που δεν εχουν ζωη,υπαρχει λογος που σου βαζουν "ταμπελες".
Γραφτους σταρχιδια σου και δινε σημασια σε οσους απαντουν επι της ουσιας!
αναμενω την τοποθετηση του ναυαρχου, και μετα θα απαντησω σε αυτα τα προοδευτικα πουστρονια,που ειναι σε θεση να βγαλουν στο κλαρι τις μανες και τις αδερφες τους,για να σωσουν το τομαρι τους.
Στον "Γαμάωμανούλες" απαντώ,στον καταιγισμό των ύβρεων του,με την περιφρόνηση μου.Είναι περιττό και να προσπαθήσω να γράψω κάτι σε κάποιον τελειωμένο.Να πω ότι θλίβομαι, χαμένο θα πάει θα το πάρει σαν έπαινο...Και να του πω να βαρέσει μια να ξελαμπικάρει,δεν υπάρχει.Οπότε, απλώς φίλε σε αγνοώ....

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Εις τον πόλεμον της Τροίας
τον καιρόν της μαλακίας
εγαμηθηκεν ο Δίας
με την Ηρα την πουτάνα
πούχε κώλο σαν καμπάνα
και μουνί σαν καραβάνα...

Πάνω στης Τρίας τα βουνά που 'ταν σαν κωλομέρια
καθότανε ο Όμηρος με την ψωλή στα χέρια
καθώς μαλακιζότανε και κόντευε να χύσει,
του ήρθε θεία έμπνευση το έργο του ν' αρχίσει.

Επισκέπτης
Πάνω στης Τρίας τα βουνά που 'ταν σαν κωλομέρια
καθότανε ο Όμηρος με την ψωλή στα χέρια
καθώς μαλακιζότανε και κόντευε να χύσει,
του ήρθε θεία έμπνευση το έργο του ν' αρχίσει.

Εχάθηκε Αγαμέμνονα μου 'κλέψαν τον Λενάκι
και άλλος τώρα χαίρεται το τρυφερό μουνάκι.
Έφυγε η Ελένη μου με τον ωραίο Πάρι
σαν να μην είχα και εγώ αρχίδια και παπάρι.
Στο λέω Αγαμέμνονα, στο λέω αν δεν γυρίσει
εγώ στο γιο του Πριάμου θα πάω να με γαμήσει.

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Εχάθηκε Αγαμέμνονα μου 'κλέψαν τον Λενάκι
και άλλος τώρα χαίρεται το τρυφερό μουνάκι.
Έφυγε η Ελένη μου με τον ωραίο Πάρι
σαν να μην είχα και εγώ αρχίδια και παπάρι.
Στο λέω Αγαμέμνονα, στο λέω αν δεν γυρίσει
εγώ στο γιο του Πριάμου θα πάω να με γαμήσει.

Σώπα εσύ Μενέλαε, τον πούστη θα τον βρούμε
και θα του δείξουμε εμείς πως τέτοιους τους γαμούμε.
Θα τον τσακίσω τον μπινέ και θε να βλαστημήσει
την ώρα που αποφάσιζε να σου την εγαμήσει.
Είναι κι αυτή παλιόπραμα, για ένα-δυο μήλα
στην Τροία, τώρα που μιλώ, γαμιέται σαν τη σκύλα.

Επισκέπτης
Σώπα εσύ Μενέλαε, τον πούστη θα τον βρούμε
και θα του δείξουμε εμείς πως τέτοιους τους γαμούμε.
Θα τον τσακίσω τον μπινέ και θε να βλαστημήσει
την ώρα που αποφάσιζε να σου την εγαμήσει.
Είναι κι αυτή παλιόπραμα, για ένα-δυο μήλα
στην Τροία, τώρα που μιλώ, γαμιέται σαν τη σκύλα.
ΑΙΑΣ

Φίλε μου Αγαμέμνονα, φίλε Μενέλαε γεια σου
ή όπως λεν κι οι σύγχρονοι, ψωλή μου στη μεριά σου.
Το έμαθα Μενέλαε.. μεγάλε μου μαλάκα
στην έσκασε ο ψωλαράς και σ' άφησε στην ψάθα.
Κι αν η Ελένη σου 'φυγε, δική σου ειν' η βλακεία
όμως μην απελπίζεσαι σου μεν' η μαλακία.

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
ΑΙΑΣ

Φίλε μου Αγαμέμνονα, φίλε Μενέλαε γεια σου
ή όπως λεν κι οι σύγχρονοι, ψωλή μου στη μεριά σου.
Το έμαθα Μενέλαε.. μεγάλε μου μαλάκα
στην έσκασε ο ψωλαράς και σ' άφησε στην ψάθα.
Κι αν η Ελένη σου 'φυγε, δική σου ειν' η βλακεία
όμως μην απελπίζεσαι σου μεν' η μαλακία.

Ρε μεγάλε πώς την είδες?
Το θρεντ είναι σοβαρό, δεν θα το γαμήσουμε με μαλακίες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom