Πολυ πανε στις ειδικες δυναμεις για να παρουν κανενα μοριο για να μπουν στο δημοσιο.
Και το βαφτιζουν πατριωτισμο. Να μας λειπει τετοιος πατριωτισμος!
Αλλοι πανε στις ειδικες δυναμεις γιατι ειναι στρατοκαυλοι, και οταν μετα ειναι ανεργοι ή δουλευουν 4ωρα ανασφαλιστα με την ΑΝΟΧΗ του κρατους, τοτε καταλαβαινουν....
Βαση μιας κοινωνιας ειναι η κοινωνικη συνοχη, η κοινωνικη δικαιοσυνη, ενα λειτουργικο κρατος. Αντιθετα βλεπουμε μια κοινωνια φτωχων και πλουσιων, και οτι σημασια εχει μονο το τυπικο και οχι η ουσια.
Εγω φυλαγα σκοπια στο μνημειο του αγνωστου στρατιωτη, κατω απο την βουλη, και αυτο που σκεφτομαι πλεον ειναι ποιος ο λογος?
Το μνημειο αυτο ειναι κατω απο την βουλη κυριολεκτικα και μεταφορικα. Οποτε γινεται ενας πολεμος οι πολιτικοι εξαφανιζονται, πεθαινει ο απλος πολιτης στο μετωπο, και οταν τελειωσει ο πολεμος οι πολιτικοι ξαφνικα ερχονται απο το πουθενα, για να κυβερνησουν "αυτο" για το οποιο δεν ματωσαν.
Τα παιδια τους αντι να υπηρετησουν τις ΕΔ οπως ολα τα αλλα, γλυτωνουν το φανταριλικι χαρη στα μεσα των "δικαιων" γονιων τους. Υπηρετουν μονο στα χαρτια. Οπως οι αθλητες κτλ. Και ολοι οι υπολοιποι κανουν tour στα συνορα παιζοντας το ρολο του γαιδαρου...
Αν μου στειλει ειδοποιηση η στρατολογια για να παω για εκπαιδευση, ακομα και αν ειμαι Ελλαδα, απλα δεν θα παρουσιαστω. Να πανε τα παιδια των πολιτικων μας, τα παιδια που υπηρετησαν σε πενταγωνο κτλ.
Τα κοροιδα τελειωσαν. Δεν θα καπηλευετε ο καθε καριολης πολιτικος τον πατριωτισμο του απλου πολιτη για να τον γαμαει μετα.
Αγανακτησαμε πια...