Νέα

Ελλάδα-Τουρκία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psaxnw(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 441
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειστε υπερ η κατα των εθνικιστηκων συνθηματων και γενικα της προκλη

• Υπερ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Κατα

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Αδιαφορω

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

ADOLF

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Φυσικα και τις ξερω και χαιρομαι που ειμαι εθνικιστης...Εσεις εχετε μπερδεψει την εννοια του εθνικισμου (αγαπη προς πατριδα) με τον ναζισμο...ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ...

Επισκέπτης
ΝΤΡΟΠΗ και μετά περιμένουνε να μας σέβεται ο υπόλοιπος κόσμος .Δεν υπολογίζουμε τους Τούρκους  αλλά μας είδε όλος ο κόσμος  αυτοί που είδαν τους 300 του Λεωνίδα  , είδαν και καπάκι  και τους  300  μαλακές  Ομορφιά ε??

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Καλα Αδολφε μας επεισες.
Εδω μιλαμε για μπαλα, τον αγωνα που χασαμε και γιναμε ξεφτυλα.
Ανοιξε ενα δικο σου θεντ να μας αναπτυξεις τις ιδεες σου, να ξεβρακωθεις, να χασεις ξανα την ψυχραιμια σου, να γινεις παλι muted, να ησυχασουμε μεχρι να ξαναμπεις σαν Μουσσολινι.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Καλα Αδολφε μας επεισες.
Εδω μιλαμε για μπαλα, τον αγωνα που χασαμε και γιναμε ξεφτυλα.
Ανοιξε ενα δικο σου θεντ να μας αναπτυξεις τις ιδεες σου, να ξεβρακωθεις, να χασεις ξανα την ψυχραιμια σου, να γινεις παλι muted, να ησυχασουμε μεχρι να ξαναμπεις σαν Μουσσολινι.

Για thread ΔΕΝ το βλέπω, αν θέλει να ανοίξει δικό του site με τις ευχές μας.............

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
26
Πόντοι
16
Για thread ΔΕΝ το βλέπω, αν θέλει να ανοίξει δικό του site με τις ευχές μας.............

+1
Sony , κάνε πράξη αυτό που λέει η υπογραφή σου και σιγά μην το μετανοιώσεις μετά με τον κάθε φανάτα λάκη που μπαίνει εδώ μέσα...... !
Προτείνω άμεσο ......μπανάκι.

OP
OP
P

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Hρθε η σειρα μου να τοποθετηθω κι εγω....
ΝΤΡΟΠΗ που χασαμε!
ΑΙΣΧΟΣ που παιξαμε ετσι!
ΕΚΛΑΨΑ για την ηττα!
ΔΕΝ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ ολη νυχτα!
ΕΣΚΑΣΑ που αυτο το παθαμε απο τους Τουρκους...
Αλλα μου γυριζουν τα μυαλα δηλωσεις οπως του Γιακουματου και εξωφυλλα αθλητικων εφημεριδων που μιλαν ετσι για τον Οτο.Καπου διαβασα ''φυγε Γερμανε,τι ξερει αυτος απο Ελλαδα''
Ειναι δυνατον?Δεν λεω οτι ηταν ενταξει ή να μινει μια ζωη αλλα ειμαστε τοσο ποταποι που ξεχναμε τοσο ευκολα.Ο Γερμανος ρε δεν ξερει απο Ελλαδα που μας εκανε να νιωσουμε πιο Ελληνες απο ποτε το 2004?Ποιος απο εμας τοτε δεν ειπε ''Ας το παρουμε κι ας ξανακερδισουμε σε 10 χρονια''...
Αισχος ολο το σκηνικο στο γηπεδο,απο τα κοπροσκυλα που καναν οτι καναν,μεχρι τους παιχτες που ξεχασαν ποιοι ειναι και τι μερα ηταν...Ελπιζω στη ρεβανς εκει μεσα μπας και παρουμε λιγο απο το αιμα μας πισω.Μπραβο σε οσους χειροκροτησαν τους Τουρκαλαδες γιατι ουτε προκαλεσαν (οι παιχτες) και παιξαν οπως επρεπε για να μας μαδισουν!

ADOLF

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
+1
Sony , κάνε πράξη αυτό που λέει η υπογραφή σου και σιγά μην το μετανοιώσεις μετά με τον κάθε φανάτα λάκη που μπαίνει εδώ μέσα...... !
Προτείνω άμεσο ......μπανάκι.

Κρινετε τον φασισμο αλλα εσεις εισαστε ποιο φασιστες και απο τους φασιστες.Ετσι μπραβο αγορινα να μην αφησεις ολες τις γνωμες να γραφονται εδω μεσα παρα μονο οσες σας συμφερουν ποναει η ελευθερια αποψεων...Εγω θα σου προτεινα να κατσεις σε αυτη την σταση που εχεις στο αβαταρ και να μην μιλας...

PANAXIOS

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
109
Πόντοι
6
Κρινετε τον φασισμο αλλα εσεις εισαστε ποιο φασιστες και απο τους φασιστες.Ετσι μπραβο αγορινα να μην αφησεις ολες τις γνωμες να γραφονται εδω μεσα παρα μονο οσες σας συμφερουν ποναει η ελευθερια αποψεων...Εγω θα σου προτεινα να κατσεις σε αυτη την σταση που εχεις στο αβαταρ και να μην μιλας...

adolf εγραψες την γνωμη σου ωραια και καλα.
απο εκει και περα τι ακριβως προσπαθεις να κανεις ;;;
ουτε εσυ μπορεις να μεταπισεις κανεναν, ουτε οποιοσδηποτε αλλος καποιον αλλο απο εμας...
μη φανατιζεσαι λοιπον και "χαλιεσε"..... και μαζι σου "χαλιομαστε " κι εμεις......

αυτα  φιλικα....

markhsios

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Like
0
Πόντοι
1

Εσύ μάλλον αποδεικνύεσαι μεγαλύτερος φασίστας με αυτά που γράφεις  από αυτούς στην φωτογραφία που χαιρετούν ναζιστικά....

Όσο για τα του αγώνα, ειλικρινινά δεν μπορώ να αντιληφθώ γιατί το κύριο θέμα συζήτησης είναι τα έκτροπα στις κερκίδες και όχι η απαράδεκτη εμφάνιση της ομάδας. Δεν είναι ο κόσμος που παίζει μπάλα. Και επιτέλους ας μην υποκρινόμαστε, οι κάφροι είναι κάφροι, δεν αλλάζουν, ούτε θα έπρεπε να μας εκπλήσει η συμπεριφορά τους αφού είναι δεδομένη σε κάθε αγώνα. Εδώ χθες στον τελικό του μπάσκετ, κάποιοι κάφροι έδερναν τους οπαδούς της ομάδας μπάσκετ του Ρεθύμνου!!!(και τα λέω αυτά όντας φίλαθλος του Παναθηναικού).
Με αυτό θέλω να πω ότι τα καφριλίκια είναι λίγο πολύ αναμενόμενα, άρα γιατί σπαταλούμε φαιά ουσία και επικεντρωνόμαστε σε κάτι συνηθισμένο και όχι στην ουσία του πράγματος, δηλ. σε αυτόν καθευατό τον ποδοσφαιρικό αγώνα??? Προσωπικά μου φαίνεται πολύ ύποπτο και αποπροσανατολιστικό...
Επί του θέματος, ουδείς υπεράνω κριτικής. Το ότι το 2004 κατέκτησαν το ΕΥΡΩ, δεν τους θέτει αυτομάτως στο απυρόβλητο κάθε κριτικής. Το αντίθετο μάλιστα. Είναι 2007 και όλοι ξέρουν, ότι για να φτάσεις στην κορυφή είναι σχετικά εύκολο, πολλές φορές άλλωστε είναι συνδυασμός momentum, τύχης και συγκυρίας. Το πραγματικά δύσκολο όμως είναι να ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ. Αυτό άλλωστε είναι που ξεχωρίζει τις κορυφαίες από τις τυχάρπαστες ομάδες. Αν λοιπόν ενδιαφερόμαστε πραγματικά για την Εθνική, σφοδρή κριτική σε όλα τα κακώς κείμενα μέχρι αυτά να αλλάξουν.
Η αλήθεια έιναι σαν το οινόπνευμα, τσούζει, αλλά εξυγιαίνει.......

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Αρχαιος ελληνικος χαιτερισμος οπως και το συμβολο μας αρεσει η οχι αυτη ειναι η αληθεια...

Μην διαστρεβλώνεις την ιστορία.Τέτοιου είδους χαιρετισμό τον ξεκίνησαν οι αρχαίοι Ρωμαίοι κ όχι οι Έλληνες.Μάλιστα ξεκίνησε από την τάξη των Ρωμαίων πατρικίων(αριστοκρατική τάξη) κ με την πάροδο του χρόνου ,πέρασε κ στον στρατό.Ήταν κάπως διαφορετικός από των Ναζί.Οι Ναζί χαιρετούσαν με το χέρι σε εντελώς ευθεία γραμμή κ να βλέπει προς τα πάνω,ενώ οι Ρωμαίοι χαιρετούσαν με το χέρι παρατεταμένο δίνοντας όμως μια κλίση ,σαν να έσπαζαν το χέρι τους στο σημείο του αγκώνα.

OP
OP
P

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Κατι αξιοπροσεχτο ειναι οτι πριν τον αγωνα η ψηφοφορια ηταν στο ''υπερ'' και μετα τον αγωνα στο ''κατα''....
Αβυσος η ψυχη του Ελληνα...

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Φυσικα και τις ξερω και χαιρομαι που ειμαι εθνικιστης...Εσεις εχετε μπερδεψει την εννοια του εθνικισμου (αγαπη προς πατριδα) με τον ναζισμο...ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ...

φιλε μαλλον εχεις μπερδεψει μερικες ενοιες αλλο εθνικισμος και αλλος πατριωτισμος ενας πατριωτης.. σεβετε τους αντιπαλους του η δεν γινετε ζωο σαν αυτους με την δικαιολογια οτι και αυτοι κανουν τα ιδια σε μας..ενας πατριωτης σεβετε και τον κινδυνο του αποκλεισμου λογω οτι θα τιμωρηθει η εδρα... αλλα τωρα τι να συζηταμε  εχω γραψει ποιο πανω στην πρωτη σελιδα του ποστ τις αποψεις μου πριν τον αγωνα.... δεν φταινε αυτοι αυτοι που ψηφησαν υπερ των εθνικιστικων και φασιστικων συνθηματων και ηταν στον αγωνα και καναν αυτα που καναν αλλα αυτοι που τουσ κατηχησαν ..με μυθοπλασιες οπως οτι υπηρχε κτυφο σχολειο.οτι υπηρχε παιδομαζωμα κλπ..οτι οι τουρκοι ειναι φονιαδες μογγολοι δολοφονοι κατωτερη ρατσα κλπ παμε να παρουμε την σμυρνη με γιουρουσι κλπ ,τελος πριν βγαλετε τα συμπερασματα σας και αρχισετε νε με βριζετε οπως εγινε απο παρα πολλους απο σας ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ σωστα σβηστικαν οι υβρεις απο τους αντμινιστετορσ.. παρακαλω να διαβασετε με προσοχη της αποψεις μου και δεν απαντω σε υβρεις ευχαριστω

Επισκέπτης
φιλε μαλλον εχεις μπερδεψει μερικες ενοιες αλλο εθνικισμος και αλλος πατριωτισμος ενας πατριωτης.. σεβετε τους αντιπαλους του η δεν γινετε ζωο σαν αυτους με την δικαιολογια οτι και αυτοι κανουν τα ιδια σε μας..ενας πατριωτης σεβετε και τον κινδυνο του αποκλεισμου λογω οτι θα τιμωρηθει η εδρα... αλλα τωρα τι να συζηταμε  εχω γραψει ποιο πανω στην πρωτη σελιδα του ποστ τις αποψεις μου πριν τον αγωνα.... δεν φταινε αυτοι αυτοι που ψηφησαν υπερ των εθνικιστικων και φασιστικων συνθηματων και ηταν στον αγωνα και καναν αυτα που καναν αλλα αυτοι που τουσ κατηχησαν ..με μυθοπλασιες οπως οτι υπηρχε κτυφο σχολειο.οτι υπηρχε παιδομαζωμα κλπ..οτι οι τουρκοι ειναι φονιαδες μογγολοι δολοφονοι κατωτερη ρατσα κλπ παμε να παρουμε την σμυρνη με γιουρουσι κλπ ,τελος πριν βγαλετε τα συμπερασματα σας και αρχισετε νε με βριζετε οπως εγινε απο παρα πολλους απο σας ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ σωστα σβηστικαν οι υβρεις απο τους αντμινιστετορσ.. παρακαλω να διαβασετε με προσοχη της αποψεις μου και δεν απαντω σε υβρεις ευχαριστω
Εαν θέλεις να υπολογίζουμε τα λεγόμενά σου περί του ρόλου του κλήρου στην παιδεία ή περί του παιδομαζώματος , μάλλον πρέπει να μάθεις σωστή κλίση των ρημάτων στο γ΄πρόσωπο ενικού ( σέβεται , γίνεται κτλ ) καθώς και την χρήση τόνισμού.
Βέβαια δεν φταίς εσύ αλλά το εκπαιδευτικό σύστημα αυτής της  χώρας που αφήνει τους ανθρώπους αμόρφωτους και μάλιστα με την ματαιοδοξία ότι μπορούν να εκφέρουν γνώμη για όλα .
Μάθε πρώτα την γλώσσα σου και μετά μπορείς να αναλύεις τα πάντα . Μέχρι τότε κράτα μια πόρτα ανοικτή ότι μπορεί να μην ξέρεις τι σου γίνεται και να μην είσαι προκλητικός .

OP
OP
P

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Mονο που μπερδευεις το κρυφο σχολειο κτλ με εναν ποδοσφαιρικο αγωνα εισαι παντελως εκτος μηκους κυμματος.Δεν θελω να αντιπαρατεθω για αλλη μια φορα μαζι σου αλλα μην μπλεκεις τα δυο γιατι γινεσαι χειροτερος απο αυτους που αναφερεσαι!!!

OP
OP
P

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Εαν θέλεις να υπολογίζουμε τα λεγόμενά σου περί του ρόλου του κλήρου στην παιδεία ή περί του παιδομαζώματος , μάλλον πρέπει να μάθεις σωστή κλίση των ρημάτων στο γ΄πρόσωπο ενικού ( σέβεται , γίνεται κτλ ) καθώς και την χρήση τόνισμού.
Βέβαια δεν φταίς εσύ αλλά το εκπαιδευτικό σύστημα αυτής της  χώρας που αφήνει τους ανθρώπους αμόρφωτους και μάλιστα με την ματαιοδοξία ότι μπορούν να εκφέρουν γνώμη για όλα .
Μάθε πρώτα την γλώσσα σου και μετά μπορείς να αναλύεις τα πάντα . Μέχρι τότε κράτα μια πόρτα ανοικτή ότι μπορεί να μην ξέρεις τι σου γίνεται και να μην είσαι προκλητικός .
+++++
ο ανθρωπος ειναι κολλημενος και αν οι εθνικιστες γινονται προκλητικοι,αυτος γινεται τρεις χειροτερος αφου λεει συνεχως τα ιδια πραγματα και μπερδευει τα παντα με τις αποψεις του περι κρυφου σχολειου,παιδομαζοματος κτλ...
Τι να πω ρε γαμωτο...

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
νομιζω εχουμε αρχισει να ξεφευγουμε..με το περασμα των ημερων θα ηρεμησουν τα πραγματα..ψυχραιμια λοιπον και κρατηστε την αδρεναλινη σας για καμμια γκομενα..ερχεται και καλοκαιρι μαγκες..

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Ναι ρε γμτ ... και πάνω που όλες άρχισαν να κυκλοφορούν ξεβράκωτες, άρχισε τις βροχές.

Είναι δυνατόν?

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Ειμαι υπερ του οι παικτες μας να μπουν στο γηπεδο και να φανε σιδερα να ΞΕΣΞΙΣΟΥΝ τους τουρκους παση θυσια γιατι αγωνιζονται στο γηπεδο ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ παραμονη της 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ!Ωχχχ...τι λεω?1-4!!Φαγαμε τη ψωλη στο τηγανι.
Για μενα αυτο ματς ηταν πιο σημαντικο απο τη προκριση αυτη καθεαυτη,ισως και απο την κατακτηση του Euro 2004.Ηταν η μητερα των μαχων.Ενας αγωνας γεματος συμβολισμους.
Και στη τελικη επαιζε η πρωταθλητρια Ευρωπης με μια σε ανασυνταξη εθνικη ομαδα.Οπως και να χει οι παικτες δεν σταθηκανε στο υψος στο περιστασεων.
Ισως να ακουστει λιγο βαρυ αυτο:ειδα στο γηπεδο 11 λιονταρια και 11 ΚΟΤΕΣ.Χασαμε δικαιοτατα.Και  βγαζω το καπελο σε οσους γιουχαραν τους βρωμιαρηδες φιλοχρηματους τελειωμενους παικτες μας και επισης σε οσους χιροκροτησαν αρχοντικα τους Τουρκους στο τελος.Ο καθενας σ΄αυτη τη ζωη παιρνει αυτο που του αξιζει.Μηπως να σταματησουμε να ασχολουμαστε για λιγο με τις ομαδες μας και να δουμε πως θα τελειωσουμε αυτη τη παρακμιακη κατασταση στην οποια εχει υποπεσει η Εθνικη μας?

Y.Γ:Γιατι βαραγαν αυτον που βαραγαν?

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom