Νέα

Ελλάδα-Τουρκία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psaxnw(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 441
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειστε υπερ η κατα των εθνικιστηκων συνθηματων και γενικα της προκλη

• Υπερ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Κατα

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Αδιαφορω

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Είμαστε κράτος -μπουρδέλο.ουτε σε ένα ματς της Εθνικής δεν μπορούμε να κάτσουμε όλοι μαζί να το δούμε χωρίς έκτροπα.Όσο για το ματς της ΑΕΚ στο μπάσκετ,πήγαινε στο θρεντ της ΑΕΚ κ θα δεις τις απόψεις μου περί βίας,ακόμα κ των ΑΕΚΤΖΗΔΩΝ.Αρρωστοι στο μυαλό πλακώνονται για τον αθλητισμό.
Όσο για τους Κύπριους,δεν θα μου πεις εσύ.Τους ξέρω χρόνια κ πάω χρόνια στην Κύπρο λόγω προσωπικών μου σχέσεων.Το τι λένε για εμάς δεν τους κάνει να αισθάνονται κ να είναι λιγότερο Έλληνες.Παρόμοια πράματα λένε κ οι Θεσσαλονικείς για μας τους νότιους,αλλά ούτε αυτοί είναι λιγότερο Έλληνες.

ADOLF

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Είμαστε κράτος -μπουρδέλο.ουτε σε ένα ματς της Εθνικής δεν μπορούμε να κάτσουμε όλοι μαζί να το δούμε χωρίς έκτροπα.Όσο για το ματς της ΑΕΚ στο μπάσκετ,πήγαινε στο θρεντ της ΑΕΚ κ θα δεις τις απόψεις μου περί βίας,ακόμα κ των ΑΕΚΤΖΗΔΩΝ.Αρρωστοι στο μυαλό πλακώνονται για τον αθλητισμό.
Όσο για τους Κύπριους,δεν θα μου πεις εσύ.Τους ξέρω χρόνια κ πάω χρόνια στην Κύπρο λόγω προσωπικών μου σχέσεων.Το τι λένε για εμάς δεν τους κάνει να αισθάνονται κ να είναι λιγότερο Έλληνες.Παρόμοια πράματα λένε κ οι Θεσσαλονικείς για μας τους νότιους,αλλά ούτε αυτοί είναι λιγότερο Έλληνες.

Τους κουμπαρους τους ξερω και γω πολυ καλα και εχω βιωσει καταστασεις...και η συμπεριφορα τους απεναντι μας δεν τους τιμα καθολου...                                 

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Όχι φίλε...έκανα λάθος...σε πέρασα για Βάζελο.....καμία σχέση...γενικά πάντως εδώ στην Έλλαδα κάποια στιγμή θα θρηνήσουμε ΠΟΛΛΑ θύματα......και για εμένα είναι πολύ σωστό που δεν υπάρχει μετακίνηση φιλάθλων...... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Όσο για τους Κύπριους,δεν θα μου πεις εσύ.Τους ξέρω χρόνια κ πάω χρόνια στην Κύπρο λόγω προσωπικών μου σχέσεων.Το τι λένε για εμάς δεν τους κάνει να αισθάνονται κ να είναι λιγότερο Έλληνες.
Φίλε επειδή τους ξέρω και εγώ καλά......η γνώμη μου είναι αυτή....μας βρίζουν συνεχώς.....μόνο στην ανάγκη μας θέλουν..... :headbang: :headbang: :headbang:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Φίλε επειδή τους ξέρω και εγώ καλά......η γνώμη μου είναι αυτή....μας βρίζουν συνεχώς.....μόνο στην ανάγκη μας θέλουν..... :headbang: :headbang: :headbang:

Αυτό το ξέρω φιλαράκο μου.Αλλά σε ένα ματς της Εθνικής που ήρθε ο Κύπριος να φωνάξει δίπλα μου για την Ελλάδα,δεν θα τον χτυπήσω.ΘΑ ΤΟΝ ΑΓΚΑΛΙΑΣΩ Κ ΘΑ ΦΩΝΑΞΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.

Κ ο Θεσσαλονικιός ξέρω τι λέει.ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ,ΘΑ ΤΟΝ ΑΓΚΑΛΙΑΣΩ Κ ΘΑ ΦΩΝΑΞΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.

Σημ:Ας με συγχωρησουν οι όποιοι Θεσσαλονικείς διαβάζουν αυτό που γράφω.Θέλω να ξέρετε ότι,δεν σας θεωρώ Έλληνες Β' κατηγορίας,απλά χρησιμοποιώ το ίδιο παράδειγμα,επειδη κ εσείς μας βρίζετε δεν παει να πει ότι πρέπει να πλακωθούμε σε ένα ματς της Εθνικής ,όπως έγινε με τους Κύπριους.

ADOLF

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Αυτό το ξέρω φιλαράκο μου.Αλλά σε ένα ματς της Εθνικής που ήρθε ο Κύπριος να φωνάξει δίπλα μου για την Ελλάδα,δεν θα τον χτυπήσω.ΘΑ ΤΟΝ ΑΓΚΑΛΙΑΣΩ Κ ΘΑ ΦΩΝΑΞΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.

Κ ο Θεσσαλονικιός ξέρω τι λέει.ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ,ΘΑ ΤΟΝ ΑΓΚΑΛΙΑΣΩ Κ ΘΑ ΦΩΝΑΞΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.

Σημ:Ας με συγχωρησουν οι όποιοι Θεσσαλονικείς διαβάζουν αυτό που γράφω.Θέλω να ξέρετε ότι,δεν σας θεωρώ Έλληνες Β' κατηγορίας,απλά χρησιμοποιώ το ίδιο παράδειγμα,επειδη κ εσείς μας βρίζετε δεν παει να πει ότι πρέπει να πλακωθούμε σε ένα ματς της Εθνικής ,όπως έγινε με τους Κύπριους.

Συμφωνω μαζι σου αλλα δεν βγηκε κανεις με σημαια του ΠΑΟΚ η του ΑΡΗ...Αυτος τι ηταν δηλαδη ο μαγκας??και μας εβγαλε του ΑΠΟΕΛ....

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16

Καλά το λές....Να τους αγκαλιάσεις....και εγώ αυτό θα έκανα....Αυτοί όμως?Και δεν έχει καμία δουλειά η σημαία σε μάτς της Εθνικής του ΑΠΟΕΛ,της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ,του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ,του ΠΑΟ,της ΑΕΚ...κλπ....μόνο σημαίες Ελλάδος....είδες εσύ (αν είχες πάει) καμία σημαία του Ολυμπιακού?Που στην τελική κανένα παιδάκι από τον Πείραιά τυχόν θα πήγαινε στο γήπεδο που παίζει η ομάδα του?

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Συμφωνω μαζι σου αλλα δεν βγηκε κανεις με σημαια του ΠΑΟΚ η του ΑΡΗ...Αυτος τι ηταν δηλαδη ο μαγκας??και μας εβγαλε του ΑΠΟΕΛ....

Εντάξει.ΤΕΛΟΣ.Αφού πείραξε τόσο πολύ τον εγωισμό σου,την ψυχοσύνθεσή σου,την προσωπικότητά σου κ όλο σου το είναι μια σημαία του ΑΠΟΕΛ,τέλος.Δεν συνεχίζω άλλο γιατί δεν μπορώ να σε ακολουθήσω κ έχουμε χαώδεις διαφορές.

Σου σημειώνω ότι στην Κύπρο η ομάδα των εθνικιστών είναι ο ΑΠΟΕΛ.Ούτε με αυτούς δεν τα έχεις καλά.Ψαχτο κ λίγο τι συμβαίνει.

ADOLF

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Εντάξει.ΤΕΛΟΣ.Αφού πείραξε τόσο πολύ τον εγωισμό σου,την ψυχοσύνθεσή σου,την προσωπικότητά σου κ όλο σου το είναι μια σημαία του ΑΠΟΕΛ,τέλος.Δεν συνεχίζω άλλο γιατί δεν μπορώ να σε ακολουθήσω κ έχουμε χαώδεις διαφορές.

Σου σημειώνω ότι στην Κύπρο η ομάδα των εθνικιστών είναι ο ΑΠΟΕΛ.Ούτε με αυτούς δεν τα έχεις καλά.Ψαχτο κ λίγο τι συμβαίνει.

Προσωπικα χεστηκα για την Κυπρο...Ελληνας ειμαι και γουσταρω μονο Ελλαδα...Την εχω χεσμενη την Κουμπαρια...Εαν ηταν ελληνες δεν θα χρειαζοταν να ταξιδευουμε στο νησι τους με διαβατηριο...θα ειχαν κοινο υμνο με μας...και ιδια σημαια...Και το κυριοτερο θα μιλουσαν ελληνικα και οχι ελληνοτουρκοαγγλικα...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλά το λές....Να τους αγκαλιάσεις....και εγώ αυτό θα έκανα....Αυτοί όμως?Και δεν έχει καμία δουλειά η σημαία σε μάτς της Εθνικής του ΑΠΟΕΛ,της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ,του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ,του ΠΑΟ,της ΑΕΚ...κλπ....μόνο σημαίες Ελλάδος....είδες εσύ (αν είχες πάει) καμία σημαία του Ολυμπιακού?Που στην τελική κανένα παιδάκι από τον Πείραιά τυχόν θα πήγαινε στο γήπεδο που παίζει η ομάδα του?

Μια ερώτηση κ τελειώνω εδώ το συγκεκριμένο:όταν παίζει η Εθνική Ελλάδος εκτός έδρας,δεν είθισται πολλοί Έλληνες να κουβαλάνε κ να βγάζουν τα οπαδικά τους κασκόλ κ τις σημαίες;Μήπως υπό το ίδιο πρίσμα έπραξαν κ οι Κύπριοι,που όπως κ να το κάνουμε ,μπορεί κ αυτοι να είναι Έλληνες,αλλά δεν παύει να πήγαν σε μια ξένη χώρα για να δουν την αγαπημένη τους Εθνική.

TASOULHSKAL

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
1
ελλαδα - τουρκια 1-4 παραμονη 25 μαρτιου παλι οθωμανικο φαγαμε με τις υγειες μας

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Προσωπικα χεστηκα για την Κυπρο...Ελληνας ειμαι και γουσταρω μονο Ελλαδα...Την εχω χεσμενη την Κουμπαρια...Εαν ηταν ελληνες δεν θα χρειαζοταν να ταξιδευουμε στο νησι τους με διαβατηριο...θα ειχαν κοινο υμνο με μας...και ιδια σημαια...Και το κυριοτερο θα μιλουσαν ελληνικα και οχι ελληνοτουρκοαγγλικα...

Καταρχάς έχουν τον ίδιο ύμνο με εμάς κ μιλάνε καλύτερα Ελληνικά από εμάς,γιατί η διάλεκτος που χρησιμοποιούν είναι πιο κοντά στην αρχαιοελληνική.Εσυ που χρησιμοποιείς τις λέξεις άει σιχτιρ & τσιφτετέλι δεν χρησιμοποιείς τούρκικες;
Κ σταμάτα να γράφεις τέτοια μηνύματα.Είσαι ημιμαθής & άσχετος κ εκτίθεσαι.Φιλικά στο λέω.

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Μια ερώτηση κ τελειώνω εδώ το συγκεκριμένο:όταν παίζει η Εθνική Ελλάδος εκτός έδρας,δεν είθισται πολλοί Έλληνες να κουβαλάνε κ να βγάζουν τα οπαδικά τους κασκόλ κ τις σημαίες;Μήπως υπό το ίδιο πρίσμα έπραξαν κ οι Κύπριοι,που όπως κ να το κάνουμε ,μπορεί κ αυτοι να είναι Έλληνες,αλλά δεν παύει να πήγαν σε μια ξένη χώρα για να δουν την αγαπημένη τους Εθνική.

Δεν νομίζω οτι ήρθαν για να δούν την εθνική Ελλάδος αλλά για να τη πούν στους Τούρκους και μάλλον παρεκτράπησαν λιγουλάκι......

Επισκέπτης
Ρε φίλε ADOLF συγνωμη κιολας που παιρνω μερος σε αυτην την απαραδεκτη για μενα συζητηση, αλλα θελω να σε ρωτησω κατι. Οπως διαβασα και πριν εισαι εθνικιστης. Για πες μου λιγο γιατι εχω την αισθηση οτι οι εθνικιστες ανεξαρτητου εθνικοτητας τα βρισκουν μεταξυ τους, εσυ γιατι δεν θες τους κυπριους?

Για να μην εχουμε παρεξηγησεις η παραπανω ερωτηση εχει νοημα αν θεωρεις οτι εχεις τα ιδια πιστευω με τους χρυσαυγιτες, αλλιως θα αρχισουμε να μιλαμε για εθνικιστες, ναζιστες, πατριωτες και δεν θελω να μπω σε τετοια κουβεντα

ADOLF

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Καταρχάς έχουν τον ίδιο ύμνο με εμάς κ μιλάνε καλύτερα Ελληνικά από εμάς,γιατί η διάλεκτος που χρησιμοποιούν είναι πιο κοντά στην αρχαιοελληνική.Εσυ που χρησιμοποιείς τις λέξεις άει σιχτιρ & τσιφτετέλι δεν χρησιμοποιείς τούρκικες;
Κ σταμάτα να γράφεις τέτοια μηνύματα.Είσαι ημιμαθής & άσχετος κ εκτίθεσαι.Φιλικά στο λέω.

Ναι ετσι οπως τα λες ειναι...ειναι που εχεις παει και κυπρο και ξερεις...Ελπιζω οταν θα πατησεις για πρωτη φορα το ποδι σου στο νησι να εχεις βγαλει διαβατηριο...και να ξερεις να μιλας αγγλικα η τουρκικα θα συννενοηθεις καλυτερα απο οτι να ξερεις ελληνικα...Και γω φιλικα στο λεω

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Δεν νομίζω οτι ήρθαν για να δούν την εθνική Ελλάδος αλλά για να τη πούν στους Τούρκους και μάλλον παρεκτράπησαν λιγουλάκι......

Όταν πήραμε το EURO βγήκαν στους δρόμους όπως εμείς.
Όσο για το αν ήρθαν για να την πουν στους Τούρκους,σου σημειώνω ότι 150 άτομα Έλληνες από τους 400 που θα είναι στο ματς Μάλτας-Ελλάδας θα είναι από τους ίδιους ΑΠΟΕΛΕΤΖΗΔΕΣ.Μήπως έχουν κ τίποτα προηγούμενα με τους Μαλτέζους;

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ναι ετσι οπως τα λες ειναι...ειναι που εχεις παει και κυπρο και ξερεις...Ελπιζω οταν θα πατησεις για πρωτη φορα το ποδι σου στο νησι να εχεις βγαλει διαβατηριο...και να ξερεις να μιλας αγγλικα η τουρκικα θα συννενοηθεις καλυτερα απο οτι να ξερεις ελληνικα...Και γω φιλικα στο λεω

Με ταυτότητα πας άσχετε στην Κύπρο

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16

Ίσως και νά'χεις δίκιο...αλλα πιστεύω οτι είναι μειοψηφία που σκέφτονται έτσι...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166

Όταν πήραμε το EURO βγήκαν στους δρόμους όπως εμείς.
Όσο για το αν ήρθαν για να την πουν στους Τούρκους,σου σημειώνω ότι 150 άτομα Έλληνες από τους 400 που θα είναι στο ματς Μάλτας-Ελλάδας θα είναι από τους ίδιους ΑΠΟΕΛΕΤΖΗΔΕ Σ.Μήπως έχουν κ τίποτα προηγούμενα με τους Μαλτέζους;

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom