Με ταυτότητα πας άσχετε στην Κύπρο
Επειδη εχω να παω χρονια κουκλε..πριν 4 χρονια ηταν με διαβατηριο...και φυσικα δεν ξερω πουθενα στην ελλαδα να χρειαζεται να ταξιδεψεις με διαβατηριο...
Με ταυτότητα πας άσχετε στην Κύπρο
Φίλε η απάντησή μου είναι ακριβώς από πάνω από την ερώτησή σου......αυτά είναι ...Εθνική παίζει....όχι κάποιος σύλλογος.....Μια ερώτηση κ τελειώνω εδώ το συγκεκριμένο:όταν παίζει η Εθνική Ελλάδος εκτός έδρας,δεν είθισται πολλοί Έλληνες να κουβαλάνε κ να βγάζουν τα οπαδικά τους κασκόλ κ τις σημαίες;Μήπως υπό το ίδιο πρίσμα έπραξαν κ οι Κύπριοι,που όπως κ να το κάνουμε ,μπορεί κ αυτοι να είναι Έλληνες,αλλά δεν παύει να πήγαν σε μια ξένη χώρα για να δουν την αγαπημένη τους Εθνική.
Επειδη εχω να παω χρονια κουκλε..πριν 4 χρονια ηταν με διαβατηριο...και φυσικα δεν ξερω πουθενα στην ελλαδα να χρειαζεται να ταξιδεψεις με διαβατηριο...
Στην ομονοια.Με αλβανικο μπαινεις στανταρ.
Γουσταρω γιατι σε κανω μαγκα σε βγαζω απο την αφανεια και λες την γνωμη σου..θα πρεπει να νιωθεις πολυ περηφανος...Νιωθεις οτι εισαι καποιος.Τα ξερολικια σου εκει που σε παιρνει οχι σε εμενα...Εχεις κανει 2432 ποστ και σε ολα λες μαλακιες μια τα λες ετσι μια γιουβετσι...Εισαι τιτανομεγιστοτεραστιος συνεχιζε με κανεις και γελαω
Αλβανικό,Ρουμάνικο,Πολωνικό,Πακιστανικό....έχουμε απ'όλα τα καλά......Στην ομονοια.Με αλβανικο μπαινεις στανταρ.
Στην ομονοια.Με αλβανικο μπαινεις στανταρ.