Αλλαξε ο Μανολιος κι εβαλε τα ρουχα του αλλιως
+1
Αλλαξε ο Μανολιος κι εβαλε τα ρουχα του αλλιως
Μπορώ να δεχτώ την τεταμένη ατμόσφαιρα, τα καπνογόνα, ακόμη και 1-2 αντικείμενα που θα πέσουν στον αγωνιστικό χώρο...
Το καφριλίκι όμως με το να γιουχάρεις τον εθνικό ύμνο του άλλου, ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, δεν το καταλαβαίνω με τίποτα...
Και μην μου πει κανείς: "Μα είναι οι Τούρκοι, οι προαιώνιοι εχθροί μας"...
Τα ίδια κάναμε και με τους Σερβους πριν κάτι χρόνια..Και όχι για κάποιον σοβαρό λόγο αλλά γιατί τους ευνόησε η διαιτησία στα προηγούμενα ματς...
Οι απαντήσεις δίνονται στον αγωνιστικό χώρο, όχι στην κερκίδα.
Και αν στο ματς στην Τουρκία οι τούρκοι γιουχάρουν και ασχημονούν, έχουν μια δικαιολογία: Είναι...Τούρκοι!
Εμείς που το παίζουμε πολιτισμένοι, ευρωπαίοι, παραγωγοί πολιτισμού, τί δικαιολογία έχουμε;
Ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό?..
antonis_p υπάρχουν περιπτώσεις που κάποιος μπαίνει μόνο και μόνο για να προκαλέσει
η αδιαφορία είναι η καλύτερη απάντηση
ρε ADOLF ειπαμε
πως αυτοι ειναι γνωστο οτι ειναι καφροι και απολιτιστοι,
εμεις υποτιθεται πως ειμαστε ευρωπαιοι και πολιτισμενοι.
Οταν τα κανουν αυτοι κρινονται και τελος παντων τι ειναι οι Τουρκοι λιγο-πολυ ειναι γνωστο, γιαυτο και η πορεια τους στην Ευρωπη κλπ.
Το θεμα ειναι οτι η αλητεια που δημιουργησε αυτα τα προβληματα μας βαζει στο ιδιο καλαθι με αυτους. Προκυπτει οτι δεν ειμαστε καλυτεροι απο δαυτους και αυτο δεν μας τιμα.
Μην συντασσεσαι με την αλητεια των ελληνικων γηπεδων,
ουτε εγω τους παω, θα χαρω οταν αρχιζει αυτη η γαμοχωρα να διαμελιζεται και να παιρνει ο καθε γειτονας της και ενα κομματι. Αλλα ξερω να κρατω τα προσχηματα και να μην εκθετω τον εαυτο μου και την Ελλαδα. Ολοι αυτοι οι καρα-μαλακες οι αλητες που εκαναν αυτα τα εκτροπα χτες, πρωτα απο ολα παιζουν το παιχνιδι των Τουρκων. αλλα η καφριλα δεν εχει IQ και δεν παει το μυαλο τους (τα σκατα που εχουν στο κεφαλι δηλαδη) οτι στην ομαδα μας θα δημιουργησουν προβλημα και στην Ελλαδα γενικοτερα.
ρε ADOLF ειπαμε
πως αυτοι ειναι γνωστο οτι ειναι καφροι και απολιτιστοι,
εμεις υποτιθεται πως ειμαστε ευρωπαιοι και πολιτισμενοι.
Οταν τα κανουν αυτοι κρινονται και τελος παντων τι ειναι οι Τουρκοι λιγο-πολυ ειναι γνωστο, γιαυτο και η πορεια τους στην Ευρωπη κλπ.
Το θεμα ειναι οτι η αλητεια που δημιουργησε αυτα τα προβληματα μας βαζει στο ιδιο καλαθι με αυτους. Προκυπτει οτι δεν ειμαστε καλυτεροι απο δαυτους και αυτο δεν μας τιμα.
Μην συντασσεσαι με την αλητεια των ελληνικων γηπεδων,
ουτε εγω τους παω, θα χαρω οταν αρχιζει αυτη η γαμοχωρα να διαμελιζεται και να παιρνει ο καθε γειτονας της και ενα κομματι. Αλλα ξερω να κρατω τα προσχηματα και να μην εκθετω τον εαυτο μου και την Ελλαδα. Ολοι αυτοι οι καρα-μαλακες οι αλητες που εκαναν αυτα τα εκτροπα χτες, πρωτα απο ολα παιζουν το παιχνιδι των Τουρκων. αλλα η καφριλα δεν εχει IQ και δεν παει το μυαλο τους (τα σκατα που εχουν στο κεφαλι δηλαδη) οτι στην ομαδα μας θα δημιουργησουν προβλημα και στην Ελλαδα γενικοτερα.
Καλά ότι είναι άμπαλοι είναι γνωστό. Χθες έπαιζαν κουλοί εναντίων ημίκουλων και επικράτησαν οι ημίκουλοι. Το 2004 είχαν ευθυγραμιστεί όλα τα άστρα.
Διαφωνώ...η 3η θέση σε Μουντιάλ είναι επιτυχία για ομάδες όπως η Τουρκία...αν ήταν η Βραζιλία,Αργεντινή,Γαλλία ή Γερμανία θα έλεγα πως όντως ήταν αποτυχία....Βρε παιδιά από την Ελβετία αποκλείστηκαν την τελευταία φορά σε διπλό αγώνα προκριματικών, με πρώτη στον όμιλο μας την Ουκρανία. Δεν είναι και καμιά σούπερ ομάδα. Η τρίτη θέση στο παγκόσμιο είναι σαν τις 'πορείες' που είχαν τόσες άλλες μεσαίας δυναμικότητας ομάδες.