Ναι όπως δεν ήξερες την έριναλ;;;;
Και ο jvc35 εσύ δεν ήσουν;
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
εγω ποιανού-ης κλώνος ειμαι?Όχι.
Ξέρω πολλά πράγματ,που δε φαντάζεστε,εδώ μέσα....για το ποιος είναι ποιος.... ;)
Ναι όπως δεν ήξερες την έριναλ;;;;
Και ο jvc35 εσύ δεν ήσουν;
εγω ποιανού-ης κλώνος ειμαι?Όχι.
Ξέρω πολλά πράγματ,που δε φαντάζεστε,εδώ μέσα....για το ποιος είναι ποιος.... ;)
Οπως ξερεις και τις ηλικιες μας.οπως και οτι βγηκατε μια μερα ολοι και κοπανησατε τις ταυτοτητες σας στο τραπεζι...χεσε μας ρε αβραμη,οι μονοι που σε πιστευαν ηταν ο αχαχουχας με τον νωντα,που ειναι ιδιοι με σενα.
Το παρεθεσα γιατι διαβασα το περιστατικο με την δικαστικη αποφαση...επισης κυκλοφορει και ενα μαλλον hoax το οποιο λεει οτι σε περιπτωση που υπαρχει 51% λευκων ψηφοδελτιων ο προεδρος της δημοκρατιας οφειλει να διαλυσει τους υπαρχοντες κομματικους συνδυασμους...ψαχνω εδω και ωρα να βρω ακρη αλλα δε μπορω
Ιδια μυαλα εννωω.Αχαχούχας,νώντας και γω είμαστε το ίδιο πρόσωπο μήπως;;;;![]()
![]()
![]()
DON'T DO DRUGS είπαμε......
Κοίτα οι εξελίξεις τρέχουν , μπορεί τη Δευτέρα να δεις άλλα κόμματα , άλλους πολιτικούς σχηματισμούς .
Εγώ μπορώ να σου πω τί θα ψηφίσω
Θα ψηφίσω πρόγραμμα
1) Ρεαλιστικό κοστολογημένο , με πάταξη της φοροδιαφυγής κ.λπ.
2) Πρόγραμμα συνεπές με τα όσα λέω 22 ημέρες
3) Μη έξοδο από το ευρώ
4) Διάσωση του Εθνικού Πλούτου για τις επόμενες γεννεές
5) Αιματηρές θυσίες για όλους γιατί πρέπει να να νοικοκυρευτούμε και να μη ζούμε μπαταξίδικα.
6)Διαπαραγμάτευση των δανειακών υποχρεώσεων της χώρας με παράλληλη διαπραγμάτευση για τα χρέη της Γερμανίας προς την Ελλάδα με προειδοποίηση ότι η άρνήσεις της Γερμανίας μπορεί να φθάσουν μέχρι την καταγγελία της δανειακής σύμβασης ως καταπλεονεκτικής και αντίθετης με τα θέσμια του Διεθνούς δικαίου
7) Αναπτυξιακή προοπτική με θέμα τη διεκδίκηση της κατάργησης των ποσοστόσεων στην αργοτική παραγωγή και αύξηση της παραγωγής , αντί για πλήρη περιστολή της κατανάλωσης που οδηγεί στην υφεσιακή διαδικασία .
Αν δω κάτι άλλο θα σου πω
αγαπητέ μου άγνωστε κλώνε
εξ ιδίων κρίνεις πάντα.
και λαθεύεις συχνά (τουλάχιστον στο προκείμενο).
για τους κομμουνιστές
το εκλογικό αποτέλεσμα δε σημαίνει και κατάληψη της εξουσίας...
άλλως πως η εξοσυία είναι πολύ πιο σύνθετο φαινόμενο από την σύνθεση του κοινοβουλίου...
Ποτε δεν ειχαμε,στην ουσια....επαναφορά στο σοσιαλισμό που χάσαμε...
επαναφορά στο σοσιαλισμό που χάσαμε...
Μην το λες,στην Βορεια Κορεα ο κομμουνισμος εχει πετυχει.ο κοσμος ζει ανετα,η κυβερνηση ειναι δικαιη...για τους κομμουνιστές ο στόχος είναι το 3% πυ θα τους επιτρέπει να οχλαγωγούν στο κοινοβούλιο
ευνόητον.. τόσο σύνθετο που ξεφεύγει από τα όρια της ευφυίας των κομμουνιστών.. και για τον λόγο αυτό όποτε και όπου απέκτησαν εξουσία τα έκαναν σκατά
ΖΩΑ ΖΩΑ ΖΩΑ
Γαμιούνται οι δεξιοί , αριστεροί, ΠΑΣΟΚτσίδες και ΝΔ και το κέντρο.
Ενδιαφέρουσα κοσμοθεωρία...
Μπορεί επίσης να καταργηθούν τα κράτη, οι νόμοι, το χρήμα σαν μέσο συναλλαγής, η οποιαδήποτε μορφή ιδιοκτησίας και φυσικά τα αυτοκίνητα, το τηλέφωνο, ο ηλεκτρισμός κλπ.
![]()
Παράκληση προς το νεόπλουτο κοινό της Ελλάδας:
Είμαι τραπεζικός και βαρέθηκα να βλέπω κάθε τόσο και λιγάκι εδώ και 1 χρόνο τα ίδια και τα ίδια άτομα να έρχονται και να βγάζουν όλα τα λεφτά τους από την τράπεζα και μόλις η χώρα πάρει την επόμενη δόση ή ηρεμήσουν τα πράγματα, μετά να τα ξανά φέρνουν πίσω. Από αυτή την ιστορία έχουν χάσει αυτοί από τους τόκους από 500 έως και πάνω από 10,000 ευρώ.
Έλεος.
Επιτέλους έχω σιχαθεί τους Νεοέλληνες και τα λεφτά τους και τα κόμπλεξ τους.
Να πάτε να τα βάλατε ρε όλοι στον κόλο σας ΖΩΑ.
Μας πρήξατε με τις ανασφάλειες σας.
Γαμώ της ΔΕΚΟ σας παλιό κηφήνες δημόσιοι υπάλληλοι.
Γαμιούνται επίσης και όλοι οι υπάλληλοι της ΔΕΗ.
Γαμιούνται και αυτή που παίρνουν σύνταξη πάνω από 2000 ευρώ.
ΖΩΑ ΖΩΑ ΖΩΑ
και πως θα ζουμε ρε τρελη;για δωσε κανα παραδειγμα.και μην μου πεις για ανταλαγη πατατων με ντοματες.εκτος απο τα 3 τελευταια τα υπολοιπα με βρισκουν συμφωνη
εκτος απο τα 3 τελευταια τα υπολοιπα με βρισκουν συμφωνη
Παράκληση προς το νεόπλουτο κοινό της Ελλάδας:
Είμαι τραπεζικός και βαρέθηκα να βλέπω κάθε τόσο και λιγάκι εδώ και 1 χρόνο τα ίδια και τα ίδια άτομα να έρχονται και να βγάζουν όλα τα λεφτά τους από την τράπεζα και μόλις η χώρα πάρει την επόμενη δόση ή ηρεμήσουν τα πράγματα, μετά να τα ξανά φέρνουν πίσω. Από αυτή την ιστορία έχουν χάσει αυτοί από τους τόκους από 500 έως και πάνω από 10,000 ευρώ.
Έλεος.
Επιτέλους έχω σιχαθεί τους Νεοέλληνες και τα λεφτά τους και τα κόμπλεξ τους.
Να πάτε να τα βάλατε ρε όλοι στον κόλο σας ΖΩΑ.
Μας πρήξατε με τις ανασφάλειες σας.
Γαμώ της ΔΕΚΟ σας παλιό κηφήνες δημόσιοι υπάλληλοι.
Γαμιούνται επίσης και όλοι οι υπάλληλοι της ΔΕΗ.
Γαμιούνται και αυτή που παίρνουν σύνταξη πάνω από 2000 ευρώ.
ΖΩΑ ΖΩΑ ΖΩΑ