Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 488K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.832
Πόντοι
6.515
Γιατί καμιά σύνταξη όχι πάνω από 1000;;; δε το έπιασα....

Δηλαδή ένας που έχει κάποιο αξίωμα και δεν είναι ο κάθε τυχαίος εργάτης,δεν αξ΄λιζει μια τιμιτική σ΄νυταξη;

σιγουρα αξιζει, αλλα δεν υπαρχουν τα χρηματα φιλε, εγω τουλαχιστον δεν τα βλεπω. Ο Γεωργακης τα εβλεπε προεκλογικα  :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
Η βενζίνη στο 1ευρό, τα τσιγάρα στο 1.5, οι εφημερίδες 80 λεπτά, το ψωμί 30 λεπτά, το κρέας το πολύ 3 ευρώ. Κανένα φρούτο πανω από 60 λεπτά το κιλό. Οι πατάτες 20 λεπτά, όσο και οι ντομάτες.
Κανένα 3άρι σπίτι (δηλαδή 70 με 100 τετραγωνικά) πάνω από 150 χιλιάδες ευρώ....

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Να επιστρέψουμε σε δρχ καλύτερα;;;;  Αλλά με την αξία που είχε τότε στην αλλαγή...τι λε΄τε;;;;

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Η βενζίνη στο 1ευρό, τα τσιγάρα στο 1.5, οι εφημερίδες 80 λεπτά, το ψωμί 30 λεπτά, το κρέας το πολύ 3 ευρώ. Κανένα φρούτο πανω από 60 λεπτά το κιλό. Οι πατάτες 20 λεπτά, όσο και οι ντομάτες.

και κανενα cg πανω απο 50€, all in, να προσθεσω  :2funny:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.367
Πόντοι
25.467
Δεν σε "πιάνω"...
Για να κυβερνηθεί 1 κράτος ή μια πολιτεία, απαιτείται ένα σύνολο θεσμών.
Ένας από αυτούς είναι ο αρχηγός του κράτους (πρωθυπουργός ή βασιλιάς κλπ), ένας άλλος το κοινοβούλιο κλπ.
Εκτός αν εννοείς μια κοινωνία, που στηρίζεται στις δυνατότητες της εθελοντικής συνεργασίας και αμοιβαίας βοήθειας των ανθρώπων με βάση τον ατομικό αυτοπροσδιορισμό και την προσωπική συμμετοχή, δηλαδή αναρχισμός (ΙΜΗΟ ατελείωτη συζήτηση).

Επιτρέψτε μου να σας κάμνω μια ερώτηση. Τα υλικά αγαθά που διαθέτετε, τα διαθέτετε επειδή υπάρχουν οι θεσμοί που προαναφέρατε; Ή μήπως τα διαθέτετε γιατί υφίσταται ο θεσμός της προσωπικής ιδιοκτησίας;

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Να επιστρέψουμε σε δρχ καλύτερα;;;;  Αλλά με την αξία που είχε τότε στην αλλαγή...τι λε΄τε;;;;
Γιατί υπάρχει αμφιβολία ότι το ευρώ γάμησε ΚΑΙ αυτό την Ελληνική οικονομία;
Δε γίνεται να γυρίσουμε σε δραχμή με την αξία 1ευρώ=340 δρχ περίπου. Αν γιρίσουμε θα είναι 1ευρώ=χ δραχμες όπου 500<χ<700
και κανενα cg πανω απο 50€, all in, να προσθεσω  :2funny:
:thumbsup: ευχαριστώ που διόρθωσες τη μεγάλη παράβλεψη. Εννοείτε 50 ευρά όλα μέσα και τα πατώματα και για 1.5 ωρίτσα μίνιμουμ

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Τι βεντούζες και μαλακίες! Γεωτρύπανα. Σα και αυτά που έχουν στις πλατφόρμες όταν ψάχνουν στη μέση του πελάγου για πετρέλαιο. Να τους γαμάς από τον κόλο και να τους γαργαλάς τις αμυγδαλές τους με την άκρη του πούτσου  :pipa3:

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
Επιτρέψτε μου να σας κάμνω μια ερώτηση. Τα υλικά αγαθά που διαθέτετε, τα διαθέτετε επειδή υπάρχουν οι θεσμοί που προαναφέρατε; Ή μήπως τα διαθέτετε γιατί υφίσταται ο θεσμός της προσωπικής ιδιοκτησίας;

Θα προτιμούσα να τοποθετηθείς κι όχι να προσπαθείς να εκμαιεύσεις απαντήσεις. :)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Εγώ νομίζω πως τα έχουμε γιατί υπάρχουν οι θεσμοί εκείνοι που θέτουν και προστατεύουν τον θεσμό της προσωπικής ιδιοκτησίας  :think:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
συμφωνω, ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΙΣΘΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1500.  ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1000

Λογική, "έχω πονοκέφαλο, θα κόψω το κεφάλι μου".
Εργοδότης είναι και το δημόσιο. And when you give peanuts you get monkeys.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.367
Πόντοι
25.467
Θα προτιμούσα να τοποθετηθείς κι όχι να προσπαθείς να εκμαιεύσεις απαντήσεις. :)

Για να τα πάρουμε από την αρχή....

Αναρτήσατε:

Ενδιαφέρουσα κοσμοθεωρία...
Μπορεί επίσης να καταργηθούν τα κράτη, οι νόμοι, το χρήμα σαν μέσο συναλλαγής, η οποιαδήποτε μορφή ιδιοκτησίας και φυσικά τα αυτοκίνητα, το τηλέφωνο, ο ηλεκτρισμός κλπ.

:headbang:

Στό σχόλιό σας, ανάρτησα :

Η απουσία αφεντικών, ηγεμόνων και των παρατρεχάμενών τους, δεν συνεπάγεται απουσία υλικών αγαθών και ιδιοκτησίας (έστω και μαζικής).

Κατόπιν αναρτήσατε :

Δεν σε "πιάνω"...
Για να κυβερνηθεί 1 κράτος ή μια πολιτεία, απαιτείται ένα σύνολο θεσμών.
Ένας από αυτούς είναι ο αρχηγός του κράτους (πρωθυπουργός ή βασιλιάς κλπ), ένας άλλος το κοινοβούλιο κλπ.
Εκτός αν εννοείς μια κοινωνία, που στηρίζεται στις δυνατότητες της εθελοντικής συνεργασίας και αμοιβαίας βοήθειας των ανθρώπων με βάση τον ατομικό αυτοπροσδιορισμό και την προσωπική συμμετοχή, δηλαδή αναρχισμός (ΙΜΗΟ ατελείωτη συζήτηση).

Απάντησα :

Αναρτήσατε :

Έτσι λοιπόν τοποθετούμαι και σας λέω ότι ο θεσμός της ατομικής ή της ομαδικής ιδιοκτησίας υφίσταται πολύ πρίν τον θεσμό του κράτους, της δημόσιας εκπαίδευσης, της κοινωνικής πρόνοιας και λοιπών άλλων θεσμών.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366

και εισητηρια για ταυλανδη 250 ευρω πηγαινε-ελα

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Λογική, "έχω πονοκέφαλο, θα κόψω το κεφάλι μου".
Εργοδότης είναι και το δημόσιο. And when you give peanuts you get monkeys.
Αδελφε και τωρα που παιρνουν σουπερ μισθους,παλι monkeys αποδιδουν.ειχες την ατυχια να πας σε εφορια να σε εξηπηρετησουν?μην πας σου ευχομαι.

Επισκέπτης
Αρκεί μετά να μην βγάζεις την ουρά σου απ' έξω, όταν υπερισχύσει μια θέση που δεν γουστάρεις.
Την ουρα μου μεσα την εχω,οπως ολοι,γιατι στον καπιταλισμο ζω,οπως ολοι.

Απο εκει και περα εχω(νομιζω)δικαιωμα να μιλαω ελευθερα,και το ιδιο δικαιωμα επιθυμω να εχουν ΟΛΟΙ.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Την ουρα μου μεσα την εχω,οπως ολοι,γιατι στον καπιταλισμο ζω,οπως ολοι.

Απο εκει και περα εχω(νομιζω)δικαιωμα να μιλαω ελευθερα,και το ιδιο δικαιωμα επιθυμω να εχουν ΟΛΟΙ.

φυσικά.. είναι ένα από τα αγαθά της δημοκρατίας η οποία βάλλεται πανταχόθεν

με τα μέχρι στιγμης γραφόμενα σου εδώ μέσα άλλα δείχνεις

Επισκέπτης
Α,και εννοειται οτι οσοι,και καλα,"δεν παιρνουν θεση","ειναι απολιτικ","δεν ειναι προβατα"και τα ρεστα στην πραγματικοτητα εχουν παρει και γαμω τις θεσαρες...

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom