mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Γιατί καμιά σύνταξη όχι πάνω από 1000;;; δε το έπιασα....
Δηλαδή ένας που έχει κάποιο αξίωμα και δεν είναι ο κάθε τυχαίος εργάτης,δεν αξ΄λιζει μια τιμιτική σ΄νυταξη;
Η βενζίνη στο 1ευρό, τα τσιγάρα στο 1.5, οι εφημερίδες 80 λεπτά, το ψωμί 30 λεπτά, το κρέας το πολύ 3 ευρώ. Κανένα φρούτο πανω από 60 λεπτά το κιλό. Οι πατάτες 20 λεπτά, όσο και οι ντομάτες.
Κανένα 3άρι σπίτι (δηλαδή 70 με 100 τετραγωνικά) πάνω από 150 χιλιάδες ευρώ....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Η βενζίνη στο 1ευρό, τα τσιγάρα στο 1.5, οι εφημερίδες 80 λεπτά, το ψωμί 30 λεπτά, το κρέας το πολύ 3 ευρώ. Κανένα φρούτο πανω από 60 λεπτά το κιλό. Οι πατάτες 20 λεπτά, όσο και οι ντομάτες.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εεετσι βεντουζαΑν όπου αξίωμα=πολιτικός τότε να έχει τη τιμή να τον γαμάνε τσάμπα οι πολίτες στα πάρκα και τις πλατείες!
Δεν σε "πιάνω"...
Για να κυβερνηθεί 1 κράτος ή μια πολιτεία, απαιτείται ένα σύνολο θεσμών.
Ένας από αυτούς είναι ο αρχηγός του κράτους (πρωθυπουργός ή βασιλιάς κλπ), ένας άλλος το κοινοβούλιο κλπ.
Εκτός αν εννοείς μια κοινωνία, που στηρίζεται στις δυνατότητες της εθελοντικής συνεργασίας και αμοιβαίας βοήθειας των ανθρώπων με βάση τον ατομικό αυτοπροσδιορισμό και την προσωπική συμμετοχή, δηλαδή αναρχισμός (ΙΜΗΟ ατελείωτη συζήτηση).
Γιατί υπάρχει αμφιβολία ότι το ευρώ γάμησε ΚΑΙ αυτό την Ελληνική οικονομία;Να επιστρέψουμε σε δρχ καλύτερα;;;; Αλλά με την αξία που είχε τότε στην αλλαγή...τι λε΄τε;;;;
και κανενα cg πανω απο 50€, all in, να προσθεσω![]()
Για το"ΚΑΤΩ ΑΠΟ"θα πεσει καμμια κουβεντα?συμφωνω, ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΙΣΘΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1500. ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1000
Τι βεντούζες και μαλακίες! Γεωτρύπανα. Σα και αυτά που έχουν στις πλατφόρμες όταν ψάχνουν στη μέση του πελάγου για πετρέλαιο. Να τους γαμάς από τον κόλο και να τους γαργαλάς τις αμυγδαλές τους με την άκρη του πούτσουεεετσι βεντουζα![]()
![]()
![]()
Επιτρέψτε μου να σας κάμνω μια ερώτηση. Τα υλικά αγαθά που διαθέτετε, τα διαθέτετε επειδή υπάρχουν οι θεσμοί που προαναφέρατε; Ή μήπως τα διαθέτετε γιατί υφίσταται ο θεσμός της προσωπικής ιδιοκτησίας;
Εγώ νομίζω πως τα έχουμε γιατί υπάρχουν οι θεσμοί εκείνοι που θέτουν και προστατεύουν τον θεσμό της προσωπικής ιδιοκτησίαςΕπιτρέψτε μου να σας κάμνω μια ερώτηση. Τα υλικά αγαθά που διαθέτετε, τα διαθέτετε επειδή υπάρχουν οι θεσμοί που προαναφέρατε; Ή μήπως τα διαθέτετε γιατί υφίσταται ο θεσμός της προσωπικής ιδιοκτησίας;
Και η μη θεση ειναι θεσαρα με τα ολα της.η ουσία είναι πως οι αντικομματικοί - αντιπολιτικοί θα πρέπει να λάβουν πολιτική και (ίσως και) κομματική θέση κάποτε...
συμφωνω, ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΙΣΘΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1500. ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1000
Και η μη θεση ειναι θεσαρα με τα ολα της.
Θα προτιμούσα να τοποθετηθείς κι όχι να προσπαθείς να εκμαιεύσεις απαντήσεις.![]()
Ενδιαφέρουσα κοσμοθεωρία...
Μπορεί επίσης να καταργηθούν τα κράτη, οι νόμοι, το χρήμα σαν μέσο συναλλαγής, η οποιαδήποτε μορφή ιδιοκτησίας και φυσικά τα αυτοκίνητα, το τηλέφωνο, ο ηλεκτρισμός κλπ.
![]()
Η απουσία αφεντικών, ηγεμόνων και των παρατρεχάμενών τους, δεν συνεπάγεται απουσία υλικών αγαθών και ιδιοκτησίας (έστω και μαζικής).
Δεν σε "πιάνω"...
Για να κυβερνηθεί 1 κράτος ή μια πολιτεία, απαιτείται ένα σύνολο θεσμών.
Ένας από αυτούς είναι ο αρχηγός του κράτους (πρωθυπουργός ή βασιλιάς κλπ), ένας άλλος το κοινοβούλιο κλπ.
Εκτός αν εννοείς μια κοινωνία, που στηρίζεται στις δυνατότητες της εθελοντικής συνεργασίας και αμοιβαίας βοήθειας των ανθρώπων με βάση τον ατομικό αυτοπροσδιορισμό και την προσωπική συμμετοχή, δηλαδή αναρχισμός (ΙΜΗΟ ατελείωτη συζήτηση).
Επιτρέψτε μου να σας κάμνω μια ερώτηση. Τα υλικά αγαθά που διαθέτετε, τα διαθέτετε επειδή υπάρχουν οι θεσμοί που προαναφέρατε; Ή μήπως τα διαθέτετε γιατί υφίσταται ο θεσμός της προσωπικής ιδιοκτησίας;
Θα προτιμούσα να τοποθετηθείς κι όχι να προσπαθείς να εκμαιεύσεις απαντήσεις.![]()
και εισητηρια για ταυλανδη 250 ευρω πηγαινε-ελαΗ βενζίνη στο 1ευρό, τα τσιγάρα στο 1.5, οι εφημερίδες 80 λεπτά, το ψωμί 30 λεπτά, το κρέας το πολύ 3 ευρώ. Κανένα φρούτο πανω από 60 λεπτά το κιλό. Οι πατάτες 20 λεπτά, όσο και οι ντομάτες.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αδελφε και τωρα που παιρνουν σουπερ μισθους,παλι monkeys αποδιδουν.ειχες την ατυχια να πας σε εφορια να σε εξηπηρετησουν?μην πας σου ευχομαι.Λογική, "έχω πονοκέφαλο, θα κόψω το κεφάλι μου".
Εργοδότης είναι και το δημόσιο. And when you give peanuts you get monkeys.
Την ουρα μου μεσα την εχω,οπως ολοι,γιατι στον καπιταλισμο ζω,οπως ολοι.Αρκεί μετά να μην βγάζεις την ουρά σου απ' έξω, όταν υπερισχύσει μια θέση που δεν γουστάρεις.
Την ουρα μου μεσα την εχω,οπως ολοι,γιατι στον καπιταλισμο ζω,οπως ολοι.
Απο εκει και περα εχω(νομιζω)δικαιωμα να μιλαω ελευθερα,και το ιδιο δικαιωμα επιθυμω να εχουν ΟΛΟΙ.