Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 488K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
και εισητηρια για ταυλανδη 250 ευρω πηγαινε-ελα
Eεεεε ρε φίλε, αποφάσισε τι θέλεις. Μια Κινέζα, μια Ταϋλανδεζα, με έχεις μπερδέψει  :sunglasses:. Α! Υπάρχουν και οι Βιετναμέζες! Και απορώ πως δε τις έχεις αναφέρει ακόμα. Για τα γούστα σου θα είναι ταμαμ. Βεβαια το καλύτερο θα ήταν γι σένα κανένα Βιετναμοκινεζάκι με ολίγον Ταϋλανδη και Φιλιπίνες.....Μούρλια για σένα θα ήταν  :P :P

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
Έτσι λοιπόν τοποθετούμαι και σας λέω ότι ο θεσμός της ατομικής ή της ομαδικής ιδιοκτησίας υφίσταται πολύ πρίν τον θεσμό του κράτους, της δημόσιας εκπαίδευσης, της κοινωνικής πρόνοιας και λοιπών άλλων θεσμών.

Τον θεσμό της ατομικής ιδιοκτησίας ποιος τον περιφρουρεί?
Μηπως το σύνολο των κανόνων μιας συντεταγμένης πολιτείας?
Νομίζω πως όταν λέμε Κράτος-Πολιτεία εννοούμε όλη τη συντεταγμένη πολιτεία με τα όργανά της, εννοούμε τους πολίτες μιας χώρας μαζί με τους εκλεγμένους άρχοντες, αλλά και τους νόμους με βάση τους οποίους λειτουργεί η Πολιτεία αυτή.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
μια χαρά αντιπερισπασμό έχει στήσει ο γιωργάκης και το πασοκ.....
:zfuck: :zfuck: :zfuck:

όλοι ασχολούνται με αλλότρια και το μοντέλο πάει να περάσει στη ζούλα.....

Ψηφίστηκε το Μεσοπρόθεσμο

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2011, 16:55

Εν μέσω καταιγιστικών πολιτικών εξελίξεων, ψηφίστηκε επί της αρχής στην επιτροπή οικονομικών υποθέσεων της Βουλής από τους Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα Δημοσιονομικής Σταθερότητας.

Την ερχόμενη εβδομάδα θα γίνει η δεύτερη ανάγνωση και μετά θα πάει προς ψήφιση στην Ολομέλεια της Βουλής.

Επισκέπτης
μια χαρά αντιπερισπασμό έχει στήσει ο γιωργάκης και το πασοκ.....
:zfuck: :zfuck: :zfuck:

όλοι ασχολούνται με αλλότρια και το μοντέλο πάει να περάσει στη ζούλα.....

Ψηφίστηκε το Μεσοπρόθεσμο

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2011, 16:55

Εν μέσω καταιγιστικών πολιτικών εξελίξεων, ψηφίστηκε επί της αρχής στην επιτροπή οικονομικών υποθέσεων της Βουλής από τους Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα Δημοσιονομικής Σταθερότητας.

Την ερχόμενη εβδομάδα θα γίνει η δεύτερη ανάγνωση και μετά θα πάει προς ψήφιση στην Ολομέλεια της Βουλής.
Η πιο μεγαλη λαμογια του ΓΑΠ ειναι οτι παριστανει τον χαζο.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Την ουρα μου μεσα την εχω,οπως ολοι,γιατι στον καπιταλισμο ζω,οπως ολοι.
Απο εκει και περα εχω(νομιζω)δικαιωμα να μιλαω ελευθερα,και το ιδιο δικαιωμα επιθυμω να εχουν ΟΛΟΙ.

Ρε τύπε, δεν βλέπω πως περιορίζεται το δικαίωμα σου να μιλάς ελεύθερα.
Κάποιες φορές λες σωστά πράγματα, κάποιες φορές σπας αρχίδια. Όπως και όλοι άλλωστε.

Το θέμα δεν είναι η ελευθερία έκφρασης. Είναι η ευθύνη των πράξεων.
Το ότι δεν παίρνεις θέση σε ένα θέμα, δεν σημαίνει ότι θα αποφύγεις τις συνέπειες από τις εξελίξεις στο θέμα αυτό.

Επισκέπτης
Eεεεε ρε φίλε, αποφάσισε τι θέλεις. Μια Κινέζα, μια Ταϋλανδεζα, με έχεις μπερδέψει  :sunglasses:. Α! Υπάρχουν και οι Βιετναμέζες! Και απορώ πως δε τις έχεις αναφέρει ακόμα. Για τα γούστα σου θα είναι ταμαμ. Βεβαια το καλύτερο θα ήταν γι σένα κανένα Βιετναμοκινεζάκι με ολίγον Ταϋλανδη και Φιλιπίνες.....Μούρλια για σένα θα ήταν  :P :P

Καλ΄τι έχετε πάθει με τις ταϋλανδέζες εδώ μέσα;;; Αυτές είναι για καθαρίστριες...όπως και οι κινέζες..... :headbang:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Αδελφε και τωρα που παιρνουν σουπερ μισθους,παλι monkeys αποδιδουν.ειχες την ατυχια να πας σε εφορια να σε εξηπηρετησουν?μην πας σου ευχομαι.

Τύπε, έχω πάει σε ΙΚΑ που μπροστά του η εφορία είναι καλοκουρδισμένη μηχανή.
Ξέρω όμως και πολλούς ΔΥ, που δεν πληρώνονται για την δουλειά που κάνουν.

Πήγαινε πχ. σε κανένα νοσοκομείο σε εφημερία, και θα καταλάβεις.

Επισκέπτης
Το θέμα δεν είναι η ελευθερία έκφρασης. Είναι η ευθύνη των πράξεων.
Το ότι δεν παίρνεις θέση σε ένα θέμα, δεν σημαίνει ότι θα αποφύγεις τις συνέπειες από τις εξελίξεις στο θέμα αυτό.
Αφου δεν μπορω να αποφυγω"τις συνεπειες απο τις εξελιξεις"τι νοημα εχει το να με καλεις να αναλαβω"την ευθυνη των πραξεων"-για τις οποιες πραξεις(πχ μνημονιο 1 και 2)ουτε αποφασισα,ουτε στηριξα πολιτικα αυτους που αποφασισαν?

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Η πιο μεγαλη λαμογια του ΓΑΠ ειναι οτι παριστανει τον χαζο.
Σου περναει καθολου απο το μυαλο να  μην τον παριστανει αλλα να ειναι  :think: :think:, ποιος πρωθυπουργος Ευρωπαικης χωρας θα ακουγε απο αρχηγο τριτο-τεταρτου κομματος να του λεει να εγκαταλειψει την εξουσια γιατι θα κρεμαστει, και δεν θα τον πεταγε εξω με τις κλωτσιες  :think: :think:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.374
Πόντοι
25.467
Τον θεσμό της ατομικής ιδιοκτησίας ποιος τον περιφρουρεί?
Μηπως το σύνολο των κανόνων μιας συντεταγμένης πολιτείας?
Νομίζω πως όταν λέμε Κράτος-Πολιτεία εννοούμε όλη τη συντεταγμένη πολιτεία με τα όργανά της, εννοούμε τους πολίτες μιας χώρας μαζί με τους εκλεγμένους άρχοντες, αλλά και τους νόμους με βάση τους οποίους λειτουργεί η Πολιτεία αυτή.

Την ατομική ιδιοκτησία (εργαλεία, υποτυπώδη οικιακά σκεύη, ρουχισμός, τέκνα, οικόσιτα), όπως και την ομαδική ιδιοκτησία ( κυνηγότοποι, βοσκότοποι, σπήλαια στα οποία διανυκτέρευαν) των ατόμων που ζούσαν σε αγέλες πρίν την δημιουργία συντεταγμένης πολιτείας ποιός τα περιφρουρούσε;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866

ετσι

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Αφου δεν μπορω να αποφυγω"τις συνεπειες απο τις εξελιξεις"τι νοημα εχει το να με καλεις να αναλαβω"την ευθυνη των πραξεων"-για τις οποιες πραξεις(πχ μνημονιο 1 και 2)ουτε αποφασισα,ουτε στηριξα πολιτικα αυτους που αποφασισαν?

Τύπε, η συζήτηση ξεκίνησε με ένα "αρκεί να". Συνεπώς δεν μιλάμε επί προσωπικού.

Το σχόλιο μου αφορούσε το trendy έσχατο φαινόμενο "αφού δεν ψήφισα στις τελευταίες εκλογές, γιατί να ταλαιπωρούμαι από την κυβέρνηση".
Με κάθε παραλλαγή που εμφανίζεται.

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
Την ατομική ιδιοκτησία (εργαλεία, υποτυπώδη οικιακά σκεύη, ρουχισμός, τέκνα, οικόσιτα), όπως και την ομαδική ιδιοκτησία ( κυνηγότοποι, βοσκότοποι, σπήλαια στα οποία διανυκτέρευαν) των ατόμων που ζούσαν σε αγέλες πρίν την δημιουργία συντεταγμένης πολιτείας ποιός τα περιφρουρούσε;

Είναι σίγουρα ενδιαφέρουσα τεχνική ν'απαντάς στην ερώτηση με άλλη ερώτηση αλλά μάλλον πεπαλαιωμένη.
Εν πάσει περιπτώσει, αν το πρότυπο της "ιδανικής" σου κοινωνίας πηγάζει από τη Νεολιθική εποχή (με ό,τι αυτό συνεπάγεται) είναι κάτι το οποίο με αφήνει αδιάφορο.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Σου περναει καθολου απο το μυαλο να  μην τον παριστανει αλλα να ειναι  :think: :think:, ποιος πρωθυπουργος Ευρωπαικης χωρας θα ακουγε απο αρχηγο τριτο-τεταρτου κομματος να του λεει να εγκαταλειψει την εξουσια γιατι θα κρεμαστει, και δεν θα τον πεταγε εξω με τις κλωτσιες  :think: :think:
το συστημα της τετραετίας στην ελλάδα έχει αποτύχει παταγωγδώς.
οι έλληνες πολιτικοί αντέχουν μέχρι δυό χρόνια.
λογικά ενα σύστημα δημοψηφίσματος μετά τον πρώτο προυπολογισμό και τα αποτελέσματα της εκτέλεσής του θα ήταν ένα μεγάλο καλό για το λαό.
κάθε ενάμιση χρόνο θα έπρεπε να υπάρχει ψήφος εμπιστοσύνης  με την έννοια δημοψηφίσματος με απλή πλειοψηφία.θέτε εκλογές ή συνεχίζουμε με την εκτέλεση του επόμενου προυπολογισμού;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366

Εχω παει και συμφωνω εν μερει,το αν πληρωνονται ομως καλα σε σχεση με αυτο που κανουν,ειναι ενα ζητημα.και εκτος αυτου,εφημερια εχουν μια φορα την εβδομαδα,αν δεν κανω λαθος.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Και μιας και έγινε λόγος το πρωί για τον Άγιο Μνημόνιο...
Υπάρχει και ο Αη Κουήτ που γιορτάζει αυτήν την εποχή.

iQuit.jpg

Επισκέπτης
Σου περναει καθολου απο το μυαλο να  μην τον παριστανει αλλα να ειναι  :think: :think:, ποιος πρωθυπουργος Ευρωπαικης χωρας θα ακουγε απο αρχηγο τριτο-τεταρτου κομματος να του λεει να εγκαταλειψει την εξουσια γιατι θα κρεμαστει, και δεν θα τον πεταγε εξω με τις κλωτσιες  :think: :think:
Απο την στιγμη που η εντυπωση που εχει περασει σε ΠΟΛΥ κοσμο ειναι οτι"δεν τραβαει το παιδι"....απο την στιγμη που το"παιδι"αφηνει την εντυπωση αυτη να αιωρειται...και απο την επιπλεον στιγμη που το"παιδι"που"δεν τραβαει"εχει κανει μεσα σε εναμιση χρονο τη Θατσερ να μοιαζει με μπολσεβικο,μαλλον για το αντιθετο θα πρεπει να αναρωτηθουν μερικοι.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Εχω παει και συμφωνω εν μερει,το αν πληρωνονται ομως καλα σε σχεση με αυτο που κανουν,ειναι ενα ζητημα.και εκτος αυτου,εφημερια εχουν μια φορα την εβδομαδα,αν δεν κανω λαθος.

Το παράδειγμα των νοσοκομειακών ήταν ενδεικτικό. Υπάρχουν και πολλές άλλες περιπτώσεις.
Σε σώματα ασφαλείας, σε συμβασιούχους, ακόμα και σε εξειδικευμένες θέσεις του δημοσίου τομέα.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom