gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Eεεεε ρε φίλε, αποφάσισε τι θέλεις. Μια Κινέζα, μια Ταϋλανδεζα, με έχεις μπερδέψεικαι εισητηρια για ταυλανδη 250 ευρω πηγαινε-ελα
Eεεεε ρε φίλε, αποφάσισε τι θέλεις. Μια Κινέζα, μια Ταϋλανδεζα, με έχεις μπερδέψεικαι εισητηρια για ταυλανδη 250 ευρω πηγαινε-ελα
Έτσι λοιπόν τοποθετούμαι και σας λέω ότι ο θεσμός της ατομικής ή της ομαδικής ιδιοκτησίας υφίσταται πολύ πρίν τον θεσμό του κράτους, της δημόσιας εκπαίδευσης, της κοινωνικής πρόνοιας και λοιπών άλλων θεσμών.
Η πιο μεγαλη λαμογια του ΓΑΠ ειναι οτι παριστανει τον χαζο.μια χαρά αντιπερισπασμό έχει στήσει ο γιωργάκης και το πασοκ.....
![]()
![]()
όλοι ασχολούνται με αλλότρια και το μοντέλο πάει να περάσει στη ζούλα.....
Ψηφίστηκε το Μεσοπρόθεσμο
Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2011, 16:55
Εν μέσω καταιγιστικών πολιτικών εξελίξεων, ψηφίστηκε επί της αρχής στην επιτροπή οικονομικών υποθέσεων της Βουλής από τους Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα Δημοσιονομικής Σταθερότητας.
Την ερχόμενη εβδομάδα θα γίνει η δεύτερη ανάγνωση και μετά θα πάει προς ψήφιση στην Ολομέλεια της Βουλής.
Την ουρα μου μεσα την εχω,οπως ολοι,γιατι στον καπιταλισμο ζω,οπως ολοι.
Απο εκει και περα εχω(νομιζω)δικαιωμα να μιλαω ελευθερα,και το ιδιο δικαιωμα επιθυμω να εχουν ΟΛΟΙ.
Η πιο μεγαλη λαμογια του ΓΑΠ ειναι οτι παριστανει τον χαζο.
Eεεεε ρε φίλε, αποφάσισε τι θέλεις. Μια Κινέζα, μια Ταϋλανδεζα, με έχεις μπερδέψει. Α! Υπάρχουν και οι Βιετναμέζες! Και απορώ πως δε τις έχεις αναφέρει ακόμα. Για τα γούστα σου θα είναι ταμαμ. Βεβαια το καλύτερο θα ήταν γι σένα κανένα Βιετναμοκινεζάκι με ολίγον Ταϋλανδη και Φιλιπίνες.....Μούρλια για σένα θα ήταν
![]()
![]()
Αδελφε και τωρα που παιρνουν σουπερ μισθους,παλι monkeys αποδιδουν.ειχες την ατυχια να πας σε εφορια να σε εξηπηρετησουν?μην πας σου ευχομαι.
Αφου δεν μπορω να αποφυγω"τις συνεπειες απο τις εξελιξεις"τι νοημα εχει το να με καλεις να αναλαβω"την ευθυνη των πραξεων"-για τις οποιες πραξεις(πχ μνημονιο 1 και 2)ουτε αποφασισα,ουτε στηριξα πολιτικα αυτους που αποφασισαν?Το θέμα δεν είναι η ελευθερία έκφρασης. Είναι η ευθύνη των πράξεων.
Το ότι δεν παίρνεις θέση σε ένα θέμα, δεν σημαίνει ότι θα αποφύγεις τις συνέπειες από τις εξελίξεις στο θέμα αυτό.
Σου περναει καθολου απο το μυαλο να μην τον παριστανει αλλα να ειναιΗ πιο μεγαλη λαμογια του ΓΑΠ ειναι οτι παριστανει τον χαζο.
Τον θεσμό της ατομικής ιδιοκτησίας ποιος τον περιφρουρεί?
Μηπως το σύνολο των κανόνων μιας συντεταγμένης πολιτείας?
Νομίζω πως όταν λέμε Κράτος-Πολιτεία εννοούμε όλη τη συντεταγμένη πολιτεία με τα όργανά της, εννοούμε τους πολίτες μιας χώρας μαζί με τους εκλεγμένους άρχοντες, αλλά και τους νόμους με βάση τους οποίους λειτουργεί η Πολιτεία αυτή.
ετσιΤύπε, έχω πάει σε ΙΚΑ που μπροστά του η εφορία είναι καλοκουρδισμένη μηχανή.
Ξέρω όμως και πολλούς ΔΥ, που δεν πληρώνονται για την δουλειά που κάνουν.
Πήγαινε πχ. σε κανένα νοσοκομείο σε εφημερία, και θα καταλάβεις.
Αφου δεν μπορω να αποφυγω"τις συνεπειες απο τις εξελιξεις"τι νοημα εχει το να με καλεις να αναλαβω"την ευθυνη των πραξεων"-για τις οποιες πραξεις(πχ μνημονιο 1 και 2)ουτε αποφασισα,ουτε στηριξα πολιτικα αυτους που αποφασισαν?
Την ατομική ιδιοκτησία (εργαλεία, υποτυπώδη οικιακά σκεύη, ρουχισμός, τέκνα, οικόσιτα), όπως και την ομαδική ιδιοκτησία ( κυνηγότοποι, βοσκότοποι, σπήλαια στα οποία διανυκτέρευαν) των ατόμων που ζούσαν σε αγέλες πρίν την δημιουργία συντεταγμένης πολιτείας ποιός τα περιφρουρούσε;
το συστημα της τετραετίας στην ελλάδα έχει αποτύχει παταγωγδώς.Σου περναει καθολου απο το μυαλο να μην τον παριστανει αλλα να ειναι![]()
, ποιος πρωθυπουργος Ευρωπαικης χωρας θα ακουγε απο αρχηγο τριτο-τεταρτου κομματος να του λεει να εγκαταλειψει την εξουσια γιατι θα κρεμαστει, και δεν θα τον πεταγε εξω με τις κλωτσιες
![]()
![]()
Εχω παει και συμφωνω εν μερει,το αν πληρωνονται ομως καλα σε σχεση με αυτο που κανουν,ειναι ενα ζητημα.και εκτος αυτου,εφημερια εχουν μια φορα την εβδομαδα,αν δεν κανω λαθος.Τύπε, έχω πάει σε ΙΚΑ που μπροστά του η εφορία είναι καλοκουρδισμένη μηχανή.
Ξέρω όμως και πολλούς ΔΥ, που δεν πληρώνονται για την δουλειά που κάνουν.
Πήγαινε πχ. σε κανένα νοσοκομείο σε εφημερία, και θα καταλάβεις.
Απο την στιγμη που η εντυπωση που εχει περασει σε ΠΟΛΥ κοσμο ειναι οτι"δεν τραβαει το παιδι"....απο την στιγμη που το"παιδι"αφηνει την εντυπωση αυτη να αιωρειται...και απο την επιπλεον στιγμη που το"παιδι"που"δεν τραβαει"εχει κανει μεσα σε εναμιση χρονο τη Θατσερ να μοιαζει με μπολσεβικο,μαλλον για το αντιθετο θα πρεπει να αναρωτηθουν μερικοι.Σου περναει καθολου απο το μυαλο να μην τον παριστανει αλλα να ειναι![]()
, ποιος πρωθυπουργος Ευρωπαικης χωρας θα ακουγε απο αρχηγο τριτο-τεταρτου κομματος να του λεει να εγκαταλειψει την εξουσια γιατι θα κρεμαστει, και δεν θα τον πεταγε εξω με τις κλωτσιες
![]()
![]()
Και μιας και έγινε λόγος το πρωί για τον Άγιο Μνημόνιο...
Υπάρχει και ο Αη Κουίτ που γιορτάζει αυτήν την εποχή.
![]()
Εχω παει και συμφωνω εν μερει,το αν πληρωνονται ομως καλα σε σχεση με αυτο που κανουν,ειναι ενα ζητημα.και εκτος αυτου,εφημερια εχουν μια φορα την εβδομαδα,αν δεν κανω λαθος.