Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 488K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Δηλαδή όσοι θα ψηφίσουμε/ψηφίσουν ανήκουμε στη μειοψηφία?
Η πλειοψηφία ποια "πρέπει" να είναι?
Οι στα @@ μου?  :huh:

Είπαμε.....οι πλειοψηφία είναι οι μαζοποιημένοι επαναστάτες >:(

σε γαμεί ο πέρσυ.

ααααααααααααααααααχαχχααχαχαχχαχα

Ψιτ....πες λαδάκι

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
και τι θα ψηφισεις? :)

Κοίτα  οι  εξελίξεις  τρέχουν , μπορεί  τη  Δευτέρα  να  δεις  άλλα  κόμματα  , άλλους  πολιτικούς  σχηματισμούς .

Εγώ  μπορώ  να  σου  πω  τί  θα  ψηφίσω
Θα  ψηφίσω  πρόγραμμα
1) Ρεαλιστικό κοστολογημένο , με  πάταξη  της  φοροδιαφυγής κ.λπ.
2) Πρόγραμμα  συνεπές  με  τα  όσα  λέω  22 ημέρες
3) Μη  έξοδο  από  το  ευρώ
4) Διάσωση  του  Εθνικού  Πλούτου  για  τις  επόμενες  γεννεές
5) Αιματηρές  θυσίες  για  όλους  γιατί  πρέπει  να  να νοικοκυρευτούμε  και  να  μη  ζούμε  μπαταξίδικα.
6)Διαπαραγμάτευση  των  δανειακών  υποχρεώσεων  της  χώρας  με  παράλληλη  διαπραγμάτευση  για  τα  χρέη  της  Γερμανίας  προς  την Ελλάδα  με  προειδοποίηση  ότι  η  άρνήσεις της  Γερμανίας μπορεί  να  φθάσουν μέχρι  την καταγγελία  της  δανειακής  σύμβασης  ως  καταπλεονεκτικής και αντίθετης  με  τα  θέσμια  του  Διεθνούς  δικαίου
7) Αναπτυξιακή  προοπτική  με  θέμα  τη  διεκδίκηση  της  κατάργησης  των ποσοστόσεων  στην αργοτική  παραγωγή  και  αύξηση  της  παραγωγής , αντί για  πλήρη  περιστολή  της  κατανάλωσης  που  οδηγεί  στην υφεσιακή  διαδικασία .

Αν  δω κάτι  άλλο  θα  σου  πω

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Απολύτως ΠΟΤΕ δεν υπήρξε. Απολύτως με εκφράζει ο εαυτός μου. Αλλά αυτός δεν είναι υποψήφιος. Οπότε...

Κάθισε όμως να δεις την προεκλογική. Κάτσε να δεις τί θα πουν. Ρίξε αυτόν που είναι πιο κοντά ιδεολογικά σε εσένα.

Γιατί να δει την προεκλογική ρε δικέ μου, αφού άλλα θα πουν κι άλλα θα κάνουν στο τέλος!  :idiot:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Πόσον καιρό έχεις να ψάξεις για δουλειά; Από περιέργεια δηλαδη. Ξέρεις τί γίνεται έξω; Τί κορμιά πέφτουν;

Μη μου γράψεις πάλι για φαντασία...
Εχει την μανα του και τον πατερα του να τον ταιζουν τον Αβραμη.τους οποιους βριζει ολη μερα.

tomaxok

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Πόσον καιρό έχεις να ψάξεις για δουλειά; Από περιέργεια δηλαδη. Ξέρεις τί γίνεται έξω; Τί κορμιά πέφτουν;

Μη μου γράψεις πάλι για φαντασία...

Ακόμα και τώρα δουλείες υπάρχουν!Αλλά ο Έλληννας θέλει να προσφέρει υπηρεσίες ,να παίρνει 15 μισθούς τον χρόνο και όλα αυτά γιατι έμαθε ''γράμματα''.Δεν ξέρειτι σημαίνει στρώνω  τον κώλο μου και ιδρώνω

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Απολύτως ΠΟΤΕ δεν υπήρξε. Απολύτως με εκφράζει ο εαυτός μου. Αλλά αυτός δεν είναι υποψήφιος. Οπότε...

Κάθισε όμως να δεις την προεκλογική. Κάτσε να δεις τί θα πουν. Ρίξε αυτόν που είναι πιο κοντά ιδεολογικά σε εσένα.

id rather not :) αναγκαστικα θα ψηφισω κατι μικρο (ετσι οπως την βλεπω την κατασταση) γιατι το λευκο ή η αποχη που ειχα σκοπο να κανω δεν επηρρεαζει το εκλογικο αποτελεσμα με οποιονδηποτε τροπο...

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
id rather not :) αναγκαστικα θα ψηφισω κατι μικρο (ετσι οπως την βλεπω την κατασταση) γιατι το λευκο ή η αποχη που ειχα σκοπο να κανω δεν επηρρεαζει το εκλογικο αποτελεσμα με οποιονδηποτε τροπο...

Αυξάνει τα ποσοστά όλων των κομμάτων. Θεωρητικά φέρνει τον πρώτο πιο κοντά στην αυτοδυναμία...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Δηλαδή όσοι θα ψηφίσουμε/ψηφίσουν ανήκουμε στη μειοψηφία?
Η πλειοψηφία ποια "πρέπει" να είναι?
Οι στα @@ μου?  :huh:

δεν ανηκετε στη μειοψηφια...δυστυχως....αυτη ειναι η ενσταση μου :) σε εναν ιδανικα πλασμενο κσομο το ποσοστο της αποχης θα αγγιζε το 90% και αφηνω και ενα σκαρτο 10% λοβοτομημενων που απλα δεν μπορει να διανοηθει τον κοσμο του χωρις κομματα και αντιπροσωπους...

Επισκέπτης
δεν ανηκετε στη μειοψηφια...δυστυχως....αυτη ειναι η ενσταση μου :) σε εναν ιδανικα πλασμενο κσομο το ποσοστο της αποχης θα αγγιζε το 90% και αφηνω και ενα σκαρτο 10% λοβοτομημενων που απλα δεν μπορει να διανοηθει τον κοσμο του χωρις κομματα και αντιπροσωπους...

Μακάρι να ήταν ψέμα αυτό.....αλλά δυστυχώς μπορεί να φτάσουμε εκεί,το 90% να κάνει αποχή......από την πλύση εγκεφάλου που κάνουν κάποιοι ανεγκέφαλοι.....ξέρετε εσείς ποιοι ;)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Αυξάνει τα ποσοστά όλων των κομμάτων. Θεωρητικά φέρνει τον πρώτο πιο κοντά στην αυτοδυναμία...

πριν λιγο διαβαζα κατι αντιθετο στο ιντερνετ...επειδη ειναι πολλες οι πληροφοριες και επειδη δεν ειναι σαφες το τι συμβαινει επακριβως ειμαι ακομα πολυ επιφυλακτικη για το πως θα κινηθω...

Επισκέπτης
Οι υπάλληλοι της ΓΕΝΟΠ/ΕΘΕΛ/ΟΛΠ/ΕΥΔΑΠ
που αμοίβονται πλουσιοπάροχα
είναι περισσότεροι από 10%.
Είναι κάπου 30% και φυσικά αυτοί θα ψηφίζουν το κατεστημένο
που τους έκανε πλουσιοπάροχα αμοιβόμενους αργόμισθους
(το 90% το ΠΑΣΟΚ).

Οπότε αυτοί θα βγάζουν άνετα κυβερνήσεις
και θα συντηρούν το σύστημα.

Αν δεν υπήρχε αυτό το σύστημα
με τα προσόντα τους θα φτυάριζαν σκατά
με ψίχουλα αμοιβή.

tomaxok

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
σωστα..οπως λεμε λεφτα υπαρχουν..
εχεις κανια σχεση με τον γνωστο καταπληκτικο φιλο μου τομαχοκ

Για τι δουλείες ψάχνεις?
1500€
6 ώρες την ημέρα
και μπόνους καθε μήνα?
Αυτά πεθαναν!
Δουλείες προσφέρω σε πολλά παιδία απο την αλλοδαπη κάτι που Έλληνες λόγω γοήτρου δεν τις κάνουν πλεόν γιατι είναι καταρτισμένοι

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom