Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 488K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Τέλος πάντων, τώρα δεν δύναμαι να το αναλύσω. Πιθανώς με την εξίσωση ανέργου - αέργου να εννοείς: "Τι περιμένεις χωρίς δουλειά ρε μαλακα εσύ που σπούδασες κάτι που δεν έχει πολλή ζήτηση και δεν βρίσκεις κάτι άλλο εκτός γνωστικού σου αντικειμένου μέχρι να βρεις κάτι στην ειδικότητά σου". Και πάλι όμως δεν είναι έτσι.

ΆΝΕΡΓΟΣ είναι ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙ.

Όχι αυτός που δε γουστάρει να δουλέψει. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ!

Άμα δεν έχεις περάσει το τρυπάκι του να σου φύγει το χαλί κάτω από τα πόδια και μετά να μη βρίσκεις από που να πιαστείς, είσαι έξω από το χορό.

Εγώ πάλι είμαι της άποψης ότι άνεργος είναι ετοπύτος που δεν έχει θέληση....άμα έχεις θέληση βρίσκεις....φιλάς κατουρημένες ποδιές....βάζεις γνωστούς και αγνώστους,βάζεις βύσματα και βρίσκεις..... :grin:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ο ζούπερμαν νομίζει ότι οι αναρχικοί είναι οι κουκουλοφόροι και οι ψυχικά ανώμαλοι.

κακιστα....το μπουζουκι ειναι οργανο ο αστυνομικος ειναι οργανο αρα ο αστυνομικος ειναι μπουζουκι? τι λογικη ειναι αυτη?

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Κοιτάξτε  να  αναζητήσετε  από τώρα  τί  θα  κάνετε  στις  εκλογές  που  θα  έχουμε  το  πολύ  μέχρι το Σεπτέμβρη .

Εδω  δεν έχει  λευκό  και μπάνιο .

Αργά το σκεφτήκαμε. Αλλά έστω κι έτσι, καλά είναι.

ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟΧΗ!

ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ!

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Εγώ πάλι είμαι της άποψης ότι άνεργος είναι ετοπύτος που δεν έχει θέληση....άμα έχεις θέληση βρίσκεις....φιλάς κατουρημένες ποδιές....βάζεις γνωστούς και αγνώστους,βάζεις βύσματα και βρίσκεις..... :grin:

Ε, αφού δεν έχεις υπάρξει άνεργος λέμε. Πώς ξέρεις; Αυτό σου γράφω.

Είσαι έξω από το χορό. Μην κρίνεις έτσι άδικα.

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66

Επισκέπτης
Ε, αφού δεν έχεις υπάρξει άνεργος λέμε. Πώς ξέρεις; Αυτό σου γράφω.

Είσαι έξω από το χορό. Μην κρίνεις έτσι άδικα.

Έχω...φαντασία :grin: :grin: :grin:

Αν θες κάνουμε ένα πείραμα....να ψάξω για δουλειά έτσι για πλάκα,και να δεις σε 2 βδοομάδες που θα έχω βρει ;)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Κοινώς κάνεις αυτά που έφεραν την Ελλάδα εδώ που είναι........¨εχουν δίκιο που λένε πρώτα ξεψυχάει ο άνθρωπος και μετά φεύγει το χούι του.

Alexfran

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
16
η επιδημία της αγανάκτησης μπήκε και εντός της βουλής τώρα.  :2funny:

Άλλοι τρεις υποψήφιοι για παραίτηση

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2011, 12:04

Σύμφωνα με πληροφορίες που διακινούνται αυτήν την ώρα στο περιστύλιο της Βουλής, ακόμη τρεις βουλευτές του ΠΑ.ΣΟ.Κ. φέρονται να είναι έτοιμοι να υποβάλουν παραίτηση.

Πρόκειται για τον Γ. Καρτάλη, ο οποίος στο παρελθόν έχει συνυπογράψει πολλές φορές κείμενα και ανοιχτές επιστολές προς την ηγεσία του ΠΑ.ΣΟ.Κ. με τον Γ. Φλωρίδη, την Αθανασία Μερεντίτη, βουλευτή Τρικάλων, καθώς και τον Πάρι Κουκουλόπουλο.

Αντε να τα Κατοστησουνε.

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
ρε μαγκες σχετικα με την 5η δοση...διαβασα οτι θα μας την δωσουν τον σεπτεμβρη...ισχυει αυτο η καταλαβα αρλουμπες?

Η  5η  δόση  θα  εκταμιευθεί
Κλείδωσε  το  θέμα

Ανάλογα  με  τις  εξελίξεις  , είναι  πιθανό  να  δεις  και  τη  Μέρκελ να  έρχεται με  το τζετ  από το  Βερολίνο   να  δίνει  ιδιοχείρως  την  επιταγή  .

Το  παγκόσμιο πιστωτικό  γεγονός  πριν  το  2015  είναι  κίνδυνος  με  τον οποίο δεν παίζουμε .

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Αν θες κάνουμε ένα πείραμα....να ψάξω για δουλειά έτσι για πλάκα,και να δεις σε 2 βδοομάδες που θα έχω βρει ;)

Πόσον καιρό έχεις να ψάξεις για δουλειά; Από περιέργεια δηλαδη. Ξέρεις τί γίνεται έξω; Τί κορμιά πέφτουν;

Μη μου γράψεις πάλι για φαντασία...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866

τι 2 βδομάδες; σε 2 ώρες εσύ καθαρίζεις.
τόνι σους το βράδυ στη Συγγρού που σου ταιριάζει και το κέρδισες το στοίχημα.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
α δηλαδη υπαρχει κατι ακομα το οποιο να σε εκφραζει ωστε να το ψηφισεις? μπραβο τοτε :) ελπιζω να εισαι μειοψηφια σε τουτη τη χωρα :)

Απολύτως ΠΟΤΕ δεν υπήρξε. Απολύτως με εκφράζει ο εαυτός μου. Αλλά αυτός δεν είναι υποψήφιος. Οπότε...

Κάθισε όμως να δεις την προεκλογική. Κάτσε να δεις τί θα πουν. Ρίξε αυτόν που είναι πιο κοντά ιδεολογικά σε εσένα.

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
α δηλαδη υπαρχει κατι ακομα το οποιο να σε εκφραζει ωστε να το ψηφισεις? μπραβο τοτε :) ελπιζω να εισαι μειοψηφια σε τουτη τη χωρα :)

Δηλαδή όσοι θα ψηφίσουμε/ψηφίσουν ανήκουμε στη μειοψηφία?
Η πλειοψηφία ποια "πρέπει" να είναι?
Οι στα @@ μου?  :huh:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Απολύτως ΠΟΤΕ δεν υπήρξε. Απολύτως με εκφράζει ο εαυτός μου. Αλλά αυτός δεν είναι υποψήφιος. Οπότε...

Κάθισε όμως να δεις την προεκλογική. Κάτσε να δεις τί θα πουν. Ρίξε αυτόν που είναι πιο κοντά ιδεολογικά σε εσένα.

κατέβα να σε ψηφίσω να σε φαπώσω μετά με άνεση.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom