Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 483K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
βαράμε το σαμάρι γιατί δεν μπορούμε να βαρέσουμε τον γάιδαρο (Σημίτη, Μαντέλη, Βασούλα, Παπαθανασίου, Παπαντωνίου κλπ κλπ κλπ)...
Δηλ αν με κάποιο μαγικό τρόπο μπορούσες να χώσεις μέσα Τσοχατζό για παράδειγμα, αυτό θα άλλαζε κάτι στη ζωή μας; :rolleyes: Θα εξαφανιζόταν το χρέος δια μαγείας, οι ελλειμματικοί οργανισμοί θα εξυγιαίνονταν με ένα χτύπημα με το μαγικό ραβδί και η χώρα θα άρχιζε να παράγει προϊόντα με υψηλή προστιθέμενη αξία;

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16

edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Σε γύρευα χθες, σε βρήκα σήμερα.

Αν δε σου κάνει κόπο πες μου τι ήταν αυτό που σε έκανε να αλλάξεις γνώμη για το ζήτημα Σύνταγμα-αγανακτισμένοι.

(χωρίς ίχνος ειρωνείας ή πονηριάς. απλά μου έκανε εντύπωση η μεταστροφή που τουλάχιστον εγώ αντιλήφθηκα από μεριάς σου).

Τον έπεισα εγώ!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Δηλ αν με κάποιο μαγικό τρόπο μπορούσες να χώσεις μέσα Τσοχατζό για παράδειγμα, αυτό θα άλλαζε κάτι στη ζωή μας; :rolleyes: Θα εξαφανιζόταν το χρέος δια μαγείας, οι ελλειμματικοί οργανισμοί θα εξυγιαίνονταν με ένα χτύπημα με το μαγικό ραβδί και η χώρα θα άρχιζε να παράγει προϊόντα με υψηλή προστιθέμενη αξία;

πιστεύω ότι αν οι πολιτική κάνανε μία αυτοκάθαρση τιμωρώντας για παδειγμα 6 πασόκους και 4 νεοδημοκράτες τότε ο λαός θα υπέμενε αγόγγυστα όλα τα αναγκαία μέτρα για να αλλάξει η χώρα..

αν και κατά την γνω΄μη μου θα ήταν ένα καλό παράδειγμα προς τους νεόκοπους πολιτικούς...

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16

edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.

πραγματικα μπραβο στον αντωνη τα ειπε ολα για να μην ξεχναμε η αγανακτηση γινετε οργη και ολοι μαζι θα ενωθουμε χωρις τη σημαια καποιου κομματος γιατι εμεις του πολιτικους του φτηνουμε και νομιζουν οτι βρεχει

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

κάθομαι και απαντάω....

αγανακτήστε ειρηνικά ρε αστοιχείωτοι στόκοι. διώκεται ποινικά ο κάτοχος αυτοκινητου μαζί με αυτόν που το οδηγεί.....  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

:tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:

Θέλεις να πεις ότι ΔΕΝ ισχύει αυτό που γράφω;

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Στο  Δίκαιο  Αγώνα  των  αγανακτισμένων  συμμετέχουν  οι  εξής  συνιστώσες  του  μπουρντέλα  νοτ κομ

α) Η Διοικούσα  στριποφίλ , μετά  τις  διαγραφές πρακτόρων  του  διεθνούς , παραστικού ιμπεριαλιστικού  κεφαλαίου  και  των ντόπιων κομπραδόρων , θα  καταβάσει ψήφισμα  στα Προπύλαια  στις 7.00 ( Προσυγκέντρωση 6.30 Μπροστά  από το Lido Palace )
β) Η  Βόρεια τομεακή  επιτροπή  Κωλομπαριστικού  κινήματος  που  θα  συνεδριάσει  στο Σκαραβαίο 4.30
γ) Η νότια επιτροπή κωλομπαριστικού κινήματος , που  θα  συνεδριάσει στο Αμνέζια  4.30
δ) Η αδέσμευτη  πρωτοβουλία  μπουρδελιάρηδων  που  θα  συγκεντρωθεί 5.30 Πλατεία Μεταξουργείου
ε) Η  λαϊκή  κίνηση στουντιάκηδων  που  θα  συγκεντρωθεί Βριλησσού 60 4.30
στ)Η  ανεξάρτητη  κίνηση Μασαζάκηδων που θα  συγεντρωθεί για  προσυγκέντρωση στο Φορμίωνος  212 5.30
ζ) Το  λαϊκό κίνημα  βιζιτογαμιάδων , που  θα  συγκεντρωθεί  όξω  από τον Πρίαμο στις 5.45
η) Η  αυτόνομη  πρωτοβουλία δράσης  φορτωτών καλντεριμιτζούδων , αυτοί λόγω  όγκου θα  συγκεντρωθούν στην  Πλατεία  Κοτζιά , 5.45

Θα  σας  κρατώ  ενήμερους  για  εξελίξεις  από  τον χώρο των gay , trasexual, παρενδυματικών , αμφισεξουαλικών , ιεροδούλων , ποτούδων και εκδιδομένων  προσώπων .

Ο λαός  του μπουρδέλα  ντοτ  κομ οργανώνεται  κατά  τον ταξικό και  σεξουαλικό του  προσανατολισμό . Αλλά  οργανώνεται και συμμετέχει !

Κατόπιν οι συνιστώσες  μέσα  από λαϊκές  συνελέυσεις , θα  εκλέξουν τα  μέλη  της  Συντονιστικής  Επιτροπής  Αγώνα , η  οποία  θα  ενωθεί  με  τους  αγανακτισμένους  στο Σύνταγμα . Θα  εκδωθεί ψήφισμα  το  οποίο θα  καταγγέλει  τους ιντριγκαδόρους  και τους  διασπαστές

Οι  πράκτορες  των κομπραδόρων  σιτιτουράκηδες  δεν συμμετέχουν , εκτός  από τον αναρχοζάμπλουτο αγωνιστή   Yοrgo ο οποίος  θα  προσφωνήσει λόγω  κοινωνικής  θέσεως  και  μορφώσεως  το Μίκη Θεοδωράκη , διότι  οι άλλοι θα  τα  κάνουμε  μούτι .

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
ααχαχαα

Απ'ότι κατάλαβα σας παίρνει εναλλάξ ο γκάμπα για να μην έχουμε επεισόδια στην πλατεία  :2funny:
εγω δεν εχω προβλημα φιλαρακι...εκει ειμαι μετα τις 7,κερναω και τσιπουρακι πισω απ'τη μικροφωνικη... :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
εγω δεν εχω προβλημα φιλαρακι...εκει ειμαι μετα τις 7,κερναω και τσιπουρακι πισω απ'τη μικροφωνικη... :2funny:

αμα είναι λαφρύ σαν του γκάμπα ΄πρέπει να έχεις μεγάλη προμήθεια...

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom