Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 483K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Alexfran

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
16
όχι  μωρέ  ο Σαυρούλης
απλά  έχει  σορτάρει  σε  ομόλογα  και φοβάται  ότι θα  μείνει άφραγκος , όταν  του  έλεγα  να ασχοληθεί  επαγγελματικά  με  τη  σωματεμπορία , με  έγραψε  στα  αρχίδια  του .

Δικο του προβλημα.
Δεν πειραζω κανεναν, εαν δεν με πειραξουν πρωτα.

Ο Mr. COPY PASTE Επαγγελματιας Ξερολας.

Ελπιζω να τα πουμε αυριο.

Γεια.

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
O Λαος  εξαθλιώνεται
Επομένως  πρέπει  να  αντιδράσουμε
Αυτό κάνουμε
Δεν είμαστε  ούτε  τουπαμάρος , ούτε  φενταγίν . Θέλουμε  να  υποχρεώσουμε το γιώργη να  κάνει τα  αυτονόητα , είτε  να  κυβερνήσει  με γνώμονα  την  κοινωνική συνοχή , σύφωνα  με  τη λαϊκή  εντολή  που  του  δόθηκε , ή  να  παραιτηθεί και να  γίνουν εκλογές  μήπως  και υπάρξει κάποιος  ο οποίος  να μπορεί να  κυβερνήσει έτσι .

Άρα λοιπόν το κεντρικό αίτημα είναι να πάψει ο γιωρίκας να πηδάει την Ελλάδα ή να πάει σε εκλογές?

Μήπως και υπάρξει κάποιος ο οποίος είναι κατάλληλος? Όπως? Κάποιος που δεν υπήρχε στις προηγούμενες εκλογές?

Προσωπικά δεν πιστεύω σε καμία λύση εκλογικής φύσεως πλέον. Ούτε και φυσικά ότι θα "πάρει το μήνυμα" ο γιωργάκης σαν άλλος κωστάκης.

Με  yes men δεν βγαίνουμε  από  την κρίση

Όχι μόνο δε βγαίνουμε αλλά χωνόμαστε ακόμη πιο μέσα.

Ούτε με no men όμως βγαίνουμε.

Μόνο με stick it to the man βγαίνουμε, κι ως φίλος μουσικός νομίζω με νοείτε

Και δε νομίζω ότι αυτή η κίνηση πετυχαίνει κάτι τέτοιο.

Από  εκεί και πέρα  όποιος  συστρατεύεται είναι δεκτός .
Δεκτός στη συστράτευση  για  την ανατροπή  της κατοχικής  πολιτικής

Μόλις τους  διώξουμε  να  σφαγούμε  πάλι αναμετάξυ  μας που  έλεγε  και ο Μακρυγιάννης  δεν με  απασχολεί .
Υπάρχουν  και άλλοι κοινωνικοί αγώνες  για  να χτυπηθεί  η  ακροδεξιά

Αυτό είναι απόλυτα σαφές και απολύτως σεβαστό.

Προσωπικά όμως διαφωνώ.

Και διαφωνώ διότι εάν το κίνημα καταφέρει να κάνει αυτό που ελπίζετε (κι εγώ ελπίζω) να κάνει την επόμενη μέρα ψάξε βρες το.

Κι όχι γιατί ο μέσος πολίτης είναι ακροδεξιός. Αλλά γιατί όταν δε θα ρισκάρει άμεσα να πρέπει να αντιμετωπίσει αδειανό τσουκάλι θα επιστρέψει στην καθημερινότητά του έχοντας απλά αναβάλει τον κίνδυνο και το πρόβλημα για αργότερα. Γιατί από τη στιγμή που δε θα καταπολεμηθεί η αρκοδεξιά η οποία φέρει ευθύνη γι'αυτήν την κατάσταση αλλά μόνο όσοι φταίνε και φάινονται γιατί βρίσκονται στην επιφάνεια, λίαν συντόμως πάλι τα ίδια θα'χουμε.

Φρονώ ότι ο εξυπνακιδισμός  και  η αντίδραση  τροφοδοτούν την  ακροδεξιά  αντίληψη που  θέλει τον φιλήσυχο νοικοκύρη σπιτάκι του . Νομίζω  ότι  με  αυτή  τη  νοοτροπία ρίχνετε  νερό στο μύλο της  συστημικής κλεπτοκρατίας , και από εκεί που  ήσασταν οι αντίπαλοί της  γίνεστε  τα  πιο καλολαδωμένα γρανάζια .

Ε λοιπόν εγώ αυτό ποτέ δεν το κατάλαβα και είχα και μια πρόσφατη συζήτηση με τον σεβαλιέ αν θυμάμαι καλά.

Για να μην την ψάχνω τώρα και κάνω παραθέσεις, να πω μέσες άκρες ότι ο πρότερος άτιμος βίος της δεξιάς έχει δείξει ότι το δρόμο του να κατηγορήσει την αριστερά θα τον βρει γιατί απλά έχει τη δύναμη να το κάνει.

Αν απέχεις ρίχνεις νερό στο μύλο, αν συμμετέχεις όπως εσύ θεωρείς σωστό και πρέπον πας να καπελώσεις, αν συμμετέχεις όπως σου επιτρέπουν θα κατηγορηθείς ότι συμβιβάστηκες.

Δε βασίζεται στη λογική το κυνήγι και η λοιδωρία της αριστεράς από την δεξιά. Στη δύναμη της βασίζεται.

Κοινώς, ό,τι και να κάνεις, όπως και να το κάνεις, όσον αφορά την κοινή γνώμη (η οποία αν ήταν τόσο δα ηθική, κοινή θα ήταν άραγε?) κάτω από τις σημερινές συνθήκες το παιχνίδι το έχεις χαμένο.

Αν λοιπόν αδιαφορείς γι'αυτήν (την κοινή γνώμη) τουλάχιστον μιλάς σε άλλη βάση.

Τέλος
25 χρόνια  στους  κοινωνικούς  αγώνες  έχω  βαρεθεί να  αποκλείω τους  μη  δικούς  μου , ακόμη  και όταν  είναι αποφασισμένοι  να  παλαίψουν μαζί μου  για κάτι . Για  μένα συτό δεν είναι σωστό .

Γιατί κατακερματιζόμαστε  προς  όφελος  των Γακουλάιτερ του Τρισέ και του Γάλου βιαστή , γαμώ το τεκμήριο της  αθωότητας  μέσα !

comprende comagnero ?

no passaran
Hasta  la victoria siempre !
Σε  ευχαριστώ  που  μου έδωσες  προσοχή

Ίσως το ότι τα χρόνια αγώνων σου υπερβαίνουν ακόμα και τα χρόνια ολόκληρης της ζωής μου με κάνει να βλέπω τα πράγματα από τη λάθος σκοπιά στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Δυστυχώς ή ευτυχώς όμως, αυτήν έχω τώρα και με αυτήν σκοπεύω να πορευθώ.

Εγώ σε ευχαριστώ για την προσοχή που μου έδωσες και γι'αυτό το υπέροχο ποστ σου.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Να τους χαίρεστε:

WO-AF752_GREECE_G_20110530174906.jpg

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Πέρσυ, Πέρσυ, ο αγώνας σε καλεί:

http://[URL unfurl="true"]www.efylakas.com/wp-content/uploads/2011/05/aganaktismenoi-cyprus1.jpg[/img[/URL]]

Η κρίση σε όλη την Ευρώπη δεν μπορούσε να μας αφήσει αδιάφορους. Ας σταθούμε και ‘μεις δίπλα στους υπόλοιπους Ευρωπαίους και ας διαμαρτυρηθούμε για το υπάρχον πολιτικό, κοινωνικό και οικονομικό κατεστημένο.

Μπορεί να μην ελεγχόμαστε από ΔΝΤ, οδεύουμε όμως και ‘μεις προς στην οικονομική καταστροφή. Ήδη αυξήθηκαν οι φόροι, οι νέοι δεν βρίσκουν δουλειά και η ανεργία έχει εκτιναχθεί στο 7%. Η δημοκρατία νοσεί. Γίναμε μάρτυρες πολτικής ρουσφετιού, καταστολής και ταμπελώματος της όποιας αντικυβερνητικής δραστηριότητας. Η λαθρομετανάστευση έχει αγγίξει επικίνδυνα επίπεδα και στην Κύπρο.
Ζητούμε υγιέστερη Δημοκρατία. Η λύση μπορεί να βρεθεί μόνο στον θεσμό της Άμεσης Δημοκρατίας.

Στην Κύπρο μπορεί να μη φτάσαμε ακόμα στην άθλια κατάσταση των μεγάλων ευρωπαϊκών πόλεων, έχουμε όμως το μεγαλύτερο πρόβλημα το οποίο από μόνο του θα έπρεπε να ήταν ικανοποιητικό για να βγούμε στους δρόμους: Την κατοχή!

Σε καλούμε λοιπόν, Κύπριε, να βγεις μαζί μας στους δρόμους και να διαδηλώσεις. Μπορεί ακόμα να είσαι βολεμένος και να μην πεινάς αλλά η καταστροφή έρχεται και αν δεν κινηθούμε να την προλάβουμε θα υποφέρουμε.

Κύπριε αν δεν αγωνιστείς, ΘΑ πεινάσεις!

[MEDIA=facebook]http://www.facebook.com/event.php?eid=223248934354570[/MEDIA]

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ρε τον πάτερ. Κρατάει το ποτηράκι δε το έβαλε στο μανουάλι όπως ο George.

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
@ lucky stricker
δεν είσαι εντελώς λάθος .
Απλά οι περιστάσεις δεν είναι ώριμες για βίαια ανατροπή .
Οπότε πορευόμαστε ε γνώμονα το εφικτό
με το που στήνετε τα οδοφράγματα  με τα καλάσνικοφ εκεί θα είμαι μαζί σας
Μέχρι τότε  κοινοβουλευτισμο θα  έχουμε  
Και  εγώ θα  είμαι πλατεία
Καληνύχτα

@ βολταίρο
Ανεβαίνει  ο Βόθρος λωζάνη  να  οργανώσει τους  αγανακτισμενους  της  Ελβετίας !

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
@ lucky stricker
δεν είσαι εντελώς λάθος .
Απλά οι περιστάσεις δεν είναι ώριμες για βίαια ανατροπή .
Οπότε πορευόμαστε ε γνώμονα το εφικτό
με το που στήνετε τα οδοφράγματα  με τα καλάσνικοφ εκεί θα είμαι μαζί σας
Μέχρι τότε  κοινοβουλευτισμο θα  έχουμε  
Και  εγώ θα  είμαι πλατεία
Καληνύχτα

Όλα τα σωστά απόψε τα λες ή το συνηθίζεις? Να σε γυρεύω και σε άλλα θρεντ αν είναι (αν και απ'ότι θυμάμαι στα στριποθρέντ συχνάζεις και δεν είναι του γούστου μου). :grin:

Καληνύχτα, και πάλι ευχαριστώ για τη συζήτηση.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
έχει κάτσει η φάση και 1-2 μέρες βρίσκομαι πρωινά μπροστά στην τηλεόραση αράζοντας.
περισσότερο δουλεύω στο πισι αλλά έχω και το κωλόκουτο δίπλα να μουρμουράει.

Χθες πέτυχα τον Παπακωνσταντίνου στον ΑΝΤ1, σήμερα στο ίδιο κανάλι τον Πετσάλνικο

μου κάνει τρομερή εντύπωση ρε γμτ...δεν καταλαβαίνουνε τίποτα.
στην κοσμάρα τους.
έχουνε κατέβει άνθρωποι που ήρθαν από Αμερική ΜΟΝΟ για αυτό το λόγο, για να ενωθούν με την κίνηση αυτή. έχουνε κατέβει όλων των ηλικιών κάτω.
φωνάζει όλος ο κόσμος
και αυτοί εκεί...δεν αναθεωρούν τίποτα...Όργουελ κανονικότατα το κέρατό τους το τράγιο...

και όσο κάνουνε έτσι - τόσο θα μεγαλώνει η οργή...
κάποια στιγμή ο κόσμος ΔΕΝ θα μιλάει ΜΟΝΟ ειρηνικά

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μου κάνει τρομερή εντύπωση ρε γμτ...δεν καταλαβαίνουνε τίποτα.
στην κοσμάρα τους.

ρε είσαι κουτός;
ο αλλος ο απατεώνας είχε πει δημοσίως εάν αποτύχουν τα μέτρα εγώ παραιτούμαι.
ε απέτυχαν κι αυτός φερνει κι άλλα.
σα να μη συμβαίνει τίποτα.

πρακτικά όπως είπα και προχθες η εποχή θυμίζει 1909 και γουδί.

το εισόδημα πάει κατά 75% περίπου αυτούσιο σε φόρους έμμεσους και άμεσους, το υπόλοιπο 25 δε φτάνει ούτε για σάντουιτς και οι τύποι συνεχίζουν λέει να ΣΩΣΟΥΝ τη ΧΩΡΑ.
ααααααααααχααχαχαχαχαχαχχαχαχαχααχχαχα
ψες έβλεπα ΑΛΤΕΡ.
και λέει ο Τράγκας στη Μακρή. Ναι αμα ειναι να πεθάνουν οι μισοί έλληνες σαφώς και θα σώσετε τους αλλους μισούς.
ααααααααααααααααααααααααααααααχααχαχαχχαχααχχααχαχα

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom