O Λαος εξαθλιώνεται
Επομένως πρέπει να αντιδράσουμε
Αυτό κάνουμε
Δεν είμαστε ούτε τουπαμάρος , ούτε φενταγίν . Θέλουμε να υποχρεώσουμε το γιώργη να κάνει τα αυτονόητα , είτε να κυβερνήσει με γνώμονα την κοινωνική συνοχή , σύφωνα με τη λαϊκή εντολή που του δόθηκε , ή να παραιτηθεί και να γίνουν εκλογές μήπως και υπάρξει κάποιος ο οποίος να μπορεί να κυβερνήσει έτσι .
Άρα λοιπόν το κεντρικό αίτημα είναι να πάψει ο γιωρίκας να πηδάει την Ελλάδα ή να πάει σε εκλογές?
Μήπως και υπάρξει κάποιος ο οποίος είναι κατάλληλος? Όπως? Κάποιος που δεν υπήρχε στις προηγούμενες εκλογές?
Προσωπικά δεν πιστεύω σε καμία λύση εκλογικής φύσεως πλέον. Ούτε και φυσικά ότι θα "πάρει το μήνυμα" ο γιωργάκης σαν άλλος κωστάκης.
Με yes men δεν βγαίνουμε από την κρίση
Όχι μόνο δε βγαίνουμε αλλά χωνόμαστε ακόμη πιο μέσα.
Ούτε με no men όμως βγαίνουμε.
Μόνο με stick it to the man βγαίνουμε, κι ως φίλος μουσικός νομίζω με νοείτε
Και δε νομίζω ότι αυτή η κίνηση πετυχαίνει κάτι τέτοιο.
Από εκεί και πέρα όποιος συστρατεύεται είναι δεκτός .
Δεκτός στη συστράτευση για την ανατροπή της κατοχικής πολιτικής
Μόλις τους διώξουμε να σφαγούμε πάλι αναμετάξυ μας που έλεγε και ο Μακρυγιάννης δεν με απασχολεί .
Υπάρχουν και άλλοι κοινωνικοί αγώνες για να χτυπηθεί η ακροδεξιά
Αυτό είναι απόλυτα σαφές και απολύτως σεβαστό.
Προσωπικά όμως διαφωνώ.
Και διαφωνώ διότι εάν το κίνημα καταφέρει να κάνει αυτό που ελπίζετε (κι εγώ ελπίζω) να κάνει την επόμενη μέρα ψάξε βρες το.
Κι όχι γιατί ο μέσος πολίτης είναι ακροδεξιός. Αλλά γιατί όταν δε θα ρισκάρει άμεσα να πρέπει να αντιμετωπίσει αδειανό τσουκάλι θα επιστρέψει στην καθημερινότητά του έχοντας απλά αναβάλει τον κίνδυνο και το πρόβλημα για αργότερα. Γιατί από τη στιγμή που δε θα καταπολεμηθεί η αρκοδεξιά η οποία φέρει ευθύνη γι'αυτήν την κατάσταση αλλά μόνο όσοι φταίνε και φάινονται γιατί βρίσκονται στην επιφάνεια, λίαν συντόμως πάλι τα ίδια θα'χουμε.
Φρονώ ότι ο εξυπνακιδισμός και η αντίδραση τροφοδοτούν την ακροδεξιά αντίληψη που θέλει τον φιλήσυχο νοικοκύρη σπιτάκι του . Νομίζω ότι με αυτή τη νοοτροπία ρίχνετε νερό στο μύλο της συστημικής κλεπτοκρατίας , και από εκεί που ήσασταν οι αντίπαλοί της γίνεστε τα πιο καλολαδωμένα γρανάζια .
Ε λοιπόν εγώ αυτό ποτέ δεν το κατάλαβα και είχα και μια πρόσφατη συζήτηση με τον σεβαλιέ αν θυμάμαι καλά.
Για να μην την ψάχνω τώρα και κάνω παραθέσεις, να πω μέσες άκρες ότι ο πρότερος άτιμος βίος της δεξιάς έχει δείξει ότι το δρόμο του να κατηγορήσει την αριστερά θα τον βρει γιατί απλά έχει τη δύναμη να το κάνει.
Αν απέχεις ρίχνεις νερό στο μύλο, αν συμμετέχεις όπως εσύ θεωρείς σωστό και πρέπον πας να καπελώσεις, αν συμμετέχεις όπως σου επιτρέπουν θα κατηγορηθείς ότι συμβιβάστηκες.
Δε βασίζεται στη λογική το κυνήγι και η λοιδωρία της αριστεράς από την δεξιά. Στη δύναμη της βασίζεται.
Κοινώς, ό,τι και να κάνεις, όπως και να το κάνεις, όσον αφορά την κοινή γνώμη (η οποία αν ήταν τόσο δα ηθική, κοινή θα ήταν άραγε?) κάτω από τις σημερινές συνθήκες το παιχνίδι το έχεις χαμένο.
Αν λοιπόν αδιαφορείς γι'αυτήν (την κοινή γνώμη) τουλάχιστον μιλάς σε άλλη βάση.
Τέλος
25 χρόνια στους κοινωνικούς αγώνες έχω βαρεθεί να αποκλείω τους μη δικούς μου , ακόμη και όταν είναι αποφασισμένοι να παλαίψουν μαζί μου για κάτι . Για μένα συτό δεν είναι σωστό .
Γιατί κατακερματιζόμαστε προς όφελος των Γακουλάιτερ του Τρισέ και του Γάλου βιαστή , γαμώ το τεκμήριο της αθωότητας μέσα !
comprende comagnero ?
no passaran
Hasta la victoria siempre !
Σε ευχαριστώ που μου έδωσες προσοχή
Ίσως το ότι τα χρόνια αγώνων σου υπερβαίνουν ακόμα και τα χρόνια ολόκληρης της ζωής μου με κάνει να βλέπω τα πράγματα από τη λάθος σκοπιά στο συγκεκριμένο ζήτημα.
Δυστυχώς ή ευτυχώς όμως, αυτήν έχω τώρα και με αυτήν σκοπεύω να πορευθώ.
Εγώ σε ευχαριστώ για την προσοχή που μου έδωσες και γι'αυτό το υπέροχο ποστ σου.