Στην προκειμένη περίπτωση να κατανοήσω προσπαθώ θέσεις μελών που αμέσως ή εμμέσως μου είναι συμπαθή (ακα τα σέβομαι, τα εκτιμώ, βάλε ό,τι προτιμάς).
Να σου πω το δικό μου σκεπτικό
Υπάρχει στη χώρα ένα κλεπτοκρατικό σύστημα το οποίο εκτείνεται σε πολλούς πολιτικούς χώρους
Η χώρα έχει σοβαρό πρόβλημα το οποίο εντείνεται από το διεθνές πειρατικό μετακαπιταλιστικό - χρηματιστηριακό κεφάλαιο . Από τον αντιπαραγωγικό - παρασιτικό καπιταλισμό .
Απελπισμένοι από την εγκληματική διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας , ψηφίσαμε ένα κόμμα κεντροαριστερό έχοντας την αυταπάτη ότι θα χειριστεί τα δύσκολα με γνώμονα την κοινωνική συνοχή , τη μη εξαθλίωση των οικονομικώς αδυνάτων .
Αλλιώς ψηφίζαμε Ντόρα - Μάνο - Ανδρουλάκη και λυνότανε το θέμα
Δυστυχώς η κυβέρνηση αυτή έκανε ό,τι θα έκανε το τρίπτυχο Ντόρα - Μάνος - Ανδρουλάκης σε πιο Χατζηαβατική εκδοχή .
Και ακόμη χειρότερα οι επιλογές αυτές αποδείχθηκαν λανθασμένες και αναποτελεσματικές .
O Λαος εξαθλιώνεται
Επομένως πρέπει να αντιδράσουμε
Αυτό κάνουμε
Δεν είμαστε ούτε τουπαμάρος , ούτε φενταγίν . Θέλουμε να υποχρεώσουμε το γιώργη να κάνει τα αυτονόητα , είτε να κυβερνήσει με γνώμονα την κοινωνική συνοχή , σύφωνα με τη λαϊκή εντολή που του δόθηκε , ή να παραιτηθεί και να γίνουν εκλογές μήπως και υπάρξει κάποιος ο οποίος να μπορεί να κυβερνήσει έτσι .
Με yes men δεν βγαίνουμε από την κρίση
Από εκεί και πέρα όποιος συστρατεύεται είναι δεκτός .
Δεκτός στη συστράτευση για την ανατροπή της κατοχικής πολιτικής
Μόλις τους διώξουμε να σφαγούμε πάλι αναμετάξυ μας που έλεγε και ο Μακρυγιάννης δεν με απασχολεί .
Υπάρχουν και άλλοι κοινωνικοί αγώνες για να χτυπηθεί η ακροδεξιά
Φρονώ ότι ο εξυπνακιδισμός και η αντίδραση τροφοδοτούν την ακροδεξιά αντίληψη που θέλει τον φιλήσυχο νοικοκύρη σπιτάκι του . Νομίζω ότι με αυτή τη νοοτροπία ρίχνετε νερό στο μύλο της συστημικής κλεπτοκρατίας , και από εκεί που ήσασταν οι αντίπαλοί της γίνεστε τα πιο καλολαδωμένα γρανάζια .
Τέλος
25 χρόνια στους κοινωνικούς αγώνες έχω βαρεθεί να αποκλείω τους μη δικούς μου , ακόμη και όταν είναι αποφασισμένοι να παλαίψουν μαζί μου για κάτι . Για μένα συτό δεν είναι σωστό .
Γιατί κατακερματιζόμαστε προς όφελος των Γακουλάιτερ του Τρισέ και του Γάλου βιαστή , γαμώ το τεκμήριο της αθωότητας μέσα !
comprende comagnero ?
no passaran
Hasta la victoria siempre !
Σε ευχαριστώ που μου έδωσες προσοχή