pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
Μάλιστα.
Άρα τα ξεριζώνουμε ή τα αφήνουμε στη θέση τους αφού δεν ακούνε να φύγουν μόνα τους?
αν δεν κάνουν μαλακίες δεν ενοχλούν
Μάλιστα.
Άρα τα ξεριζώνουμε ή τα αφήνουμε στη θέση τους αφού δεν ακούνε να φύγουν μόνα τους?
[joke]σε ποιο κανάλι;
καλυτερα να κατσεις διπλα τους να κανεις το λιπασμα με τοση κοπρια που εχεις στη κεφαλα σου...
αν δεν κάνουν μαλακίες δεν ενοχλούν
What does "μαλακίες" mean dear sir?
αγανακτισμενοι στο συνταγμα
καθε μερα
αγανακτισμενοι στις καλπες
ποτε!!!!!!!!!
What does "μαλακίες" mean dear sir?
μπαΕ είσαι φαν!
ΣΤΗΣΤΕΣ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΙ ΕΦΤΑΣΑ!
[/quoteδεν αρκει ενας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
malakies , you know
Malakies the way I know them είναι και το να βρίσκονται στην ίδια διαδήλωση χρυσαυγίτες με πολίτες που ουδεμία σχέση έχουν με τους (εγκε)φαλικά ανάπηρους ναζί.
Όπως επίσης και το να ενοχλεί η δήλωση της πολιτικής ταυτότητας εκάστου αγανακτισμένου και το να προωθείται το "ας είμαστε όλοι μαζί, κι ας είν' και μερικοί ναζί!"
Οπότε μάλλον ή εγώ έχω χάσει τον ορισμό της μαλακίας ή κάτι δεν πάει καλά.
μπα,Malakies the way I know them είναι και το να βρίσκονται στην ίδια διαδήλωση χρυσαυγίτες με πολίτες που ουδεμία σχέση έχουν με τους (εγκε)φαλικά ανάπηρους ναζί.
Όπως επίσης και το να ενοχλεί η δήλωση της πολιτικής ταυτότητας εκάστου αγανακτισμένου και το να προωθείται το "ας είμαστε όλοι μαζί, κι ας είν' και μερικοί ναζί!"
WHAT YOU ARE DOING RIGHT NOW AND 4 TIMES DAILY. 8 TIMES ON WEEKENDS
WHAT YOU ARE DOING RIGHT NOW AND 4 TIMES DAILY. 8 TIMES ON WEEKENDS
Malakies the way I know them είναι και το να βρίσκονται στην ίδια διαδήλωση χρυσαυγίτες με πολίτες που ουδεμία σχέση έχουν με τους (εγκε)φαλικά ανάπηρους ναζί.
Ντάξει ρε δεν είναι και γιανσενικοί οι χρυσαυγίτες, ξεκόλλα!
μπα,
απλα εισαι μαλακας...