Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 483K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Htso

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Φιλαράκο να σου δώσω ένα παράδειγμα, ο χριστιανισμός σε αποτρέπει να πιστέψεις σε άλλη θρησκεία γιατί ο Χριστός κατά αυτούς είναι ο ένας και μοναδικός θεός αρα για τους χριστιανούς εγώ είμαι άθεος...ο αριστερός μισεί με πάθος την δεξιά και καλά κάνει αλλά τρώει την ώρα του για να αποδείξει το σωστό των πιστεύω του το ίδιο και ο δεξιός άρα για αυτούς εγώ που δεν έχω ενταχθεί πουθενά είμαι χαζός η μάλλον δεν ξέρω τι μου γίνεται...ο εργάτης πιστεύει οτι μονίμος φταίει για όλα το αφεντικό του αλλά ποτέ δεν ασχοληθηκε να βελτιώσει τον εαυτό του πάντα το ενδιαφέρει πως να βολευτεί,ο εργοδότης κοιτάει να στίψει τους εργαζόμενους για να κερδίσει περισσότερα...όλοι μονόπλευρα το βλέπουν το θέμα, αυτό λέω σαν ελευθερία της σκέψης το να μην περιορίζομαι κάπου

Επισκέπτης
Μα δεν υπαρχει επιχειρειν για να ισχυριστει οτι υπαρχουν "αφεντικα"...ολες οι ιδιωτικες εταιριες εχουν σαν μοναδικο πελατη το κρατος...και το κρατος δανειζεται (αρα φορολογεις τους πολιτες με υψηλο συντελεστη) για να τις τροφοδοτει με λεφτα για να μην κλεισουν (βλεπε μμε και πως τοι κρατος δινει κρατικη διαφημιση)

Λες οτι οι ισχυρες οικονομιες (αρα οι ευρωπαικοι λαοι) εκμεταλευονται τις φτωχες οικονομιες (αρα τους αφρικανικους λαους)....Πιστευει σε πρακτικο επιπεδο οτι οι αφρικανοι δεν θα εκαναν το ιδιο στους ευρωπαιους εαν ηταν πλουσιοι? Θα μου πεις αυτο το γεγονος νομιμοποιει ηθικα την εκμεταλευση οπως την περιγραφεις? οχι δεν την νομιμοποιει αλλα ειναι ενα γεγονος..

Και στο κατω κατω..η ελλαδα εστω και στο Δ.Ν.Τ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ...ειναι μια προνομιουχος οικονομικα χωρα...πιστευεις οτι εαν πας σε ενα αριστερο (που ηδη δοκιμαζεται απο τα τωρινα οικονομικα μετρα) και του πεις "πιστευω οτι εμεις οι ελληνες εκμεταλυεομαστε τους κογκολεζους οποτε ας παιρνουμε εμεις τωρα τον μισθο του κογκολεζου και αυτος το δικο μας για ηθικους λογους"..τι θα σου ελεγε παπαζολ? "θελω να παιρνω 2 ευρω το μηνα μισθο.."
Σε μπερδεύει ο καπιταλισμός ε;;;είδες τι άτιμο πράγμα που ναι. :cheesy:
Δεν γίνεται κ την πίτα ολόκληρη κ τον σκύλο χορτάτο,πως να το κάνουμε...εμείς ευτυχώς δεν πεινάμε,είμαστε κάπου στο ενδοιάμεσο....

Δεν εννοώ μόνο την εκμετάλλευση του τρίτου κόσμου αλλά κ εμάς μας γαμάει η Γερμανία π.χ. πουλώντας μας υποβρύχεια που γέρνουν....δεν μας έδωσε κάτι αποζημειώσεις κτλ....

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Ο Κάστρο παραμένει ο τελευταίος,αν κ φαίνεται να υποχωρεί από το συνολικό καπιταλιστικό σύστημα....όντως οι συνθήκες δεν είναι ιδανικές για απόλυτη εφαρμογή της μαρξιστικής θεωρίας....για να γίνει αυτό θες μια ισχυρή-ανεξάρτητη-αυτοδύναμη χώρα.

Να σου πω χριστιανός,παοκτσής,ΛΑΟΣίτης γιατί είσαι;;;; με την ίδια ακριβώς λογική είσαι κομμουνιστής.

υπαρχει μια διαφορα...εμεις δεν αρνουμαστε σαν ΛΑ.Ο.Σ την ελευθερη οικονομια απλως θελουμε μια τροποποιηση της σε ενος τυπου καπιταλιστικη "παραφυαδα" οποτε ειμαστε ρεαλιστες με βαση την προηγουμενη κουβεντα...αντιθετα αναρχικοι--συριζα--κκε πιστευουν σαν ευαγγελιο την ιδεα της επαναστασης των "σκλαβω" απο τα δεσμα τους για αυτο καταντουν να ειναι περιθωριο

Επισκέπτης
Φιλαράκο να σου δώσω ένα παράδειγμα, ο χριστιανισμός σε αποτρέπει να πιστέψεις σε άλλη θρησκεία γιατί ο Χριστός κατά αυτούς είναι ο ένας και μοναδικός θεός αρα για τους χριστιανούς εγώ είμαι άθεος...ο αριστερός μισεί με πάθος την δεξιά και καλά κάνει αλλά τρώει την ώρα του για να αποδείξει το σωστό των πιστεύω του το ίδιο και ο δεξιός άρα για αυτούς εγώ που δεν έχω ενταχθεί πουθενά είμαι χαζός η μάλλον δεν ξέρω τι μου γίνεται...ο εργάτης πιστεύει οτι μονίμος φταίει για όλα το αφεντικό του αλλά ποτέ δεν ασχοληθηκε να βελτιώσει τον εαυτό του πάντα το ενδιαφέρει πως να βολευτεί,ο εργοδότης κοιτάει να στίψει τους εργαζόμενους για να κερδίσει περισσότερα...όλοι μονόπλευρα το βλέπουν το θέμα, αυτό λέω σαν ελευθερία της σκέψης το να μην περιορίζομαι κάπου
Χάος=ελευθερία σκέψης λοιπόν....και πού μπορεί να οδηγήσει αυτό;;;

Επισκέπτης
υπαρχει μια διαφορα...εμεις δεν αρνουμαστε σαν ΛΑ.Ο.Σ την ελευθερη οικονομια απλως θελουμε μια τροποποιηση της σε ενος τυπου καπιταλιστικη "παραφυαδα" οποτε ειμαστε ρεαλιστες με βαση την προηγουμενη κουβεντα...αντιθετα αναρχικοι--συριζα--κκε πιστευουν σαν ευαγγελιο την ιδεα της επαναστασης των "σκλαβω" απο τα δεσμα τους για αυτο καταντουν να ειναι περιθωριο
ΠΑΣΟΚ στην θέση του ΠΑΣΟΚ δηλαδή....ρε κ σας παρεξηγούν ως ακροδεξιούς.... :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Σε μπερδεύει ο καπιταλισμός ε;;;είδες τι άτιμο πράγμα που ναι. :cheesy:
Δεν γίνεται κ την πίτα ολόκληρη κ τον σκύλο χορτάτο,πως να το κάνουμε...εμείς ευτυχώς δεν πεινάμε,είμαστε κάπου στο ενδοιάμεσο....

Δεν εννοώ μόνο την εκμετάλλευση του τρίτου κόσμου αλλά κ εμάς μας γαμάει η Γερμανία π.χ. πουλώντας μας υποβρύχεια που γέρνουν....δεν μας έδωσε κάτι αποζημειώσεις κτλ....

εμεις πειναμε γιατι καναμε σαν κοινωνια λαθη που μας οδηγησαν σε αυτη την κατασταση ειτε σαν κρατος ειτε σαν πολιτες...[πχ παιρναμε τα πακετα ντελορ το 80 και αντι να κανουμε εκσυγχρονισμο των μεσων παραγωγης της γεωργιας ...τα τρωγαμε στα μπουζουκια..

Επισκέπτης
εμεις πειναμε γιατι καναμε σαν κοινωνια λαθη που μας οδηγησαν σε αυτη την κατασταση ειτε σαν κρατος ειτε σαν πολιτες...[πχ παιρναμε τα πακετα ντελορ το 80 και αντι να κανουμε εκσυγχρονισμο των μεσων παραγωγης της γεωργιας ...τα τρωγαμε στα μπουζουκια..
Άντε για εμάς βρήκες τι πταίει :2funny:,για πες τώρα για Αμερική κ την υπόλοιπη Ε.Ε. που παίρνει μέτρα ανάλογα με τα δικά μας αλλά χωρίς νταβά στο κεφάλι της...

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
ΠΑΣΟΚ στην θέση του ΠΑΣΟΚ δηλαδή....ρε κ σας παρεξηγούν ως ακροδεξιούς.... :cheesy: :cheesy: :cheesy:

ο καθενας θελει να εφαρμοσει αυτα που πιστευει..αρκει αυτα να ειναι και εφαρμοσιμα στην πραξη...δεν κανει καποιος υπευθυνη πολιτικη εαν λεει θεωριτικες αρλουμπες που στην πραξη ειναι μη εφαρμοσιμες

Htso

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Δεν με κατάλαβες δεν είπα για χάος εννοώ την αναζήτηση της γνώσης...η γνώση δεν βάζει σύνορα στην σκέψη και επίσης η γνώση φέρνει δημοκρατία στους ανθρώπους, εάν σε καλύπτει ο χριστιανισμός να γίνεις χριστινός επιλογή σου και σεβαστή πότε όμως δεν θα μάθεις αν τελικά υπάρχουν και άλλοι θεοί  ;)

Επισκέπτης
Δεν με κατάλαβες δεν είπα για χάος εννοώ την αναζήτηση της γνώσης...η γνώση δεν βάζει σύνορα στην σκέψη και επίσης η γνώση φέρνει δημοκρατία στους ανθρώπους, εάν σε καλύπτει ο χριστιανισμός να γίνεις χριστινός επιλογή σου και σεβαστή πότε όμως δεν θα μάθεις αν τελικά υπάρχουν και άλλοι θεοί  ;)
Ο θεός υπάρχει κ ονομάζεται διαφορετικά από τον καθένα ή δεν υπάρχει,όπως κ να χει όμως υπάρχει μία αλήθεια,ελεύθερος σκεπτόμενος το βλέπεις.

Φτιάξτο μου αυτό κ σε οικονομικό-κοινωνικό μοντέλο χώρας.

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Άντε για εμάς βρήκες τι πταίει :2funny:,για πες τώρα για Αμερική κ την υπόλοιπη Ε.Ε. που παίρνει μέτρα ανάλογα με τα δικά μας αλλά χωρίς νταβά στο κεφάλι της...

τι ιδιες μαλακιες κανανε και οι ευρωπαιοι δινανε μισθους...συνταξεις χωρις να εχουν..οι ΗΠΑ...επαξε να ειναι μια καπιταλιστικη χωρα και εγινε σαν και εμας ενας καταναλωτης κινεζικων προιοντων...και οι αμερικανικες εταιριες πηγαν στην κινα...ολες οι χωρες που εχουν προβληματα ξοδευουν παραπανω λεφτα απο οτι εισπραττουν

Htso

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Έτσι θέλουν να πιστεύουμε πιστεύω πως υπάρχουν και άλλοι Θεοί κάποια απο τις εντολές του χριστιανισού '' Μην πιστέψεις άλλο Θεό πλην εμού''
Αν μπορούσα θα ήμουν πολιτικός  ;) Όμως είμαι ένας άνθρωπος απλός  :)

Επισκέπτης
τι ιδιες μαλακιες κανανε και οι ευρωπαιοι δινανε μισθους...συνταξεις χωρις να εχουν..οι ΗΠΑ...επαξε να ειναι μια καπιταλιστικη χωρα και εγινε σαν και εμας ενας καταναλωτης κινεζικων προιοντων...και οι αμερικανικες εταιριες πηγαν στην κινα...ολες οι χωρες που εχουν προβληματα ξοδευουν παραπανω λεφτα απο οτι εισπραττουν
Και όλο αυτό θα το ελέξει-σταματήσει ο Καρατζαφέρης πιστεύεις έτσι;;; :rolleyes:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

Λες τα Αμερικανικα επιτοκια να φθασανε το 70% για 12μηνο συμβολαιο?  :think: Αν ναι να φερουμε και τα παιδια απο την Βοστονη οπως λεει και ο γατος!  :grin:

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Και όλο αυτό θα το ελέξει-σταματήσει ο Καρατζαφέρης πιστεύεις έτσι;;; :rolleyes:

δεν μπορω να σου πω οτι θα το καταφερει εαν μπει σε μια κυβερνηση συνεργασιας...

Δεδομενο ειναι οτι η προτασεις του σε οικονομικο επιπεδο υοθετουνται απο τα μεγαλα κομματα

1. νομιμοποιηση αυθεραιτων..
2. συγχωνευσεις τραπεζων..
3. κιντρα για να γυρισουν οι ελληνικες καταθεσεις απο το εξωτερικο
4. συγχωνευση ασφαλιστικων ταμειων

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε αυτο μονο ο Μεγαλειοτατος μπορει να το σταματησει :rockon:

lees-david-king-constantine-of-greece-practicing-karate.jpg

84222207.jpg

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom