Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 484K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Τι εννοεις? Τα συνεχομενα παρτυ και το ξενυχτι?
ε τι αλλο?
πες στον αγγλο να παει σερι απο ξενυχτι στο μαθημα
σιγα μην την παλεψει
πες στον αγγλο να κατσει να πινει 5-6 ωρες καφε αναμεσα στα μαθηματα
ασε ρε

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
ε τι αλλο?
πες στον αγγλο να παει σερι απο ξενυχτι στο μαθημα
σιγα μην την παλεψει
πες στον αγγλο να κατσει να πινει 5-6 ωρες καφε αναμεσα στα μαθηματα
ασε ρε

Ο Αγγλος οταν δει οτι τον παιρνει να κανει μαλακιες, θα γινει τρις χειροτερος απο τους ελληνες φοιτητες

Θα πινει μπυρες οχι καφεδες αναμεσα στα μαθηματα

Και μετα απο το ξενυχτι θα πηγαινει για υπνο

Και στις ομιλιες των φοιτητικων παραταξεων θα ειναι ολοι λιωμα και θα πεφτει σουγιαδιασμα :sunglasses:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ο Αγγλος οταν δει οτι τον παιρνει να κανει μαλακιες, θα γινει τρις χειροτερος απο τους ελληνες φοιτητες

Θα πινει μπυρες οχι καφεδες αναμεσα στα μαθηματα

Και μετα απο το ξενυχτι θα πηγαινει για υπνο

Και στις ομιλιες των φοιτητικων παραταξεων θα ειναι ολοι λιωμα και θα πεφτει σουγιαδιασμα :sunglasses:

χαχαχαχα ε ναι. Στο φαληρακι και στην χερσονησο να δεις τι εκαναν ρε
εχεζαν μεσα σε ψιλικατζιδικο .. τα κατεβαζε και εχεζε πηγε να τον γαμησει ο αλλος χαχαχαχα

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
εχεζαν μεσα σε ψιλικατζιδικο .. τα κατεβαζε και εχεζε πηγε να τον γαμησει ο αλλος χαχαχαχα
πιστεψε με τα εχω δει
κ εκει, και στα εξαρχεια στην κω και στα μαλια στην κρητη
ζακυνθο δεν εχω παει, αλλα θα γινει κ αυτο
εγω για τις σκανδιναβες παω, αλλα τσουπ να σου και τα αγγλακια στη μεση
βρωμιαριδες απιστευτοι

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Ειναι καταπιεσμενος λαος οι αγγλοι τυπε μου δεν τους αφηνουν να κουνηθουν ρουπι στο UK, γιαυτο σε χωρα χυμα σαν την Ελλαδα κανουν τα απιστευτα, εχουν απωθημενα...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ναι ναι εχετε δικιο σε αυτο αφου μωρε στο τελικο του τσαμπιονς λιγκ ειχαν γεμισει ολο το συνταγμα με χιλιαρες απο κουτια μπυρας + ειχαν γεμισει με κατουρο το συντριβανι παλι  :2funny: :2funny: :2funny:

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Παλι αναβαλλεται η επανασταση δηλαδη ρε τυπε?
Και πότε θα δικαιωθουν οι μεγαλοι επαναστατες και καταστροφολογοι του μπου κομ?
Αυτοί είναι ακόμα πιο καραγκιόζηδες - βαράνε πλήκτρα στο keyboard. :jerking: Τουλάχιστον τα άλλα τα μουλάρια μπαίνουν στον κόπο να πάρουν το μετρό και να κατέβουν μέχρι το Σύνταγμα.

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
φιλε μη συγκρινεις ανομοια πραγματα.
πες στον αγγλο να ερθει να σπουδασει σε ελληνικο σχολειο ή ελληνικο πανεπιστημιο κ αν αντεξει μια μερα να μου τρυπησεις τη μυτη.
Δε θα αντέξει τη ρέκλα λες; :boobies: :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Αυτοί είναι ακόμα πιο καραγκιόζηδες - βαράνε πλήκτρα στο keyboard. :jerking: Τουλάχιστον τα άλλα τα μουλάρια μπαίνουν στον κόπο να πάρουν το μετρό και να κατέβουν μέχρι το Σύνταγμα.
Από ότι ειδα ομως, εκανε τον κοπο και κατεβηκε στο Συνταγμα παλι ο ανιστορητος με το γνωστο πανό "η χούντα δεν τελειωσε το 1973". Και πρεπει εγω να λαβω σοβαρα υποψη μου την πολιτικη αποψη αυτουνου που το κραταει, που δεν ξερει ούτε καν πότε ξεκινησε η ψευδεπίγραφη γι αυτον μεταπολιτευση.

paperscore

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Από ότι ειδα ομως, εκανε τον κοπο και κατεβηκε στο Συνταγμα παλι ο ανιστορητος με το γνωστο πανό "η χούντα δεν τελειωσε το 1973". Και πρεπει εγω να λαβω σοβαρα υποψη μου την πολιτικη αποψη αυτουνου που το κραταει, που δεν ξερει ούτε καν πότε ξεκινησε η ψευδεπίγραφη γι αυτον μεταπολιτευση.
Aυτό ήθελε να τονίσει φαίνεται... Ότι δεν τελείωσε το 73 αλλά το 74  :2funny:

Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Οι επιχειρήσεις του ΚΚΕ όπως κ όλες λειτουργούν σε καπιταλιστικό περιβάλλον,οπότε αν το ισοζύγιο βγαίνει αρνητικό λογικό επακόλουθο οι απολύσεις για να μην μπει λουκέτο.

Πόσα χρόνια μετράν όμως αυτές οι επιχειρήσεις κ πότε ξανα έγιναν απολύσεις;;;;

Το σύστημα αυτό είναι κ ισχύει κ για το ΚΚΕ όπως κ για όλους.

Ξέχασες να πεις το αμίμητο "Το ΚΚΕ πολεμά το σύστημα μέσ' από το σύστημα!" :2funny:

Α ρε γελοίοι, μες τις αντιφάσεις μια ζωή! :fuck2:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
απότι φαινεται κανεις αλλος πλην εμου κατεβηκε χθες στο Συνταγμα....

και γιαυτο μαλλον δεν μιλαει και κανενας για τα μελη της υπερποντικες Α.Ε.που ηταν στημενοι απο νωρις ωστε να φροντισουν να δωσουν τις αφορμες στην αστυνομια για να αδειασει την πλατεια...

εννοειται πως το συστημα ηθελε να δωσει ενα μηνυμα στους διαδηλωτες για το ποιος κανει κουμαντο....μαντεψτε ποιοι ηταν αυτοι που εξετελεσαν τις προσταγες του συστηματος...

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Προφανώς εννοεί επαγγελματίες διαδηλωτές/γνωστούς αγνώστους/προβοκάτορες κλπ. :rolleyes:

Either way - στ' αρχίδια μας οι αγανακτισμένοι/αποφασισμένοι/ξεφωνημένοι κ.ο.κ. ;)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Απλα μαλακια.

Απο τον Βελουχιωτη μεχρι την πανσπουδαστικη νο8 και ακομη πιο περα η προβοκατορολογια ειναι ΠΑΡΑΔΟΣΗ στην Ελλαδα,ειδικα για την σωφρονα αριστερα...
Απο περιεργεια, πού οριοθετεις την μη σωφρονα αριστερα?

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom