Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 483K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
αυτά που γραφεις θα έγραφε ο κάθε δημόσιος υπάλληλος. Sorry αλλα προφανώς και οι μισθοί των αχρηστων είναι θέμα. Τα κορόιδα βαρέθηκαν να δουλεύουν για να πληρώνουν τους τεμπέληδες.
ετσι πεστα σιγα μην ξαναπληρωσω ταξιτζη που καθεται ολη μερα

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
ε τοτε να σκοτωσουμε ολους οσους πληρωνονται γιατι μονο τους δημοσιους υπαλληλους?

οι ιδιωτικη δουλευουν τους πινουν το αιμα στο δημοσιο κολοβαρανε γιατι να πληρωνουμε τους αχρηστους

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Μην πεφτετε στην παγιδα που πανε να μας στησουν παιδες.

Σκοπος τους ειναι να εχουμε αντικρουομενες κοινωνικες ταξεις ωστε να περνανε οτι θελουν.

Το αν καποιος στο δημοσιο περνει 1500 ευρω τον μηνα θα πρεπει να ηταν αιτια  ξεσηκωμου και του ιδιωτικου τομεα ωστε να περνουν και αυτοι τα ιδια, και οχι οι μισοι να βριζουμε τους αλλους μισους.

Ο στοχος που εχει ο καθε εργαζομενος ειναι να ανεβαινει το βιοτικο του επιπεδο και οχι να πεφτει χρονο με τον χρονο.

Εχουμε δικιο να φωναζουμε με τον τροπο που διοριζοταν ο καθε ασχετος και γλυφτης στο δημοσιο, με το μοναδικο του προσον χαρτι του κομματος, αλλα οι μισθοι ειναι κατι ασχετο.

Βεβαια με τους εργατοπατερες που εχουμε μπλεξει, ασπρη μερα δεν θα δει κανεις.

Αν αυριο σταματουσαν ολοι να εργαζονται..ιδιωτικοι και δημοσιοι τι νομιζετε οτι θα γινοταν στη χωρα?
αδερφέ, ο τυπάκος αυτός που παίρνει πρώτο μισθό με μέσο 1500 έξω στον ιδιωτικό του προδέφεραν 1000
και του κακόπεφταν οπότε έβαλε μέσο
προσωπική μου άποψη είναι πως αφού δεν έχεις παραγωγή σαν κράτος δεν μπορείς σαν εργαζόμενος να ζητάς τα ίδια ποσά με εκεί που κράτη έχουνε πρωτογενή παραγωγή.

Για την ακρίβεια δεν μπορεί ο Δημόσιος υπάλληλος να παίρνει περισσότερα από τον ιδιωτικό τομέα ΕΚΤΟΣ κι αν έχει μεγαλύτερα επισφάλεια εργασίας (αν δηλαδή δεν γίνεται μόνιμος, αλλά δουλεύει σαν σκυλί για να δικαιολογεί το μισθό του)
Δεν μπορεί ΚΑι να παίρνεις καλύτερο μισθό ΚΑΙ να κάααθεσαι

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
οι ιδιωτικη δουλευουν τους πινουν το αιμα στο δημοσιο κολοβαρανε γιατι να πληρωνουμε τους αχρηστους
εγω ξερω οτι αχρηστοι ειναι οσοι απετυχαν στις εξετασεις του ασεπ.

και μην παρεξηγηθει κανενανς γι' αυτα που γραφω, εσεις αρχισατε πρωτοι τις μαλακιες

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
πως φαινεται οτι ειστε γεματοι ζηλια, κομπλεξ κ ειστε και μηδενιστες

καμμια σχεση εδω παμε στο γκρεμο απο το να πληρωνουμε εσας που καθεστε και εσυ λες οτι ζηλευουμε ?
δεν εχεις ιδεα τι λες τωρα μου φαινεται? απο την πολλη δουλεια εχεις  :S

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16

και μην παρεξηγηθει κανενανς γι' αυτα που γραφω, εσεις αρχισατε πρωτοι τις μαλακιες

μη συνεχίζεις να γραφεις μαλακίες

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36

οι εξετασεις του ασεπ ειναι μουφα ολα φτιαχτα και πληρωναμε και παραβολα

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
λάθος παράδειγμα άσχετε. Άσε κατάλαβα. Με φοιτητάκο μιλάω. Sorry, τέλος συζήτησης
αν ειχες λιγο μυαλο θα ελεγες να σκοτωσεις τους πολιτικους που σε εφεραν σε αυτην την κατασταση.
ομως οχι! σου φταιει ο δημοασιος υπαλληλος που εβγαλε 18 για να γινει δασκαλος! ολοι σου φταινε εκτος απο σενα.
ας προσεχες τι ψηφιζες

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
αυτά που γραφεις θα έγραφε ο κάθε δημόσιος υπάλληλος. Sorry αλλα προφανώς και οι μισθοί των αχρηστων είναι θέμα. Τα κορόιδα βαρέθηκαν να δουλεύουν για να πληρώνουν τους τεμπέληδες.
χμ...βαρέθηκαν...
για πες μου τι θα κάνουνε τώρα που βαρέθηκαν

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
τυπ κανενας δεν παρεξηγητε εδω ειναι το μπουρδελα αμα παρεξηγηθει αστα να πανε
απλα λεμε οτι στραβαρμενιζουμε κατι και εσυ θελεις να μας πεις οτι ο γυαλος ειναι στραβος

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
οι εξετασεις του ασεπ ειναι μουφα ολα φτιαχτα και πληρωναμε και παραβολα
μουφα ειναι ολο το συστημα στη χωρα, οχι μονο το ασεπ.
παντου τα ιδια γινονται και στο δημοσιο και στον ιδιωτικο τομεα.
αν δουλευανε κ οι ιδιωτικοι δε θα κλεινανε τα εργοστασια. ομως οχι! θελανε απεργιες.
και τσουπ, πηραν τα εργοστασια και τα πηγαν βουλγαρια.
και τωρα που τα καναμε μπουρδελο ολα, μας φταιει ο αλλος που παιρνει 800 ευρω μισθο και λεμε οτι παιρνει και πολλα.

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
αν ειχες λιγο μυαλο θα ελεγες να σκοτωσεις τους πολιτικους που σε εφεραν σε αυτην την κατασταση.
ομως οχι! σου φταιει ο δημοασιος υπαλληλος που εβγαλε 18 για να γινει δασκαλος! ολοι σου φταινε εκτος απο σενα.
ας προσεχες τι ψηφιζες

παιδαγωγικη εχεις ειπες δασκαλος γιατι τοσα χρονια μαθηματικοι και φυσικοι περνανε τις θεσεις των πληρωφορικων αυτοι δεν γραφανε .
γιατι των παν.πειραια να εχει παιδαγωγικη επαρκεια  (επειδη η κορη του λυκορεντζου πηγαινε εκει να μην εχει δουλεια το κοριτσι)και ολες οι αλλες σχολες ασχετος εαν εχεις κανει παιδαγωγικα να μην εχεις επαρκεια.

μονο εσυ εισαι στον κοσμσο που εχει γραψει καλα ?

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
μουφα ειναι ολο το συστημα στη χωρα, οχι μονο το ασεπ.
παντου τα ιδια γινονται και στο δημοσιο και στον ιδιωτικο τομεα.
αν δουλευανε κ οι ιδιωτικοι δε θα κλεινανε τα εργοστασια. ομως οχι! θελανε απεργιες.
και τσουπ, πηραν τα εργοστασια και τα πηγαν βουλγαρια.
και τωρα που τα καναμε μπουρδελο ολα, μας φταιει ο αλλος που παιρνει 800 ευρω μισθο και λεμε οτι παιρνει και πολλα.

Απεργια στον ιδιωτικο πρωτη φορα το ακουω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
οντως η πολλη δουλεια σε εχει πηξη κανε κανα διαλειμα

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
χμ...βαρέθηκαν...
για πες μου τι θα κάνουνε τώρα που βαρέθηκαν

δε μπορούν να κάνουν και πολλά όσον αφορά στην πληρωμή φορων. Αυτό όμως που μπορούν να κάνουν τα κορόιδα είναινα αναγκάσουν τους τεμπέληδες να δουλέψουν. Έστω και αν αυτό σημαίνει να αρπάξεις τον αλήτη από το σβέρκο και να τον αναγκάσεις να κλείσει την εφημερίδα και να φάει την τυρόπιτα λίγο πιο γρήγορα

Το θέμα τις διαφθοράς και των μαφιόζικων ταμείων σε κάθε τμήμα ποτε δεν πρόκειται να λυθεί. Βεβαια υπήρξαν περιπτώσεις όπου ο υπάλληλος τις πολεοδομίας που καθυστερούσε βρήκε το αμάξι του με σκασμένα λάστιχα. Η αυτοδικία είναι η μονη λύση και έτσι πρέπει να γίνει

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
παιδαγωγικη εχεις ειπες δασκαλος γιατι τοσα χρονια μαθηματικοι και φυσικοι περνανε τις θεσεις των πληρωφορικων αυτοι δεν γραφανε .
γιατι των παν.πειραια να εχει παιδαγωγικη επαρκεια  (επειδη η κορη του λυκορεντζου πηγαινε εκει να μην εχει δουλεια το κοριτσι)και ολες οι αλλες σχολες ασχετος εαν εχεις κανει παιδαγωγικα να μην εχεις επαρκεια.

μονο εσυ εισαι στον κοσμσο που εχει γραψει καλα ?
αλλα λεει η θεια μου, αλλα ακουν τ' αυτια μου...
ειπα κ εγω να κανω πλακα με τον παραλογισμο σας, αλλα εσεις ειστε κομαντα, δεν παλευεστε.
αλλα οκ, αφου ολοι εσεις οι 2-3 συμφωνειτε μεταξυ σας, νομιζω οτι ειστε αρκετοι να αλλαξετε το μελλον της χωρας.
περαστικα

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
αλλα λεει η θεια μου, αλλα ακουν τ' αυτια μου...
ειπα κ εγω να κανω πλακα με τον παραλογισμο σας, αλλα εσεις ειστε κομαντα, δεν παλευεστε.
αλλα οκ, αφου ολοι εσεις οι 2-3 συμφωνειτε μεταξυ σας, νομιζω οτι ειστε αρκετοι να αλλαξετε το μελλον της χωρας.
περαστικα

σάλτα τρέχα στη γωνια να δεις αν έρχομαι ρε μεγάλε. Όταν τελειώσεις το δημοτικό ξαναέλα να τα πούμε

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
αδερφέ, ο τυπάκος αυτός που παίρνει πρώτο μισθό με μέσο 1500 έξω στον ιδιωτικό του προδέφεραν 1000
και του κακόπεφταν οπότε έβαλε μέσο
προσωπική μου άποψη είναι πως αφού δεν έχεις παραγωγή σαν κράτος δεν μπορείς σαν εργαζόμενος να ζητάς τα ίδια ποσά με εκεί που κράτη έχουνε πρωτογενή παραγωγή.

Για την ακρίβεια δεν μπορεί ο Δημόσιος υπάλληλος να παίρνει περισσότερα από τον ιδιωτικό τομέα ΕΚΤΟΣ κι αν έχει μεγαλύτερα επισφάλεια εργασίας (αν δηλαδή δεν γίνεται μόνιμος, αλλά δουλεύει σαν σκυλί για να δικαιολογεί το μισθό του)
Δεν μπορεί ΚΑι να παίρνεις καλύτερο μισθό ΚΑΙ να κάααθεσαι

Ο μισθός θεωρητικά πάντα πρέπει ν' αντικατοπτρίζει την φύση και τις συνθήκες της δουλείας. Απλοποιείς πολύ. Δεν είναι όλοι δάσκαλοι ή γραμματεία. Υπάρχουν και ΔΥ που διαχειρίζονται σαράνταρες εκατομμύρια ή ανθρώπινες ζωές.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom