streetwalker
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 201
- Πόντοι
- 66
Ο αντωνάκης πιστεύει και αυτός στο ώριμο φρούτο. Μόνο που όταν έρθει η σειρά του θα έχει σαπίσει.
φερτον συνταγμα να μας διασκεδασει..Λοιπον σημερα μαζευομαστε συνταγμα να αγανακτισουμε και μετα παμε κολωνακι ή εξαρχεια για καφε.
Να μην κατσουμε πολυ ομως γιατι εχω να παω και βερτη το βραδυ
δεν το έχουνε αντιληφθεί ακόμαΑκόμα όμως και αυτοί δεν θα είναι αρκετοί. Ο Σεπτέμβριος θα φέρει πολλά ζόρια χωρίς πλάκα.
ρε ασάλιωτο γαμήσι χρειαζόμαστε σαν λαός
αλλά ο μαλακόπουστας ο ΓΑΠ δεν κάνει ΤΙΠΟΤΑ
προφανώς ζούμε σε άλλο κοσμό - το έχουμε ξαναπείαλλά ο μαλακόπουστας ο ΓΑΠ δεν κάνει ΤΙΠΟΤΑ ;
τον ξεσκιζει τον
με ασάλιωτο γαμήσιχρειαζόμαστε σανλαό.
Που ζεις;
ΔΕΝ ΓΑΜΑΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ
όταν ο γιος της θείτσας μου έπιασε δουλειά στον ΟΤΕ με πρώτο μισθό 1500 γιούργια (πρώτη του δουλειά) ΚΑΘΑΡΑ, τότε προφανώς δεν γαμάει αυτούς που πρέπει
Βεβαια με τους εργατοπατερες που εχουμε μπλεξει, ασπρη μερα δεν θα δει κανεις.
Αν αυριο σταματουσαν ολοι να εργαζονται..ιδιωτικοι και δημοσιοι τι νομιζετε οτι θα γινοταν στη χωρα?
καλα εσυ κανεις πλακα αλλαη ανεργια εχει παει 25 % ποιος δουλευει ελλαδα ξερεις ,εγω λεω qert να τους σκοτωσουμε ολους και να μεινουμε οι δυο μας.
και μετα να σκοτωσω και σενα και να μεινω μονος μου
τι λες?
ελα ρε φιλε και γιατι να δουλευειεχεις δει κανα δημοσιο υπαλληλο να δουλευει αφου ολοι μερα πλακα κανεις τωρα
Μην πεφτετε στην παγιδα που πανε να μας στησουν παιδες.
Σκοπος τους ειναι να εχουμε αντικρουομενες κοινωνικες ταξεις ωστε να περνανε οτι θελουν.
Το αν καποιος στο δημοσιο περνει 1500 ευρω τον μηνα θα πρεπει να ηταν αιτια ξεσηκωμου και του ιδιωτικου τομεα ωστε να περνουν και αυτοι τα ιδια, και οχι οι μισοι να βριζουμε τους αλλους μισους.
Ο στοχος που εχει ο καθε εργαζομενος ειναι να ανεβαινει το βιοτικο του επιπεδο και οχι να πεφτει χρονο με τον χρονο.
Εχουμε δικιο να φωναζουμε με τον τροπο που διοριζοταν ο καθε ασχετος και γλυφτης στο δημοσιο, με το μοναδικο του προσον χαρτι του κομματος, αλλα οι μισθοι ειναι κατι ασχετο.
Βεβαια με τους εργατοπατερες που εχουμε μπλεξει, ασπρη μερα δεν θα δει κανεις.
Αν αυριο σταματουσαν ολοι να εργαζονται..ιδιωτικοι και δημοσιοι τι νομιζετε οτι θα γινοταν στη χωρα?
ε τοτε να σκοτωσουμε ολους οσους πληρωνονται γιατι μονο τους δημοσιους υπαλληλους?καλα εσυ κανεις πλακα αλλαη ανεργια εχει παει 25 % ποιος δουλευει ελλαδα ξερεις ,
και αυτη πληρωνονται στεγνα
ελα ρε φιλε και γιατι να δουλευει
ακολουθει το παραδειγμα των ιδιωτικων υπαλληλων και τα γραφει ολα στα παπαρια του