Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 483K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Ο αντωνάκης πιστεύει και αυτός στο ώριμο φρούτο. Μόνο που όταν έρθει η σειρά του θα έχει σαπίσει.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
μετά τις διακοπούλες ξαναμπαίνουμε σαν αγανακτισμένοι, έτσι;
τον Αύγουστο η αγανάκτιση πήγε διακοπές
μόνο τα μπλε και τα πράσινα εγκάθετα έμειναν παρόντα στις επάλξεις να κρατάνε τα μπόσικα (άντε και οι αριστερόφροντες μαιμουδίζοντες)

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Ακόμα όμως και αυτοί δεν θα είναι αρκετοί. Ο Σεπτέμβριος θα φέρει πολλά ζόρια χωρίς πλάκα.

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Λοιπον σημερα μαζευομαστε συνταγμα να αγανακτισουμε και μετα παμε κολωνακι ή εξαρχεια για καφε.
Να μην κατσουμε πολυ ομως γιατι εχω να παω και βερτη το βραδυ

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Λοιπον σημερα μαζευομαστε συνταγμα να αγανακτισουμε και μετα παμε κολωνακι ή εξαρχεια για καφε.
Να μην κατσουμε πολυ ομως γιατι εχω να παω και βερτη το βραδυ
φερτον συνταγμα να μας διασκεδασει..
ηχεια μεγαλα εχουμε εξαλλου

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ακόμα όμως και αυτοί δεν θα είναι αρκετοί. Ο Σεπτέμβριος θα φέρει πολλά ζόρια χωρίς πλάκα.
δεν το έχουνε αντιληφθεί ακόμα
χωρίς πλάκα έχω φάει τρομερές ήττες το καλοκαίρι με αυτά που είδα τον Αύγουστο

μιλάω με μακρινή μου συγγενή και ακούστε διάλογο:
- για πες τι κάνεις
- δεν ακούς παιδί μου τι γίνεται, μας έχουνε αλαλιάσει...
- εμ, τα λέμε χρόνια αυτά ρε θειά, αλλά εσείς τώρα το καταλάβατε;
- παιδί μου χτυπάνε τη μέση τάξη...
- δεν είναι καινούργιο αυτό ρε θειά, έτσι ήταν πάντα
- ναι, αλλά δεν μπορεί να πάει έτσι...
είναι δυνατόν εμένα τη σύνταξη του άντρα μου να την έχουνε πάει από 3,500 στα 2,700;; (προσέξτε τα νούμερα - μιλάμε για συνταξιούχο λέκτορα πανεπιστημίου - φυσικά διορισμένο και γλείφτη κόμματος )
- ναι, αλλά όταν διοριζότανε με μέσο ήτανε καλά...τεσπα...το θέμα όπως είπες είναι πως χτυπάνε τα μεσαία στρώματα
- μα είναι δυνατόν παιδί μου να παίρνει ο γιος μου τώρα μετά από ένα χρόνο στον ΟΤΕ μόνο 1500 γιούργια;
- χαχαχαχαα...μα τι λε ρε θειά, του δίνουνε 1500;; Ούτε 1100 δεν θα έπρεπε να του δίνουνε!
για πες...ποια είναι η μεσαία τάξη για σένα...πόσα να βγάζουνε το μήνα σαν σπιτικό 2 άτομα;
- ε, δεν πρέπει να βγάζουνε 6-7 χιλιάρικα παιδί μου;;

μιλάμε πως πρέπει να έκλασα από το πολύ γέλιο....
58 ετών η Θεία
η δουλειά της είναι να μισθώνει τα κτήματά της και να είναι εισοδηματίας και βγάζει κανά 4άρι από αυτά...και είναι "αγρότισσα" και παίρνει και σύνταξη ΟΓΑ χωρίς να έχει βάλει χώμα στο χέρι της ούτε για γλάστρα...

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

ρε ασάλιωτο γαμήσι χρειαζόμαστε σαν λαός
αλλά ο μαλακόπουστας ο ΓΑΠ δεν κάνει ΤΙΠΟΤΑ

Alexfran

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
16
ρε ασάλιωτο γαμήσι χρειαζόμαστε σαν λαός
αλλά ο μαλακόπουστας ο ΓΑΠ δεν κάνει ΤΙΠΟΤΑ

αλλά ο μαλακόπουστας ο ΓΑΠ δεν κάνει ΤΙΠΟΤΑ ;
                                  τον ξεσκιζει τον
με ασάλιωτο γαμήσι χρειαζόμαστε σαν λαό.

Που ζεις;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
αλλά ο μαλακόπουστας ο ΓΑΠ δεν κάνει ΤΙΠΟΤΑ ;
                                  τον ξεσκιζει τον
με ασάλιωτο γαμήσι χρειαζόμαστε σαν λαό.

Που ζεις;
προφανώς ζούμε σε άλλο κοσμό - το έχουμε ξαναπεί
ΔΕΝ ΓΑΜΑΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ

όταν ο γιος της θείτσας μου έπιασε δουλειά στον ΟΤΕ με πρώτο μισθό 1500 γιούργια (πρώτη του δουλειά) ΚΑΘΑΡΑ, τότε προφανώς δεν γαμάει αυτούς που πρέπει

Alexfran

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
16
ΔΕΝ ΓΑΜΑΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ

όταν ο γιος της θείτσας μου έπιασε δουλειά στον ΟΤΕ με πρώτο μισθό 1500 γιούργια (πρώτη του δουλειά) ΚΑΘΑΡΑ, τότε προφανώς δεν γαμάει αυτούς που πρέπει

ΓΑΜΑΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ.....ΜΟΝΟΝ.

Koskyr

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Μην πεφτετε στην παγιδα που πανε να μας στησουν παιδες.

Σκοπος τους ειναι να εχουμε αντικρουομενες κοινωνικες ταξεις ωστε να περνανε οτι θελουν.

Το αν καποιος στο δημοσιο περνει 1500 ευρω τον μηνα θα πρεπει να ηταν αιτια  ξεσηκωμου και του ιδιωτικου τομεα ωστε να περνουν και αυτοι τα ιδια, και οχι οι μισοι να βριζουμε τους αλλους μισους.

Ο στοχος που εχει ο καθε εργαζομενος ειναι να ανεβαινει το βιοτικο του επιπεδο και οχι να πεφτει χρονο με τον χρονο.

Εχουμε δικιο να φωναζουμε με τον τροπο που διοριζοταν ο καθε ασχετος και γλυφτης στο δημοσιο, με το μοναδικο του προσον χαρτι του κομματος, αλλα οι μισθοι ειναι κατι ασχετο.

Βεβαια με τους εργατοπατερες που εχουμε μπλεξει, ασπρη μερα δεν θα δει κανεις.

Αν αυριο σταματουσαν ολοι να εργαζονται..ιδιωτικοι και δημοσιοι τι νομιζετε οτι θα γινοταν στη χωρα?

OP
OP
P

pet1

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Κριτικές
48
Like
5
Πόντοι
1.300
Φίλε μου το "Αν" που έγραψες,είναι όλο το νόημα....Αν...Διότι πολύ δύσκολο να γίνει ,ο καθένας κοιτάει την πάρτη του,ιδικά στον ιδιοτικό τομέα,σε μεσαίες και μικρές επιχειρήσεις..άμα δεν πάω σου λέει αύριο...θα με διώξει και έχω οικογένεια κτλ....μόνο δημόσιοι,συνδικάτα κτλ....ο άλλος που παλέυει μόνος ,φοβάται....

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
ρε παιδια αμα παιρνει καποιος στον δημοαιο 1500 ευρα για να ξεκουραζεται τοτε το μονο που πρεπει να κανουμε ειναι πολεμος να τους καθαρισουμε ολους μεχρι 3 γενεα αλλιως δεν προκειται να παει κατι καλα.
οταν ειναι καποιος στο δημοαιο 100% εχει μπει με μεσο και ας λενε ΑΣΕΠ και μαλακιες εχει δει κανεις τα χαρτια ολα γινονται μαγειρευτα μεταξυ τους.

Γιαμενα πρεπει να απολυθει ολο το προσωπικο απο τις ΔΕΚΟ ξερα τα παντα ολοι ειναι γλυφτες και ΑΧΡΗΣΤΟΙ ολο το προσωπικο απο τις δημοσιες υπηρεσιες και μετα εφοσον γινουν ολα αυτα να ξεκινησει απο την αρχη με εξτερικους ελεγκτες οι προσληψη ατομων γιατην καλυψη των θεσεων.

ολοι λενε να πανε δημοσιο για να καθονται και να πληρωνονται ο ΓΑΠ ριχνει μονο μερικους μην ξεχναμε οτι 25 χρονια πιου ηταν το πασοκ εξουσια ολο τετοια εκανε εεε οτσν ηρθε και οι ΝΔ τοτε ε να μην βαλει και αυτη τα παιδια τις  τοσα εκανε το πασοκ  και που τους βαλανε ολους και φυσικα ακομα βαζουν

τελικα συμπερασμα πληρωνε ΜΑΛΑΚΑ ΙΔΙΩΤΙΚΕ ΥΠΑΛΛΗΛΕ  ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ  

αντιδρουν και που θα εχουν 8ωρο λες και θα καθονται τοσες ωρες τα χαμενα κορμια.

Αντι να χερονται που εχουν δουλεια ακομα εχουν και απαιτησεις
αλλα ειδες τα κομματα ολοι τα βριζουμε αλλα οσοι ειναι στο δημοσιο δεν εχουν σκοτουρες χαλαρα .

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
εγω λεω qert να τους σκοτωσουμε ολους και να μεινουμε οι δυο μας.
και μετα να σκοτωσω και σενα και να μεινω μονος μου
τι λες?

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36

Αν αυριο σταματουσαν ολοι να εργαζονται..ιδιωτικοι και δημοσιοι τι νομιζετε οτι θα γινοταν στη χωρα?

εχεις δει κανα δημοσιο υπαλληλο να δουλευει   :think: αφου ολοι μερα :jerking: πλακα κανεις τωρα

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
εγω λεω qert να τους σκοτωσουμε ολους και να μεινουμε οι δυο μας.
και μετα να σκοτωσω και σενα και να μεινω μονος μου
τι λες?
καλα εσυ κανεις πλακα αλλαη ανεργια εχει παει 25 % ποιος δουλευει ελλαδα ξερεις ,
και αυτη πληρωνονται στεγνα

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
εχεις δει κανα δημοσιο υπαλληλο να δουλευει   :think: αφου ολοι μερα :jerking: πλακα κανεις τωρα
ελα ρε φιλε και γιατι να δουλευει
ακολουθει το παραδειγμα των ιδιωτικων υπαλληλων και τα γραφει ολα στα παπαρια του

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Μην πεφτετε στην παγιδα που πανε να μας στησουν παιδες.

Σκοπος τους ειναι να εχουμε αντικρουομενες κοινωνικες ταξεις ωστε να περνανε οτι θελουν.

Το αν καποιος στο δημοσιο περνει 1500 ευρω τον μηνα θα πρεπει να ηταν αιτια  ξεσηκωμου και του ιδιωτικου τομεα ωστε να περνουν και αυτοι τα ιδια, και οχι οι μισοι να βριζουμε τους αλλους μισους.

Ο στοχος που εχει ο καθε εργαζομενος ειναι να ανεβαινει το βιοτικο του επιπεδο και οχι να πεφτει χρονο με τον χρονο.

Εχουμε δικιο να φωναζουμε με τον τροπο που διοριζοταν ο καθε ασχετος και γλυφτης στο δημοσιο, με το μοναδικο του προσον χαρτι του κομματος, αλλα οι μισθοι ειναι κατι ασχετο.

αυτά που γραφεις θα έγραφε ο κάθε δημόσιος υπάλληλος. Sorry αλλα προφανώς και οι μισθοί των αχρηστων είναι θέμα. Τα κορόιδα βαρέθηκαν να δουλεύουν για να πληρώνουν τους τεμπέληδες.

OP
OP
P

pet1

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Κριτικές
48
Like
5
Πόντοι
1.300
η σχέση ρε φίλε είναι αμφίδρομη...ο ένας ψηφίζει,ο άλλος έχει την εξουσία...ο ψηφοφόρος λοιπόν σε σου δίνει την δυνατότητα να ξεσκιστείς στη μάσα,έχει κι αυτός απάιτηση να φάει,άρα πρέπει να του δώσεις κάτι κι αυτουνού..κι ας κάθεται..πως θα σε ξαναψηφίσει ?? και πάει αλυσίδα η δουλειά.....αλίμονο από μας

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
καλα εσυ κανεις πλακα αλλαη ανεργια εχει παει 25 % ποιος δουλευει ελλαδα ξερεις ,
και αυτη πληρωνονται στεγνα
ε τοτε να σκοτωσουμε ολους οσους πληρωνονται γιατι μονο τους δημοσιους υπαλληλους?

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom