tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
για ψαξε λιγο πιο κατω
αστο που σου λέω.. Μαξίμου..με καθημερινές παραστάσεις λέμε...
για ψαξε λιγο πιο κατω
θα χει και καραγκιοζη
αστο που σου λέω.. Μαξίμου..με καθημερινές παραστάσεις λέμε...
παπανδρεου καραγκιοζης
Περίπου 737.000 αποτελέσματα (0,20 δευτερόλεπτα)
ισως κλεβω ομως εδω γιατι θα περιλαμβανει και τον πατερα..αλλα και παλι 737,000 ποσα να ειναι για τον μεθυστακα..
προηγειται και στην προθεση ψηφου αθιγγανων-πακιστανωνμπα μπα... να και ένα γκάλοπ στο οποίο επάξια προηγείται ο ΓΑΠ...
δεν ειμαι καραμανλικος για να χασω..Φούφουτε
αν βάλω Καραμανλής στο google θα χάσεις. Le dublex
Για να μην πω... [size=14pt]ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ[/size].
Δεν προκαλώ ρε φούφουτε - την πλάκα μου κάνω. ;)δεν ειμαι καραμανλικος για να χασω..
αλλακαι επειδη με προκαλεις..
ΟΤαν ο δικος σου ρημαζε την ζωη μας και των παιδιων μας παραδιδοντας εν λευκω την χωρα στα χερια των τεχνοκρατων, ο σαχλαμαρας ηταν εξαφανισμενος..δεν υπηρχε αντιπολιτευση οταν επρεπε να διαπραγματευτουμε με την τροικα..13 Απρ 2011ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: ΚΑΛΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ-ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ
Παρακολούθησα στην τηλεόραση την εκδήλωση της Νεολαίας του ΛΑ.Ο.Σ στο Ναύπλιο , εκεί είδα πολύ κόσμο...από επισήμους. Τον Αντιδήμαρχο Ναυπλίου Ραφαήλ Μπαρού , τον Δήμαρχο Άργους-Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο, τον επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Ναυπλίου Τάσο Σαλεσιώτη και πολλούς ακόμα. Τώρα να σας πω τι μου προκάλεσε εντύπωση, την ώρα που μιλούσε ο Άδωνις Γεωργιάδης και έλεγε κάτι για το Κ.Κ.Ε. σε μια αποστροφή του λόγου του αναφερόμενος στον Πρόεδρο της Ν.Δ. λέει"καλά για τον Σαμαρά δεν λέω τίποτα, αυτός είναι καραγκιόζης". Δεν αντέδρασε κανένας εκ των παρευρισκομένων εκλεκτών της Συγγρού , δεν είναι απορίας άξιο ; Ονόματα δεν λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμαι, εσείς απλά σκεφτείτε ποιοι είναι οι εκλεκτοί της Συγγρού!!!
υπαρχει και επισημη αναφορα
H λαιkh επανασταση με τις μουντζες,τα λεηζερς,τα φρεσκοψημενα σουβλακια καλαμακια,τα φυστικα και το μαλλι της γριας ειναι ετοιμη να ξαναρχισει..
τωρτα θα ειναι πιο δυναμικη..θα εχει και καρουζελ ..
βασιμες πληροφοριες εχω στο οτι θα φερουν την πατυ να τραγουδησει οι επαναστατες.έχεις βάσιμες πληροφορίες δηλαδή ?? την Δευτέρα ξεκινάει και ο δακτύλιος στο κέντρο...έτσι να γινόμαστε πιο μπουρδέλο πάλι......
ΟΤαν ο δικος σου ρημαζε την ζωη μας και των παιδιων μας παραδιδοντας εν λευκω την χωρα στα χερια των τεχνοκρατων, ο σαχλαμαρας ηταν εξαφανισμενος..δεν υπηρχε αντιπολιτευση οταν επρεπε να διαπραγματευτουμε με την τροικα..
οχι απλα ειναι καραγκιοζης αλλα και συμμετοχος..
εξαφανισμενος..γιατι πριν που ηταν;