Έχεις πάρει φόρα και γράφεις-γράφεις-γράφεις.
Διαστρέφεις νοήματα και βάζεις λόγια που ποτέ δεν είπα ή εννόησα.
Συγκεκριμένα βγαίνει κάποιος και λέει το αυτονόητο για τη διασύνδεση των οικονομιών και αναφέρεις το δικό μου Nickname σαν εγώ να έγραψα ποτέ το αντίθετο. Σαν να έγραψα ότι οι οικονομίες είναι ανεξάρτητες η μία από την άλλη.
Γράφεις συνεχώς απειλές (θα κυλήσει αίμα, θα σας σφάξουμε μουνιά, θα πάρετε τον πούλο). Γράφεις ένα στα αρχίδια μας για το ότι πέθαναν κάποιοι.
Τί να πω;
Εγώ δεν ακολουθώ.
Frankly my dear,I don't give a damn!!!!!!
Μην ακολουθεις,θα το κανεις θες δεν θες καποια στιγμη και μαλιστα φανατικοτερα απο οτι τα λεγαμε
εμεις"οι μπαχαλακηδες",οι αναρχοαπλυτοι,οι ξερωγωτι...
Η ενσταση μου με σενα ειναι διαφορετικη και σαφως πολυ περα απο την "διασυνδεση οικονομιων"
Ενστερνιζεσαι(σε αυτα τα θεματα) αποψεις ανθρωπων φτασμενων με 30 και 40 χρονια στην αγορα
εργασιας και με διαφορετικα συμφεροντα απο σενα,ενω σαφως σαφεστατα εισαι εξυπνος και μορφωμενος
αρκετα για να μπορεις να δεις την διαφορα μεταξυ σας....
Ελα ομως που εισαι Ατολμος....
Και δεν εννοω σωματικα,αλλα πνευματικα
Ατολμος στην διερευνηση,ατολμος στην αναζητηση,ατολμος στην πρωτοτυπια σκεψης,ατολμος στην διασταυρωση αποψεων
και Ιδεων.....μια ψηφος ανα 4 χρονια και τελειωσες...
Εισαι πιασμενος σε γερα δοκανα και δεν το εχεις αντιληφθει....
Και ενω "χαροπαλευεις" εργασιακα (υπαλληλος καποιου Τραμουντανα ή Βολταιρου) οπως ολοι μας με ολα τα
προβληματα τα καθημερινα και τα οικογενειακα φορτια σε γονεις και υποχρεωσεις και θα επρεπε ενα
τετοιο μυαλο να ειναι πιο δυναμικο,πιο δραστηριο στην αναζητηση λυσεων,ακολουθεις γνωμες και αποψεις
ανθρωπων με γεματα πορτοφολια και φτιαγμενη ζωη....
Θα μου πεις στα αρχιδια σου για την γνωμη μου για σενα και θα εχεις δικιο
Αλλα να ξερεις οτι το τηλεφωνο μου δεν το δινω αερα-μπανά οπου να'ναι,ουτε επιδιωκω να γνωρισω οτι να'ναι
Κατι ειδα σε σενα και γιαυτο ασχολουμαι,οπως επισης οτι αποφευγω τα πολλα πολλα π.μ.,περαν αυτων
για καφεδες και τα ρεστα,Καλυτερα δημοσια,ολο και καποιος μπορει να βοηθηθει απο αυτα που λεμε,οχι μονο εμεις
οι δυο ,αλλα ολοι μας
Ξυπνα,παλεψε,αγωνισου τοσο σε ατομικο οσο και συλλογικο επιπεδο,κοιτα γυρω σου και παραταξου με εκεινους
που εχουν τις ιδιες αναγκες με σενα
Υ.Γ
Τα υπολοιπα απο κοντα αν θες και οποτε θες
Και επειδη πριν λιγες μερες μου την ειπες οτι επεδιωξες να βρεθουμε και υποννοησες οτι εκανα αβαβα,να με
παιρνεις με το κανονικο σου τηλ και οχι με το ακαταχωρητο,ΦΑΝΕΡΑ και λεβεντικα,να βλεπω το ονομα σου
στην οθονη-ελα ρε μαλακα γκαμπα ο φιλησυχος ειμαι σε 15 λεπτα θα ειμαι εκει ελα για καφε,αν δεν
ερθω κανε με ρομπα εδω μεσα!!!!!
Και κατι αλλα ειχες πει,αλλα τα αφηνω να τα παρει ο αερας,εισαι μικρος και σου εχω συμπαθεια,παναθεμα σε