Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 483K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Alexfran

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
16
το τελευταιο αν το ζητας απο ελληνιδα ειναι σαν να ζητάς απο τον γκουζγκουνη να γυρησει γκει τσόντα  :2funny: :2funny: :2funny:

Δηλαδη οι Ελληνιδες δεν......

Συγνωμην, αλλα εχετε γεια βρυσουλες και σεις......

Σοβαρολογεις;;;;;;;;

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
kαι τι να ζητησω stam?
το γεγονος οτι βρισκομαστε εδω δε σημαινει οτι πρεπει να μη ψαχνουμε την αληθεια αλλα μονο την ψευδαισθηση
δε νομιζω οτι δεν υπαρχουν καλα κοριτσια εξω,υπαρχουν και κακοι ανθρωποι και καλοι ανθρωποι ,κακα κοριτσια και καλα κοριτσια ,οπως καλοι αντρες και κακοι αντρες,μη τα ισοπεδωνουμε ολα

η ισοπεδωμένη κοινωνια, τα ισοπεδωμένα ηθη,το ξεπούλημα της ελλαδας, το χωμα για το οποιο καποιοι εχυσαν αιμα το 21 το πουλανε τα εκτρωματα, τα εργατικα κεκτειμένα που με αιμα αποκτήθηκαν και στο χψ τα πηρα, το κοινωνικο γειγνεσθαι,η ηθικη χρεωκοπια της χωρας που εχει συμβει προ καιρου , και η αναμενόμενη οικονομικη πτωχευση σε πτωει οσο να ναι..
Παρολα αυτα ειμαστε αισιοδοξοι, και οχι μονο με γυναικες το να βρεις μια κατάλληλη να περάσεις τα δυσκολα, αλλα ολοι μας εδω μπορουμε να καταφέρουμε κατι, μην ξεχνας οτι η συνεργασια ενως ολοκληρου λαου τσακιζει το καθε συστημα  ;)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
kαι τι να ζητησω stam?
το γεγονος οτι βρισκομαστε εδω δε σημαινει οτι πρεπει να μη ψαχνουμε την αληθεια αλλα μονο την ψευδαισθηση
δε νομιζω οτι δεν υπαρχουν καλα κοριτσια εξω,υπαρχουν και κακοι ανθρωποι και καλοι ανθρωποι ,κακα κοριτσια και καλα κοριτσια ,οπως καλοι αντρες και κακοι αντρες,μη τα ισοπεδωνουμε ολα

Πάρε μερικά αλλά είνα πιασμένα
pagalos+gynaika.jpg
fd04ff7006b2e29b51d7d803aaa16a0a.jpg
URL]]

Alexfran

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
16
η ισοπεδωμένη κοινωνια, τα ισοπεδωμένα ηθη,το ξεπούλημα της ελλαδας, το χωμα για το οποιο καποιοι εχυσαν αιμα το 21 το πουλανε τα εκτρωματα, τα εργατικα κεκτειμένα που με αιμα αποκτήθηκαν και στο χψ τα πηρα, το κοινωνικο γειγνεσθαι,η ηθικη χρεωκοπια της χωρας που εχει συμβει προ καιρου , και η αναμενόμενη οικονομικη πτωχευση σε πτωει οσο να ναι..
Παρολα αυτα ειμαστε αισιοδοξοι, και οχι μονο με γυναικες το να βρεις μια κατάλληλη να περάσεις τα δυσκολα, αλλα ολοι μας εδω μπορουμε να καταφέρουμε κατι, μην ξεχνας οτι η συνεργασια ενως ολοκληρου λαου τσακιζει το καθε συστημα  ;)

Αδελφε η ελπιδα δεν πεθαινει ποτε........

Alexfran

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
16

G A M A B L E

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Καλα ρε σεις δεν ειστε καθολου σοβαροι! Εμεις δεν μπορουμε να βρουμε δουλεια κι εχουμε χασει το πιο σημαντικο, την ελπιδα για το μελλον, και εσεις τσακωνεστε για το ποιος βγαζει τα περισσοτερα  :jerking: :jerking:

shamans9

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
5
Πόντοι
6
Λενε  οτι  ο  ανθρωπος    προσαρμοζεται    παντου  και  οτι  μπορει  να  ζησει  ανετα    σε  συνθηκες    απολυτου  χαους .
Αν  μας  εχουν  για  αυτο  το  πειραμα  ....  γαμησετα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Το ποιοι μας έφεραν μέχρι εδώ είναι ηλίου φαεινότερον.Θα πω ένα παράδειγμα.Το 2005 δούλευα στη Γερμανία και μίλαγα με έναν Ελληνα που είχε χωεθεί με βύσμα στο ελληνικό δημόσιο.Οταν του περιέγραφα τι γαμήσι τρώγαμε στη δουλειά στη Γερμανία με κορόιδευε.Μου λέει πόσα είπες οτι παίρνεις;εγώ βγάζω εδώ περισσότερα και ξύνω τα αρχίδια μου.Τότε κατάλαβα οτι κάτι δεν πήγαινε καλά.Σοβαρά κάτι δεν ήταν σωστό δεν έστεκε.Εβλεπα τη Γερμανία μια χώρα γεμάτη βιομηχανίες με όλες τις καμινάδες των εργοστασίων να δουλεύουν στο φουλ και τους Γερμανούς να μετράνε τα λεφτά τους να μην ξοδεύουν.Και από την άλλη στην Ελλάδα μια σπατάλη φοβερή χωρίς υποδομές.Δεν μπορούσα να καταλάβω τι συνέβαινε κάποια στιγμή όμως το 2008 συνειδητοποίησα οτι οι γαμιόληδες δανείζονταν χοντρά.Κατάλαβα οτι για να τους χτυπήσουμε έπρεπε να σταματήσει ή να ελαττωθεί αυτή η ροή χρημάτων.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Το ποιοι μας έφεραν μέχρι εδώ είναι ηλίου φαεινότερον.Θα πω ένα παράδειγμα.Το 2005 δούλευα στη Γερμανία και μίλαγα με έναν Ελληνα που είχε χωεθεί με βύσμα στο ελληνικό δημόσιο.Οταν του περιέγραφα τι γαμήσι τρώγαμε στη δουλειά στη Γερμανία με κορόιδευε.Μου λέει πόσα είπες οτι παίρνεις;εγώ βγάζω εδώ περισσότερα και ξύνω τα αρχίδια μου.Τότε [size=18pt]κατάλαβα [/size]οτι κάτι δεν πήγαινε καλά.Σοβαρά κάτι δεν ήταν σωστό δεν έστεκε.Εβλεπα τη Γερμανία μια χώρα γεμάτη βιομηχανίες με όλες τις καμινάδες των εργοστασίων να δουλεύουν στο φουλ και τους Γερμανούς να μετράνε τα λεφτά τους να μην ξοδεύουν.Και από την άλλη στην Ελλάδα μια σπατάλη φοβερή χωρίς υποδομές.Δεν μπορούσα να [size=18pt]καταλάβω[/size] τι συνέβαινε κάποια στιγμή όμως το 2008 συνειδητοποίησα οτι οι γαμιόληδες δανείζονταν χοντρά.[size=18pt]Κατάλαβα[/size] οτι για να τους χτυπήσουμε έπρεπε να σταματήσει ή να ελαττωθεί αυτή η ροή χρημάτων.

εισαι εξυπνο παιδι  :grin:

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
Με αφορμή το άρθρο του Τάκη Μίχα με τίτλο “Τα “έφαγαν” οι πολιτικοί;” θα ήθελα να απαντήσω και εγώ στον προβληματισμό του.

Φυσικά και δεν "έφαγαν" τα περισσότερα οι πολιτικοί. Το ερώτημα είναι τι ποσά "φαγώθηκαν" εξ' αιτίας πολιτικών. Και θα δώσω ένα παράδειγμα για να γίνω κατανοητός. Αν κάποιος υπουργός πάρει μίζα 1% για να δώσει ένα έργο αξίας 100εκ. σε κάποια συγκεκριμένη εταιρία η οποία θα βάλει τα 30εκ. στην τσέπη και θα δουλέψει τα 70εκ. τότε δεν έχει τόση σημασία ποιος τα έφαγε. Η κακοδιαχείριση αυτή θα έχει κοστίσει 30εκ. και η ευθύνη, στα μάτια μου, θα είναι καθαρά του υπουργού που ανέθεσε και παρέλαβε το έργο. Τόσο απλά. Επίσης όταν μια εταιρία μειοδοτεί παίρνοντας κάποιο έργο και ύστερα ζητάει περισσότερα για το τελειώσει, πάλι η πολιτική ηγεσία ευθύνεται η οποία δε μπόρεσε να προστατέψει τα συμφέροντα του κράτους μέσω των συμβολαίων που υπέγραψε. Όταν το κράτος δημιουργεί θέσεις εργασίας με κενό αντικείμενο, η ευθύνη για το κόστος είναι πολιτική. Οποιαδήποτε πολιτική απόφαση η οποία δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα του κράτους φέρει πολιτική ευθύνη. Δε με ενδιαφέρει πόσα έχει εισπράξει ο κάθε πολιτικός αλλά το πόσο μου έχει κοστίσει εμένα η απόφασή του.

Με αυτή τη λογική η ανάλυση που παρουσιάζει ο κ. Μίχας αποπροσανατολίζει. Το πραγματικό κόστος του "φαγώματος" είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό που υποψιάζεται και η πολιτική ηγεσία έχει πολύ μεγαλύτερη ευθύνη από αυτήν που οι τραπεζικοί λογαριασμοί της φανερώνουν. Και δε θα ζητήσω την ευθύνη από τον ιδιώτη γιατί έχω αναθέσει με τη ψήφο μου την αρμοδιότητα της διαχείρισης σε κάποιον πολιτικό που μου ζήτησε αυτήν την αρμοδιότητα - μόνο εδώ μπορώ να αναγνωρίσω ευθύνη στους ψηφοφόρους: επειδή επέλεξαν λάθος διαχειριστές.

Και φυσικά δεν ισχυρίζομαι ότι κάποιοι που σήμερα φωνάζουν δεν έχουν επωφεληθεί με τον έναν ή τον άλλον τρόπο από τη σπατάλη αυτή. Αλλά ακόμα και αυτοί έχουν δικαίωμα διαμαρτυρίας. Όχι για το προνόμιο που τους αφαιρέθηκε αλλά για την πολιτική η οποίο τους οδήγησε να αναζητήσουν αυτό το προνόμιο σε βάρος του κράτους. Αλλά δεν είναι όλοι ωφελημένοι και είναι πολύ άδικο να τους βάζουμε όλους στην ίδιο κατηγορία. Και αυτοί που επωφελούνται συστηματικά δεν είναι ούτε το κράτος, ούτε ο λαός, όπως θα έπρεπε σε ένα υγιές δημοκρατικό κράτος.

Για αυτόν το λόγο το “μαζί τα φάγαμε” του κ. Πάγκαλου είναι τόσο προκλητικό: γιατί επιχειρεί να απενοχοποιήσει τους πολιτικούς ενοχοποιώντας όλους και έτσι έμμεσα απενοχοποιεί και την ίδια την πρακτική του “φαγώματος”. Ή με άλλα λόγια “όταν όλοι τρώμε, δεν υπάρχει πρόβλημα”, παρά το γεγονός ότι τα παιδιά μας δε θα έχουν να φάνε. Είναι η απενοχοποίηση της πελατειακής λογικής και η αναγωγή της σε νόμιμη πολιτική φιλοσοφία. Έμμεσα ο κ. Πάγκαλος υποστηρίζει, αφού δεν απολογήθηκε μετά τη δήλωση του, ότι το πρόβλημά μας είναι ότι μας τελείωσαν τα λεφτά και όχι ότι αυτό που κάναμε ήταν λάθος. Δηλαδή νίπτει τας χείρας του υποθέτοντας ότι η δουλειά που ο κόσμος του είχε αναθέσει ήταν απλώς να μοιράζει λεφτά δεξιά και αριστερά.

Η εμμονή του κ. Μίχα να κατηγορεί όσους διαμαρτύρονται για τα στραβά αυτής και των προηγουμένων κυβερνήσεων έχει ενδιαφέρον. Θα πίστευε κανείς ότι ο κ. Μίχας είτε δέχεται πως δεν υπάρχουν στραβά ή ότι κανείς δε δικαιούται να διαμαρτύρεται για αυτά γιατί είναι όλοι ένοχοι. Πιστεύω ότι ισχύει το δεύτερο. Ο κ. Μίχας όπως και ο κ. Πάγκαλος απευθύνονται σε κόσμο που είναι ένοχος και προφανώς, αυτό πιστεύουν για την πλειοψηφία του ελληνικού λαού διαφορετικά θα διευκρίνιζαν σε ποιους απευθύνονται. Δεν απευθύνονται στους λίγους - κατά τη γνώμη τους - που δεν είναι ένοχοι. Σε αυτούς κανείς δεν απευθύνεται γιατί ο ρόλος τους στην ελληνική κοινωνία θεωρείται περιθωριακός, αφού αν δε "λερωθείς" θα μείνεις στο περιθώρια. Ευχαριστούμε κ. Πάγκαλε και κ. Μίχα που προάγετε αυτές τις αντιλήψεις.

Κάποτε, ένας Χιώτης καπετανιος, ξανοιχτηκε σε μπαρκο μακρυνο με το αλλοπρόσαλο τσούρμο του.
Είπε ψέμματα για τις δυσκολίες του ταξιδιού, για το εμπόρευμα, για τα σχέδιά του γενικότερα. Αλλιώς κινδύνευε να μη μπορεί να μαζέψει κανένα τσουρμο, από τα καπηλιά και τα κωλόμπαρα του Πειραιά.

Οι μέρες περνούσαν, οι θάλασσες λυσσομανούσαν κι οι ναύτες άρχισαν να ζορίζονται άσχημα, από τις δυσκολίες και τις απαιτήσεις του μπάρκου. Ο προορισμός φανταζε απρόσιτος και το προσδοκώμενο κέρδος - άπιαστο όνειρο. Σε λίγο η πείνα άρχισε να θερίζει τα στομάχια.

Όμως, ο πονηρός Χιώτης είχε προνοήσει. Όταν ξεκίνησε η μουρμούρα, άρχισε να καλεί έναν - εναν, μυστικά, τους ναυτες στην καμπίνα του :
" Γιώργο, αγαπητό μου παιδί" ξεκίναγε ο καπετάνιος. " Ξερεις τη δεινή κατασταση στην οποια έχομε περιέλθει. Επειδή όμως εγω ξευρω οτι εισαι ο καλύτερος μου ναύτης κι ότι αξίζεις όσο όλοι οι άλλοι οι άχρηστοι μαζί, να, εσενα δε θα σε αφήσω να πεινάσεις. Πάρε ένα αυγό, το τελευταίο που έχω, να το φας τωρα να στυλωθείς, αλλα να μην το μαρτυρήσεις σε κανενα άλλον ! Ένα κουραγιο θέλω , λιγες μερες ακόμη και φτασαμε στον προορισμό μας !"

Ο ναυτης ετρωγε το αυγο, χαρουμενος για την εκτιμηση του καπετανιου του κι επεστρεφε στο πόστο του.
Ακολουθουσε η σειρα του Κωστα , του Γιαννη κοκ ωσπου ολοι οι ναυτες να φανε απο ενα αυγο.

Ετσι, τις επόμενες μέρες, όταν ο καπετανιος περπατουσε αναμεσα στους ναυτες στο καταστρωμα κι ακουγε καποιο σουσουρο, καποια μουρμουρα αγανακτισης, πισω απο τις γυρισμενες πλάτες των ναυτών, έβγαζε μια στεντόρεια φωνή και τους έβαζε όλους στη ...θέση τους:

" Εϊϊϊ ! Αυτός που έφαγε τ' αυγό, να μη μιλάει !"
Ο ναύτης που γκρίνιαζε, αμέσως κατεβαζε ντροπιασμένος το κεφάλι, ενθυμούμενος τη μολις πρόσφατη "ευεργεσία" του από τον καπετάνιο κι η γκρίνια σταμάταγε.
Κι ετσι το πλοιο έφτασε στον προορισμό του...

Το ίδιο επιχειρείται και στη δική μας περίπτωση, απλά όπου "αυγο", βαλτε το "μαζι τα φαγαμε".

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Έχεις πάρει φόρα και γράφεις-γράφεις-γράφεις.

Διαστρέφεις νοήματα και βάζεις λόγια που ποτέ δεν είπα ή εννόησα.

Συγκεκριμένα βγαίνει κάποιος και λέει το αυτονόητο για τη διασύνδεση των οικονομιών και αναφέρεις το δικό μου Nickname σαν εγώ να έγραψα ποτέ το αντίθετο. Σαν να έγραψα ότι οι οικονομίες είναι ανεξάρτητες η μία από την άλλη.

Γράφεις συνεχώς απειλές (θα κυλήσει αίμα, θα σας σφάξουμε μουνιά, θα πάρετε τον πούλο). Γράφεις ένα στα αρχίδια μας για το ότι πέθαναν κάποιοι.

Τί να πω;

Εγώ δεν ακολουθώ.

Frankly my dear,I don't give a damn!!!!!!
  Μην ακολουθεις,θα το κανεις θες δεν θες καποια στιγμη και μαλιστα φανατικοτερα απο οτι τα λεγαμε
  εμεις"οι μπαχαλακηδες",οι αναρχοαπλυτοι,οι ξερωγωτι...
  Η ενσταση μου με σενα ειναι διαφορετικη και σαφως πολυ περα απο την "διασυνδεση οικονομιων"

Ενστερνιζεσαι(σε αυτα τα θεματα) αποψεις ανθρωπων φτασμενων με 30 και 40 χρονια στην αγορα
  εργασιας και με διαφορετικα συμφεροντα απο σενα,ενω σαφως σαφεστατα εισαι εξυπνος και μορφωμενος
  αρκετα για να μπορεις να δεις την διαφορα μεταξυ σας....

Ελα ομως που εισαι Ατολμος....
  Και δεν εννοω σωματικα,αλλα πνευματικα
  Ατολμος στην διερευνηση,ατολμος στην αναζητηση,ατολμος στην πρωτοτυπια σκεψης,ατολμος στην διασταυρωση αποψεων
  και Ιδεων.....μια ψηφος ανα 4 χρονια και τελειωσες...

Εισαι πιασμενος σε γερα δοκανα και δεν το εχεις αντιληφθει....
  Και ενω "χαροπαλευεις" εργασιακα (υπαλληλος καποιου Τραμουντανα ή Βολταιρου) οπως ολοι μας με ολα τα
  προβληματα τα καθημερινα και τα οικογενειακα φορτια σε γονεις και υποχρεωσεις και θα επρεπε ενα
  τετοιο μυαλο να ειναι πιο δυναμικο,πιο δραστηριο στην αναζητηση λυσεων,ακολουθεις γνωμες και αποψεις
  ανθρωπων με γεματα πορτοφολια και φτιαγμενη ζωη....

Θα μου πεις στα αρχιδια σου για την γνωμη μου για σενα και θα εχεις δικιο
  Αλλα να ξερεις οτι το τηλεφωνο μου δεν το δινω αερα-μπανά οπου να'ναι,ουτε επιδιωκω να γνωρισω οτι να'ναι
  Κατι ειδα σε σενα και γιαυτο ασχολουμαι,οπως επισης οτι αποφευγω τα πολλα πολλα π.μ.,περαν αυτων
  για καφεδες και τα ρεστα,Καλυτερα δημοσια,ολο και καποιος μπορει να βοηθηθει απο αυτα που λεμε,οχι μονο εμεις
  οι δυο ,αλλα ολοι μας

Ξυπνα,παλεψε,αγωνισου τοσο σε ατομικο οσο και συλλογικο επιπεδο,κοιτα γυρω σου και παραταξου με εκεινους
  που εχουν τις ιδιες αναγκες με σενα

Υ.Γ
  Τα υπολοιπα απο κοντα αν θες και οποτε θες
  Και επειδη πριν λιγες μερες μου την ειπες οτι επεδιωξες να βρεθουμε και υποννοησες οτι εκανα αβαβα,να με
  παιρνεις με το κανονικο σου τηλ και οχι με το ακαταχωρητο,ΦΑΝΕΡΑ και λεβεντικα,να βλεπω το ονομα σου
  στην οθονη-ελα ρε μαλακα γκαμπα ο  φιλησυχος ειμαι σε 15 λεπτα θα ειμαι εκει ελα για καφε,αν δεν
  ερθω κανε με ρομπα εδω μεσα!!!!!

Και κατι αλλα ειχες πει,αλλα τα αφηνω να τα παρει ο αερας,εισαι μικρος και σου εχω συμπαθεια,παναθεμα σε

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom