Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 483K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Alexfran

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
16
καλά τα οικονομικά μου τα ξέρει η οικογένεια μου και η εφορία..

βέβαια αν κρίνει αποτυχημένο έναν άνθρωπο που έχει κρατήσεις στον μισθό του ίσες με πέντε-έξη βασικούς μισθούς.. τότε ΟΚ..

ο ορισμός και το παράδειγμα του αποτυχημένου πάντως είσαι εσύ.. φαίνεται από την γνώση της ελληνικής που έχεις εξάλλου...

ΒΡΗΚΕΣ ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΚΟ Ε ;;;;

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ ΣΟΥ ΣΗΜΕΡΑ...

ΤΟ ΒΓΑΛΕΣ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ  ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ελα ρε συ,μην εισαι υπερβολικος
Μονο ο Τραμου εχει δικιο και ο Βολταιρος
και ο Φιλησυχος

εμεις ειμασταν μπαχαλακηδες που τα λεγαμε

Έχεις πάρει φόρα και γράφεις-γράφεις-γράφεις.

Διαστρέφεις νοήματα και βάζεις λόγια που ποτέ δεν είπα ή εννόησα.

Συγκεκριμένα βγαίνει κάποιος και λέει το αυτονόητο για τη διασύνδεση των οικονομιών και αναφέρεις το δικό μου Nickname σαν εγώ να έγραψα ποτέ το αντίθετο. Σαν να έγραψα ότι οι οικονομίες είναι ανεξάρτητες η μία από την άλλη.

Γράφεις συνεχώς απειλές (θα κυλήσει αίμα, θα σας σφάξουμε μουνιά, θα πάρετε τον πούλο). Γράφεις ένα στα αρχίδια μας για το ότι πέθαναν κάποιοι.

Τί να πω;

Εγώ δεν ακολουθώ.

Alexfran

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
16
καλά τα οικονομικά μου τα ξέρει η οικογένεια μου και η εφορία..

Εγω (και πολλοι εδω μεσα) εχουμε μουσκεψει τη γη με ιδρωτα και αιμα,

επι πολλα χρονια, για να δημιουργησουμε μια επιχειρηση αναμεσα σε

πολυ αντιξοες συνθηκες και να βγαζουμε το ψωμι της οικογενειας μας, και

των συνεργατων και των οικογενειων τους.

Και ερχομαστε στο σημειο να τα χανουμε ολα, να απολυουμε τους φιλους

μας, μετα απο δεκαδες χρονια, να τους αφηνουμε στην πεινα, και στην

ανεχεια. Ντρεπομαστε να τους κοιταξουμε στα ματια. Αντρες 50+Χρονων.

Εχουμε Φιλους που τα χασανε ολα. Σε πολυ δραματικες καταστασεις.

Δεν αντεχουμε λοιπον να ακουμε Ανεφαρμοστες Θεωριες και Σεναρια απο

Ανευθυνους Ινστρουχτορες της Αμπελοφιλοσοφιας Ανεφικτων "Λυσεων",

εκ του ασφαλους των Υπαλληλικων Γραφειων και δη ασφαλειας του PC τους.

Καλο θα ητανε να μας τα πουν στο προσωπο, αλλα αυτο ειναι Ουτοπια.

UTOPIA Οπως ολα τα Υπολοιπα.

Δεν πειθουν κανενα, ουτε κατα διανοια. Μονο μειδιαματα προκαλουν.

Επισκέπτης
εγώ απλά θέλω μια κοινωνία που όλοι έχουν ίσες ευκαιρίες .. και σε κανέναν δεν εμποδίζεται η εξέλιξη...
και το κυριώτερο .. όποιος καταφέρει και ανέβει δεν θα αντιμετωπίζεται σαν εχθρός των υπολοίπων αλλά με σεβασμό από όλους αυτούς που ειχαν τις ευκαιρίες και δεν τις αξιοποίησαν...

μια κοινωνία στην οποία η επιτυχία κάποιου δεν θα είναι αντικείμενο φθόνου και ζήλειας αλλά αντικείμενο θαυμασμού..

μια κοινωνία στην οποία όλοι θα έχουν δικαιώματα και υποχρεώσεις... ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως θα απολαμβάνουν της κοινωνικής πρόνοιας (όχι σαν σήμερα που την κοινωνική πρόνοια την πληρώνουν λίγοι οι οποίοι όμως την στερούνται με το αιτιολογικό ότι έχουν υψηλά εισδήματα)

μια κοινωνία όπου ο καθένας αμείβεται σύμφωνα με τις ικανότητες του και όχι σύμφωνα με τις απαιτήσεις του ...
αυτά θέλω...
Πουστριλικι και κλαψα.

Ο στραπονιαρης,κατα δηλωση του παντα,καθαριζει κανα ταληρο το μηνα,εχει οικογενεια,παιδια...μια χαρα.

Θελει,λεει τωρα να ειναι και"αντικειμενο θαυμασμου"και"σεβασμου"...Γιατι,λεει,ιδρωσε...Ετσι λεει,κατα τα αλλα χτυπαει καθημερινα δεκαωρα εδω μεσα,και σε εργασιμες ωρες κιολας.Τεσπα.

Ε,λοιπον εγω ξερω ενα σωρο κοσμο που ιδρωσε και παιρνει τ'αρχιδια μου...Μαλακες θα ηταν ομως,συμφωνα με την στραπονιαρικη λογικη παντα:Aφου"δεν καταφεραν να ανεβουν"ΑΥΤΟΙ φταινε(λεει ο στραπονιαρης,ε?),που"δεν αξιοποιησαν τις ευκαιριες που τους δοθηκαν".

ΥΓ Η πλακα ειναι οτι ενα ατομο που οντως την παλεψε γερα και τεσπα φραγκα δεν εχει αλλα ειναι ΟΚ και μονος του,ΠΟΤΕ δεν κλαφτηκε σε στυλ τραμουντανα:Τετοια σκηνικα μονο απο κατι καραρουφιανακια του κερατα εχω δει,απο τυπακια που και τη μανα τους θα πουλαγαν για να"ανεβουν".

Επισκέπτης
Πουστριλικι και κλαψα.

Ο στραπονιαρης,κατα δηλωση του παντα,καθαριζει κανα ταληρο το μηνα,εχει οικογενεια,παιδια...μια χαρα.

Θελει,λεει τωρα να ειναι και"αντικειμενο θαυμασμου"και"σεβασμου"...Γιατι,λεει,ιδρωσε...Ετσι λεει,κατα τα αλλα χτυπαει καθημερινα δεκαωρα εδω μεσα,και σε εργασιμες ωρες κιολας.Τεσπα.

100% σωστός αλλά άκουσέ με.
Μην ασχολείσαι άλλο με σκουπίδια..

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Εγω (και πολλο εδω μεσα) εχουμε μουσκεψει τη γη με ιδρωτα και αιμα (άλλων φυσικά όχι τον δικό μας),επι πολλα χρονια φοροδιαφεύγαμε, για να δημιουργησουμε μια επιχειρηση αναμεσα σε πολυ αντιξοες συνθηκες (λαδώματα/φοροδιαφυγή/υψηλές τιμές/κλεψιά) και να βγαζουμε το ψωμι και τα Καγιέν της οικογενειας μας, καιτα ψίχουλα που δίναμε στους συνεργατες και στις οικογενειες τους.

Και ερχομαστε στο σημειο να τα χανουμε ολα (όσα αφήσαμε στην Ελλάδα και δεν τα βγάλαμε στην Ελβετία), να απολυουμε τους φιλους
μας (επειδή φυσικά μειωθήκανε τα κέρδη μας), μετα απο δεκαδες χρονια, να τους αφηνουμε στην πεινα (για να μην βάλουμε το χέρι στην τσέπη και στους λογαριασμούς στο εξωτερικό), και στην ανεχεια. Ντρεπομαστε να τους κοιταξουμε στα ματια, μπροστά τους φυσικά γιατί πίσω από την πλα΄τη τους στα αρχίδια μας. Αντρες 50+Χρονων.Εχουμε Φιλους που τα χασανε ολα τους τα φάγαμε όλα. Σε πολυ δραματικες καταστασεις.

το συμπλήρωσα σωστά...

Δεν αντεχουμε λοιπον να ακουμε Ανεφαρμοστες Θεωριες και Σεναρια απο Ανευθυνους Ινστρουχτορες της Αμπελοφιλοσοφιας Ανεφικτων "Λυσεων", εκ του ασφαλους των Υπαλληλικων Γραφειων και δη ασφαλειας του PC τους.

καμμιά πρόταση έχουμε???

Καλο θα ητανε να μας τα πουν στο προσωπο, αλλα αυτο ειναι Ουτοπια.UTOPIA Οπως ολα τα Υπολοιπα.Δεν πειθουν κανενα, ουτε κατα διανοια. Μονο μειδιαματα προκαλουν.

πότε γουστάρεις....???

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Πουστριλικι και κλαψα.

Ε,λοιπον εγω ξερω ενα σωρο κοσμο που ιδρωσε και παιρνει τ'αρχιδια μου...Μαλακες θα ηταν ομως,συμφωνα με την στραπονιαρικη λογικη παντα:Aφου"δεν καταφεραν να ανεβουν"ΑΥΤΟΙ φταινε(λεει ο στραπονιαρης,ε?),που"δεν αξιοποιησαν τις ευκαιριες που τους δοθηκαν".

ΥΓ Η πλακα ειναι οτι ενα ατομο που οντως την παλεψε γερα και τεσπα φραγκα δεν εχει αλλα ειναι ΟΚ και μονος του,ΠΟΤΕ δεν κλαφτηκε σε στυλ τραμουντανα:Τετοια σκηνικα μονο απο κατι καραρουφιανακια του κερατα εχω δει,απο τυπακια που και τη μανα τους θα πουλαγαν για να"ανεβουν".

κλάψεεεεεεεεεεεεε...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Πουστριλικι και κλαψα.

κλάψε... μου θυμίζεις έναν μαλάκα αγρότη από την περιοχή της Θήβας που έχει 350 στρέματα κάμπο και όλο κλαι και βρίζει αυτούς που είναι πίσω από τα γραφεία και κονομάνε.. (μόνο στην λαική που έχει πάγκο κονομάει κανένα διακοσάρι καθε μέρα)...

όταν είπα στον μαλάκα τον γιό του.. "Ελα θα σου δίνω δύο χιλιάρικα τον μήνα να κάθεσαι αλλά θα μου παραχωρήσεις τα χωράφια" άλλαξε 50 χρώματα και είπε "ΑΑΑ όχι τα χωράφια θα τα κρατήσω".. ουστ ρε πουστρες...

Επισκέπτης
Δεν κλαφτηκα εγω αλλα εσυ.
Που δεν σου φτανει οτι εισαι ΟΚ οικονομικα,ενταξει στην υγεια σου,εχεις οικογενεια,θελεις να εισαι αντικειμενο"θαυμασμου"και"σεβασμου".

Μιλαμε για την λογικη του τελειωμενου ρουφιανου...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Δεν κλαφτηκα εγω αλλα εσυ.
Που δεν σου φτανει οτι εισαι ΟΚ οικονομικα,ενταξει στην υγεια σου,εχεις οικογενεια,θελεις να εισαι αντικειμενο"θαυμασμου"και"σεβασμου".

Μιλαμε για την λογικη του τελειωμενου ρουφιανου...

εγώ δεν ζήτησα τον θαυμασμό και τον σεβασμό κανενός.. αλλά δεν γουστάρω και το μίσος, τον φθόνο και την ζήλεια που αποπνέουν κάτι άτομα με τα δικά σου τα μυαλά..

Alexfran

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
16
το συμπλήρωσα σωστά...

καμμιά πρόταση έχουμε???

πότε γουστάρεις....???

Το επιπεδο ειναι ιδιον των ανυπαρκτων επιχειρηματων  σου.

Πως συμπεραινεις αυτα που διορθωνεις; Παλι στην ΦΑΝΤΑΣΙΑ σου  Βεβαιως!

Μπορεις να τα δικαιολογησεις, με επιχειρηματα;

Εκει και τοτε που δεν το περιμενεις.

Επισκέπτης
εγώ δεν ζήτησα τον θαυμασμό και τον σεβασμό κανενός.. αλλά δεν γουστάρω και το μίσος, τον φθόνο και την ζήλεια που αποπνέουν κάτι άτομα με τα δικά σου τα μυαλά..
Εισαι τοσο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ που νομιζεις οτι οσα σου σερνονται εδω μεσα γραφονται γιατι σε"φθονουν"και σε"ζηλευουν"για την"επιτυχια"σου και τα ρεστα.

Get a life λεμε.

Alexfran

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
16
ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

ΚΙ ΑΥΤΑ ΠΟΛΛΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑ ΣΟΥ.........

ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙΣ Τ Ι Π Ο Τ Α !

ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ JUNK EΙΣΑΙ

TITANOΜΕΓΙΣΤΕ ΗΓΕΤΗ ΜΑΣ ΕΣΥ !

ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ.

ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΜΑΣ !

ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΕΞΑΛΗΨΗ ΑΠ' ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΔΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ !

(ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ ΡΕ ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΜΕΝΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΑΧΡΗΣΤΕ) !

ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ "ΕΥΦΥΟΛΟΓΙΕΣ" ΣΟΥ.

ΜΟΝΟ Ο ΠΕΡΙΓΕΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΤΙΣΤΟΣ ΟΛΩΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ.

ΙΔΙΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΜΕ TRUST EXΕΙΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΜΩΡΕ.

ΚΑΘΕΣΑΙ ΕΔΩ ΕΠΙ 12 14 ΩΡΕΣ ΑΡΑΔΙΑΖΩΝΤΑΣ ΑΝΕΦΙΚΤΕΣ/ΣΤΕΙΡΕΣ

ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ.

ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

ΚΙ ΑΥΤΑ ΠΟΛΛΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ.

ssavass

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

ΚΙ ΑΥΤΑ ΠΟΛΛΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ.

TITANOΜΕΓΙΣΤΕ ΗΓΕΤΗ ΜΑΣ ΕΣΥ !

ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ.

ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΜΑΣ !

ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΕΞΑΛΗΨΗ ΑΠ' ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΔΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ !

(ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ ΡΕ ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΜΕΝΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΑΧΡΗΣΤΕ) !

ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ "ΕΥΦΥΟΛΟΓΙΕΣ" ΣΟΥ.

ΜΟΝΟ Ο ΠΕΡΙΓΕΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΤΙΣΤΟΣ ΟΛΩΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ.

ΙΔΙΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΜΕ TRUST EXΕΙΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΜΩΡΕ.

ΚΑΘΕΣΑΙ ΕΔΩ ΕΠΙ 12 14 ΩΡΕΣ ΑΡΑΔΙΑΖΩΝΤΑΣ ΑΝΕΦΙΚΤΕΣ/ΣΤΕΙΡΕΣ

ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ.

ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

ΚΙ ΑΥΤΑ ΠΟΛΛΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ.

βρε μαλακα, γιατι γραφεις με κεφαλαια ?

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές