Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 486K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ssavass

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Αυτο σε πειραξε ρε χοντρο μαλακα; Εσυ αρχισες
Εχει κολησει
αυτο σε πειραξε που με πειραξε ρε καμενε ?
για τον αλλον λες που βαραει 14ωρα εδω, αλλα για την παρτη σου που τον εχεις απο πισω σε αυτα τα 14ωρα κανεις το παπί.

βλημα.  :P

Alexfran

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
16
αυτο σε πειραξε που με πειραξε ρε καμενε ?
για τον αλλον λες που βαραει 14ωρα εδω, αλλα για την παρτη σου που τον εχεις απο πισω σε αυτα τα 14ωρα κανεις το παπί.

βλημα.  :P

Ο αλλος λει χοντρες.......

Τον εχω απο πισω αυτον. ΕΣΥ ΘΕΛΕΙς ΣΥΝΕΧΕΙΑ;

εΧΩ ΚΑΙ ΚΕΦΙΑ...

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
καταρχην ραντεβου τον σεπτεμβρη,δεν εχει κανενα νοημα να παμε στη πλατεια απο τη στιγμη που ψηφιστηκε το νομοσχεδιο για ν αποφυγουμε τη προσχεδιασμενη χρεοκοπια,θα ημασταν και μαλακες..
τα συμπερασματα εχουν βγει,οποτε χρειαζεται αυτοι που μας εξουσιαζουν,και δε μιλω για την κυβερνηση..θα δινουν εντολη να καταπνιγεται καθε ειδους εξεγερση,απλα απ τον σεπτεμβρη εχω την βεβαιοτητα οτι θα χυθει αιμα πια γιατι καποιους δεν τους αρεσει να τους γαμανε
προς το παρον θετικο ειναι να περναμε οσο το δυνατον καλυτερα αφου τα πραγματα πια ξερουμε πως ειναι και πως λειτουργουν,μακαρι ο ελληνικος λαος να εκλεινε τηλεορασεις και ιντερνετ(και μιλω για τα ειδησεογραφικα σαιτ) και να εβγαινε εξω,να επικοινωνουσε,να ερωτευοταν,αυτη θα ηταν η καλυτερη απαντηση και λυση στο ζητημα της χρεωκοπιας..να σου πει η κοπελα σου,και εδω θα παιξουν μεγαλο ρολο οι ελληνιδες,οτι δε πειραζει αγορι μου που δεν εχουμε να φαμε,αρκει να εχουμε ο ενας τον αλλο.Μαλακιες θα πει καποιος αλλα ειλικρινα αυτο πιστευω

Alexfran

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
16
καταρχην ραντεβου τον σεπτεμβρη,δεν εχει κανενα νοημα να παμε στη πλατεια απο τη στιγμη που ψηφιστηκε το νομοσχεδιο για ν αποφυγουμε τη προσχεδιασμενη χρεοκοπια,θα ημασταν και μαλακες..
τα συμπερασματα εχουν βγει,οποτε χρειαζεται αυτοι που μας εξουσιαζουν,και δε μιλω για την κυβερνηση..θα δινουν εντολη να καταπνιγεται καθε ειδους εξεγερση,απλα απ τον σεπτεμβρη εχω την βεβαιοτητα οτι θα χυθει αιμα πια γιατι καποιους δεν τους αρεσει να τους γαμανε
προς το παρον θετικο ειναι να περναμε οσο το δυνατον καλυτερα αφου τα πραγματα πια ξερουμε πως ειναι και πως λειτουργουν,μακαρι ο ελληνικος λαος να εκλεινε τηλεορασεις και ιντερνετ(και μιλω για τα ειδησεογραφικα σαιτ) και να εβγαινε εξω,να επικοινωνουσε,να ερωτευοταν,αυτη θα ηταν η καλυτερη απαντηση και λυση στο ζητημα της χρεωκοπιας..να σου πει η κοπελα σου,και εδω θα παιξουν μεγαλο ρολο οι ελληνιδες,οτι δε πειραζει αγορι μου που δεν εχουμε να φαμε,αρκει να εχουμε ο ενας τον αλλο.Μαλακιες θα πει καποιος αλλα ειλικρινα αυτο πιστευω

Αδελφε,
σωστα αυτα που λες.

Δεν πρεπει να τους αφησουμε να μας......

Μπορουμε να τα κανουμε και τα δυο......

Θεληση να υπαρχει, και ΓΑΜΩΤΟ

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
το τελευταιο αν το ζητας απο ελληνιδα ειναι σαν να ζητάς απο τον γκουζγκουνη να γυρησει γκει τσόντα  :2funny: :2funny: :2funny:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
kαι τι να ζητησω stam?
το γεγονος οτι βρισκομαστε εδω δε σημαινει οτι πρεπει να μη ψαχνουμε την αληθεια αλλα μονο την ψευδαισθηση
δε νομιζω οτι δεν υπαρχουν καλα κοριτσια εξω,υπαρχουν και κακοι ανθρωποι και καλοι ανθρωποι ,κακα κοριτσια και καλα κοριτσια ,οπως καλοι αντρες και κακοι αντρες,μη τα ισοπεδωνουμε ολα

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom