αυτο σε πειραξε που με πειραξε ρε καμενε ?Αυτο σε πειραξε ρε χοντρο μαλακα; Εσυ αρχισες
Εχει κολησει
για τον αλλον λες που βαραει 14ωρα εδω, αλλα για την παρτη σου που τον εχεις απο πισω σε αυτα τα 14ωρα κανεις το παπί.
βλημα.
αυτο σε πειραξε που με πειραξε ρε καμενε ?Αυτο σε πειραξε ρε χοντρο μαλακα; Εσυ αρχισες
Εχει κολησει
Ε καλοκαίρι είναι βρε...
πηγαν διακοπες οι αγανακτησμένοι..
ευκαιρια να πλυθειτε κιολαςΤα μπανια του Λαου.
Τον Σεπετεμβρη ανανεωμενοι και πιο Δυνατοι
αυτο σε πειραξε που με πειραξε ρε καμενε ?
για τον αλλον λες που βαραει 14ωρα εδω, αλλα για την παρτη σου που τον εχεις απο πισω σε αυτα τα 14ωρα κανεις το παπί.
βλημα.
τ αρχιδια μου στο στομα σου εχεις, αλλα τωρα βαρεθηκα και τα παιρνω και φευγω.εΧΩ ΚΑΙ ΚΕΦΙΑ...
ευκαιρια να πλυθειτε κιολας
κλαψε λεμε...Θες Συνεχεια ε;
Πληντον πρωτα και ελα να μας .....
τ αρχιδια μου στο στομα σου εχεις, αλλα τωρα βαρεθηκα και τα παιρνω και φευγω.
παιξε με το αλλο το βλημα.
κλαψε
κλαψε λεμε...
κλαψεεεεεεεεεεεεεεεε....................
θα χουν παρει κιλα ομως απ τα ποτα και τα ξενυχτια..Τα μπανια του Λαου.
Τον Σεπετεμβρη ανανεωμενοι και πιο Δυνατοι
να σου πει η κοπελα σου,και εδω θα παιξουν μεγαλο ρολο οι ελληνιδες,οτι δε πειραζει αγορι μου που δεν εχουμε να φαμε,αρκει να εχουμε ο ενας τον αλλο.
καταρχην ραντεβου τον σεπτεμβρη,δεν εχει κανενα νοημα να παμε στη πλατεια απο τη στιγμη που ψηφιστηκε το νομοσχεδιο για ν αποφυγουμε τη προσχεδιασμενη χρεοκοπια,θα ημασταν και μαλακες..
τα συμπερασματα εχουν βγει,οποτε χρειαζεται αυτοι που μας εξουσιαζουν,και δε μιλω για την κυβερνηση..θα δινουν εντολη να καταπνιγεται καθε ειδους εξεγερση,απλα απ τον σεπτεμβρη εχω την βεβαιοτητα οτι θα χυθει αιμα πια γιατι καποιους δεν τους αρεσει να τους γαμανε
προς το παρον θετικο ειναι να περναμε οσο το δυνατον καλυτερα αφου τα πραγματα πια ξερουμε πως ειναι και πως λειτουργουν,μακαρι ο ελληνικος λαος να εκλεινε τηλεορασεις και ιντερνετ(και μιλω για τα ειδησεογραφικα σαιτ) και να εβγαινε εξω,να επικοινωνουσε,να ερωτευοταν,αυτη θα ηταν η καλυτερη απαντηση και λυση στο ζητημα της χρεωκοπιας..να σου πει η κοπελα σου,και εδω θα παιξουν μεγαλο ρολο οι ελληνιδες,οτι δε πειραζει αγορι μου που δεν εχουμε να φαμε,αρκει να εχουμε ο ενας τον αλλο.Μαλακιες θα πει καποιος αλλα ειλικρινα αυτο πιστευω
το τελευταιο αν το ζητας απο ελληνιδα ειναι σαν να ζητάς απο τον γκουζγκουνη να γυρησει γκει τσόντακαταρχην ραντεβου τον σεπτεμβρη,δεν εχει κανενα νοημα να παμε στη πλατεια απο τη στιγμη που ψηφιστηκε το νομοσχεδιο για ν αποφυγουμε τη προσχεδιασμενη χρεοκοπια,θα ημασταν και μαλακες..
τα συμπερασματα εχουν βγει,οποτε χρειαζεται αυτοι που μας εξουσιαζουν,και δε μιλω για την κυβερνηση..θα δινουν εντολη να καταπνιγεται καθε ειδους εξεγερση,απλα απ τον σεπτεμβρη εχω την βεβαιοτητα οτι θα χυθει αιμα πια γιατι καποιους δεν τους αρεσει να τους γαμανε
προς το παρον θετικο ειναι να περναμε οσο το δυνατον καλυτερα αφου τα πραγματα πια ξερουμε πως ειναι και πως λειτουργουν,μακαρι ο ελληνικος λαος να εκλεινε τηλεορασεις και ιντερνετ(και μιλω για τα ειδησεογραφικα σαιτ) και να εβγαινε εξω,να επικοινωνουσε,να ερωτευοταν,αυτη θα ηταν η καλυτερη απαντηση και λυση στο ζητημα της χρεωκοπιας..να σου πει η κοπελα σου,και εδω θα παιξουν μεγαλο ρολο οι ελληνιδες,οτι δε πειραζει αγορι μου που δεν εχουμε να φαμε,αρκει να εχουμε ο ενας τον αλλο.Μαλακιες θα πει καποιος αλλα ειλικρινα αυτο πιστευω
το τελευταιο αν το ζητας απο ελληνιδα ειναι σαν να ζητάς απο τον γκουζγκουνη να γυρησει γκει τσόντα
καλη δουλεια εκανες ;)
σε χυνω φασιστακι
ευκαιρια να πλυθειτε κιολας
ενα σου λεω μονο...καλη δουλεια εκανες ;)
υγ θα θελες να με στο εχω κανει εγω απειρες φορες