Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 486K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
σιγουρα δεν θριαμβευσε φιλε. Αλλα αν τολμουσε κανεις να κανει ανταρτικο πολης ή εστω να βαψει τον τοιχο του πανεπιστημιου τον εχωνε σε μια τρυπα κατω απο τη γη. Εκει που ειναι ο πασαρης αν τον θυμασαι
δεν ειναι επιχειρημα αυτο... το ιδιο εκανε και η χουντα.
αν και για μενα δε διαφερουν...

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.558
Πόντοι
6.515
δεν ειναι επιχειρημα αυτο... το ιδιο εκανε και η χουντα.
αν και για μενα δε διαφερουν...

Αναφερομαι στο οτι το πολιτευμα δινει την ευκαιρια (θα τη δωσει παλι σε λιγο καιρο) αν δεν σ΄ αρεσει η ευρωπη και οι περιορισμοι που σου επιβαλλει να ψηφισεις καποιον αλλο δρομο.

Το να τα σπανε οι τυποι καθε τοσο, ΠΗΔΑΝΕ ΤΟΥΣ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ, ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ, ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

Οι μονοι που φχαριστιουνται ειναι οι διευθαρμενοι καναλαρχες που γεμιζουν το κουφιο τους προγραμμα δειχνοντας καρε καρε τις συμπλοκες, και αφιερωνοντας ωρες ολοκληρες σε "σπουδαιους" αναλητες τυπου ΤΑΡΖΑΝ

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Αναφερομαι στο οτι το πολιτευμα δινει την ευκαιρια (θα τη δωσει παλι σε λιγο καιρο) αν δεν σ΄ αρεσει η ευρωπη και οι περιορισμοι που σου επιβαλλει να ψηφισεις καποιον αλλο δρομο.

Το να τα σπανε οι τυποι καθε τοσο, ΠΗΔΑΝΕ ΤΟΥΣ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ, ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ, ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

Οι μονοι που φχαριστιουνται ειναι οι διευθαρμενοι καναλαρχες που γεμιζουν το κουφιο τους προγραμμα δειχνοντας καρε καρε τις συμπλοκες, και αφιερωνοντας ωρες ολοκληρες σε "σπουδαιους" αναλητες τυπου ΤΑΡΖΑΝ
ναι... αυτο βεβαια καλο θα ηταν να το αποφασισεις πριν παρεις τις επιδοτησεις κλπ απο την ευρωπη... οχι τωρα που ηρθε ο λογαριασμος.
αναρωτιεμαι, η Αλεκα ειχε πει ποτε σε κουμουνια αγροτες κλπ να μην δεχθουν κοινοτικα χρηματα ??

ACE 21

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Φιλε Λακη εχεις υποψη σου που βρισκεται σημερα η Τουρκια οικονομικα και που θα βρισκεται σε μερικα χρονια? Ποια Ελλαδα, ουτε μια Γαλλια, Γερμανια δεν θα μπορει να την αντιμετωπισει
Είναι στους G18 και όπως λένε οι ειδικοί στην επόμενη 7ετία θα είναι στους G8. Άλλο πράγμα όμως το οικονομικό επίπεδο του κράτους και άλλο των πολιτών. Οι Τούρκοι φίλε ζούσαν με 150 $ και τώρα με 250$. Μη φανταστείς ότι έγιναν Ελβετία ή Σουηδία. Σαφώς βελτιώθηκε το βιοτικό τους επίπεδο αλλά εξακολουθεί να είναι χαμηλό. Και σε μας αν κάνουν τους βασικούς μισθούς 300 € ή οικονομία του κράτους θα πάρει μεγάλη ανάσα αλλά σκέψου πως θα ζούμε μετά εμείς σε τι ανέχεια. Ούτε υπάρχουν στην Τουρκία εργασιακές συμβάσεις και τέτοια πράγματα. Θέλω να πω ότι το θέμα είναι πολυδιάστατο και καθόλου απλό. Απ΄ την άλλη μεριά δεν μπορείς να μην αναγνωρίσεις στο Ερντογάν ότι έδιωξε το ΔΝΤ ενώ ο δικός μας τους παρακάλαγε να έρθουν.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Τέσπα..Δεν θα καταλήξουμε πουθενά. Ρώτα το brother, θα στα πει καλύτερα...Τσέκαρε πάντως και το edit του τελευταίου μου ποστ.

Οι τότε ανθλγοι-υπλγοι έχουν πάρει βαθμούς..Τον τότε βαθμό εννοούσα.

Και κάτι τελευταίο: μη συγχέεις στρατο-αστυνομία. ΚΑΜΙΑ σχέση πέρα από το ότι πολλοί (πεινασμένοι ως εκεί που δεν πάει, όπως θυμάμαι από τη δική μου θητεία) χαμηλόβαθμοι μπατσαίοι υπηρέτησαν σε ε/δ για τα μόρια. Και το καμία σχέση είναι σε επιχειρησιακό, ιστορικό, θεσμικό κτλ επίπεδο.
δεν με ενδιαφέρει η ιστορία
καταγράφω το τώρα
δεν με νοιάζει τι γινότανε πριν από 100 χρόνια, δεν ζούσα τότε και δεν ήταν ίδιες οι εποχές.
όμως αυτό που σου λέω είναι ΑΚΡΙΒΕΣ
οι απόστρατοι συνταξιούχοι εξαιρούνται από το συγκεκριμένο. Γιατί μη με ρωτάς. Αλλά έτσι είναι.
όσο για τις μειώσεις επίσης σου είπα. Ναι, κάνανε στην αρχή, μετά το πήρανε πίσω (για την ακρίβεια τους έδωσαν τα ίδια χρήματα με άλλο τρόπο). Και ειδικά στα σώματα περιφρούρησης (ΜΑΤ, ΔΙΑΣ) δεν ξέρω αν τους έχουνε δώσει και τίποτα παραπάνω - αυτό δεν το ξέρω, μόνο το υποψιάζομαι.

Στην τελική, ενώ στον ιδιωτικό τομέα ο υπάλληλος έχει υποστεί μείωση απευθείας από 30% έως 100% (απόλυση), στο δημόσιο δεν έχουνε ακόμα στενάξει καθόλου, παίζει γύρω στο 10-15% μέγιστο, όπου έχει όντως γίνει.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Μιλανε για εκλογες και ο ενας και ο αλλος σαν να τις εχουν στο τσεπακι τους..

ηθελα ναξερα αν δεν παει να τους ψηφισει κανενας μαλακας ελληνας τι θα κανουν.. τι θα κανουνε τα μουνια ρεεεεεεεεεεεεεε
το "κανένας " δεν παίζει
οι δικοί τους θα πάνε
και οι υπόλοιποι "κανένας" απλά θα πάνε στον πρώτο

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
δλδ οι νεοι δεν βγηκαν στο δρομο επειδη ηταν αγανακτησμενοι αλλα για να τιμησουν τον νεκρο Αλεξη;
τοτε ηταν τα κολοπαιδα και τωρα οι ηρωες;
καλο ειναι σε παρομοια σκηνικα να μην αλλαζουμε την αποψη μας αναλογος το ποια ειναι η κυβερνηση
δεν αλλάζω την άποψή μου
η τότε αποψή μου ήταν αυτή
και δεν συγκρίνονται τα δύο γεγονότα
δεν είπε κανείς πως ήτανε κωλόπαιδα -0 αυτό είναι δική σου θεώρηση
αλλά από το να βάλεις εκείνη την ιστορία ίδια με αυτήν που είναι περιφρούρηση κυβερνητικών αντιλαϊκών μέτρων...σόρρυ αλλά δεν
αυτό είναι πρωτόγνωρο

και μην μου το πας στα κόμματα - έχω δηλώσει πολλάκις πως όλα τα ίδια σκατά είναι. Αλλά αυτό δεν σημαίνει πως τα δύο πράγματα είναι τα ίδια.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Γιατι ομως? Εχει τη δυνατοτητα να ψηφισει τη Παπαρρηγα. Να δοκιμασει κι αυτο το δρομο. Της παλης. Της φαμπρικας. Της κομμουνας.
Τι φοβαται?
Μηπως πλαδαρεψε, δεν τολμαει να απομακρυνθει απο το βρακι της ευρωπης ? Τα κολοπαιδα των βορειων προαστειων που ριχνουν τα μαρμαρα στους αστυνομικους των 800 € εχουν τ΄ αρχιδακια να ψηφισουν τον υπαρκτο σοσιαλισμο ?
πες μου πως κάνεις πλάκα....
το κνώδαλο;;;
την Παπαρήγα;

ρε μαλέα....σοβαρά
πες μου ένα λόγο να την ψηφίσεις την καριόλα

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
σιγουρα δεν θριαμβευσε φιλε. Αλλα αν τολμουσε κανεις να κανει ανταρτικο πολης ή εστω να βαψει τον τοιχο του πανεπιστημιου τον εχωνε σε μια τρυπα κατω απο τη γη. Εκει που ειναι ο πασαρης αν τον θυμασαι
είσαι και εσύ σε σύγχυση
θεωρείς την Παπαρρήγα αριστερή
λάθος είσαι
δεν έχει καμία διαφορά από τα υπόλοιπα κόμματα εκτός από το οτι αναπαράγει στο λόγο την ίδια κασέτα απαράλαχτη πολλά χρόνια
στην πράξη ΜΗΔΕΝ

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
δεν με ενδιαφέρει η ιστορία
καταγράφω το τώρα
δεν με νοιάζει τι γινότανε πριν από 100 χρόνια, δεν ζούσα τότε και δεν ήταν ίδιες οι εποχές.
όμως αυτό που σου λέω είναι ΑΚΡΙΒΕΣ
οι απόστρατοι συνταξιούχοι εξαιρούνται από το συγκεκριμένο. Γιατί μη με ρωτάς. Αλλά έτσι είναι.
όσο για τις μειώσεις επίσης σου είπα. Ναι, κάνανε στην αρχή, μετά το πήρανε πίσω (για την ακρίβεια τους έδωσαν τα ίδια χρήματα με άλλο τρόπο). Και ειδικά στα σώματα περιφρούρησης (ΜΑΤ, ΔΙΑΣ) δεν ξέρω αν τους έχουνε δώσει και τίποτα παραπάνω - αυτό δεν το ξέρω, μόνο το υποψιάζομαι.

Στην τελική, ενώ στον ιδιωτικό τομέα ο υπάλληλος έχει υποστεί μείωση απευθείας από 30% έως 100% (απόλυση), στο δημόσιο δεν έχουνε ακόμα στενάξει καθόλου, παίζει γύρω στο 10-15% μέγιστο, όπου έχει όντως γίνει.
σχετικο ειναι αυτο...αναλογα που δουλευεις,πχ στην ερτ εχουν φαει ενα καυλι 20% συν τελος τα δωρα και θα φανε και αλλο,ενω εγω πχ στην ιδιωτικη που ειμαι τωρα δεν εχω χασει ουτε ευρω,ουτε τα δωρα,βεβαια αυριο παιζει να χασω 100% δηλαδη απολυση

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166

μπα;;
θα μας δώσει το σύστημα ευκαιρία;;
πότε;
αν δεν κατέβουμε στους δρόμους...φαντάζομαι το 2013...σωστά;;
προφανώς θα αντέξουμε σε άλλα 2 χρόνια τέτοιας διακυβέρνησης με το χαμόγελο στα χείλη...

Όσο για τον τουρισμό...ναι μάλιστα, αυτό τον κατάστρεψε και΄όχι που το ΠΑΜΕ κατέβηκε στα λιμάνια και έδιωχνε τα κρουαζιερόπλοια
αυτό έφταιξε και όχι η ασυδοσία του Έλληνα και η φοροδιαφυγή, που έβαζε τους ξένους να μείνουν σε μία τρύπα και τους χαράτσωνε χωρίς αποδειξη...
που στην Ολυμπιαδα όλα τα ξενοδοχεία ανέβασαν τις τιμές 400% πάνω (στη Φιλής έβρισκες δωμάτιο με 200 ευρώ!!)
ναι, τα επεισόδια φταίνε...δίκιο έχεις

να κάτσουμε στα αβγά μας
να τους ακούμε χαλαρά πίνοντας φραπέ
και να περιμένουμε άλλα 2 χρόνια

πιες λίγο γάλα και εσύ να ξελαμπικάρεις
αν και είμαι σίγουρος πως προστατεύεις το σύστημα του οποίου είσαι μέρος

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
σχετικο ειναι αυτο...αναλογα που δουλευεις,πχ στην ερτ εχουν φαει ενα καυλι 20% συν τελος τα δωρα και θα φανε και αλλο,ενω εγω πχ στην ιδιωτικη που ειμαι τωρα δεν εχω χασει ουτε ευρω,ουτε τα δωρα,βεβαια αυριο παιζει να χασω 100% δηλαδη απολυση
δεν μιλάμε για εξαιρέσεις
και αν το θέτεις έτσι...στην εταιρία σου εσύ προσφέρεις έργο
στην ΕΡΤ αυτή προσφέρουν χρέη
εσύ θα έπρεπε να πάρεις αύξηση
και αυτοί απόλυση

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
και καληνύχτα
αύριο πετάω νωρίς

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
δεν μιλάμε για εξαιρέσεις
και αν το θέτεις έτσι...στην εταιρία σου εσύ προσφέρεις έργο
στην ΕΡΤ αυτή προσφέρουν χρέη
εσύ θα έπρεπε να πάρεις αύξηση
και αυτοί απόλυση
οκ μην το βλεπεις ετσι,δεν ειναι ολοι κοπροι αλλα ενα μεγαλο ποσοστο ειναι...το μεγαλυτερο λαθος θα ειναι να πεσουμε στο τρυπακι της κοντρας δημοσιοι vs ιδιωτικοι,και κατι ακομα,οσο κοβουν απο τους δημοσιους τοσο δεν θα δουλευουν και τα μαγαζια(ιδιωτικοι) αστο φαυλος κυκλος

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.468
Πόντοι
6.305
Νέα απίστευτη πρόκληση γερμανικής προέλευσης, αυτή τη φορά, από την εταιρία ενοικίασης αυτοκινήτων Sixt που παρουσιάζει την Ελλάδα να έχει επιστρέψει στη δραχμή.

«Αγαπητοί Έλληνες, δεχόμαστε ξανά δραχμές. Το BMW1 κάμπριο από 26.900 δρχ. την ημέρα», είναι το κείμενο που συνοδεύει φωτογραφία του συγκεκριμένου αυτοκινήτου με το σήμα της Sixt. Η νέα διαφήμιση πρωτοδημοσιεύθηκε ολοσέλιδα στην εφημερίδα Die Welt και στην ιστοσελίδα της εταιρίας.

Ο Σύμβουλος Τύπου της Ελληνικής Πρεσβείας στο Βερολίνο Παντελής Παντελούρης απάντησε στη διαφημιστική καμπάνια της Sixt με δήλωση στην οποία τονίζει ότι «πρόκειται μάλλον για παρανόηση. Προκειμένου να δεχτεί κάποιος στην Ελλάδα την προσφορά της Sixt, θα έπρεπε η χώρα να αλλάξει το νόμισμά της. Ευτυχώς υπάρχουν αρκετές άλλες εταιρίες, στις οποίες μπορεί κανείς να συνεχίσει να πληρώνει με το νόμισμα της χώρας, δηλαδή το ευρώ. Οι Έλληνες θα τις προτιμήσουν γιατί θα είναι και ευνοϊκότερες οι τιμές τους», είπε ο κ. Παντελούρης.

Αρμόδιοι κύκλοι παρατηρούσαν ότι με τη διαφημιστική αυτή καμπάνια η συγκεκριμένη εταιρία υπονομεύει την παρουσία της στην ελληνική αγορά.
protothema.gr

Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
151
Πόντοι
16
"""Με τα νέα μέτρα οι αστυνομικοί βλέπουν ασφυκτικό περιορισμό των εσόδων τους: -12,6% στους μισθούς, -49,2% σε πενθήμερα και νυχτερινά, -28,6% στην προμήθεια υλικοτεχνικού εξοπλισμού."""

Και λίγα  κόβει στους [size=11pt]σκατομπατσους[/size] που τους πληρώνουμε για να μας βαρανε να πουλανε προστασία να διακινούν πρέζα να να να να…

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
προς γκαμπα και νιτσα..  :grin:

pagkos.jpg

Μετα το δεκεμβρη του '08 ενα κομματι αυτης της γενιας των εφηβων γεννησε τους Μεσολογγιτες. Με οσα εγιναν το 2ημερο, ενα μεγαλο κομματι του κοσμου (που τα ειδε, τα ακουσε, τα εζησε) εγινε πραγματικα Αγανακτισμενος. Ο μεσος μαλακας Ελληνας ενω το κεντρο καιγοταν, αυτος σηκωθηκε απο τον καναπε και προσπαθουσε να βρει τροπο να πλησιασει την πλατεια. Φυτεψαν νεα σπορια που θα κανουν ζημια στο συστημα και ισως συντομα (ελπιζω τουλαχιστον)

Οι κοιμισμενοι που εκαναν συνελευση στο Μοναστηρακι ενω διναμε μαχες, θα μας βρουν απεναντι. Τα γκαζακια στο τελος ηταν το μονο παρηγορο σε μια μερα μη ανταποδωτικη στις καφριλες των μπατσων.

μαϊνορ ιντζουρις μουνακια.. σε λιγες μερες θα τα ξαναπουμε  :rockon:
παμε σε αλλη πιστα..

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
προφανώς δεν έχεις δει άλλα πολιτεύματα
έχεις σκεφτεί την προεδρευόμενη δημοκρατία;
έχεις σκεφτεί ο Πρόεδρας να εκλέγεται απευθείας από το λαό και να έχει λόγο στα σκηνικά; Να πρέπει να είναι ανεξάρτητος κομμάτων;

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ είναι το καλύτερο πολίτευμα αυτό που έχουμε;;
ΠΑΣ ΚΑΛΑ;
αλλά τι ρωτάω...τα ευκόλως εννοούμενα....
ρε πούστη μου, εμείς φταίμε...
εμείς μεγαλώσαμε αυτές τις όρνιθες που σκέφτονται έτσι

Όρνιθα είσαι ΕΣΥ!  :birdman:

Άιντε καλό ταξίδι και να μας γράφεις με ορνιθοσκαλίσματα

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom