gabadoo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
η περίθαλψη ας πούμε τζάμπα είναι?
δεν την πληρωνουν οι ασφαλισμενοι?????????
η περίθαλψη ας πούμε τζάμπα είναι?
όχι βέβαια
αλλά αν ήταν κάτι να πληρώσει πρώτα
θα ήταν μισθοί και συντάξεις
με δαπάνες πχ στρατιωτικές και νοσοκομειακές και πάλι
(βάλε με κλεψιές και χωρίς εξορθολογισμό)
θα είχαμε 53,5 (πρωτογενείς δαπάνες)
και πάλι έβγαινε το νούμερο
οι ασφαλισμένοι πληρώνουν τα ασφάλιστρα που μπαίνουν στο κομμάτι εσοδα... απο κει πληρώνεται η περίθαλψη..δεν την πληρωνουν οι ασφαλισμενοι?????????
οι ασφαλισμένοι πληρώνουν τα ασφάλιστρα που μπαίνουν στο κομμάτι εσοδα... απο κει πληρώνεται η περίθαλψη..
Και αυτό είναι λογιστικά σωστό;
Συγγνώμη λησμόνησα... Καλό μήνα σε όλους.
προτείνω (και δεν είναι δικό μου το σχέδιο μόνον)δηλαδή αν καταλαβαίνω καλά προτείνεις να μην πληρώσουμε τόκους και δανεικά
διόρθωσε με αν κάνω λάθος...
προτείνω να ζητήσουμε ένα νέο ομολογιακό δάνειο
χωρίς υποχρεώσεις και εμπράγματες διεκδικήσεις
με τόκο 2,9% και 10ετη περίοδο χάριτος
αν δεν μας το δώσουν τους λέμε ότι χρεωκοπούμε
και πληρώνουν cds (2 τρις)
και δεν παίρνουν μία από τους προηγούμενους τόκους
οι ασφαλισμένοι πληρώνουν τα ασφάλιστρα που μπαίνουν στο κομμάτι εσοδα...
σωστόν και λογικόν.. έσοδα (ενεργητικό) είναι οι φόροι, ασφαλιστικές εισφορές, πρόσοδοι περιουσίας κλπ έξοδα-δαπάνες (παθητικό) είναι κάθε τι που καταβάλεται από το δημόσιο για την λειτουργία του και τις υποχρεώσεις που αναλαμβάνει έναντι των εσόδων
και καλό μήνα...
δεν νομιζω οτι ειναι ετσι...
οι αφαλιστικες εισφορες εγγραφονται σε αλλο κομματι νομιζω...
θα σου απαντήσωερωτήξεις
(1) από ποιόν θα το ζητήσεις?
(2) ποιός θα δανειστεί με 3% κατ ελάχιστον (Γερμανία) και θα σε δανείσιε με 2.9%
(3) τα cds (ασφαλίστρα πιστωτικού κινδύνου) δεν μπορούν να είναι περισσότερα από τον κίνδυνο (το χρέος μας)... μάλιστα μεγάλο μέρος του χρέους δεν έχει καλυφθεί με cds (ασφαλιστικά ταμεία, ελληνικές τράπεζες κλπ)... αρα τα 2 τρις πόθεν προκύπτουν?
(4) γνωρίζεις τις συνέπειες μιας χρεωκοπίας (δεν μιλάω για τις παπαριές περί δραχμής κλπ αλλά τις πραγματικές συνέπειες ?
εγγράφονται στο κομμάτι "πρόσοδοι ταμείων" .. αλλά τα ταμεία επιχορηγούνται από το κράτος γιατί είναι ελλειματικά οπότε σε τελική ανάλυση το κράτος πληρώνει το μάρμαρο..
θα σου απαντήσω
μια ερώτηση πριν
ασχολείσαι επαγγελματικά με οικονομικά?
εννοώ είσαι του χώρου ή ασχολείσαι επαγγελματικά με κάτι άλλο?
Μου γράφετε δηλαδή ότι τις εισφορές που πληρώνουμε όχι στο Υπουργείο Οικονομικών, αλλά στα Ασφαλιστικά Ταμεία, το Κράτος μπορεί να τις διαχειριστεί όπως θέλει; Μπορεί δηλαδή να χρησιμοποιεί αυτά τα χρήματα για να οργανώσει π.χ μια δεξίωση στο Μέγαρο Μουσικής;
θα σου απαντήσω
μια ερώτηση πριν
ασχολείσαι επαγγελματικά με οικονομικά?
εννοώ είσαι του χώρου ή ασχολείσαι επαγγελματικά με κάτι άλλο?
κάθε κωδικός εσόδου και εξοδου έχει συγκεκριμένο χαρκατήρα και αποκλείεται η χρήσις του για άλλους σκοπούς.. και δεν μιλάω για την κίνηση των ασφλαιστικών ταμείων αλλά για τις επιχορηγήσεις της κοινωνικής ασφάλισης και της υγείας παό το κράτος..
για παράδειγμα.. το κράτος πληρώνει την λειτουργία ενός νοσοκομείου... υποτίθεται ότι θα εισπράξει από ασφαλιστικά ταμεία νοσήλεια... τα ασφαλιστικά ταμεία όμως επιχορηγούνται από το κράτος και με τα λεφτά αυτά πληρώνουν τα νοσήλεια..
αντίστοιχα με τα φάρμακα και τις συντάξεις...
αρχιδια οικονομολογος ειναι
σαν εσενα και εμενα
και εβριτης,τι ψαχνεις,γαματααααααα
τραμουυυυυ :-* :-* :-*
εγγράφονται στο κομμάτι "πρόσοδοι ταμείων" .. αλλά τα ταμεία επιχορηγούνται από το κράτος γιατί είναι ελλειματικά οπότε σε τελική ανάλυση το κράτος πληρώνει το μάρμαρο..
εμένα είναι η δουλειά μου αυτή
Αυτό που γράφετε είναι πολύ σωστό αν και δεν ισχύει για όλα τα ταμεία (Βλέπε Δικηγόρους, Δημοσιογράφους κ.λ.π). Μπορείτε παρακαλώ, να μου γράψετε τον λόγο για τον οποίον τα ταμεία (Δημοσίου και Ι.Κ.Α) είναι ελλειμματικά;