Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 486K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Αυτό που γράφετε είναι πολύ σωστό αν και δεν ισχύει για όλα τα ταμεία (Βλέπε Δικηγόρους, Δημοσιογράφους κ.λ.π). Μπορείτε παρακαλώ, να μου γράψετε τον λόγο για τον οποίον τα ταμεία (Δημοσίου και Ι.Κ.Α) είναι ελλειμματικά;

πολύ απλα.. εισπράττουν λιγώτερο από ότι δαπανούν ...

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
ωραία λοιπόν.. επειδή εγώ σαν μεγαλύτερος έχω ζήσει εποχές που η Ελλάδα ήταν αποκλεισμένη από τον διεθνή δανεισμό απάντησε μου στα ερωτήματα που έθεσα.. ένα ένα και με απλά λόγια για να καταλάβει το γερικο εβρίτικο κεφάλι μου..
μεγαλύτερος?
do not think so
γεννημένος δεκαετία 60?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
πες μου ένα έτος να σου πω αν είσαι
στείλε πμ αν θες

1956... αισίως και ευτυχώς διανύω το 55ο έτος της ηλικίας μου αγαπητέ..

και αυτό που θυμάμαι είναι ότι μέχρι το 1979-1980 ο εξωτερικος δανεισμός της χώρας ήταν ουσιαστικά ανταποδοτικός και γινόταν έναντι συγκεκριμένης δημόσιας επένδυσης η οποία συνήθως γινόταν από κάποια επιχείρηση ή όμιλο επιχειρήσεων της δανείστρια;ς χώρας (υπήρχε βέβαια εσωτερικός δανεισμός μέσω ΤτΕ και ομολογιακών δανείων σε δραχμές ακόμη έχω κάτι ομόλογα ΔΕΗ με ρήτρα δολλαρίου που εκδόθηκαν το 1970 και λήγουν το 2020)...

επίσης θυμάμαι ότι όλες οι κρατικές προμήθειες από το εξωρτερικό γινόταν με Cash Against Documents, και όλες οι συμβάσεις προμηθείας για να ενεργοποιηθούν και να αρχίσουν να τρέχουν οι συμβατικοί χρόνοι παράδοσης είχαν σαν όρο το άνοιγμα ανέγκλητης πίστωσης προς τον προμηθευτή οίκο.

εντιτ.. αυτό σημαίνει σε απλά ελληνικά no money no honey.. .

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
 μιλας με δεινοσαυρο λεμεεεε,απολιθωμενο μαλιστα
 για σειρες σου εδω σε μενα

τυρρανόσαυρος αγαπητέ...

κάθαρμα με ξέχασες χτές... θα κατουρήσω στο τσίπουρο σου...

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Απόδειξη του ότι το μεσοπρόθεσμο αφορά τους πιστωτές και μόνον
σε μία χρεωκοπία ή στάση πληρωμών
θα έχαναν τα λεφτά τους και θα πλήρωναν τα cds
Αυτά περί μη πληρωμής μισθών και συντάξεων είναι για του ούγκα ούγκα
Έσοδα 55 Μισθοί και συντάξεις 23

Μούγκα - μούγκα.

http://[URL unfurl="true"]www.capital.gr/stoupas/Thumbnail.ashx?url=/images/largeImages/c001e232-93cd-42e8-b1aa-b5961edc0ae6.jpg&width=600[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.capital.gr/stoupas/Thumbnail.ashx?url=/images/largeImages/d0b80521-5cb8-4192-a414-780033584953.jpg&width=600[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.capital.gr/stoupas/Thumbnail.ashx?url=/images/largeImages/6191e063-0304-4b4d-998a-b6993d95491f.jpg&width=600[/img[/URL]]

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
προτείνω (και δεν είναι δικό μου το σχέδιο μόνον)
να ζητήσουμε ένα νέο ομολογιακό δάνειο
χωρίς υποχρεώσεις και εμπράγματες διεκδικήσεις
με τόκο 2,9% και 10ετη περίοδο χάριτος
αν δεν μας το δώσουν τους λέμε ότι χρεωκοπούμε
και πληρώνουν cds (2 τρις)
και δεν παίρνουν μία από τους προηγούμενους τόκους
και καταρρέουν 2-3 οικονομίες για πλάκα

ποιός θα χάσει πιο πολλά εμείς ή οι άλλοι?

Μούγκα - μούγκα.

Ομολογιακό δάνειο με ομόλογα ΕΔ;;;;

Για τα CDS:

Μούγκα - μούγκα.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.216
Πόντοι
25.467
πολύ απλα.. εισπράττουν λιγώτερο από ότι δαπανούν ...

Ας πάρουμε λοιπόν την περίπτωση του Ι.Κ.Α

Το ότι μερικά πτωχευμένα ασφαλιστικά ταμεία συνενώθηκαν (δια υπουργικών αποφάσεων) με το ήδη βεβαρυμένο Ι.Κ.Α και το επιβάρυναν ακόμα περισσότερο, (εδώ θα πρέπει να αναφέρουμε ότι το Κράτος, οφείλει ακόμα στο Ι.Κ.Α την οικονομική συνδρομή που του υποσχέθηκε προκειμένου να γίνουν οι συνενώσεις).  Ότι το Ι.Κ.Α κατόπιν πολιτικής αποφάσεως επένδυσε τα χρήματά των ασφαλισμένων του, σε καμμένα χαρτιά και έχασε μεγάλο μέρος . Ότι με πολιτικές αποφάσεις ψαλιδίζονται τα χρέη  καναλαρχών, μεγαλοεργολάβων και λοιπών "εγκρίτων" επιχειρηματιών, να το προσπεράσουμε;  

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Μούγκα - μούγκα.

http://[URL unfurl="true"]www.capital.gr/stoupas/Thumbnail.ashx?url=/images/largeImages/c001e232-93cd-42e8-b1aa-b5961edc0ae6.jpg&width=600[/img[/URL]]
[/quote]
πληρωμένε πασόκε
σου έχω πει εδώ και κάποιους μήνες τα εξής:
1. ότι δεν θέλω οποιονδήποτε διάλογο μαζί σου
2. να βγάλεις τον βολταίρο από το προφίλ σου γιατί είναι πολύ σοβαρό άτομο
αφού λοιπόν σπας τη συμφωνία ή δεν την έχεις καταλάβει
να σου πω ότι έγραψα
1. ότι οι μισθοί είναι 23 δις κάτι που επιβεβαιώνεις στον πίνακα
2 ότι οι δαπάνες είναι 53 δις
3. ότι τα έσοδα είναι 55 δις
τώρα στο επαναλαμβάνω ευγενικά
δεν θέλω καμμία συζήτηση με εσένα
simple isn't it?

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
προς γκαμπα και νιτσα..  :grin:

pagkos.jpg

Μετα το δεκεμβρη του '08 ενα κομματι αυτης της γενιας των εφηβων γεννησε τους Μεσολογγιτες. Με οσα εγιναν το 2ημερο, ενα μεγαλο κομματι του κοσμου (που τα ειδε, τα ακουσε, τα εζησε) εγινε πραγματικα Αγανακτισμενος. Ο μεσος μαλακας Ελληνας ενω το κεντρο καιγοταν, αυτος σηκωθηκε απο τον καναπε και προσπαθουσε να βρει τροπο να πλησιασει την πλατεια. Φυτεψαν νεα σπορια που θα κανουν ζημια στο συστημα και ισως συντομα (ελπιζω τουλαχιστον)

Οι κοιμισμενοι που εκαναν συνελευση στο Μοναστηρακι ενω διναμε μαχες, θα μας βρουν απεναντι. Τα γκαζακια στο τελος ηταν το μονο παρηγορο σε μια μερα μη ανταποδωτικη στις καφριλες των μπατσων.

μαϊνορ ιντζουρις μουνακια.. σε λιγες μερες θα τα ξαναπουμε  :rockon:
παμε σε αλλη πιστα..

υ.γ μπλοκ του μπουρδελα θα κατεβει οργανωμενα;;  :2funny:

τωρα το ειδα :)  :rockon: :thumbsup: :headbang2: :bounce-glasses:

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Μούγκα - μούγκα.

Ομολογιακό δάνειο με ομόλογα ΕΔ;;;;

Για τα CDS:

Μούγκα - μούγκα.
ααααααααααααααααααααααααχαχαχααα
τρελό γέλιο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μάλλον δεν ξέρεις πόσα είναι τα cds
ούτε κατά προσέγγιση
αααααααααααααααααχαχαχαχαχ
καλό ανέκδοτο ήταν αυτό
αααααααχαχαχχαααααααααα

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Ας πάρουμε λοιπόν την περίπτωση του Ι.Κ.Α

Το ότι μερικά πτωχευμένα ασφαλιστικά ταμεία συνενώθηκαν (δια υπουργικών αποφάσεων) με το ήδη βεβαρυμένο Ι.Κ.Α και το επιβάρυναν ακόμα περισσότερο, (εδώ θα πρέπει να αναφέρουμε ότι το Κράτος, οφείλει ακόμα στο Ι.Κ.Α την οικονομική συνδρομή που του υποσχέθηκε προκειμένου να γίνουν οι συνενώσεις).  Ότι το Ι.Κ.Α κατόπιν υπουργικής αποφάσεως επένδυσε τα χρήματά των ασφαλισμένων του, σε καμμένα χαρτιά και έχασε μεγάλο μέρος . Ότι με πολιτικές αποφάσεις ψαλιδίζονται τα χρέη  καναλαρχών, μεγαλοεργολάβων και λοιπών "εγκρίτων" επιχειρηματιών, να το προσπεράσουμε;  

δεν προσπερνάμε τίποτε... μου ζήτησες να σου πω το γιατί είναι ελλειματικά τα ασφαλιστικά ταμεία και όχι το πως έγιναν ελλειματικά.. και η απάντηση σε αυτό είναι αυτή ακριβώς που έδωσα...

η λύση είναι απλή.. τέλος της τριμερούς χρηματοδότησης με παράλληλο πέταγμα του κράτους έξω από την διοίκηση των ασφαλιστικών ταμείων.... τα ταμεία να διοικούνται ΜΟΝΟ από τους συνεισφέροντες σε αυτά χωρίς καμμία μα καμμία εμπλοκή του κράτους... έτσι ήταν εξάλλου μέχρι το 1983  ;)

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166

http://[URL unfurl="true"]www.tsantiri.gr/wp-content/media/2011/06/dakrigona.jpg[/img[/URL]]

Εως και τέσσερις εβδομάδες μπορεί να διαρκέσει η επιβλαβής δράση των δακρυγόνων…
σε κλειστούς χώρους στον ανθρώπινο οργανισμό.

Αυτό επισημαίνει  η γιατρός και πρόεδρος της «Πανελλήνιας ιατρικής εταιρείας για την προστασία του περιβάλλοντος και κατά της πυρηνικής ενέργειας και βιοχημικής απειλής», Μαρία Σωτηροπούλου.
Η ίδια επισημαίνει ότι η πολλαπλή χρήση των χημικών, που γίνεται τελευταία στην Ελλάδα, ανατρέπει τους όποιους κανόνες ασφαλούς χρήσης (π.χ. ψέκασμα από απόσταση 3-4 μέτρων ή αποκλειστικά σε ανοικτούς χώρους), που διέπουν αυτά τα χημικά. Τα χρησιμοποιούμενα δακρυγόνα περιέχουν την ουσία CS (ορθοχλωροβενζινομαλονονιτρίλη).

Οι συνέπειες που έχουν περιγραφεί αφορούν τα μάτια, εγκαύματα στο δέρμα, καρδιακή ανεπάρκεια. Εάν κάποιος το καταπιεί, η διάλυση μπορεί να προκαλέσει ακόμη και διάτρηση στομάχου.

Αναμφισβήτητη είναι, κατά την Εταιρεία, και η καρκινογόνος δράση της ουσίας, κάτι στο οποίο έχει αναφερθεί, χωρίς να λάβει σαφή απάντηση, ακόμα και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων ήδη από το 2003. Σε εγκύους, είναι πιθανόν να προκληθεί αποβολή, ενώ η απορρόφηση στο μητρικό γάλα, σε τόσο μικρούς σε όγκο οργανισμούς, όπως τα βρέφη, μπορεί να προκαλέσει καρκίνο.

[URL unfurl="true"]http://www.tromaktiko.info/2011/07/01/%CE%95%CE%BD%CE%B1-%CE%BC%CE%AE%CE%BD%CE%B1-%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%AC-%CE%B7-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B2%CE%BB%CE%B1%CE%B2%CE%AE%CF%82-%CE%B4%CF%81%CE%AC%CF%83%CE%B7-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%87%CE%B7/[/URL]

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
ααααααααααααααααααααααααχαχαχααα
τρελό γέλιο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μάλλον δεν ξέρεις πόσα είναι τα cds
ούτε κατά προσέγγιση
αααααααααααααααααχαχαχαχαχ
καλό ανέκδοτο ήταν αυτό
αααααααχαχαχχαααααααααα

Ούτε αυτός ξέρει, ε;

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Λοιπόν μου  τά χετε  κάνει  αδοίο άπαντες
Θα  τα  πούμε  αργότερα  
Να  πάω  να  βγάλω  τον  άρτον  ημών τον  επιούσιον  και  μετά  θα  σας  σκίσω .

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Να σας φτιαξω πρωινιατικο? :) :)
κανω επικολληση καποια ωραια μηνυματακια που βρηκα απο τον τοιχο της ομαδας ΔΕΛΤΑ...αυτοι με τα παπια ντε....τα μηνυματα τα εχουν γραψει οι μπατσοι btw...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ - ΟΜΑΔΑ ΔΕΛΤΑ ΠOYTANA EINAI ΓIA NA EXEI ENA ΚΑΜΆΡΙ ΣAN TA MOYTPA ΣOY ΜΈΣΑ ΣTA ΣΚΑΤΆ AΛΛA AΠO ΠOYTANA MANA TI ΠEPIMENEIΣ...
14 ώρες πριν · 8 άτομα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ - ΟΜΑΔΑ ΔΕΛΤΑ OΣO TO ΠΑΊΖΕΤΕ ΆΝΤΡΕΣ TOΣO ΘA ΣAΣ ΓAMΑME ΠOYΣΤPAKIA AΛΛA OΛOI ΜΌΝΟ ΛOΓIA ΕΊΣΤΕ Κ MOΛIΣ ΣAΣ ΣΥΛΛΆΒΟΥΜΕ MAΣ ΓΛΕΊΦΕTAI ΤΑΡΧΙΔΙΑ ΑΠΟΒΡΑΣMATA
14 ώρες πριν · 4 άτομα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ - ΟΜΑΔΑ ΔΕΛΤΑ
ΑΝΤΕ ΒΕΝΤΟΥΖΑ...

μπορειτε ολοι να τους αφησετε μηνυματα αγαπης εδω:
:) :) :)

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom