Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 486K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
244
Πόντοι
86
αλλη γαμιολα αυτος...ο τυπος ειναι οπου φυσαει ο ανεμος

Καλα για τα βιντεο λεω που ειναι ντοκουμεντα.. γιατι αυτονε στα @@ μας.. ο μεγαλυτερος γλιτσας της τηλεορασης.

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
244
Πόντοι
86
ε, όχι και έτσι
ο τύπος είναι Πασόκος του κερατά
απλά μόλις γίνεται καυτή πατάτα, αμέσως τη βάζει στο νερό.
όλο λέει πως τα στέλνει σε εισαγγελείς αλλά ποτέ δεν φτάνουνε

Ετσι. Ο ανθρωπος ειναι ο ορισμος του γλιτσα και του κολοτουμπα.

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
ε, όχι και έτσι
ο τύπος είναι Πασόκος του κερατά
απλά μόλις γίνεται καυτή πατάτα, αμέσως τη βάζει στο νερό.
όλο λέει πως τα στέλνει σε εισαγγελείς αλλά ποτέ δεν φτάνουνε

τεσπα...
μια και ο Πρόεδρος των Αστυνομικών ζήτησε συγγνώμη στον Αφτιά...
γιατί δεν παραιτείται;
ως ΠΡΟΕΔΡΟΣ δεν μπορεί να κάνει ΤΙΠΟΤΑ; Τότε τι σκατά πρόεδρος είναι;;
τι ακριβώς ιδιότητα έχει; να ζητάει συγγνώμες;
δηλαδή κι εγώ να τον γαμήσω, μετά να τον πλακώσω και στο ξύλο και μετά να του ζητήσω συγγνώμη και ούτε γάτα ούτε ζημιά...σωστά;;
ειδικά αν το κάνω και από την εκπομπή του Αφτιά...
σε αυτο εχεις δικιο,ο μπαμπακας του ηταν διοικητης αστυνομιας στο αιγιο και στην προσωπικη φρουρα του αντρεα,100% ισχυει αυτο

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
"Δεν είδε ευθύνη της ΕΛ.ΑΣ. στα χθεσινά γεγονότα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής, προσφέροντας «εξήγηση» ακόμη και για τα χημικά μέσα στο σταθμό του Μετρό, όπου νοσηλεύονταν στο πρόχειρο ιατρείο οι πολίτες που είχαν τραυματιστεί ή αντιμετώπιζαν σημαντικά αναπνευστικά προβλήματα. Μάλιστα, ο κ. Παπουτσής έκανε λόγο για αντάρτικο πόλης και πως η Κερατέα ήταν η προπόνηση για τη μέθοδο που αξιοποιήθηκε και χθες. Οι δηλώσεις του προκάλεσαν την έντονη αντίδραση της αντιπολίτευσης, με την Αλέκα Παπαρήγα να αμφισβητεί ανοιχτά τα λεγόμενα του υπουργού και τον Αλέξη Τσίπρα να προαναγγέλλει την κατάθεση μήνυσης για τη στάση της ΕΛ.ΑΣ. «Σύγχρονα Ες-Ες» χαρακτήρισαν τα ΜΑΤ και την αστυνομία οι εργαζόμενοι του Μετρό, ενώ ο δήμαρχος Αθηνών Γ. Καμίνης ζήτησε την απαγόρευση των χημικών κατά διαδηλωτών."

Το υπολοιπο: www.tvxs.gr/news/%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1/%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8D%CF%80%CF%84%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%B1%CF%83-%CE%BF-%CF%87%CF%81-%CF%80%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%84%CF%83%CE%AE%CF%82]tvxs[/url]

Εχω βαρεθει να κανω αυτο το σχολιο, αλλα: Γαμω το μουνι της μανας του στον ταφο

motor_bukow

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
6
φυσικά και έχω πάει φαντάρος και μάλιστα Έβρο. εσύ πού είδες να μισεί το κράτος το στρατό;
για να τελειώνει επίσης η κουβέντα
σχολίασα ΚΑΙ του Έθνους (πασοκικό φερέφωνο)
και στο ξαναλέω
δεν ξέρεις τι σου γίνεται
το έγραψα και πιο πριν
ό,τι είπανε και κάνανε, τα ξαναπήρανε πίσω μετά από 2 μήνες.
ξαναδιάβασε τώρα το μεσοπρόθεσμο να μας πεις τι ακριβώς λέει για τους απόστρατους συνταξιούχους...

Τι λέει; Θα τους δώσει πίσω τις περικοπές; Έχε επίσης υπόψη σου ότι απόστρατος= συνταξιούχος δημόσιος υπάλληλος, τόσο μισθολογικά όσο και ιατροφαρμακευτικά. Βάλε και κανένα λινκ για αυτα που λες.

Τώρα για το αν μισεί ή αγαπάει το "δημοκρατικό" κράτος το στρατό, σου παραθέτω μερικά επιχειρήματα (που πρόχειρα μου έρχονται στο στρατό):
- Μείωσε τη θητεία στους 9 μήνες παρά τις εισηγήσεις των στρατιωτικών για αύξηση. Ως αποτέλεσμα έχεις χαμηλότατη επάνδρωση, με ότι (πρακτικά και ψυχολογικά συνεπάγεται). Οι γελίοι θεσμοί των εποπ κτλ αποδυναμώνουν επιχειρησιακά το στρατό και των αποκόπτουν από τους εφέδρους (και τα ερίσματά του στην κοινωνία).
- Έχουν ΜΑΚΡΑΝ τους χαμηλότερους μισθούς (τουλάχιστον στο καταληκτικό στάδιο). Ο ΑΓΕΕΘΑ πέρνει 3 χιλ, ο διευθυντής πχ του υπεχωδέ πέρνει μόνο 3 χιλ; Εγώ ξέρω υποπροιστάμενο υποτμήματος υποδιεύθυνσης στο υπεχωδε που πέρνει 8 χιλ.
-Έχουν εγκαταστάσεις του 1930
-Έχουν υλικά (γάμα τα όπλα τελευταίας τεχνολογιας που κανείς από τους στρατιωτικούς δε ζητά) 30ετίας και βάλε
-Όλες οι αποφάσεις (τα όπλα που πέρνουν, ο ρουχισμός, η προμήθεια υλικών και αναλωσίμων, η στέγαση μονάδων) είναι ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ με τις εισηγήσεις των στρατιωτικών
-Οι μεταθέσεις των στρατιωτικών (που πρέπει να παρουσιαστούν τον Αύγουστο) βγαίνουν τον Μάρτιο. Φέτος...ακόμα περιμένουν...Κλασσικό δείγμα σεβασμόύ και φροντίδας για το προσωπικό.
-Προφανώς οι στρατιωτικοί θέλουν να στεγάζονται και να γευματίζουν δωρεάν οι "στρατιωτικοί συντάκτες" και να μπαινοβγαίνει ο κάθε Βερύκιος.
-Τους πήραν περιουσία (άλσος στο γουδί, νμτσ, 401 μερικώς, στρατόπεδα ανά την επικράτεια) με το έτσι θέλω
-Τους διαλύσαν το ΜΤΣ με το να βάλουν μέσα ΟΛΟΥΣ τους μπάτσους που δεν είχαν δώσει εισφορές
-Αρχηγός στρατού εν καιρώ πολέμου είναι ο υπουργός άμυνας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-Έχουν κάνει τη θητεία αγγαρεία ηθελημένα (πχ συστήματα φύλαξης στρατοπέδων θα απάλλασσαν τους στρατιώτες από τις σκοπιές, συνεργασίες με τις υπηρεσίες καθαριότητας των δήμων θα απάλλασαν από τα σκουπίδια κτλ)

Μπορώ να προσθέσω και άλλα...Δυο πράγματα θα σε ρωτήσω και θα είναι υπεραρκετά:
- Καμιά επαφή με κανένα ανθλγο/υπλγο δεν έχεις κρατήσει; Αν όχι, έχεις μιλήσει ποτέ μαζί τους να σου πουν τη γνώμη τους;
- Η περιβόητη ελληνική δημοκρατία στηρίχθηκε στο δόγμα ΑΝΤΙ-ΧΟΥΝΤΑ. Εξ'ου και το όνομά της : μεταπολίτευση, μια έννοια-αξία (;;;;;) που ακόμα και τώρα δεν έχει βρει κάτι να την αντικαταστήσει. Εδώ οι μισοί υπουργοί άμυνας δεν έχουν πάει φαντάροι...(προφανές και το συμβολικό της τοποθέτησης). Είναι σα να μου λες ότι ο αντισημίτης Χίτλερ προστάτευε τους Εβραίους.

ΥΓ Χωρίς παρεξήγηση, πήγες φαντάρος στον Έβρο και δεν αντιλήφθηκες την ηθελημένη, οργανωμένη και σχεδιασμένη απαξίωση του στρατού από το κράτος;;;Έλεος δλδ......

Edit: Κάτι τελευταιο...Σε ποιο άλλο υπουργείο η ανώτατη φυσική ηγεσία παραιτείται (αγεν) καταγγέλοντας κομματισμό στις κρίσεις μεσαίων στρατιωτικών; Επίσης, σε ποιο άλλο υπουργείο η ανώτατη φυσική ηγεσία αντικαθίσταται εκτάκτως (δλδ όταν έχει συγκεκριμένη θητεία-πχ ετήσια- τους διώχνουν στο 8μηνο με το ετσι θέλω;;Καμιά 5αρια περιπτώσεις τα τελευταία χρόνια); Σε κανένα...Μόνο στο "λατρεμένο" των "δημοκρατών" στρατό.

Επίσης: η σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας είναι μια συνεχής "μάχη" πολιτικών-στρατιωτικών: 1823,1831,1843,1909,1914,1936,1967...Η μάχη αυτή καθόριζε όλες τις εξελίξεις στη χώρα. Απλά οι πολιτηκάντηδες φρόντισαν να ισοπεδώσουν το στρατό μετά το 1974 για να έχουν ελεύθερο το χώρο...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
δλδ οτι εγινε και το 2008
τα συγχέεις
το 2008 του τη σβούριξε ενός τρελού και έγινε μανούρα
τώρα μιλάμε για σχέδιο κανονικό

τότε τον πιάσανε και δικάστηκε
τώρα κυκλοφορούνε σαν σωτήρες της πλατείας και του σχεδίου σωτηρίας της χώρας

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
"Δεν είδε ευθύνη της ΕΛ.ΑΣ. στα χθεσινά γεγονότα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής, προσφέροντας «εξήγηση» ακόμη και για τα χημικά μέσα στο σταθμό του Μετρό, όπου νοσηλεύονταν στο πρόχειρο ιατρείο οι πολίτες που είχαν τραυματιστεί ή αντιμετώπιζαν σημαντικά αναπνευστικά προβλήματα. Μάλιστα, ο κ. Παπουτσής έκανε λόγο για αντάρτικο πόλης και πως η Κερατέα ήταν η προπόνηση για τη μέθοδο που αξιοποιήθηκε και χθες. Οι δηλώσεις του προκάλεσαν την έντονη αντίδραση της αντιπολίτευσης, με την Αλέκα Παπαρήγα να αμφισβητεί ανοιχτά τα λεγόμενα του υπουργού και τον Αλέξη Τσίπρα να προαναγγέλλει την κατάθεση μήνυσης για τη στάση της ΕΛ.ΑΣ. «Σύγχρονα Ες-Ες» χαρακτήρισαν τα ΜΑΤ και την αστυνομία οι εργαζόμενοι του Μετρό, ενώ ο δήμαρχος Αθηνών Γ. Καμίνης ζήτησε την απαγόρευση των χημικών κατά διαδηλωτών."

Το υπολοιπο: www.tvxs.gr/news/%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1/%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8D%CF%80%CF%84%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%B1%CF%83-%CE%BF-%CF%87%CF%81-%CF%80%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%84%CF%83%CE%AE%CF%82]tvxs[/url]

Εχω βαρεθει να κανω αυτο το σχολιο, αλλα: Γαμω το μουνι της μανας του στον ταφο
δηλαδη θελεις να πεις οτι δεν σε καλυψαν οι εξηγησεις του υπουργου;ντροπη σου ρε

Επισκέπτης
Πρέπει να αναγνωρίσουμε πάντως μια μεγάλη επιτυχία του Παπουτσή,
ενός πολιτικού μηδενικών προσόντων και πλήρως αποτυχημένου μέχρι τώρα.

ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΕΦΑΛΙΚΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ Η ΚΩΛΟ-ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ.

Αυτή είναι τεράστια επιτυχία σε επικοινωνιακό επίπεδο.
βγήκε και η παράγκα των αθλητικών ,
άμα κάτσει και καμιά γρίππη ή επιδημία διάρροιας ,
ξέχασε ο μαλάκας της TV ότι ψήφισαν μέτρα που τον γαμάνε πατόκορφα.

Μπράβο ο Παπουτσής !!!!!!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Τι λέει; Θα τους δώσει πίσω τις περικοπές; Έχε επίσης υπόψη σου ότι απόστρατος= συνταξιούχος δημόσιος υπάλληλος, τόσο μισθολογικά όσο και ιατροφαρμακευτικά. Βάλε και κανένα λινκ για αυτα που λες.

Τώρα για το αν μισεί ή αγαπάει το "δημοκρατικό" κράτος το στρατό, σου παραθέτω μερικά επιχειρήματα (που πρόχειρα μου έρχονται στο στρατό):
- Μείωσε τη θητεία στους 9 μήνες παρά τις εισηγήσεις των στρατιωτικών για αύξηση. Ως αποτέλεσμα έχεις χαμηλότατη επάνδρωση, με ότι (πρακτικά και ψυχολογικά συνεπάγεται). Οι γελίοι θεσμοί των εποπ κτλ αποδυναμώνουν επιχειρησιακά το στρατό και των αποκόπτουν από τους εφέδρους (και τα ερίσματά του στην κοινωνία).
- Έχουν ΜΑΚΡΑΝ τους χαμηλότερους μισθούς (τουλάχιστον στο καταληκτικό στάδιο). Ο ΑΓΕΕΘΑ πέρνει 3 χιλ, ο διευθυντής πχ του υπεχωδέ πέρνει μόνο 3 χιλ; Εγώ ξέρω υποπροιστάμενο υποτμήματος υποδιεύθυνσης στο υπεχωδε που πέρνει 8 χιλ.
-Έχουν εγκαταστάσεις του 1930
-Έχουν υλικά (γάμα τα όπλα τελευταίας τεχνολογιας που κανείς από τους στρατιωτικούς δε ζητά) 30ετίας και βάλε
-Όλες οι αποφάσεις (τα όπλα που πέρνουν, ο ρουχισμός, η προμήθεια υλικών και αναλωσίμων, η στέγαση μονάδων) είναι ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ με τις εισηγήσεις των στρατιωτικών
-Οι μεταθέσεις των στρατιωτικών (που πρέπει να παρουσιαστούν τον Αύγουστο) βγαίνουν τον Μάρτιο. Φέτος...ακόμα περιμένουν...Κλασσικό δείγμα σεβασμόύ και φροντίδας για το προσωπικό.
-Προφανώς οι στρατιωτικοί θέλουν να στεγάζονται και να γευματίζουν δωρεάν οι "στρατιωτικοί συντάκτες" και να μπαινοβγαίνει ο κάθε Βερύκιος.
-Τους πήραν περιουσία (άλσος στο γουδί, νμτσ, 401 μερικώς, στρατόπεδα ανά την επικράτεια) με το έτσι θέλω
-Τους διαλύσαν το ΜΤΣ με το να βάλουν μέσα ΟΛΟΥΣ τους μπάτσους που δεν είχαν δώσει εισφορές
-Αρχηγός στρατού εν καιρώ πολέμου είναι ο υπουργός άμυνας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-Έχουν κάνει τη θητεία αγγαρεία ηθελημένα (πχ συστήματα φύλαξης στρατοπέδων θα απάλλασσαν τους στρατιώτες από τις σκοπιές, συνεργασίες με τις υπηρεσίες καθαριότητας των δήμων θα απάλλασαν από τα σκουπίδια κτλ)

Μπορώ να προσθέσω και άλλα...Δυο πράγματα θα σε ρωτήσω και θα είναι υπεραρκετά:
- Καμιά επαφή με κανένα ανθλγο/υπλγο δεν έχεις κρατήσει; Αν όχι, έχεις μιλήσει ποτέ μαζί τους να σου πουν τη γνώμη τους;
- Η περιβόητη ελληνική δημοκρατία στηρίχθηκε στο δόγμα ΑΝΤΙ-ΧΟΥΝΤΑ. Εξ'ου και το όνομά της : μεταπολίτευση, μια έννοια-αξία (;;;;;) που ακόμα και τώρα δεν έχει βρει κάτι να την αντικαταστήσει. Εδώ οι μισοί υπουργοί άμυνας δεν έχουν πάει φαντάροι...(προφανές και το συμβολικό της τοποθέτησης). Είναι σα να μου λες ότι ο αντισημίτης Χίτλερ προστάτευε τους Εβραίους.

ΥΓ Χωρίς παρεξήγηση, πήγες φαντάρος στον Έβρο και δεν αντιλήφθηκες την ηθελημένη, οργανωμένη και σχεδιασμένη απαξίωση του στρατού από το κράτος;;;Έλεος δλδ......
χωρίς παρεξήγηση λες παπαριές
σου είπα εγώ πως δεν μειώσανε στους δημοσίους υπαλλήλους ή στους συνταξιούχους; ήμουνα σαφής
διάβασε το μεσοπρόθεσμο, θα δεις πως οι απόστρατοι συνταξιούχοι ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ
τι λινκ και μαλακίες; σιγά μην έχω χρόνο να ψάχνω στο ιντερνετ για λινκς,που δεν εμπιστεύομαι κιόλας.

αν έχω φίλο ανθυπολοχαγό;;;
χαχαχαχα
καλά τι ηλικία είσαι;;;
χαχαχαχαχα
για να σε καθησυχάσω, ο αδερφός μου είναι λοχαγός - σου κάνει;

αλλά ειδικά για την αστυνομία δεν σου λέω καν ποιους γνωστούς μου έχω γιατί ντρέπομαι για πάρτη τους.

diamantidis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1

ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

τυχαιο ηταν αυτο με τα στημενα στο ποδοσφαιρο :2funny: :2funny:

diamantidis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• _PASOK_METANASTES.jpg
    _PASOK_METANASTES.jpg
    8,9 KB · Εμφανίσεις: 5

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166

το είπα από την αρχή
αυτοί είναι τα όπλα
αυτός που τα κρατάει μας ενδιαφέρει και όχι το όπλο καθεαυτό. Αυτό θα είναι παράπλευρη απώλεια

ο στόχος πρέπει να είναι ο Παπουτσής, ο Παπανδρέου, ο Παπα-κωλοστήνου, ο Χοντρός με το τρελό μάτι και όλοι οι άλλοι απάντων  χρωματισμών

Επισκέπτης
τυχαιο ηταν αυτο με τα στημενα στο ποδοσφαιρο

Τελείως τυχαίο ρε ήταν!
Φυσικά !
Τώρα προέκυψαν τα στοιχεία
και επειδή σε αυτή τη χώρα αμέσως μόλις προκύψουν ενοχοποιητικά στοιχεία
για κάποιον διώκεται άμεσα και αμείλικτα ,
ξεκίνησε αμέσως η δίωξις των υπευθύνων.

Είναι γνωστό ότι σε αυτή τη χώρα δεν γίνονται υποχωρήσεις σε ζητήματα νομιμότητος
και ηθικης και κάθε ρεμούλα πατάσεται άμεσα.

Υπονοείς εσύ κάτι διαφορετικό ;;;;;;;;

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

Αυτό δεν ήτνα Αστυ-νομία laki με συγχωρείς. Ήταν Παρα-νομία

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Τελείως τυχαίο ρε ήταν!
Φυσικά !
Τώρα προέκυψαν τα στοιχεία
και επειδή σε αυτή τη χώρα αμέσως μόλις προκύψουν ενοχοποιητικά στοιχεία
για κάποιον διώκεται άμεσα και αμείλικτα ,
ξεκίνησε αμέσως η δίωξις των υπευθύνων.

Είναι γνωστό ότι σε αυτή τη χώρα δεν γίνονται υποχωρήσεις σε ζητήματα νομιμότητος
και ηθικης και κάθε ρεμούλα πατάσεται άμεσα.

Υπονοείς εσύ κάτι διαφορετικό ;;;;;;;;
οχι προς θεου... :2funny: :2funny:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
τυχαιο ηταν αυτο με τα στημενα στο ποδοσφαιρο :2funny: :2funny:
το κακό είναι πως δεν είναι καθόλου τυχαίο πως ακόμα ασχολούνται πολλοί με αυτό
και το κακό όπως είχα πει πριν από καμιά 150ριά σελίδες στον γκάμπα είναι πως εδώ μέσα στο σάιτ είναι πάρα πολύ που ασχολούνται ακόμα με το σε πόσες και ποιες τάνες θα πάνε ημερησίως (έχουμε λίποςςςςςςςς) παρά το τι συμβαίνει γύρω μας

δεν τον ενδιαφέρει που κατέβηκαν κάτω κει κάποιοι, αλλά που του κλείνουνε το δρόμο να πάει στο μασατζίδικό του
....
κάποιος είπε πως έχουμε λίπος ακόμα;

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom