Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 487K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Δεκτό και πάσο.
Δεκτό και πάσο και εδώ. Μπορεί στα σώματα ασφαλείας να μην έγιναν μειώσεις - δεν το ξέρω.
για να καταλάβεις τι γίνεται, στο μεσοπρόθεσμο εξαιρούνται οι συνταξιούχοι των σωμάτων ασφαλείας και του στρατού από τους νέους φόρους
γιατί; έλα ντε

ACE 21

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Όλη μέρα σήμερα παντού διαβάζεις:
Αλόγιστη χρήση χημικών, ληγμένα χημικά, υπερβολική χρήση βίας, 500 τραυματίες, τραυματίες αστυνομικοί, παράνομες συλλήψεις.Για τα μάτια του κόσμου κανένας εισαγγελέας να παρέμβει ρε πούστη μου... είναι απασχολημένοι όλοι με το Μπέο και το Μάκη;

injustice

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
tromaktiko_euzonos_syntagma.jpg
Φαντάζομαι, όχι από θλίψη, αλλά από τα δακρυγόνα...........

injustice

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Όλη μέρα σήμερα παντού διαβάζεις:
Αλόγιστη χρήση χημικών, ληγμένα χημικά, υπερβολική χρήση βίας, 500 τραυματίες, τραυματίες αστυνομικοί, παράνομες συλλήψεις.Για τα μάτια του κόσμου κανένας εισαγγελέας να παρέμβει ρε πούστη μου... είναι απασχολημένοι όλοι με το Μπέο και το Μάκη;
Κανένας.
Γιατί, μήπως υπάρχει δικαιοσύνη και το ξέχασα;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166

Επισκέπτης
περίπου οι μισοί έλληνες πλέον γνωρίζουν καλώς τι σημαίνει ΜΑΤ και ελληνική αστυνομία ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

Aν τουε ενδιέφερε αυτό ,
θα το είχαν καταλάβει από τότε που ο Σημίτης έβαλε τα ΜΑΤ και σπάσαν τους συνταξιούχους στο ξύλο.

Αλλά τότε ακόμη στα αρχίδια τους
για το ξύλο που έριχναν τα ΜΑΤ της ΠΑΣΟΚικής Αστυνομίας,
γιατί τότε ακόμη το ΠΑΣΟΚ διόριζε οδηγούς στον ΟΑΣΑ με 8500€/μήνα
και μηχανοδηγούς του ΟΣΕ  με 10000€/μήνα.

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
αλλά και πάλι η ουσία παραμένει
όσο μένει αυτό το σύστημα πάνω...όλο χειρότερα θα πηγαίνουμε
Για ν' αλλάξει το σύστημα πρέπει να χυθεί αίμα - δηλ να γίνει συνταγματική εκτροπή. Αν πέσει πείνα και βγουν όλοι στους δρόμους, τότε μόνο μπορεί να γίνει αυτό μια και κανείς δε θα έχει κάτι να χάσει.

Αν πεινάς, τότε ορμάς πάνω στο άρμα. Η φάση Σύνταγμα είναι πολύ μακριά από αυτό που μπορεί πραγματικά να φοβίσει την όποια εξουσία.

Άποψή μου.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
'Unfair but necessary'

Once news that the vote had passed trickled out to the streets of Athens, fighting broke out with a new level of brutality, says the BBC's Malcolm Brabant in the Greek capital.

The riot police engaged in behaviour that would never be tolerated in other parts of Europe, throwing stones back at the protesters, says our correspondent.
Police corralled demonstrators into the metro station outside parliament in Syntagma Square, and fired tear gas down the stairwells, he adds.
Meanwhile, protesters set fire to a post office on the ground floor of the finance ministry in the square.
The air outside parliament was thick with plumes of tear gas and smoke as clashes continued near the square between masked protesters - armed with rocks and sticks - and riot police firing tear gas and stun grenades.
Dozens of police and protesters were injured in the violence.

Are you in Greece? Are you taking part in the protests? Please send us your comments using the form below.

έστειλες comment;
γιατί εγώ τα έλεγα 2 εβδομάδες τώρα με Σουηδούς, Βέλγους, Γερμανούς Γάλλους και Άγγλους.
και το τι παραπληροφόρηση έχει πέσει και σε αυτούς δεν λέγεται.
κι έχουνε και αυτοί δίκιο
για ποιο λόγο να πληρώνει ο μέσος Σουηδός ας πούμε δάνειο προς το άπατο βαρέλι της Ελλάδας;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Για ν' αλλάξει το σύστημα πρέπει να χυθεί αίμα - δηλ να γίνει συνταγματική εκτροπή. Αν πέσει πείνα και βγουν όλοι στους δρόμους, τότε μόνο μπορεί να γίνει αυτό μια και κανείς δε θα έχει κάτι να χάσει.

Αν πεινάς, τότε ορμάς πάνω στο άρμα. Η φάση Σύνταγμα είναι πολύ μακριά από αυτό που μπορεί πραγματικά να φοβίσει την όποια εξουσία.

Άποψή μου.
συνταγματική ανατροπή δεν χρειάζεται
αλλά να εφαρμοστεί το σύνταγμα, ναι , χρειάζεται
αν θέλεις...αυτό που πρέπει να αλλάξει άμεσα (και δεν πρόκειται να γίνει) είναι ο νόμος περί ευθύνης υπουργών πρωταρχικά, αλλά από μόνο του δεν κάνει και τίποτα. Αμα η δικαιοσύνη είναι φερέφωνο...

μαζί σου...αίμα χρειάζεται...
αλλά καιρός να χυθεί και λίγο από το δικό τους

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
έστειλες comment;
γιατί εγώ τα έλεγα 2 εβδομάδες τώρα με Σουηδούς, Βέλγους, Γερμανούς Γάλλους και Άγγλους.
για ποιο λόγο να πληρώνει ο μέσος Σουηδός ας πούμε δάνειο προς το άπατο βαρέλι της Ελλάδας;

Δε νομίζω ακριβώς. Το δημοσίευμα είναι αρκετά αντικειμενικό όπως και άλλα που έχω δει. Τα μαζικά ΜΕ βέβαια κινούνται με άλλη πολιτική

injustice

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
έστειλες comment;
Εγώ μιλαγα με Ολλανδό δημοσιογράφο. Οι Ολλανδοί τα έχουν πάρει με τους έλληνες και απαιτούν να σταματήσει η χώρα τους τη χρηματοδότηση προς εμάς. Με ρωτούσε, αν αληθεύει ότι όλοι οι έλληνες είμαστε τεμπέληδες και παίρνουμε σύνταξη από τα 45 και μετά κάνουμε διακοπές.
Καταλαβαίνετε, τι ψέμα και προπαγάνδα έχει πέσει.
Και τι έχουν κάνει οι δικοί μας "πατριώτες" για να την αποτρέψουν............ :jerking:

injustice

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
το οσκαρ στον κυριο τραγκα παρακαλω.
επειδη δεν εχω τηλεοραση αυτη η παρτολα διπλα του ποια ειναι?
αυτη λιντσαρισμα θελει
Ε´ιναι μια σαβούρα δημοσιοκάφρος κομματόσκυλο του μπατσοκ.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Εγώ μιλαγα με Ολλανδό δημοσιογράφο. Οι Ολλανδοί τα έχουν πάρει με τους έλληνες και απαιτούν να σταματήσει η χώρα τους τη χρηματοδότηση προς εμάς. Με ρωτούσε, αν αληθεύει ότι όλοι οι έλληνες είμαστε τεμπέληδες και παίρνουμε σύνταξη από τα 45 και μετά κάνουμε διακοπές.
Και τι έχουν κάνει οι δικοί μας "πατριώτες" για να την αποτρέψουν............ :jerking:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

Συμφωνώ. Τα λαικά έντυπα προβάλουν πολλά

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
το οσκαρ στον κυριο τραγκα παρακαλω.
επειδη δεν εχω τηλεοραση αυτη η παρτολα διπλα του ποια ειναι?
αυτη λιντσαρισμα θελει
1ο σχόλιο: εκφράζει τη συμπαράστασή του στους ΔΥ. Ο ιδιωτικός χώρος να πάει να γαμηθεί επομένως
2ο σχόλιο: η τύπισα δίπλα που λες είναι πρασινοφρουρός από τις λίγες. Τσιράκι του Παπανδρέου, χειρότερη από το Χασαπόπουλο.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Δε νομίζω ακριβώς. Το δημοσίευμα είναι αρκετά αντικειμενικό όπως και άλλα που έχω δει. Τα μαζικά ΜΕ βέβαια κινούνται με άλλη πολιτική
βρε έστειλες σχόλιο;
από κάτω λέει πως όποιος ήταν στην πλατεία να στείλει σχόλιο.
στείλε ένα σχόλιο για την αστυνομία πώς λειτουργούσε να γίνει της πουτάνας. Και γράφτο 30 φορές αν χρειαστεί.

motor_bukow

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
6
έστειλες comment;

Οι Σουηδοί μπορεί να είναι στα αρχίδια τους. Όχι όμως και οι Βέλγοι, Γαλλογερμανοί κτλ.

Όταν (και όχι αν) πτωχεύσει και τυπικά η Ελλάδα, δυο είναι οι πιθανές εξελίξεις με κοινό όμως αποτέλεσμα:
α. Δεν αντέχουν οι γαλλογερμανικές τράπεζες και πτωχεύουν
β. Αντέχουν οι γαλλογερμανικές τράπεζες αλλά η πτώχευση της Ελλάδας έχει άμεσες και ταχύτατες επιπτώσεις (αύξηση των επιτοκίων) σε Πορτογαλία, Ισπανία, Ιρλανδία, Βέλγιο. Ως ντόμινο και με τις παράλληλες κυκλικές επιπτώσεις, καταρρεουν και ΗΒ, Γαλλία, Γερμανία κτλ

Το θέμα είναι απλό: η λύση (η όποια λύση) είναι πολιτική και όχι οικονομική. Τρεις μήνες κέρδισε η Ευρώπη, όχι η Ελλάδα. Η Ελλάδα είναι τελειωμένη αλλά τελειωμένη είναι και η Ευρώπη που απλώς μεταθέτει εδώ και 1,5 χρόνο το προβλημά της.  

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom