Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 487K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

injustice

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Ναι, αλλά όλοι αυτό πιστεύουν για μας. Μάλιστα, μου έλεγε επί λέξει, ότι είναι εξοργισμένοι οι Ολλανδοί μαζί μας!
Όλοι πιστεύουν ότι είμαστε κοπρίτες που λέει και ο βοθροπάγκαλος, και τεμπελόσκυλα...
και οι πολιτικοί μας κάφροι αφήνουν να καλλιεργείται αυτή η αντίληψη.
Όλα δουλεύουν υπογείως, όταν τα κανάλια δείχνουν την κάθε πουτάνα στεφανίδου και τα μεσημεριανάδικα, τις μαγειρικές και τις τσούλες και τους πόυστηδες στα talent shows της κακιάς ώρας.
Στα νότια προάστια, ο κόσμος δεν έχει πάρει χαμπάρι τι γίνεται στην Ελλάδα. ΤΟ ξέρετε αυτό; Πολύ λίγοι συγκριτικά με το σύνολο του πληθυσμνού έχουν ενεργή στάση και άποψη.

Επισκέπτης
Για ν' αλλάξει το σύστημα πρέπει να χυθεί αίμα - δηλ να γίνει συνταγματική εκτροπή.

Δεν είναι απαραίτητο να χυθεί αίμα.
Μπορεί η εκτροπή να γίνει χωρίς να ανοίξει μύτη.
Οι δύο δικτατορίες με διάρκεια του 20ου αιώνα έγιναν τελείως αναίμακτα.
Ούτε την 4/8/1936 χύθηκε αίμα,
ούτε την 21/4/1967 χύθηκε αίμα.

Απλα δεν υπάρχουν ηγέτες.
Ο σάπιος κοινοβουλευτισμός φρόντισε
τόσο η εκπαίδευση
όσο και ο στρατός
να βγάζουν κοθόνια
που θα ανέχονται τον κάθε άκη, σημίτη , κοσκωτά , λιάνη.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
βρε έστειλες σχόλιο;
από κάτω λέει πως όποιος ήταν στην πλατεία να στείλει σχόλιο.
στείλε ένα σχόλιο για την αστυνομία πώς λειτουργούσε να γίνει της πουτάνας. Και γράφτο 30 φορές αν χρειαστεί.

Μπορείς να ανεβάσεις και βίντεο

Επισκέπτης
2ο σχόλιο: η τύπισα δίπλα που λες είναι πρασινοφρουρός από τις λίγες. Τσιράκι του Παπανδρέου, χειρότερη από το Χασαπόπουλο.
ρε μαγκα μου μια ερωτηση.αυτη πως κυκλοφορει ακομα στους δρομους που κυκλοφορουμε εσυ και εγω?αν δεν εχει μπατσακια να την προστατευουν τοτε ειναι θεμα χρονου να την βρουν αιμοφυρτη σε κανα πεζοδρομιο

injustice

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
ρε μαγκα μου μια ερωτηση.αυτη πως κυκλοφορει ακομα στους δρομους που κυκλοφορουμε εσυ και εγω?αν δεν εχει μπατσακια να την προστατευουν τοτε ειναι θεμα χρονου να την βρουν αιμοφυρτη σε κανα πεζοδρομιο
Μάλλον όπως κυκλοφορούν και όλοι οι άλλοι πρετεντερο-τρεμο-τσιμο-βολευτάδες

motor_bukow

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
6
2ο σχόλιο: η τύπισα δίπλα που λες είναι πρασινοφρουρός από τις λίγες. Τσιράκι του Παπανδρέου, χειρότερη από το Χασαπόπουλο.

Υπερβάλλεις...
Μια κακομοίρα που στα 40 βγήκε για πρώτη φορά στο γυαλί. Το ρόλο της πασοκτζού της έδωσαν, αυτόν παίζει. Πιο πιθανό είναι να την έχει περάσει ένα χεράκι (όχι ακριβώς χεράκι...)όλο το ειδησιογραφικό τιμ του αλτερ, παρά να πιστεύει αυτά που λέει...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Εγώ μιλαγα με Ολλανδό δημοσιογράφο. Οι Ολλανδοί τα έχουν πάρει με τους έλληνες και απαιτούν να σταματήσει η χώρα τους τη χρηματοδότηση προς εμάς. Με ρωτούσε, αν αληθεύει ότι όλοι οι έλληνες είμαστε τεμπέληδες και παίρνουμε σύνταξη από τα 45 και μετά κάνουμε διακοπές.
Καταλαβαίνετε, τι ψέμα και προπαγάνδα έχει πέσει.
Και τι έχουν κάνει οι δικοί μας "πατριώτες" για να την αποτρέψουν............ :jerking:
δεν είναι ακριβώς όπως τα λες.
αυτά είναι η πεποίθησή τους. Δεν τους λέει κανένας την αλήθεια για ποιο λόγο αυτή τη στιγμή έχουμε (;) χρέος. Αυτό που τους λένε είναι για την κατάσταση στο δημόσιο φορέα (και δεν είναι άτοπο αυτό που λένε) απλά ο κόσμος που το ακούει γενικεύει (βάλε πως αρκετοί έχουνε δει πώς λειτουργούνε πολλοί στις διακοπές (ενοικιαζόμενα κλπ) οπότε είναι ντόρος που μεγαλώνει.

αυτό που άκουγα διαρκώς είναι πως ο κόσμος φταίει γιατί αυτός τους ψηφίζει.
κι εγώ τους έλεγα ΜΗΝ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΕ ΔΑΝΕΙΟ - ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Ναι, αλλά όλοι αυτό πιστεύουν για μας. Μάλιστα, μου έλεγε επί λέξει, ότι είναι εξοργισμένοι οι Ολλανδοί μαζί μας!
Όλοι πιστεύουν ότι είμαστε κοπρίτες που λέει και ο βοθροπάγκαλος, και τεμπελόσκυλα...
Όλα δουλεύουν υπογείως, όταν τα κανάλια δείχνουν την κάθε πουτάνα στεφανίδου και τα μεσημεριανάδικα, τις μαγειρικές και τις τσούλες και τους πόυστηδες στα talent shows της κακιάς ώρας.
Στα νότια προάστια, ο κόσμος δεν έχει πάρει χαμπάρι τι γίνεται στην Ελλάδα. ΤΟ ξέρετε αυτό; Πολύ λίγοι συγκριτικά με το σύνολο του πληθυσμνού έχουν ενεργή στάση και άποψη.

αυτο με τα καναλια σημερα το μεσημερι ηταν απαραδεκτο
εδειχναν ολους αυτους που λες και κατω στην αθηνα γινοταν η κολαση του Δαντη
ΜΟνο το ΣΚΑΙ εδειχνε... ολα τα αλλα ισως ειχαν εντολες  ;)
Οσο για τα νοτια προαστια... αυτοι δεν εχουν αναγκη εχουν βγαλει τα λεφτα τους
στο εξωτερικο στα αρχιδια τους για την χωρα!

injustice

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Και ένα σύνθημα που θυμήθηκα τώρα συνειρμικά, έξω από τράπεζα στην όθωνος

το πάθος για το χρήμα
σε κάνει παύλο τσίμα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
αυτά είναι η πεποίθησή τους. Δεν τους λέει κανένας την αλήθεια για ποιο λόγο αυτή τη στιγμή έχουμε (;) χρέος. Αυτό που τους λένε είναι για την κατάσταση στο δημόσιο φορέα (και δεν είναι άτοπο αυτό που λένε) απλά ο κόσμος που το ακούει γενικεύει (βάλε πως αρκετοί έχουνε δει πώς λειτουργούνε πολλοί στις διακοπές (ενοικιαζόμενα κλπ) οπότε είναι ντόρος που μεγαλώνει.

+1
Οι ξενοι ειναι λογικοι ανθρωποι
εχουν αλλη νοοτροπια... πιστευουν πως
καθετι που προκαλειται ευθυνεσαι εσυ ο ιδιος πρωτα
οποτε λενε μιας και τους ψηφιζεις... φταις σε αυτο δεν εχουν αδικο
οπως και στο ντορο που γινεται τα καλοκαιρια που τους κλεβουνε
αρκετοι ελληναραδες απο φαγητο... και μεταφορες (ταξι) μεχρι διαμονη και οτιδηποτε αλλο.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Οι Σουηδοί μπορεί να είναι στα αρχίδια τους. Όχι όμως και οι Βέλγοι, Γαλλογερμανοί κτλ.

Όταν (και όχι αν) πτωχεύσει και τυπικά η Ελλάδα, δυο είναι οι πιθανές εξελίξεις με κοινό όμως αποτέλεσμα:
α. Δεν αντέχουν οι γαλλογερμανικές τράπεζες και πτωχεύουν
β. Αντέχουν οι γαλλογερμανικές τράπεζες αλλά η πτώχευση της Ελλάδας έχει άμεσες και ταχύτατες επιπτώσεις (αύξηση των επιτοκίων) σε Πορτογαλία, Ισπανία, Ιρλανδία, Βέλγιο. Ως ντόμινο και με τις παράλληλες κυκλικές επιπτώσεις, καταρρεουν και ΗΒ, Γαλλία, Γερμανία κτλ

Το θέμα είναι απλό: η λύση (η όποια λύση) είναι πολιτική και όχι οικονομική. Τρεις μήνες κέρδισε η Ευρώπη, όχι η Ελλάδα. Η Ελλάδα είναι τελειωμένη αλλά τελειωμένη είναι και η Ευρώπη που απλώς μεταθέτει εδώ και 1,5 χρόνο το προβλημά της. 
νομίζεις
κόντεψα να πιαστώ με το Σουηδό στα χέρια
με συγκρατούσανε οι άλλοι γύρω μου που με ξέρανε και προσπαθούσανε να τον πάρουνε μακριά μου

injustice

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1

Ναι, αλλά ξέρεις πολύ καλά, ότι οι πεποιθήσεις πολύ δύσκολα ανατρέπονται. Τα ΜΜΕ έχουν τρομερή εξξουσία πάνω στα πλήθη. Πώς θα αλλάξουν γνώμη αυτοί και όλοι όσοι πιστεύουν  παρόμοια για τον ελληνικό λαό; Εδώ υπάρχουν ακόμα "έλληνες" οι οποίοι όταν τους λες ότι πας σύνταγμα σε χλευάζουν και λένε " ε και; τι θα καταφέρεις; τα μέτρα δεν πέρασαν;" ή " τι να κάνουμε, εδώ που φτάσαμε δε γινόταν αλλιώς"............  :jerking:
ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ  :headbang: :headbang: :headbang:

Alexfran

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
16

Η MΑΥΡΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

28 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011   

Επισκέπτης
Ο κωλό-ΑΝΤ1 ,
αυτή η χαβούζα του Κυριακού
(που θα ήταν φυλακή αν δεν του έκαναν πλάτες ΠΑΣΟΚ-ΝΔ)
είχε τίτλο :

ΑΝΟΙΞΕ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩ-ΣΤΗΡΙΞΗ ...

Μόνο που δεν πανυγήριζαν οι κωλό-υπάλληλοί του.

ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΜΕ ΕΧΟΥΜΕ.

Γαμώ το σπίτι τους.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
για την ακρίβεια στα νότια και δυτικά προαστια ακόμα μαλλώνουνε για το αν έφταιγε ο Κωστάκης ή ο Γιωργάκης για το χρέος
και τις σημαίες του ΠΑΣΟΚ ακόμα κρεμασμένες στο φράχτη τις έχουνε

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Τους διαδηλωτές δεν τους υπολογίζουν καθόλου.Τους θεωρούν τελειωμένους.Ανεργοι,χωρίς μέλλον.Δε συγκρίνονται με τίποτα με τους μπάτσους.Βασικά έχουν μετατραπεί σε μάζα υπανθρώπων.Για αυτό δεν πρέπει να χάσουν μόνο την εξουσία τους οι γάμιολοι αλλά και τη φυσική τους ύπαρξη.Και αν ο λαός είναι μαλακός εμείς δεν είμαστε.Πρέπει να ψοφήσουν ένας ένας και έτσι θα γίνει.Δίψα καταστροφής και αίματος.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom