Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 487K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΖΩΝΟΥΝ ΜΕ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΙΣ ΜΠΑΤΣΟΜΑΝΕΣ ΝΑ ΚΛΑΙΝΕ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΤΡΟΦΕΥΟΥΝ ΤΑ ΧΟΙΡΙΝΑ ΣΤΟ ΤΑΧΙΔΙ ΤΟΥΣ.....ΚΑΘΙΚΙΑ,ΤΩΝ 800 ΕΥΡΟ...
καλο ψωφο μαγκες και σκατα στον ταφο σας

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Βρίζανε τον Καζούλη; :o :o :headbang: :headbang: Πάει τρελαθήκαμε τελείως... είναι τελειωμένη η χώρα. Μας έχουν πατήσει κάτω οι μαλάκες/ηλίθιοι/βλαμμένοι - βάλτε ότι θέλετε. :S
τον βριζανε υπο την ενοια οτι αυτος κανει προβα για τη συναυλια του σημερα ενω στο μοναστηρακι σκοτωνουν το κοσμο
ενταξει αυτος δεν ηξερε τι γινοταν αλλα μη τους παρεξηγεις,τα παιδια ηταν σε αθλια κατασταση,φαγανε πολυ χημικο,αν τους εβλεπες θα καταλαβαινες την αγανακτηση τους για αυτο που υποστηκανε σημερα
εδω κλεισανε το κοσμο μεσα στο μετρο με χημικα ,τι να λεμε τωρα

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Κοίτα σου μιλάω φυσιολογικά και εσύ μιλάς λες και είσαι έτοιμος να ρίξεις μολότοφ. Αν χαλαρώσεις, θα δεις ότι έχω δίκιο - έχω συγγενείς που είναι ΔΥ (πρώτα ξαδέρφια) γι' αυτό σου λέω ότι ξέρω.
δεν μιλάω σαν να θέλω να ρίξω μολότωφ
ήρεμα σου μιλάω
έχω και εγώ συγγενείς και μάλιστα πιο κοντινούς από εσένα
οπότε άκου που σου λέω
προφανώς και έγιναν σε κάποιους μειώσεις
όχι στους μπάτσους λέμε - όχι σε αυτούς που κάνουνε περιφρούρηση

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Πανε να δικαιολογησουν τους μπατσους επειδη ηταν αυπνοι και 48 ωρες στη τσιτα. Προφανως η αυπνια πειραζει πολυ τα ματια και βλεπουν τον 70αρη παππου με τη σημαια ως μποντιμπιλνταρα 25αρη που χει φαει τα χρονια του στο γυμναστηριο

Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
1
dasfgrthy.jpg

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
αυτο σκεφτομουνα σημερα,ο καζακος ο ηθοποιος απ το κκε,ο μπεζος ,αυτοι ολοι οι αριστεροι ηθοποιοι,η γαλανη,αυτοι ολοι του εντεχνου,που ειναι,τσιμουδια
Ναι και είναι αρκετοί οι λόγοι. Ο κυριότερος... κανείς δεν είναι διατεθειμένος να κάνει τον ήρωα και να βγει από το καβούκι του διακυβεύοντας τα πάντα και πρωτίστως τη σωματική του ακεραιότητα.

Ο λόγος - είναι άγρια η κατάσταση τώρα πια, εκτός ελέγχου. Αρκεί να διαβάσει κανείς τα λεγόμενα του Νίκου Κούνδουρου μετά την επίθεση που δέχτηκε από μετανάστες.

Πήγαν να τον φάνε λάχανο για όσους δεν ξέρουν.

Expanding Mindfuck

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
αυτο σκεφτομουνα σημερα,ο καζακος ο ηθοποιος απ το κκε,ο μπεζος ,αυτοι ολοι οι αριστεροι ηθοποιοι,η γαλανη,αυτοι ολοι του εντεχνου,που ειναι,τσιμουδια

Ανθρωποι ειναι και αυτοι.
Πως θα παρει το θεατρακι τους καμια κρατικη επιχορηγηση στο μελλον ή πως θα κληθουν να τραγουδησουν (με το αζημιωτο) σε καμια εκδηλωση του υπουργειου πολιτισμου, αν δεν κανουν τσιμουδια;
O τελευταιος καλλιτεχνης με αρχιδια ηταν ο Χατζιδακις.

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
τον βριζανε υπο την ενοια οτι αυτος κανει προβα για τη συναυλια του σημερα ενω στο μοναστηρακι σκοτωνουν το κοσμο
ενταξει αυτος δεν ηξερε τι γινοταν αλλα μη τους παρεξηγεις,τα παιδια ηταν σε αθλια κατασταση,φαγανε πολυ χημικο,αν τους εβλεπες θα καταλαβαινες την αγανακτηση τους για αυτο που υποστηκανε σημερα
εδω κλεισανε το κοσμο μεσα στο μετρο με χημικα ,τι να λεμε τωρα
Δεκτό και πάσο.

έχω και εγώ συγγενείς και μάλιστα πιο κοντινούς από εσένα
οπότε άκου που σου λέω
προφανώς και έγιναν σε κάποιους μειώσεις
όχι στους μπάτσους λέμε - όχι σε αυτούς που κάνουνε περιφρούρηση
Δεκτό και πάσο και εδώ. Μπορεί στα σώματα ασφαλείας να μην έγιναν μειώσεις - δεν το ξέρω.

Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Πρώτη φορά που ένιωσε η Κανέλλη πώς είναι να την χύνουν στη μούρη!  :2on1:

Συνημμένα

• Greek-communist-party-mem-007.jpg
    Greek-communist-party-mem-007.jpg
    108,6 KB · Εμφανίσεις: 11

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Είπε και το κορυφαίο (Η Κανέλη)

- Προσπαθούν να εξισώσουν τους πάντες, με το επικίνδυνο βλήμα Πάγκαλος !

:2funny: :2funny: :2funny:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Βέβαια ξέρω. Ξέρουν και αυτοί μη ανησυχείς. Οι κινέζοι θα μπουν χοντρά ΟΤΑΝ η ευρώπη υποκύψει στους ελληνικούς εκβιασμούς. Θα πουν οι εδώ " δεν αντέχουμε η κοινωνία βράζει βγάλτε ένα γαμημένο  eurobond γιατί η κοινωνία βράζει" . Αλλιώς πατάω το κουμπί και δηλώνω στάση πληρωμών και άντε να κρυφτείτε. Ο ευρωπαίος μαθηματικά βέβαια θα πει το ναι. Η όλη δουλειά θα γίνει αύγουστο, σεπτέμβριο. Έχω κολήσει με τους καχεκτικούς επειδή αυτή τη στιγμή είναι οι μόνοι με ρευστό. Οι μόνοι που μπορούν να παίξουν μπάλα. Ποιος άλλος μπορεί να είναι ρε κοκοβιέ? Έχει πυρκαγιά , η πυροσβεστική έχει το νερο και σα να μου λες " ξεκόλα με την πυροσβεστική"
λογικά αυτά που λες....
ένα πράγμα με σκαλώνει εμένα
δεν είδα ποτέ την ελλ. κυβέρνηση - χούντα να πει ποτέ θα πατήσω το κουμπί της χρεοκοπίας
αντιθέτως είδα να πατιέται το κουμπί του ανασχηματισμού
και να πατιέται το κουμπί της γλύφτρας κάθε φορά που πάνε έξω

σου είπα...μαζί τους ταξιδεύω...όλο γελάκια είναι - μια φορά σοβαρούς δεν τους έχω δει
οπότε πώς θα πατήσει τώρα πόδι; με περασμένο κι όλας το μεσοπρόθεσμο; ψιλοχλωμό το κόβω

αλλά και πάλι η ουσία παραμένει
όσο μένει αυτό το σύστημα πάνω...όλο χειρότερα θα πηγαίνουμε

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ!!!!!!!

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Δίκιο έχει ρε!

Αυτός ο δεξιά με το ρόπαλο στο χέρι είναι οδηγός του 040, το ρόπαλο το χει για να αλλάζει τις ταχύτητες! :2funny:

file.ashx

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
'Unfair but necessary'

Once news that the vote had passed trickled out to the streets of Athens, fighting broke out with a new level of brutality, says the BBC's Malcolm Brabant in the Greek capital.

The riot police engaged in behaviour that would never be tolerated in other parts of Europe, throwing stones back at the protesters, says our correspondent.
Police corralled demonstrators into the metro station outside parliament in Syntagma Square, and fired tear gas down the stairwells, he adds.
Meanwhile, protesters set fire to a post office on the ground floor of the finance ministry in the square.
The air outside parliament was thick with plumes of tear gas and smoke as clashes continued near the square between masked protesters - armed with rocks and sticks - and riot police firing tear gas and stun grenades.
Dozens of police and protesters were injured in the violence.

Are you in Greece? Are you taking part in the protests? Please send us your comments using the form below.

injustice

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Αργά το απόγευμα οι σκηνές της πλατείας, ήταν σα λιωμένες. Αν μη τι άλλο ισοπεδωμένες, ποδοπατημένες...

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom