Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 500K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Βέβαια ξέρω. Ξέρουν και αυτοί μη ανησυχείς. Οι κινέζοι θα μπουν χοντρά ΟΤΑΝ η ευρώπη υποκύψει στους ελληνικούς εκβιασμούς. Θα πουν οι εδώ " δεν αντέχουμε η κοινωνία βράζει βγάλτε ένα γαμημένο  eurobond γιατί η κοινωνία βράζει" . Αλλιώς πατάω το κουμπί και δηλώνω στάση πληρωμών και άντε να κρυφτείτε. Ο ευρωπαίος μαθηματικά βέβαια θα πει το ναι. Η όλη δουλειά θα γίνει αύγουστο, σεπτέμβριο. Έχω κολήσει με τους καχεκτικούς επειδή αυτή τη στιγμή είναι οι μόνοι με ρευστό. Οι μόνοι που μπορούν να παίξουν μπάλα. Ποιος άλλος μπορεί να είναι ρε κοκοβιέ? Έχει πυρκαγιά , η πυροσβεστική έχει το νερο και σα να μου λες " ξεκόλα με την πυροσβεστική"
κυριακή κοντή γιορτή κοκοπίκο.

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Καλά σοβαρά μιλάτε ρε ότι χτύπησαν τουρίστες και γκαρσόνια; Έχουν ξεφύγει τελείως οι μαλάκες; :headbang: :jerking:

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
 κουδουναει το κεφαλι μου ακομα ρε συ,τα ματια μου εχουν αμμο μεσα
 εχω πιει τρια λιτρα γαλα σαν μπεμπης,να καθαρισουν τα πλεμονια
 και ακομα φτυνω τα σωψυχα μου...

μετανοιωσα που δεν εκανα μια προσπαθεια να σπασω το κεφαλι ενος ΜΑΤατζη να του
 παρω την μασκα..Τελικα μονο αυτοι ειχαν τα καταλληλα εργαλεια

γιατι πήγες εκει με τοσο κίνδυνο

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
201
Πόντοι
866
 Σημερα σε μερικες φασεις οπου ο κοσμος προσπαθησε να φτιαξει αλυσιδα και να τους απωθησουμε τους κολομπατσους,να τους απομακρυνουμε απο το κυριο σωμα της διαδηλωσης,τα μουνοπανα εριχναν κατι γαμημενα
νεου τυπου που δεν τα ειχα ξαναμυρισει ποτε ξανα,κατι καριολίκια που εβγαζαν πορτοκαλι καπνο και μυριζαν ΣΚΕΤΟ ΘΑΝΑΤΟ λεμε....τουλαχιστον 4-5 εριξαν σε μεμονωμενες περιπτωσεις

Δυστυχως δεν μπορεσα να παρω ενα σκασμενο να το περιεργαστω

Ειπαμε οι ΜΠΑΤΣΟΙ ειναι φιλοι μας,εκτος απο ΓΟΡΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ...

Οποιος δεν το εχει μυρισει αυτο,να μην μιλαει

Ερωτηση.

Το ειδε και κανεις (εκτος των αλλων που ειμαστε παρεα εκει,μελη απο εδω εννοω) αλλο αυτο το πορτοκαλι νεφος;;;
αυτο λες τυπε?
Image.ashx

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
66
Καλά σοβαρά μιλάτε ρε ότι χτύπησαν τουρίστες και γκαρσόνια; Έχουν ξεφύγει τελείως οι μαλάκες; :headbang: :jerking:
την πεσανε στο μοναστηρακι στον μπαιρακταρη σε αυτους που τρωγανε κεμπαπ :2funny: :2funny:οι τυποι δεν την παλευουν

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
201
Πόντοι
866
την πεσανε στο μοναστηρακι στον μπαιρακταρη σε αυτους που τρωγανε κεμπαπ :2funny: :2funny:οι τυποι δεν την παλευουν
τυπε ενας ειχε παρει μεριδα και του χωσαν μια γκλοπια στο κεφαλι και η μουρη του εγινε ενα με το κεμπαπ και τις ντοματες :o

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
37
Πόντοι
166

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Μπατσοι, κουκουλοφοροι, καναλια καναν τη δουλεια τους καλα και συντονισμενα. 500 ατομα στο Συνταγμα κατα τις 20.00 (καμια ωρα αργοτερα πες 1000) και αλλοι 50-100 μπαχαλοι να τα σπανε στην κατω μερια. Δεν την κοβω να βγαζει νυχτα την πλατεια αν το πανε ετσι.

ο πρετεντέρης έλεγε στο μέγκα:
γιατί κατέβηκαν με μάσκες?
τι τις θέλανε?
πήγαν βόλτα με μάσκες αντισφυξιογόνες?
δεν είναι κανονικοί άνθρωποι

Πρωτοι αυτοι πρεπει να τρωνε ξυλο οπου τους πετυχαινουν στο δρομο...

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Ήμουνα νιος και γέρασα - πιτσιρικάς θυμάμαι πήγαινα φροντιστήριο και βρέθηκα μέσα στα επεισόδια της Νομικής. Μια γενιά αργότερα, λίγο πολύ τα ίδια - 50, 100 άτομα να καίνε τα πάντα.

Θλιβερό δεν είναι; :'(

Επισκέπτης
Ήμουνα νιος και γέρασα - πιτσιρικάς θυμάμαι πήγαινα φροντιστήριο και βρέθηκα μέσα στα επεισόδια της Νομικής. Μια γενιά αργότερα, λίγο πολύ τα ίδια - 50, 100 άτομα να καίνε τα πάντα.

ουτε 50 ουτε 100.χιλιαδες ηταν σημερα και δεν καιγανε αλλα αμυνοντουσαν.μπαχαλακηδες ειναι αυτοι

injustice

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
νεα απ το ισραηλ.μας ειχαν ριξει τετοια το δεκεμβρη 2008

Ακούστηκε ότι προμηθεύτηκαν 6 νταλίκες χημικά από το ησραήλ ειδικά για τη σημερινή μέρα..
Ελέγχεται, αλλά με ό,τι είδα.... πόσο ψέμα να'ναι... όλη μέρα ρίχνουν οι σκύλοι

injustice

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1

Όχι είναι εξοργιστικό, επειδή όλοι ξέρουμε ποιοι είναι και κανείς δεν τους αγγίζει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom