Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 489K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
άσε τα googleρίσματα
ξεκίνησαν να μιλάνε για 30% μείωση, τους τα ξανάδωσαν πίσω μετά από 2 μήνες και έκτοτε μηδέν.
στις υψηλόμισθους έχει γίνει ένα κούρεμα γύρω στο 10% αλλά για τον πούτσο αρμ.
Κοίτα σου μιλάω φυσιολογικά και εσύ μιλάς λες και είσαι έτοιμος να ρίξεις μολότοφ. Αν χαλαρώσεις, θα δεις ότι έχω δίκιο - έχω συγγενείς που είναι ΔΥ (πρώτα ξαδέρφια) γι' αυτό σου λέω ότι ξέρω.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
ο Κινεζος δεν ερχεται χωρις ανταλαγματα παιδια. Και ειναι σκληρος. Κοιταξτε πως κραταει τον λαο του, θυμηθειτε την πλατεια, μην παραμυθιαζεστε με τις παπαριες του Τραγκα και των λοιπων

Αυτό σου λέω. Για αρχή θα φανεί σωτήρας . Πως θα φανεί σωτήρας? Βάζοντάς σου προγράματα πούτσα όπως το μεσοπρόθεσμο. Γιατί ο λαός δε σκέφτεται μακροπρόθεσμα, κοιτάζει το τώρα. Τώρα σου λέει ο άλλος να πάρω τα φράγκα. Ότι θα έρθει μεγαλύτερη πούτσα μετά δεν θα απασχολεί κανένα. Κοίτα τον αμερικάνο. Μάλλον θα τον απολαύσεις από σεπτέμβριο.

Για αυτό σου λεγα πριν για βατράχια και κατσαρόλες και ο άλλος για κάβλες και γαμήσια :cheesy:   ρομαντική την κάναμε την κουβέντα :cheesy:

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Άσε μας ρε τύπε. Πώς θα δώσουν πακέτα κοιτάγαν άσχετα από το μεσοπρόθεσμο. Δε διαβάζεις μόνο εσύ ξένο τύπο. Εξασφάλιση γιά άλλους

ωραία ... ας υποθέσουμε οτι ανεξάρτητα μνημονίου πέρναμε το πακέτο ... ειναι αυτο βάσιμη λύση ?  υπάρχει μέλλον ?

θα συνεχίσουμε κάνοντας χρήση των συγκεκριμένων εργαλείων θα μας βγάλει αυτό σε απάνεμο λιμάνι ?

εγω να σας αφήσω ... αλλά δεν είμαι εγω το πρόβλημα ... σχολιαστής και επενδυτής ειμαι .... και φυσικά οχι ο μοναδικός αναγνωστης οικονομικού τυπου και media ...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866

μη χαίρεσαι πουστράκι.
μια ζωή εξόριστος θα μείνεις λόγω κόμπλεξ. μια ζωή μετανάστης.
ο έλληνας δεν τραβάει ζόρια.
έχει μεγαλώσει μ αυτά.
θα μας κλάσουν μια μάντρα αρχίδια και τα ντόπια σκυλιά και κάτι γερμάνια ναζόπουστες.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ειναι ντοπαρισμενοι σιγουρα.
βγαινουν ειδησεις σχεδον καθε λεπτο που αναφερουν για λεηλασιες των μπατσων στο μοναστηρακι και την πλακα.βαρανε κοσμο σε ταβερνες και καφετεριες που απλα πινει τον καφε οου και τρωει το φαγητο του.αυτοι ειναι ικανοι να βαρεσουν και τα παιδια των special olympics

το κανανε κι αυτο...πετυχα μια οικογενεια με 2 παιδια που συμμετειχαν στα special olympics καπου στην πανεπιστημιου να πηγαινουν απεγνωσμενοι με τα παιδια τους να ουρλιαζουν (ειχαν down απ οσο ειδα) με κλειστα ματια και χωρις να ξερουν να προσπαθουν να τους βαλουν νερο στο προσωπο...φαντασου οτι τους περικυκλωσαμε ολοι γυρω τους να τους πουμε να μη ριξουν νερο και να τους βαλουμε μααλοξ και οι ανθρωποι προσπαθουσαν να φυγουν απο εμας φοβισμενοι και ουρλιαζοντας...τους ειχαν φλομωσει στο χημικο

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
εχεις μια εμμονή με τα κίτρινα καλλικατζάρια....
εικασίες όλα.
το σίγουρο είναι ένα
πώς σήμερα που στις 11:00 η ώρα ελλάδος καιγόταν το πελεκούδι δτο σύνταγμα το Ευρώ κατέγραψε υψηλό 2 εβδομάδων και παρά την ψήφιση του μεσοπροθεσμου στις 4 ήταν πιο χαμηλά απο τις 11.....
ΠΙΟ ΝΙΑΝΙΑ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΟ ΚΑΝΩ.  

Ρε βλακαμά ποιες εικασίες? Ποιος έχει το περσότερο ρευστό? Ποιος ΉΡΘΕ ήδη στην ευρώπη και διαλαλούσε ότι εγώ θα σας στηρίξω? Ποιος τα χει κανει ήδη αυτά? Και που κατέγραψε τόσο το ευρώ τι να λέει ρε τραμπαρίφα? Αύριο άμα γίνει καμιά δεκαήμερη απεργία στην ελλάδα ή το πρώτο δίμηνο που θα δουν τα έσοδα των φόρων να βουλιάζουν θα βουλιάξει και το ευρώ.Πολύ περισσότερο άμα ξαναγίνουν τέτοια επεισόδια κλπ. Λες και ότι ανέβηκε σήμερα κόλησε η βελόνα και δε μπορεί να ξανακατέβει.

injustice

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
 δεν ξερω ρε,ειμαι χαζεμένος λεμε
 σε καποιες φασεις εκει που προσπαθουσαμε να παρουμε ανασα και μας εριχναν εκ νεου,ηθελα να  
 ξεριζωσω τα πνευμονια μου λεμε

Παρολο που ειχα μασκα ματιων απο φιλο αρματιστη (παλια αμερικανικη απο Μ-48) και μασκα με φιλτρο
 Υποψιν οτι και στις 15 του μηνα,και χθες-σημερα,δεν ασχοληθηκα καθολου με τους μπατσους,να πεταξω
 πετρες ή να ερθουμε στα χερια ή ξερωγωτι οπως εκανα παλιοτερα....

Προσπαθουσα να βοηθησω οσο περισσοτερο κοσμο,κατι χαζες κοπελιτσες,αδαεις πιστιρικαδες,
 κατι μπαρμπαδες κατι γιαγιουλες...ετσι την ειχα δει..Τρια μπουκαλια Μαλοξ και πεντε συσκευασιες
 με μασκακια....

Τι να πω ρε μαλακα,εχω λαλησει,τυφλο μισος και οργη για ολους τους
 επιτελους ειδε και ο κοσμος τι παιχνιδι παιζεται

αυτο που ειδα σημερα ηταν οτι η αστυνομια ειχε ΣΑΦΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΝΑ ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ

ΗΔΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ,ξηλωνουνε οι μπατσοι τα πανω των Αγανακτισμενων και ριχνουν ασφυξιογονα
 και δακρυγονα ακομα και αναμεσα στις σκηνες και στα τραπεζια της οργανωσης,στο κατω μερος..

δειτε στο Ζουγκλα live
Τώρα το βράδυ, 3 ώρες ήταν οι άνθρωποι μέσα στο σταθμό μετρό και δεν μπορούσαν να βγουν  έξω, πόλεμος στην πλατεία, κάποια στιγμή λίγο σταμάτησαν τα χημικά, έτρεξαν στους γιατρούς κάτι φίλοι, έδωσαν μια τσάντα με φάρμακα και προμήθειες και μετά ξαναχώθηκαν μέσα στο μετρό. Το μεσημέρι έριξαν χημικό και μέσα στην αίθουσα του μετρό... κόλαση, ο κόσμος έτρεχε τυφλά χωρίς να ξέρει προς τα πού
τη σκηνή των γιατρών την έχουν ξηλώσει και τωρα τη φυλάνε οι εθελοντές για να μην πάρουν τα φάρμακα...
παράνοια.........
Αυτά τα πορτοκαλί που λες ΕΥΤΥΧΩΣ δεν τα μύρισα... αν κρίνω από τα άλλα... και λες χειρότερα, στο νοσοκομείο θα κατέληγα... νομίζεις θα πεθάνεις μόλις μυρίσεις αυτή τη μαλακία. Φωτιά στα σωθικά σου

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Ρε βλακαμά ποιες εικασίες? Ποιος έχει το περσότερο ρευστό? Ποιος ΉΡΘΕ ήδη στην ευρώπη και διαλαλούσε ότι εγώ θα σας στηρίξω? Ποιος τα χει κανει ήδη αυτά? Και που κατέγραψε τόσο το ευρώ τι να λέει ρε τραμπαρίφα? Αύριο άμα γίνει καμιά δεκαήμερη απεργία στην ελλάδα ή το πρώτο δίμηνο που θα δουν τα έσοδα των φόρων να βουλιάζουν θα βουλιάξει και το ευρώ.Πολύ περισσότερο άμα ξαναγίνουν τέτοια επεισόδια κλπ. Λες και ότι ανέβηκε σήμερα κόλησε η βελόνα και δε μπορεί να ξανακατέβει.

εχει κολλήσει η βελόνα εδώ και 3 χρόνια που έχει η αρχίσει η κρίση πουστράκι.....
1,45 σήμερα, 1,4 πριν 2 χρόνια.
ξεκόλλα με τα κινέζια.
όταν και αν μπουν χοντρά το συζητάμε.
για την ώρα να ψάξουν να βρουν το χρυσαφι που τους έστειλαν ως χάλυβα.
αααααααααααχαχαχαχαχαχχααχαχχααχχαα
ξέρεις εσύ τι εννοάω.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom