Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 489K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Απόλυτο δίκιο.Φαντάζεστε να έπαιρνε αυτά τα μέτρα η ΝΔ??
Η βουλή θα είχε καεί τώρα..
ε γι αυτό έβαλαν τον άλλο παλλίκαρο να λέει αυτές τις παπαριές τις καμαρωτές το 09...
όλα κανονισμένα ήτανε.
απλά ο απλός μαλάκας δε μπορεί να τα γνωρίζει απο πριν......

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
αυτό δεν σημαίνει πως θα πάρουνε κάτι πίσω
αντιθέτως μάι φρεντ
θα ακολουθήσουνε πιο δυνατά

Παληκάρι μου δεν είναι το θέμα αν θα " πάρουνε πίσω" γιατί θα είναι καλοί ενώ τώρα είναι κακοί. Δε βγαίνει αυτή η μπαρούφα. Πως να το κάνουμε , είναι κομένο και ραμένο ώστε να είναι ανεφάρμοστο. Και καθαρά οικονομικά και κοινωνικά και οικονομικά. Ξεκόλα με το φανατισμό. Σου βάζουνε την πούτσα τώρα, ώστε μετά αδιαμαρτύρητα να παραχωρήσεις τα πάντα, όλο το δημόσιο κεφάλαιό σου και να πεις και ευχαριστώ. Σάμπως θέλουν το μισθό του κυρ μήτσου? Παπάρια μάντολες, δε σας κόβει? Δημόσιο πλούτο θέλουνε. Ορυκτό, επιχειρήσεις κλπ. Άιντε
Μετά λες και θα έχουν πρόβλημα να δόσουν πίσω και κάνα κατοστάρικο έτσι να μη κλαίνε οι χαχόλοι. Τιμωρούν και 5-10 πολιτικούς και μπάτσους και θα τους κάνεις και θεούς.

Στο μεταξύ θα έχουν δέσει χειροπόδαρα όλες τις επόμενες γενιές.

Και κάτι τελευταίο. Το βάτραχο άμα τον βάλεις στο βραστό νερό πηδάει έξω. Άμα τον βάλεις στο κρύο, και σιγά σιγά το βράζεις, βράζεται χωρίς να το καταλάβει και το απολαμβάνει κιόλας...

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Προπηλακισμός του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Αθανασιάδη πριν από λίγο.

Περνώντας από τη Βαλαωρίτου, κάποιοι τον σταμάτησαν και του ζήτησαν εξηγήσεις για την πράξη του, να ψηφίσει δηλαδή το μεσοπρόθεσμο ενώ μέχρι εκείνη την ώρα δήλωνε πως θα το καταψηφίσει. Ο Αθανασιάδης δεν κατάφερε να τους «πείσει» και οι συγκεντρωμένοι του επιτέθηκαν ρίχνοντάς του καφέδες και μπουκάλια νερό.

Τον πήγαν “καροτσάκι” από την Βαλαωρίτου μέχρι την Στάδιου μέχρι να τον φυγαδεύσουν τα ΜΑΤ

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
το έχουν ήδη αποφασίσει οι όξω.
δεν το καναν για να δουν οι ξένοι...
το καναν για να κόψουν τον τσαμπουκά στους ντόπιους.
ξεκόλλα.

Σκατά . για τους ξένουν το καναν. Τους ντόπιους και η κουτσή μαρία ξέρει ότι δε τους κάνεις καλά έτσι. Όπως δεν έγιναν καλά έτσι και στην αίγυπτο. Παράλληλα θα εμφανιστούν αργότερα κάποιοι σωτήρες. Όπως είπα και πριν παίζει το σενάριο αιγύπτου δλδ " κακή αστυνομία, καλός στρατός" . Δε σας κόβει, τουλάχιστον πάρτε παραδείγματα τι έχει συμβεί πολλάκις αλλού.

Επισκέπτης
κατι καριολίκια που εβγαζαν πορτοκαλι καπνο και μυριζαν ΣΚΕΤΟ ΘΑΝΑΤΟ λεμε....τουλαχιστον 4-5 εριξαν σε μεμονωμενες περιπτωσεις

Δυστυχως δεν μπορεσα να παρω ενα σκασμενο να το περιεργαστω

Το γαμήδι αυτό με πέθανε.
Ακόμα δυσκολεύομαι ν'ανασάνω. Μόλις έφυγα από κει κι άναψα ένα τσιγάρο πήραν φωτιά τα σωθικά μου.
Δοκίμασα να πάρω κι εγώ ένα, αλλά δεν πιανόταν με γυμνό χέρι, ζεμάταγε..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Και κάτι τελευταίο. Το βάτραχο άμα τον βάλεις στο βραστό νερό πηδάει έξω. Άμα τον βάλεις στο κρύο, και σιγά σιγά το βράζεις, βράζεται χωρίς να το καταλάβει και το απολαμβάνει κιόλας...

μωρή καριόλα άμα ήσουνα γκόμενα θα σε γαμούσα διαρκώς απο εγκεφαλική κάβλα.

άλλα έλα που είσαι ένας καραφλός χοντρός και άσχημος κακομουτσουνιάρης.....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Σκατά . για τους ξένουν το καναν. Τους ντόπιους και η κουτσή μαρία ξέρει ότι δε τους κάνεις καλά έτσι. Όπως δεν έγιναν καλά έτσι και στην αίγυπτο. Παράλληλα θα εμφανιστούν αργότερα κάποιοι σωτήρες. Όπως είπα και πριν παίζει το σενάριο αιγύπτου δλδ " κακή αστυνομία, καλός στρατός" . Δε σας κόβει, τουλάχιστον πάρτε παραδείγματα τι έχει συμβεί πολλάκις αλλού.

διαφωνούμε. ο έλληνας δεν είναι ξυπόλητος όπως ο αιγύπτιος.
μην τα μπλέκεις.

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
μωρή καριόλα άμα ήσουνα γκόμενα θα σε γαμούσα διαρκώς απο εγκεφαλική κάβλα.

άλλα έλα που είσαι ένας καραφλός χοντρός και άσχημος κακομουτσουνιάρης.....

χααχαχαχαχααααααααααααααα

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
εγώ τις έχω κάνει όπως και τις παπαριές σου ότι ήθελαν να δείξουν λόξω ότι υπάρχει χάος είναι παπαριές καμαρωτές.

το ευρώ σήμερα απ τις 7 η ώρα είναι σε ράλυ με το δολλάριο.
κάνε τις αναγωγές σου.

Ναι αλλά όλοι λένε " αα πως θα εφαρμοστεί τάχα μου τάχα μου κλπ" . Η κυβέρνηση θα πει " εγώ έβαλα στο κεφάλι μου στον τορβά, σειρά σας τώρα. ΕΥΡΩΟΜΟΛΟΓΟ". Το οποίο θα πάρει ο ΚΙΝΕΖΟΣ. Που θα βάλει πόδι για τα καλά στην ευρώπη, ενώ θα γαμάει τις ΗΠΑ. Ο ευρωπαίος έχει δει το γαμήσι των ΗΠΑ από τον κινέζο και βλέπει και τι έρχεται. Και δε θέλει ούτε ευρωομόλογα ούτε τπτ. Όμως βλέποντας ότι στην ελλάδα το μεσοπρόθεσμο είναι " με τη μύξα κολημένο" θα υποκύψει. Θα δεχτεί τα τρις του κινέζου που τα κραδαίνει επιδεικτικά. Όλη την ευρώπη γύρισε την προηγούμενη βδομάδα ο κινέζος διαλαλώντας ότι " εγώ είμαι εδώ, μη μασάτε".  Κατάλαβες τώρα αγόρι μου?

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.861
Πόντοι
6.515
εδώ παίζονται τρελά παιχνίδια. Ο κινέζος ήδη σουλάτσαρε την ευρώπη και είπε " μη μασάτε , εγώ είμαι εδώ". Έχει πακτωλό από πίσω. Τη δωδεκάτη ώρα ( εμάς επειδή είμαστε και ειδική περίπτωση ίσως μας άφηναν και κάνα δυο μηνάκια δίχως φράγκα έτσι για να νοιώσουμε λίγο ), όταν όλα θα γίνουν σκατά, ξαφνικά θα εμφανιστεί η πηγή ρευστότητας.

Ο σωτήρας που θα μας σώσει από το μαρτύριο του " μεσοπρόθεσμου" Αντάλλαγμα? Τίποτε μωρέ μερικά λιμάνια, τον ΟΣΕ , μερικά ορυχεία και γιατί όχι καμιά πετρελαιοπηγή αν υπάρχει . Και μια πιο ήπια αναδιάρθρωση στο δημοσιονομικό, που να φαντάζει πως μαλακώνει η σημερινή κατάσταση.

Όσον αφορά το πολιτικό επίπεδο, παίζει να γίνει το σενάριο της αιγύπτου. Δλδ " κακή αστυνομία- καλός και φιλολαικός στρατός". Παίζει να βγουν τα τανκς αλλά παρέα με τους πολίτες μαζί και να τιμωρηθούν ακόμη ακόμη στελέχη της αστυνομίας και πολιτικοί. Έτσι για να γουστάρει ο κόσμος περισσότερο. Και στη συνέχεια "φιλολαική" κυβέρνηση " εθνικής ενότητας" με "αριστερή" απόχρωση αλλά και στήριξη του στρατού στο βάθος.

Από την άλλη ο κινέζος κάνει στην άκρη τα αμερικάνικα χαρτιά και τα μετατρέπει σε κολόχαρτα. Τη στιγμή που η φωτιά φαίνεται να σβήνει στην ευρώπη, στην αμερική γίνεται της κολάσεως...

ο Κινεζος δεν ερχεται χωρις ανταλαγματα παιδια. Και ειναι σκληρος. Κοιταξτε πως κραταει τον λαο του, θυμηθειτε την πλατεια, μην παραμυθιαζεστε με τις παπαριες του Τραγκα και των λοιπων

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Ναι αλλά όλοι λένε " αα πως θα εφαρμοστεί τάχα μου τάχα μου κλπ" . Η κυβέρνηση θα πει " εγώ έβαλα στο κεφάλι μου στον τορβά, σειρά σας τώρα. ΕΥΡΩΟΜΟΛΟΓΟ". Το οποίο θα πάρει ο ΚΙΝΕΖΟΣ. Που θα βάλει πόδι για τα καλά στην ευρώπη, ενώ θα γαμάει τις ΗΠΑ. Ο ευρωπαίος έχει δει το γαμήσι των ΗΠΑ από τον κινέζο και βλέπει και τι έρχεται. Και δε θέλει ούτε ευρωομόλογα ούτε τπτ. Όμως βλέποντας ότι στην ελλάδα το μεσοπρόθεσμο είναι " με τη μύξα κολημένο" θα υποκύψει. Θα δεχτεί τα τρις του κινέζου που τα κραδαίνει επιδεικτικά. Όλη την ευρώπη γύρισε την προηγούμενη βδομάδα ο κινέζος διαλαλώντας ότι " εγώ είμαι εδώ, μη μασάτε".  Κατάλαβες τώρα αγόρι μου?
αυτά που λες ισχύουν
για τα μάτια του κόσμου όμως
δεν υπάρχουν κινέζοι-άγγλοι-γάλλοι-πορτογάλοι
υπάρχουν τράπεζες
και ένας είναι ο ιδιοκτήτης του
ανεξάρτητα από κράτος

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
η ελλ'αδα - as we know it - τέλειωσε ...

είναι πλέον χώρα του 3ου κοσμου ...

το μνημόνιο φυσικά πέρασε ,,,, αν δεν περνούσε αυριο η χωρα θα είχε χρεωκοπήσει πραγματικά ....

Άσε μας ρε τύπε. Πώς θα δώσουν πακέτα κοιτάγαν άσχετα από το μεσοπρόθεσμο. Δε διαβάζεις μόνο εσύ ξένο τύπο. Εξασφάλιση γιά άλλους

Expanding Mindfuck

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16

Σκοτωνουν στο ξυλο τον κοσμο για να αποτρεψουν τα επεισοδια που οι ιδιοι τελικα προκαλουν.
Τα λαικα παιδια των 700 ευρω για να μη ξεχνιομαστε...

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
παίζει να έχει και θείο.... όχι κόκκαλη... από το άλλο.

δεν ξερω ρε,ειμαι χαζεμένος λεμε
 σε καποιες φασεις εκει που προσπαθουσαμε να παρουμε ανασα και μας εριχναν εκ νεου,ηθελα να  
 ξεριζωσω τα πνευμονια μου λεμε

Παρολο που ειχα μασκα ματιων απο φιλο αρματιστη (παλια αμερικανικη απο Μ-48) και μασκα με φιλτρο
 Υποψιν οτι και στις 15 του μηνα,και χθες-σημερα,δεν ασχοληθηκα καθολου με τους μπατσους,να πεταξω
 πετρες ή να ερθουμε στα χερια ή ξερωγωτι οπως εκανα παλιοτερα....

Προσπαθουσα να βοηθησω οσο περισσοτερο κοσμο,κατι χαζες κοπελιτσες,αδαεις πιστιρικαδες,
 κατι μπαρμπαδες κατι γιαγιουλες...ετσι την ειχα δει..Τρια μπουκαλια Μαλοξ και πεντε συσκευασιες
 με μασκακια....

Τι να πω ρε μαλακα,εχω λαλησει,τυφλο μισος και οργη για ολους τους
 επιτελους ειδε και ο κοσμος τι παιχνιδι παιζεται

αυτο που ειδα σημερα ηταν οτι η αστυνομια ειχε ΣΑΦΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΝΑ ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ

ΗΔΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ,ξηλωνουνε οι μπατσοι τα πανω των Αγανακτισμενων και ριχνουν ασφυξιογονα
 και δακρυγονα ακομα και αναμεσα στις σκηνες και στα τραπεζια της οργανωσης,στο κατω μερος..

δειτε στο Ζουγκλα live

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
διαφωνούμε. ο έλληνας δεν είναι ξυπόλητος όπως ο αιγύπτιος.
μην τα μπλέκεις.

Ναι ρε ο έλληνας έχει πριγκηπικό αίμα. Μη σου πω ότι ο αιγύπτιος είναι πιο " ευγενικός" και λιγότερο άξεστος από τον έλληνα. Απλά είναι πολλοί. Αλλά γενικά όταν σου χώνουν την πούτσα στον κόλο γυρνάει το μάτι. Μη νομίζεις ότι αυτοί που τα προκαλούν αυτά ΔΕ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ. Απλά θέλουν να εκβιάσουν τους από πάνω. Γιατί αλλιώς θα πουν ότι κουράστηκαν να κρατάν την περόνη, απελευθερώνουν και τους παίρνουν όλους μαζί. Το αίτημα είναι το ευρωομόλογο, εδώ και καιρό, ξεκόλα και δες τι παίζει.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Ναι αλλά όλοι λένε " αα πως θα εφαρμοστεί τάχα μου τάχα μου κλπ" . Η κυβέρνηση θα πει " εγώ έβαλα στο κεφάλι μου στον τορβά, σειρά σας τώρα. ΕΥΡΩΟΜΟΛΟΓΟ". Το οποίο θα πάρει ο ΚΙΝΕΖΟΣ. Που θα βάλει πόδι για τα καλά στην ευρώπη, ενώ θα γαμάει τις ΗΠΑ. Ο ευρωπαίος έχει δει το γαμήσι των ΗΠΑ από τον κινέζο και βλέπει και τι έρχεται. Και δε θέλει ούτε ευρωομόλογα ούτε τπτ. Όμως βλέποντας ότι στην ελλάδα το μεσοπρόθεσμο είναι " με τη μύξα κολημένο" θα υποκύψει. Θα δεχτεί τα τρις του κινέζου που τα κραδαίνει επιδεικτικά. Όλη την ευρώπη γύρισε την προηγούμενη βδομάδα ο κινέζος διαλαλώντας ότι " εγώ είμαι εδώ, μη μασάτε".  Κατάλαβες τώρα αγόρι μου?

εχεις μια εμμονή με τα κίτρινα καλλικατζάρια....
εικασίες όλα.
το σίγουρο είναι ένα
πώς σήμερα που στις 11:00 η ώρα ελλάδος καιγόταν το πελεκούδι δτο σύνταγμα το Ευρώ κατέγραψε υψηλό 2 εβδομάδων και παρά την ψήφιση του μεσοπροθεσμου στις 4 ήταν πιο χαμηλά απο τις 11.....
ΠΙΟ ΝΙΑΝΙΑ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΟ ΚΑΝΩ. 

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom