Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 489K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Ναι ένας ΝΕΟΣ σολωνας. Τώρα μιλάμε για τους ΙΔΙΟΥΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ανθρώπους. Για την ίδια συμμορία. Για ανθρώπους ανεπάγγελτους που υπάρχουν μ΄νο και μόνο εξαιτίας των προστατών τους.  Τόσο νιονιό πια?
φιλαράκο υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που μετράνε περισσότερο την φήμη τους και την αξιοπρέπειά τους απ τις πισίνες και τα μερσεντέ.
ενδεχομένως να έκρινα τελείως λάθος.
απο κει και πέρα βάσει του αξιακού μου συστήματος όταν δίνω το λόγο μου τον τηρώ και έτσι φαντάζομαι ότι σε μια νορμάλ κοινωνία θα έπρεπε να πράττουν όλοι.
εάν τώρα ο πρωθυπουργός της χώρα μου αντί να τηρεί το λόγο του συμπεριφέρεται ως κοινός λοποδύτης νομίζω ότι δε φέρω εγώ την ευθύνη.
άλλωστε υπάρχουν και ντοκουμέντα που σε καμμιά περίπτωση δε μπορούν να με βγάλουν τρελλό.

Επισκέπτης
Δεν μπορείς υπό καλούς όρους.
Αλλιώς θα το είχες κάνει.
Ούτε εγώ μπορώ.

Γιατί ευρώπη δεν γουστάρω.
Αν είναι να πάω στην κωλο-Αγγλία,
καλύτερα εδώ.

Αλλά για να πάω ΗΠΑ, θα πρέπει να γίνω λατζέρης.
Για να πάρεις άδεια ασκήσεως οδοντιατρικού επαγγέλματος στις ΗΠΑ
θέλεις δύο χρόνια φοίτηση σε οδοντιατρική σχολή εκεί ,
εξετάσεις σε 14 μαθήματα βασικά
και ένα χρόνο άσκηση

Το να φύγεις σκέτα, δεν λέει τίποτε.
Αν είναι να πας να ζεις σε κωλόσπιτο στο Μάντσεστερ , φτιαγμένο το 1890
και για διασκέδαση να βγαίνεις σε τποική πάμπ,
να πίνεις μπύρες με ινδούς, κινέζους και πάκια
να πάει να γαμηθεί ...

Πάντως θὰ ἤθελον νὰ διαμείνω εἰς Μόναχον Γερμανίας ὅπου ἡ ἀτμόσφαιρα εἶναι φιλικωτάτη...

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
φιλαράκο υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που μετράνε περισσότερο την φήμη τους και την αξιοπρέπειά τους απ τις πισίνες και τα μερσεντέ.
απο κει και πέρα βάσει του αξιακού μου συστήματος όταν δίνω το λόγο μου τον τηρώ και έτσι φαντάζομαι ότι σε μια νορμάλ κοινωνία θα έπρεπε να πράττουν όλοι.
εάν τώρα ο πρωθυπουργός της χώρα μου αντί να τηρεί το λόγο του συμπεριφέρεται ως κοινός λοποδύτης νομίζω ότι δε φέρω εγώ την ευθύνη.
άλλωστε υπάρχουν και ντοκουμέντα που σε καμμιά περίπτωση δε μπορούν να με βγάλουν τρελλό.
σε μια νορμάλ κοινωνία αυτό το κάνουν οι λίγοι
οι άλλοι έχουν αδύνατο χαρακτήρα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
άσε μας ρε περσόνα
στα έλεγα από τότε
ποιος θα χτυπούσε το κατεστημένο; Ο Γιωργάκης;

κουβαλήθηκες από την Κύπρο για να τον ψηφίσεις και έκανες λάθος εκτίμηση;

να σου πω εγώ...τώρα κα΄νεις λάθος
είναι προφανές πως ο Γιωργάκης έχει χτυπήσει κατάστηθα το κατεστημένο...μη χαλιέσαι

προφανώς στην πείπτωση του γιωργάκη πολλοί εκριναν εξ ιδίων τα αλλότρια.
και το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπουμε σήμερα.
βεβαίως γυρνώντας το χρόνο πίσω δε βλέπω με ποιό τρόπο εάν έβγαινε ο άλλος πριν 2 χρόνια τι θα άλλαζε....
το παιγνιο ήταν στημένο εδώ και καιρό.
win-win ήταν το θέμα για τους ξένους που ήξεραν την κατάσταση.

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
βεβαίως γυρνώντας το χρόνο πίσω δε βλέπω με ποιό τρόπο εάν έβγαινε ο άλλος πριν 2 χρόνια τι θα άλλαζε....
win win win

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
έτσι είναι
αλλά η πούτσα δεν έχει ακουμπήσει ακόμα
είναι ακόμα χειρότερα

εδώ παίζονται τρελά παιχνίδια. Ο κινέζος ήδη σουλάτσαρε την ευρώπη και είπε " μη μασάτε , εγώ είμαι εδώ". Έχει πακτωλό από πίσω. Τη δωδεκάτη ώρα ( εμάς επειδή είμαστε και ειδική περίπτωση ίσως μας άφηναν και κάνα δυο μηνάκια δίχως φράγκα έτσι για να νοιώσουμε λίγο ), όταν όλα θα γίνουν σκατά, ξαφνικά θα εμφανιστεί η πηγή ρευστότητας.

Ο σωτήρας που θα μας σώσει από το μαρτύριο του " μεσοπρόθεσμου" Αντάλλαγμα? Τίποτε μωρέ μερικά λιμάνια, τον ΟΣΕ , μερικά ορυχεία και γιατί όχι καμιά πετρελαιοπηγή αν υπάρχει . Και μια πιο ήπια αναδιάρθρωση στο δημοσιονομικό, που να φαντάζει πως μαλακώνει η σημερινή κατάσταση.

Όσον αφορά το πολιτικό επίπεδο, παίζει να γίνει το σενάριο της αιγύπτου. Δλδ " κακή αστυνομία- καλός και φιλολαικός στρατός". Παίζει να βγουν τα τανκς αλλά παρέα με τους πολίτες μαζί και να τιμωρηθούν ακόμη ακόμη στελέχη της αστυνομίας και πολιτικοί. Έτσι για να γουστάρει ο κόσμος περισσότερο. Και στη συνέχεια "φιλολαική" κυβέρνηση " εθνικής ενότητας" με "αριστερή" απόχρωση αλλά και στήριξη του στρατού στο βάθος.

Από την άλλη ο κινέζος κάνει στην άκρη τα αμερικάνικα χαρτιά και τα μετατρέπει σε κολόχαρτα. Τη στιγμή που η φωτιά φαίνεται να σβήνει στην ευρώπη, στην αμερική γίνεται της κολάσεως...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ποιος μου το ειπε?
φιλος μου στην Διας..
να τον ξαναρωτήσεις γιατί προφανώς δεν στα είπε καλά και δεν στα είπε όλα
η ΔΙΑΣ δεν ήταν παρούσα στην καταστολή των αγανακτισμένων
και η ΔΙΑΣ δεν έπαιρνε ποτέ τρελά λεφτά
απλά τους τάιζαν με το αλκοολίκι της μηχανής

Ούτε εγώ μπορώ.

καλύτερα εδώ.

και ένα χρόνο άσκηση

να πάει να γαμηθεί ...
ακριβώς αλλά όχι ακριβώς
το να μείνεις κάπου και να μην ξενιτευτείς έχει να κάνει με το πόσο βολεμένος είσαι και εσύ και η οικογένειά σου
έχει να κάνει με τις υποχρεώσεις σου
έχει να κάνει με πολλά πράγματα και όχι μόνο με το τι θα βρεις αλλού.
ρώτησες κάτι προσωπικό και απάντησα προσωπικά (δεν πήγαινε σε εμένα το ερώτημα αρχικά αλλά κατάλαβα πως ήταν γενικής απόκρισης)

ξαναλέω, μπορώ να φύγω και να είμαι μια χαρά.
Δεν είναι το πλέον εύκολο να προσαρμόσεις την οικογένειά σου έξω αλλά πιστεύω πως το κάνεις αν χρειαστεί.

Playboy $

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
απο το 90 στηθηκε το παιχνιδι

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
εδώ παίζονται τρελά παιχνίδια. Ο κινέζος ήδη σουλάτσαρε την ευρώπη και είπε " μη μασάτε , εγώ είμαι εδώ". Έχει πακτωλό από πίσω. Τη δωδεκάτη ώρα ( εμάς επειδή είμαστε και ειδική περίπτωση ίσως μας άφηναν και κάνα δυο μηνάκια δίχως φράγκα έτσι για να νοιώσουμε λίγο ), όταν όλα θα γίνουν σκατά, ξαφνικά θα εμφανιστεί η πηγή ρευστότητας.

Ο σωτήρας που θα μας σώσει από το μαρτύριο του " μεσοπρόθεσμου" Αντάλλαγμα? Τίποτε μωρέ μερικά λιμάνια, τον ΟΣΕ , μερικά ορυχεία και γιατί όχι καμιά πετρελαιοπηγή αν υπάρχει . Και μια πιο ήπια αναδιάρθρωση στο δημοσιονομικό, που να φαντάζει πως μαλακώνει η σημερινή κατάσταση.

Όσον αφορά το πολιτικό επίπεδο, παίζει να γίνει το σενάριο της αιγύπτου. Δλδ " κακή αστυνομία- καλός και φιλολαικός στρατός". Παίζει να βγουν τα τανκς αλλά παρέα με τους πολίτες μαζί και να τιμωρηθούν ακόμη ακόμη στελέχη της αστυνομίας και πολιτικοί. Έτσι για να γουστάρει ο κόσμος περισσότερο. Και στη συνέχεια "φιλολαική" κυβέρνηση " εθνικής ενότητας" με "αριστερή" απόχρωση αλλά και στήριξη του στρατού στο βάθος.

Από την άλλη ο κινέζος κάνει στην άκρη τα αμερικάνικα χαρτιά και τα μετατρέπει σε κολόχαρτα. Τη στιγμή που η φωτιά φαίνεται να σβήνει στην ευρώπη, στην αμερική γίνεται της κολάσεως...
american bubble is the name

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
αντ αυτού ενα υποτίθεται σοσιαλιστικό κίνημα εφαρμόζει μέτρα που ούτε η μαρία αντουανέτα δε θα μπορούσε να περάσει......
κάνε τις αναγωγές σου.

Tax and spend ήταν πάντα η νοοτροπία του κόμματος και μέχρι εκεί φτάνει.
Τι περιμένεις δηλαδή, άλλες πολιτικές; Ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος.

περίπου οι μισοί έλληνες πλέον γνωρίζουν καλώς τι σημαίνει ΜΑΤ και ελληνική αστυνομία ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

Τύπε τώρα γίνεσαι υπερβολικός. Ξέρεις τι τεράστια τιμή που είναι, να τρως ξύλο υπό τα σοσιαλιστικά ιδεώδη;
Τι ωραίες που είναι οι ματσουκιές, όταν συνοδεύονται με λίγο μαρξ και λίγο τρίτο δρόμο (στο πουθενά);

Δηλαδή, τι προτιμάς; Επάρατο ξύλο από την κακή δεξιά;

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
και ποιος σου είπε πως παίρνουνε 700 ευρώ ή πως έχουνε υποστεί μείωση μισθών;
ρε πάτε καλά;;
μείωση μισθών στο δημόσιο ΔΕΝ έχει γίνει
ξυπνήστε
Υπάρχει μείωση - δε θυμάμαι το νούμερο του νόμου, googlαρέτο. Δεν είναι 30% που διατείνεται η ΑΔΕΔΥ για επικοινωνιακούς λόγους, αλλά υπάρχει μείωση. Ίσως 10-15%.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
τιποτα δεν χρειαζεται φιλε,φτανει μονο η διαπιστωση που εγινε αυτες τις μερες,οτι δεν μιλαμε πια για δημοκρατια αλλα για χουντα,κανονικη χουντα,ουτε καν κοινοβουλευτικη χουντα,τα υπολοιπα θα ρθουν μονα τους,μην ανησυχεις
Υ.Γ Επιβεβαιωθηκε και μια αλλη αληθεια που ειλικρινα τη σκεφτηκα μονος μου πριν μερικα χρονια,κανεις δεν μου την ειπε,ουτε οι εκλογες εχουν σημασια,για μενα ειναι απλα ενα στημενο παιχνιδι και τιποτ αλλο
Και αυτα δεν στα λεει ενας πιτσιρικος ουτε ενα ατομο που τον ενδιεφερε ιδιαιτερα η πολιτικη και τα κομματα
Επισης επιβεβαιωνω οτι σημερα τα παιδια που πηγαν στη πορεια και τα οποια ειδα στο γκαζι μου ειπαν οτι υπεφεραν τα πανδεινα απο την αστυνομια
να τα πεις στον μετριοπαθή δικηγόρο Αλέξιο που περιμένει να ψηφίσει σε δύο χρόνια τη ΝΔ

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
αδερφέ τα ζώα είναι τόσο ζώα που δεν κατάλαβαν ότι σήμερα ανοιξαν τον ασκό του αιόλου.
μέχρι πριν λίγο καιρό μόνο οι γνωρίζοντες και υποψιασμένοι ήξεραν ότι οι μπάτσοι χτυπάνε απρόκλητα και αναίτια.
όταν τα λεγες στον απλό μαλάκα σου απαντούσε.
αποκλείεται κάτι τους έκανες.
τώρα η κοινή γνώμη έχει άμεση άποψη.
αυτό είναι και το τεράστιο κέρδος των αγανακτισμένων.
είδαν αμεσοδημοκρατικά τι σημαίνει κρατική χούντα.

Χθες το βραδυ την ωρα που μιλησαμε στο τηλεφωνο εγινε το εξης :

Ειχα ανεβει Συνταγμα για δευτερη φορα στην ημερα,αυτη τη φορα με την γυναικα μου,θελοντας
 να δουμε την συναυλια με Αλκινοο και Παπακωνσταντινου....Εντωμεταξυ της τα ελεγα απο το
 απογευμα που γυρισα και μου ελεγε αυτο ακριβως-"Κατι τους κανατε"-(η κυρα μου δεν ειχε
 ξαναπατησει σε τετοιες φασεις και δεν ηξερε η κοπελλα)με σκοπο αφετερου να παρει μυρωδια
 αφετερου να της δειξω καποια πραματα..

Ειμασταν στην γωνια του Πλαζα (Σταδιου-Γεωργιου Α'-Καραγεωργη Σερβιας) μαζι με τα αλλα
 παιδια  και ακουγαμε τους μουσικους να  παιζουν εν μεσω επεισοδιων που ειχαν αρχισει
 στην απανω γωνια της Μεγαλης Βρετανιας,Αμαλιας
 -  Β.Σοφιας-Γεωργιου Α'-Πανεπιστημιου οπου μπαχαλοι και τρελλαμενος
 κοσμος (απο τις προκλησεις των μπατσων ) ριχνανε τις πρωινες πετρες στα ΜΑΤ...

Της λεω σε μια φαση,εκει που κοιταγαμε τα τεκταινομενα (η δικια μας γωνια
  ηταν ησυχη μεχρι ωρας..)

- Βλεπεις μια διμοιρια στην αρχη της Βουκουρεστιου.πισω απο το Πλαζα;Οταν τους δεις και ανεβασουν μασκες και ακουσεις φωνες τρεχα

-Μα τα επεισοδια γινονται στην πανω πλευρα

-Ρε βλακα,της λεω,εκει γινεται χαμος και η προσοχη του κοσμου ειναι
 στραμμενη εκει..εδω ειμαστε ησυχοι..ΕΔΩ λοιπον θα βαλουν μια προκλησουλα
 και θα μας προγκηξουν-διωξουν προς την Φιλλεληνων

-Ελα ρε ολα τραγικα τα βλεπεις,μου λεει

Ταυτοχρονα μιλουσα και με Νατσο,με σενα,με Μπουλακο με
  πολυ κοσμο,ζωντανη ανταποκριση....

Εδινα και οδηγιες σε κατι παιδια απο Θεσσαλονικη τι να προσεξουν σε περιπτωση
 πεσιματος και απο που να φυγουν....Με κοιταζανε σαν χαζοι και αυτοι,εχοντας πιστεψει
 το παραμυθι με τους κακους κουκουλοφορους

Μετα απο 10 λεπτα που της τα ειπα,και ενω ειμαστε μπροστα στην διμοιρια
 που ηταν στην αρχη της Βουκουρεστιου,στην συμβολη με Σταδιου,βλεπουμε εναν
 τριανταρη  να κλωτσαει ενα παρκαρισμενο μηχανακι,ετσι στο ξαφνικο και
 χωρις λογο....Καποιοι πολιτες του την πεσανε "τι κανεις εκει ρεεεε" και τετοια για
 να τον σταματησουν αλλα δεν προλαβαν....

Της φωναζω της δικιας μου "Τρεεεχχχχχαααααααααααααα" και ταυτοχρονα
 κλεινω στα μουτρα το τηλεφωνο στον Νατσο,βουταω εναν απο τους Σαλονικιους απο τον
 γιακα και χιμαω κατα της Σταδιου,προς Ομονοια ακολουθουμενος απο την
 δικια μου και το τσουρμο με τους Σαλονικιους...

Δευτερολεπτα μετα,αρχισαν τα μπαμ μπουμ απο τις κροτου-λαμψης και οι ριψεις
 δακρυγονων προς την πλατεια και στο λεφουσι του κοσμου που καθοτανε
 αμεριμνος και ησυχος και εγινε της πουτανας και στο κατω μερος της Πλατειας....

Σταματησαμε το τρεξιμο στην παλια βουλη στη Σταδιου,οπου οι σαλονικιοι με αγκαλιαζαν
 και με φιλαγαν....Η δικια μου με τις ματαρες της γεματες εκπληξη και απορια
 κοιταγε σαν χαζο δεξια αριστερα και προσπαθουσε να αναπνευσει,κλαιγοντας
 σαν γατι...

Οι Σαλονικιοι φρικαρισμενοι οπως και πολλοι ηλικιωμενοι (50αριδες-60αριδες) ειχαν
 γκρεμοτσακιστει απο το ποδοπατημα

Περιττο να σου πω οτι μετα απο αυτο,το κατω μερος της πλατειας εγινε....ΚΟΛΑΣΗ!!!!!

motor_bukow

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
6
καλύτερα εδώ.

να πάει να γαμηθεί ...

Σε βρίσκω λάθος...
Ινδοκινεζοπακια (αν και οι ινδοί είναι οι πλέον πολιτισμένοι και σε απόλυτο βαθμό όχι τόσο τραγικοί) δεν πίνουν, δεν κοινωνικοποιούνται οπότε δεν τα βρίσκεις στις παμπ.
Ποτό-μπάλα και heavy metal (καλά, παπάρια heavy metal αλλά τουλάχιστον αυτοί το γέννησαν και έστω και αν είναι νεκρό εκεί, βλέπεις κάτι ιερά τέρατα συνεχώς να παίζουν σε οργανωμένους χώρους για 20-25 ευρω). Τις καυλιάρες αγγλιδούλες να τις βάλω στο λογ/σμο;;

ΟΚ, η Αγγλία είναι σε συνεχή κοινωνική και οικονομική ύφεση εδώ και δεκαετίες αλλά και πάλι ακόμα είναι μια χαρά (αν τη συγκρίνουμε κιόλας με εδώ, μοιάζει με παράδεισο).

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ρε μαλάκες ξεκολάτε και σκεφτείτε λίγο σοβαρά. Το μεσοπρόθεσμο είναι αυτοκτονικό και είναι πέρα από κάθε άποψη ΔΕΔΟΜΕΝΟ πως είναι ανεφάρμοστο. Το ξέρουν όλοι και ο τελευταίος καθυστερημένος. Δε πρέπει να περπατάει στοιχειωδώς σκεπτόμενος άνθρωπος στον πλανήτη που να νομίζει πως είναι εφαρμόσιμο.

Άρα? Άρα βάζουν μπροστά στην αρχή το " κακό" για να το πάρουν πίσω μετά και να εφαρμόσουν τα άλλα τα
" καλά". Σου βάζουν την πούτσα ως το στομάχι για να μη πονάει πολύ όταν τελικά φτάσει μόνο ως το κολάντερο. Όλα αυτά σε ένα παιχνίδι που έχει παγκόσμιες διαστάσεις. 
μέχρι εδώ καλά το πήγαινες
εδώ το χάλασες
δεν το έχεις
τίποτα δεν πρόκειται να πάρουνε πίσω από τη στιγμή που ψηφίστηκε
θα είχες δίκιο αν το είχανε αλλάξει μέχρι την κατάθεση
τώρα το έχασες.

Επισκέπτης

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.861
Πόντοι
6.515
πολλοι φιλοι ξεχνουν οτι εχουμε δημοκρατια και τους τυπους που κυβερνουν τους εχει ψηφισει η πλειοψηφια του λαου.
Σε 2 χρονια ή νωριτερα στις εκλογες ο κοσμος μπορει ανετα να τους διωξει και να ψηφισει καποιον που θα βγαλει τη χωρα απο το μνημονιο και θα την παει οπου νομιζει.
Το να προσπαθουν μερικοι να το κανουν με μολοτωφ και πετρες ειναι κακο για την εικονα της χωρας και την εγκαθιστα για τα καλα στον 3ο κοσμο.

Εκτος απο την δικη μας γεννια καταστρεφει και τις ζωες των παιδιων μας.
Οποιος φιλος αμφιβαλει μπορει να κανει "ενα γυρω" στα ξενα site που μας ρεζιλευει και μας απαξιωνει :'(

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ενδεχομένως;;

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.861
Πόντοι
6.515
Ούτε εγώ μπορώ.

καλύτερα εδώ.

και ένα χρόνο άσκηση

να πάει να γαμηθεί ...

εδω θα ειναι χειροτερα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Οποιος φιλος αμφιβαλει μπορει να κανει "ενα γυρω" στα ξενα site που μας ρεζιλευει και μας απαξιωνει :'(

στ αρχίδια μας μωρή τσουράπω τι λεει ο γείτονας.
το σπίτι μας δεν έχει φως νερό τηλέφωνο θέρμανση και παράθυρα και συ μας λες ότι ντρέπεσαι που πέφτουν απ όξω οι σοβάδες.
ούστ νούμερα.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom