Εσυ φυραινεις επιχειρηματολογωντας υπερ εκλογικων διαδικασιων εντος λιγων μηνων...(προ και μετα
μνημονιου..)
Εξηγούμαι εκ νέου. Εάν ο λαός δεν ήθελε το Μνημόνιο ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2010 έστω και εάν αυτές ήταν τοπικού χαρακτήρα. ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ ΕΠΙ ΑΥΤΟΥ;
Οταν τοσο καιρο στο λεγαμε ολοι οτι η κυβερνηση δεν εχει λαικη εντολη για τα μνημονια,
εσυ υπερασπιζοσουνα με θέρμη τον κοινοβουλευτισμο και την αντιπροσωπευση του λαου μεσω
των βουλευτων....
Και εξακολουθώ να τον υπερασπίζομαι φυσικά. Η πίστη μου στη Δημοκρατία και τη λαϊκή έκφραση μέσω αντιπροσώπων ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ.
Στην ουσία το Μνημόνιο Ι πήρε έγκριση όταν το Πα.Σο.Κ. πήρε 8 περφέρειες και γκρέμισε τα δεξιά Κάστρα της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης με τις ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ δυνάμεις να πατώνουν. ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ ΕΠΙ ΑΥΤΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ;
Δεύτερο φέσι πάει πολύ κατά τη γνώμη μου. Και μάλιστα διότι απέτυχε το πρώτο. Έχω δε την αίσθηση ότι η λαϊκή βούληση αρχίζει να έρχεται σε ευθεία αντίθεση με τη σύσταση της Βουλής. Η Πλατείες ανά την Ελλάδα μάζεψαν πολύ κόσμο ενώ οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι το Πα.Σο.Κ αρχίζει να παγιώνεται στη δεύτερη θέση.
Χλευαζες τα ειρηνικα της πλατειας,αηδιαζες με τις πιο δραστικες τακτικες,οι εκλογες και
η διαδικασια τους, ηταν η σημαια σου,αλλα με η οδυνηρη συνειδοτοποιηση του πουτσοκεφαλου
προ των πυλων,σου ανοιξε τα ματια απο την εκπληξη...
Δεν χλευάζω αλλά χλευάζομαι. Δεν υβρίζω αλλά υβρίζομαι. Από μέλη εδώ πέρα. Έχω υπομονή αλλά αυτή δεν είναι ανεξάντλητη.
Τώρα όσον αφορά στην υπογραφή μου, αυτή είναι πέρα ως πέρα αληθινή δήλωση αγανακτισμένου. Εάν αυτά λένε, αυτά κρίνω.
Δραστικές τακτικές εννοείς λεπίδι, κοπίδι, αίμα να τρέχει και λοιπά;
Σε περιμενω την Τριτη το πρωι να εκδηλωσεις την οργη σου για το ξεπουλημα της χωρας και την
επιστροφη στην απολυτη ενδεια (ρωτα κανα παλαιοτερο της οικογενειας σου να σου πουν-αλλο
οι ζωντανες αναμνησεις,αλλο το διαβασμα απο το νετ)
Εσύ άμα απεργήσεις είσαι κουλ. Εγώ άμα απεργήσω τον ήπια. Απλά.
Εισαι νεος και μορφωμενος,θεωρω οτι εχω χρεος να σου δειξω καποια πραματα και περαν
της προσωπικης μας γνωριμιας (που ειναι τροπον τινα δεσμευτικη απο πλευρας μου και
οριζει την συμπεριφορα μου απεναντι σου-αν "πιανεις" τι θελω να πω..)και ειναι κριμα νεοι σαν
και σενα να ειναι στενομυαλοι και να φερουν παρωπιδες...
Κοιτα διπλα σου και παραταξου,η "μαχη" ξεκινησε
Φιλικα παντα
Μη δεσμεύεσαι καθόλου, εκφράσου ελεύθερα. Και κατ' ιδίαν άμα θέλεις.
Η γνώμη μου είναι ότι εάν επιτείθεσαι, χλευάζεις και ειρωνεύεσαι τον άλλον, αυτός έρχεται σε αμυντική στάση υπερασπιζόμενος εαυτόν. Εάν επιθυμείς να δείξεις πράγματα, δεν είναι αυτός ο δρόμος θαρρώ...