Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 488K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.607
Πόντοι
2.606
μου πετας το γαντι κετς? :2funny:

ελπιζω να μην ειναι ψειρες ε? :rolleyes: τα μικροφωνα εννοω...
χαχαχα καλο ρε συ νιτσα...ολο και καποιος θα χει μικροφωνικη εγκατασταση του γουστου σου στην πλατεια,αν οχι εγω ο διπλα,τι διαλο ,τοσος λαος...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
χαχαχα καλο ρε συ νιτσα...ολο και καποιος θα χει μικροφωνικη εγκατασταση του γουστου σου στην πλατεια,αν οχι εγω ο διπλα,τι διαλο ,τοσος λαος...

debate θα κανουμε ή μπουκακε? :think:

URL]]

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
πρόκειται περί του νέου ορισμού της παραγωγικότητος  ;)

δεν τους εχουν παραδωσει εχθρο προς στοχοποιηση

αμα τους δωσουν θα παραξουν και εργο

τωρα κατοπτευουν μελλοντικους στοχους,και καταρτιζουν σχεδια

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
debate θα κανουμε ή μπουκακε? :think:

http://[URL unfurl="true"]www.yesnomaybe.co.uk/Admin/Upload/800x800/Yes-No-Maybe-Bukkake-Mens-T-Shirt-White-on-Olive-front-800x800.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

αααααααααααααααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχ τρελλη

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
αυτος εισαι πουρ!και στην παρτουζα ακομα συλλογικη αποφαση...ετσι να το εμπεδωσουμε επιτελους... :rockon:

αμεσοδημοκρατια μπορει να μην αποκτησουμε απο αμεσογαμησι παντως θα ειμαστε πληρεις :rockon:

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
δεν ειναι θεϊκο το μπλουζακι? :2funny: αμα δεις καμια στο συνταγμα να το φοραει εγω ειμαι :grin: :grin: :grin:

νταξ
 αμα σε δω θα σου στειλω απροειδοποιητα το πρωτο φορτιο
  μην χαλασουμε και τα μαρμαρα :2funny: :2funny:

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Λοιπόν  ξανά στη  ζύμωση
Καλές  και  οι πίπες  , καλά  και  τα  debate
Καλή  και  η  χαλάρωση ( που  σου  τάζουνε και  δεν πραγματοποιούνε )
Αλλά  επί  του  θέματος  τώρα .

Τρίτη  και  Τετάρτη  είναι  πολύ  δύσκολες  ημέρες
Ελπίζω  να  κρατήσουμε
Να  μην  εμφανιστούν  και πάλι  οι γνωστοί - όχι - πλέον - άγνωστοι , κουρεμένοι  και  μαλλιάδες .
Το μήνυμα  πρέπει  να  είναι ηχηρό .

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.607
Πόντοι
2.606
αμεσοδημοκρατια μπορει να μην αποκτησουμε απο αμεσογαμησι παντως θα ειμαστε πληρεις :rockon:
και τωρα ηρθε η ωρα του πιο τσιτατου και ανεπαναληπτου συνθηματος που εχει ειπωθει ποτε στην ανθρωπινη ιστορια...."ΓΑΜΑΤΕ   ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ""...
υπαρχει και μελοποιημενο και παραθετω παραυτα...
Γαμάτε γιατί χανόμαστε

Κόκκινοι σταυροί στις πόρτες
μπάτσοι και φρικιά στις κόντρες
και χιλιάδες παπάκια
με βενζίνα στην άσφαλτο

Γκόμενες όλο καμάρι
όλοι οι άντρες πρώην φαντάροι
μια ζωή θητεία,
ξεφτίλα και βόλεμα

Γαμάτε γιατί χανόμαστε

Φυλακές ψυχιατρεία,
εργοστάσια νεκροταφεία
και το βράδυ στις ταβέρνες
ρετσίνα κι αντάρτικα

Καταναλωτικά γουρούνια
μας κρεμάσανε κουδούνια
αν δεν μπεις στο κοπάδι,
πίσσα και πούπουλα

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ηρεμησε θεια νιτσα..

Ο Καζακης ειναι μορφωμενος και ενημερωμενος αλλα ειναι μεγαλος λαϊκιστης και κινειτε στα ορια του γραφικου. Η επιμονη του για εξοδο απο το ευρω και επιστροφη στη δραχμη με προβληματιζει για τους σκοπους του. Ο ανυπαρκτος πρωτογενης τομεας παραγωγης δεν δινει περιθωρια επιβιωσης..
Ενημερωτικα ειναι πολυ καλος, αλλα οι προτασεις του ειναι γτπ.

πιθανον...εγω το εβαλα για συζητηση...ουτε το ασπαζομαι ουτε το απορριπτω...απο την αλλη ομως ειναι απο τις λιγες οργανωμενες κινησεις που εχουν γινει και που δεν αποσκοπουν σε πολιτικη καρεκλα (οπως λεει τουλαχιστον)...ειναι ο μονος που μιλαει καθαρα για ανατροπη καθεστωτος και διαλυση των κομματων...μεχρι στιγμης με βρισκει συμφωνη....το θεμα ευρω-δραχμη ειναι τεραστιο και απαιτει πολλη συζητηση...

μη με λες θεια νιτσα...ειναι σαν το μωρη/μαρη και το σιχενομαι :grin:

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Τρίτη  και  Τετάρτη  είναι  πολύ  δύσκολες  ημέρες
Ελπίζω  να  κρατήσουμε
Να  μην  εμφανιστούν  και πάλι  οι γνωστοί - όχι - πλέον - άγνωστοι , κουρεμένοι  και  μαλλιάδες .
Το μήνυμα  πρέπει  να  είναι ηχηρό .

ειμαι σιγουρος οτι θα εμφανιστουν,αλλα θα τους υποδεχτουμε αλλιως τουτη την φορα

ειναι επιτακτικη αναγκη ομως να εχουμε κοσμο,πολυ κοσμο

Πληθος ικανο να θεσει υπο αμφισβητηση το μεσοπροθεσμο και την ψηφιση του

με 10-20-30 χιλιαδες κοσμο δεν γιενται δουλεια....

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
 Εσυ φυραινεις επιχειρηματολογωντας υπερ εκλογικων διαδικασιων εντος λιγων μηνων...(προ και μετα
 μνημονιου..)

Εξηγούμαι εκ νέου. Εάν ο λαός δεν ήθελε το Μνημόνιο ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2010 έστω και εάν αυτές ήταν τοπικού χαρακτήρα. ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ ΕΠΙ ΑΥΤΟΥ;

Οταν τοσο καιρο στο λεγαμε ολοι οτι η κυβερνηση δεν εχει λαικη εντολη για τα μνημονια,
 εσυ  υπερασπιζοσουνα με θέρμη τον κοινοβουλευτισμο και την αντιπροσωπευση του λαου μεσω
 των βουλευτων....

Και εξακολουθώ να τον υπερασπίζομαι φυσικά. Η πίστη μου στη Δημοκρατία και τη λαϊκή έκφραση μέσω αντιπροσώπων ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ.

Στην ουσία το Μνημόνιο Ι πήρε έγκριση όταν το Πα.Σο.Κ. πήρε 8 περφέρειες και γκρέμισε τα δεξιά Κάστρα της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης με τις ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ δυνάμεις να πατώνουν. ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ ΕΠΙ ΑΥΤΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ;

Δεύτερο φέσι πάει πολύ κατά τη γνώμη μου. Και μάλιστα διότι απέτυχε το πρώτο. Έχω δε την αίσθηση ότι η λαϊκή βούληση αρχίζει να έρχεται σε ευθεία αντίθεση με τη σύσταση της Βουλής. Η Πλατείες ανά την Ελλάδα μάζεψαν πολύ κόσμο ενώ οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι το Πα.Σο.Κ αρχίζει να παγιώνεται στη δεύτερη θέση.

Χλευαζες τα ειρηνικα της πλατειας,αηδιαζες με τις πιο δραστικες τακτικες,οι εκλογες και
 η διαδικασια τους, ηταν η σημαια σου,αλλα με η οδυνηρη συνειδοτοποιηση του πουτσοκεφαλου
 προ των πυλων,σου ανοιξε τα ματια απο την εκπληξη...

Δεν χλευάζω αλλά χλευάζομαι. Δεν υβρίζω αλλά υβρίζομαι. Από μέλη εδώ πέρα. Έχω υπομονή αλλά αυτή δεν είναι ανεξάντλητη.

Τώρα όσον αφορά στην υπογραφή μου, αυτή είναι πέρα ως πέρα αληθινή δήλωση αγανακτισμένου. Εάν αυτά λένε, αυτά κρίνω.

Δραστικές τακτικές εννοείς λεπίδι, κοπίδι, αίμα να τρέχει και λοιπά;

Σε περιμενω την Τριτη το πρωι να εκδηλωσεις την οργη σου για το ξεπουλημα της χωρας και την
 επιστροφη στην απολυτη ενδεια (ρωτα κανα παλαιοτερο της οικογενειας σου να σου πουν-αλλο
 οι ζωντανες αναμνησεις,αλλο το διαβασμα απο το νετ)

Εσύ άμα απεργήσεις είσαι κουλ. Εγώ άμα απεργήσω τον ήπια. Απλά.

Εισαι νεος και μορφωμενος,θεωρω οτι εχω χρεος να σου δειξω καποια πραματα και περαν
 της προσωπικης μας γνωριμιας (που ειναι τροπον τινα δεσμευτικη απο πλευρας μου και
 οριζει την συμπεριφορα μου απεναντι σου-αν "πιανεις" τι θελω να πω..)και ειναι κριμα νεοι σαν
 και σενα να ειναι στενομυαλοι και να φερουν παρωπιδες...

Κοιτα διπλα σου και παραταξου,η "μαχη" ξεκινησε

Φιλικα παντα

Μη δεσμεύεσαι καθόλου, εκφράσου ελεύθερα. Και κατ' ιδίαν άμα θέλεις.

Η γνώμη μου είναι ότι εάν επιτείθεσαι, χλευάζεις και ειρωνεύεσαι τον άλλον, αυτός έρχεται σε αμυντική στάση υπερασπιζόμενος εαυτόν. Εάν επιθυμείς να δείξεις πράγματα, δεν είναι αυτός ο δρόμος θαρρώ...

Alexfran

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
16
ακομα και στη υποθετικη περιπτωση που θα πετυχαινες ολα τα αλλα αυτο δεν θα το πετυχαινες ποτε απο την πλειοψηφια.

Ας μην ειναι η πλειοψηφια. Και οι μισοι επιτυγχανουν τον σκοπο.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Ηρεμησε θεια νιτσα..

Ο Καζακης ειναι μορφωμενος και ενημερωμενος αλλα ειναι μεγαλος λαϊκιστης και κινειτε στα ορια του γραφικου. Η επιμονη του για εξοδο απο το ευρω και επιστροφη στη δραχμη με προβληματιζει για τους σκοπους του. Ο ανυπαρκτος πρωτογενης τομεας παραγωγης δεν δινει περιθωρια επιβιωσης..
Ενημερωτικα ειναι πολυ καλος, αλλα οι προτασεις του ειναι γτπ.

Εντος ευρω, με τις δεσμευσεις που εχεις παρει σαν χωρα για την συνεχιση της ανυπαρξιας του πρωτογενους τομεα παραγωγης, για πες μας πως θα αναπτυχθεις?

Το συνολο των προτασεων του καζακη (και οχι το καθε ενα ξεχωριστα οπως εσκεμμενα κανεις) αποτελουν εναν πολυ καλο και ρεαλιστικο μπουσουλα για την ανακαμψη της οικονομιας, αποφευγοντας επιπλεον τα τρομερα δεινα που θα ζησει ο τοπος απαξ και ψηφιστει το μεσοπροθεσμο (τωρα) και ολα τα υπολοιπα μνημονια σε καθε μια απο τις επομενες δοσεις! (πρεπει να ειναι τουλαχιστον ασχετος καποιος για να πιστευει πως το προγραμμα αυτο εχει τον παραμικρο σκοπο συμαζεμματος και αναπτυξης)

Αφου οι δικες του προτασεις ειναι γτπ, για πες μας τις δικες σου λοιπον?

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom