Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 484K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
τελικά τι έγινε σήμερα με την ψήφο εμπιστοσύνης;
τα κατάφερε ο ΓΑΠ;

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Δεν ξέρω τύπε. Όσοι εθεωρούντο δυ.
760000 σημαίνει 10πλασιοι σε 30 χρόνια.
Σε άλλη μελέτη της Καθημερινής το 2007 παρουσιάζονται οι μισθοί των δυ ως +50% - +250% της ανάλογης εργασίας στον ιδιωτικό.
Αυτά συν η ληστεία των ταμείων και η έλλειψη παραγωγικότητος κατάντησε στον δανεισμό.
Σε προσφατη μελέτη οι Έλληνες δουλεύουν 2139 ώρες το χρόνο ενώ οι Γερμανοί 1349.
Πού πάει η υπεραξία ρε κομμόινια;; :2funny: ε

Ξεχασες την παραγωγικοτητα!  :grin: Τα συστηματα διοικησης που εχουμε ειναι.................τριτοκοσμικα.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
δεν έχω ακόμα καταλάβει πώς κάποιος επιλέγεται διοικητής στο δημόσιο - ας πούμε σε ένα νοσοκομείο

ας μας το εξηγήσουνε τα κομματόσκυλα, να μάθουμε κι εμείς

Επισκέπτης
Με βάση ποιο κριτήριο έγραψες αυτό που έγραψες? Δώσε μια εξήγηση
Είχα διαβάσει ένα άρθρο σχετικό κ έβγαζε μέσο όρο επί τοις % αναλογικά με τον πληθυσμό κάθε χώρας κ η Ελλάδα είχε περίπου τον ίδιο με Γερμανία,Αγγλία,Γαλλία κ άλλες ευρωπαικές χώρες.

Το ξανα λέω,έχουμε μη λειτουργικό δημόσιο κ αυτό είναι το πρόβλημα,όχι το μεγεθός του.

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
δεν έχω ακόμα καταλάβει πώς κάποιος επιλέγεται διοικητής στο δημόσιο - ας πούμε σε ένα νοσοκομείο

ας μας το εξηγήσουνε τα κομματόσκυλα, να μάθουμε κι εμείς
Τι ρωτάς αφού δίνεις την απάντηση μόνος σου... αν είσαι μεγάλο κομματόσκυλο σε επιλέγουν για διοικητή νοσοκομείου - BTW τα λεφτά είναι καλά. ;)

Επισκέπτης
Τι ρωτάς αφού δίνεις την απάντηση μόνος σου... αν είσαι μεγάλο κομματόσκυλο σε επιλέγουν για διοικητή νοσκομείου - BTW τα λεφτά είναι καλά. ;)
Πάρα πολύ καλά,από επαρχία είμαι κ ο εδώ μάνατζερ-πασόκος του νοσοκομείου αλλάζει πανάκριβο αυτοκίνητο κάθε χρόνο,δύο χρόνια σερρύ δεν έχει το ίδιο αμάξι κ γκόμενα ο πούστης.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Τι ρωτάς αφού δίνεις την απάντηση μόνος σου... αν είσαι μεγάλο κομματόσκυλο σε επιλέγουν για διοικητή νοσοκομείου - BTW τα λεφτά είναι καλά. ;)
ε, τότε να γραφτώ κι εγώ ρε συ
από πτυχία κι όλας έχω της παναγιάς τα μάτια ... όλο και κάπου θα με βολέψουνε τα καθάρματα...

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
ε, τότε να γραφτώ κι εγώ ρε συ
από πτυχία κι όλας έχω της παναγιάς τα μάτια ... όλο και κάπου θα με βολέψουνε τα καθάρματα...
Άργησες πολύ sorry. :rolleyes: Αυτά γίνονται από το Γυμνάσιο. ;) Δεν έχεις ακούσει ότι η καλύτερη εταιρία HR είναι η ΔΑΠ; :boobies:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.109
Πόντοι
6.515
Kαλα αυτος ο Βενιζελος τα πιστευει αυτα που λεει?

Θα φτιαξουμε ειπε ομαδα διαχειρισης της οικονομιας οπως την ομαδα που εφερε εις περας τα ολυμπιακα εργα και ετσι θα τα καταφερουμε.

ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ, ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΕΩΘΗΚΕΣ. ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.

Δωσε μου κι εμενα 2 - 3 εκατομμυρια και σου σηκωνω μια πολυκατοικια στο αψε σβησε :headbang:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Kαλα αυτος ο Βενιζελος τα πιστευει αυτα που λεει?

Θα φτιαξουμε ειπε ομαδα διαχειρισης της οικονομιας οπως την ομαδα που εφερε εις περας τα ολυμπιακα εργα και ετσι θα τα καταφερουμε.

ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ, ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΕΩΘΗΚΕΣ. ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.

Δωσε μου κι εμενα 2 - 3 εκατομμυρια και σου σηκωνω μια πολυκατοικια στο αψε σβησε :headbang:
Μην κουραζεσαι.
Ξαναγυρισε το ΠΑΣΟΚ της αερολογιας στην Κυβερνηση.
Αυτα θελει ο ελληνας. Δεν τον πειραξε τοσο που τον πετσοκοψαν οικονομικα 20 μηνες.
Τον πειραξε περισσοτερο που δεν ειχε διανθιστει το πετσοκομμα με πασοκικη λαϊκιστικη μπουρδολογια της δεκαετιας του 1980.
Τωρα ψωμι ελια και Ανδρεα ξανα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μην κουραζεσαι.
Αυτα θελει ο ελληνας. Δεν τον πειραξε τοσο που τον πετσοκοψαν οικονομικα 20 μηνες.
Τον πειραξε περισσοτερο που δεν ειχε διανθιστει το πετσοκομμα με πασοκικη λαϊκιστικη μπουρδολογια της δεκαετιας του 1980.

ξεκόλλα ρε μαλάκα με τη δεξιά κλαψομουνίαση.
έλεος.

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Μην κουραζεσαι.

Και που να δεις ακομα. Οσο η οικονομια ειναι σε υφεση ειμαστε σε κατακορυφη πτωση. Το οικονομικο μοντελο της Ελληνικης οικονομιας ειναι πολυ διαφορετικο απο οποιαδηποτε αναπτυγμενη χωρα. Το μνημονιο δεν εχει αλλαξει το οικονομικο μοντελο και δεν θα επιτυχει τους στοχους του.

Φορολογουν τον ιδιωτικο τομεα για να χρηματοδοτουν το μη παραγωγικο δημοσιο. Δεν βγαινουμε απο την υφεση ουτε σε 20 χρονια με αυτο το προγραμμα.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Η ΑΦΙΣΑ ΠΟΥ ΑΝΑΨΕ ΦΩΤΙΕΣ
Πόλεμος Κυριάκου - ΔΑΚΕ
Σαφείς αποστάσεις από τον βουλευτή της ΝΔ στη Βουλή. Για "το... πλουσιόπαιδο του μπαμπά" μίλησε ο πρόεδρος της ΔΑΚΕ. Για "πραγματικά προνομιούχους και κατ' επάγγελμα συνδικαλιστές" απάντησε ο Κ. Μητσοτάκης

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Η ΑΦΙΣΑ ΠΟΥ ΑΝΑΨΕ ΦΩΤΙΕΣ
Πόλεμος Κυριάκου - ΔΑΚΕ
Σαφείς αποστάσεις από τον βουλευτή της ΝΔ στη Βουλή. Για "το... πλουσιόπαιδο του μπαμπά" μίλησε ο πρόεδρος της ΔΑΚΕ. Για "πραγματικά προνομιούχους και κατ' επάγγελμα συνδικαλιστές" απάντησε ο Κ. Μητσοτάκης

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αυτο ειναι πολυ ενδιαφερον...αυτο θα διαβαζω οτνα μου κοβουν κανα κατοσταρι με το πουτσοπροθεσμο προγραμμα...πολυ σωστος.αυτο θα με καιει...ασ μην εχω να φαω εγω θα ασχολουμαι με τον οννεδιτη και τον κυριακο...το παλευεις οσο μπορεις παντως...

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Όλοι οι συνδικαλες είναι αληταράδες που ζούνε παρασιτικά σε βάρος όσων εργάζονται πραγματικά

ΔΑΚΕ, ΠΑΣΚΕ και άλλες μαφιόζικες οργανώσεις είναι ίδιες

Ένας συνδικαλας πλακώνεται με ένα βουλευτή. Ο ένας αλήτης πλακώνεται με κάποιον άλλο. Στα αρχίδια μας και για τους 2 να πάνε να γαμηθούνε

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Συνταγματικό το Μνημόνιο έκρινε το Συμβούλιο της Επικρατείας

Ακόμη, η πλήρης Ολομέλεια του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου αποφάνθηκε ότι ούτε με το Μνημόνιο αναγνωρίζονται εξουσίες σε όργανα διεθνών οργανισμών, οι οποίες περιορίζουν καθ' οιονδήποτε τρόπο την άσκηση της εθνικής κυριαρχίας, ενώ ταυτόχρονα η κυβέρνηση διατηρεί την κατ' άρθρο 82 του Συντάγματος εξουσία της για τη χάραξη της γενικής πολιτικής της χώρας, αλλά και η ένταξη της Ελλάδας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο δεν περιορίζει την άσκηση της εθνικής της κυριαρχίας.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Συνταγματικό το Μνημόνιο έκρινε το Συμβούλιο της Επικρατείας

Ακόμη, η πλήρης Ολομέλεια του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου αποφάνθηκε ότι ούτε με το Μνημόνιο αναγνωρίζονται εξουσίες σε όργανα διεθνών οργανισμών, οι οποίες περιορίζουν καθ' οιονδήποτε τρόπο την άσκηση της εθνικής κυριαρχίας, ενώ ταυτόχρονα η κυβέρνηση διατηρεί την κατ' άρθρο 82 του Συντάγματος εξουσία της για τη χάραξη της γενικής πολιτικής της χώρας, αλλά και η ένταξη της Ελλάδας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο δεν περιορίζει την άσκηση της εθνικής της κυριαρχίας.

Φυσικα ειναι συνταγματικο το μνημονιο, μονο κατι γραφικοι λενε το αντιθετο.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom