Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
τελικά τι έγινε σήμερα με την ψήφο εμπιστοσύνης;
τα κατάφερε ο ΓΑΠ;
τα κατάφερε ο ΓΑΠ;
Δεν ξέρω τύπε. Όσοι εθεωρούντο δυ.
760000 σημαίνει 10πλασιοι σε 30 χρόνια.
Σε άλλη μελέτη της Καθημερινής το 2007 παρουσιάζονται οι μισθοί των δυ ως +50% - +250% της ανάλογης εργασίας στον ιδιωτικό.
Αυτά συν η ληστεία των ταμείων και η έλλειψη παραγωγικότητος κατάντησε στον δανεισμό.
Σε προσφατη μελέτη οι Έλληνες δουλεύουν 2139 ώρες το χρόνο ενώ οι Γερμανοί 1349.
Πού πάει η υπεραξία ρε κομμόινια;; ε
Είχα διαβάσει ένα άρθρο σχετικό κ έβγαζε μέσο όρο επί τοις % αναλογικά με τον πληθυσμό κάθε χώρας κ η Ελλάδα είχε περίπου τον ίδιο με Γερμανία,Αγγλία,Γαλλία κ άλλες ευρωπαικές χώρες.Με βάση ποιο κριτήριο έγραψες αυτό που έγραψες? Δώσε μια εξήγηση
Τι ρωτάς αφού δίνεις την απάντηση μόνος σου... αν είσαι μεγάλο κομματόσκυλο σε επιλέγουν για διοικητή νοσοκομείου - BTW τα λεφτά είναι καλά. ;)δεν έχω ακόμα καταλάβει πώς κάποιος επιλέγεται διοικητής στο δημόσιο - ας πούμε σε ένα νοσοκομείο
ας μας το εξηγήσουνε τα κομματόσκυλα, να μάθουμε κι εμείς
Πάρα πολύ καλά,από επαρχία είμαι κ ο εδώ μάνατζερ-πασόκος του νοσοκομείου αλλάζει πανάκριβο αυτοκίνητο κάθε χρόνο,δύο χρόνια σερρύ δεν έχει το ίδιο αμάξι κ γκόμενα ο πούστης.Τι ρωτάς αφού δίνεις την απάντηση μόνος σου... αν είσαι μεγάλο κομματόσκυλο σε επιλέγουν για διοικητή νοσκομείου - BTW τα λεφτά είναι καλά. ;)
ε, τότε να γραφτώ κι εγώ ρε συΤι ρωτάς αφού δίνεις την απάντηση μόνος σου... αν είσαι μεγάλο κομματόσκυλο σε επιλέγουν για διοικητή νοσοκομείου - BTW τα λεφτά είναι καλά. ;)
155 ναι.τελικά τι έγινε σήμερα με την ψήφο εμπιστοσύνης;
τα κατάφερε ο ΓΑΠ;
155 ναι.
Ούτε μια απωλεια.
Ειχες καμια αμφιβολια? Πες το μας κι αυτο.
Άργησες πολύ sorry. Αυτά γίνονται από το Γυμνάσιο. ;) Δεν έχεις ακούσει ότι η καλύτερη εταιρία HR είναι η ΔΑΠ;ε, τότε να γραφτώ κι εγώ ρε συ
από πτυχία κι όλας έχω της παναγιάς τα μάτια ... όλο και κάπου θα με βολέψουνε τα καθάρματα...
Μην κουραζεσαι.Kαλα αυτος ο Βενιζελος τα πιστευει αυτα που λεει?
Θα φτιαξουμε ειπε ομαδα διαχειρισης της οικονομιας οπως την ομαδα που εφερε εις περας τα ολυμπιακα εργα και ετσι θα τα καταφερουμε.
ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ, ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΕΩΘΗΚΕΣ. ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.
Δωσε μου κι εμενα 2 - 3 εκατομμυρια και σου σηκωνω μια πολυκατοικια στο αψε σβησε
Μην κουραζεσαι.
Ξαναγυρισε το ΠΑΣΟΚ της αερολογιας στην Κυβερνηση.
Αυτα θελει ο ελληνας. Δεν τον πειραξε τοσο που τον πετσοκοψαν οικονομικα 20 μηνες.
Τον πειραξε περισσοτερο που δεν ειχε διανθιστει το πετσοκομμα με πασοκικη λαϊκιστικη μπουρδολογια της δεκαετιας του 1980.
Τωρα ψωμι ελια και Ανδρεα ξανα.
Μην κουραζεσαι.
Ξαναγυρισε το ΠΑΣΟΚ της αερολογιας στην Κυβερνηση.
Αυτα θελει ο ελληνας. Δεν τον πειραξε τοσο που τον πετσοκοψαν οικονομικα 20 μηνες.
Τον πειραξε περισσοτερο που δεν ειχε διανθιστει το πετσοκομμα με πασοκικη λαϊκιστικη μπουρδολογια της δεκαετιας του 1980.
Τωρα ψωμι ελια και Ανδρεα ξανα.
Βλεπεις κατι δεξιο στο ποσταρισμα μου?ξεκόλλα ρε μαλάκα με τη δεξιά κλαψομουνίαση.
έλεος.
αυτο ειναι πολυ ενδιαφερον...αυτο θα διαβαζω οτνα μου κοβουν κανα κατοσταρι με το πουτσοπροθεσμο προγραμμα...πολυ σωστος.αυτο θα με καιει...ασ μην εχω να φαω εγω θα ασχολουμαι με τον οννεδιτη και τον κυριακο...το παλευεις οσο μπορεις παντως...Η ΑΦΙΣΑ ΠΟΥ ΑΝΑΨΕ ΦΩΤΙΕΣ
Πόλεμος Κυριάκου - ΔΑΚΕ
Σαφείς αποστάσεις από τον βουλευτή της ΝΔ στη Βουλή. Για "το... πλουσιόπαιδο του μπαμπά" μίλησε ο πρόεδρος της ΔΑΚΕ. Για "πραγματικά προνομιούχους και κατ' επάγγελμα συνδικαλιστές" απάντησε ο Κ. Μητσοτάκης
Φυσικα ειναι συνταγματικο το μνημονιο, μονο κατι γραφικοι λενε το αντιθετο.Συνταγματικό το Μνημόνιο έκρινε το Συμβούλιο της Επικρατείας
Ακόμη, η πλήρης Ολομέλεια του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου αποφάνθηκε ότι ούτε με το Μνημόνιο αναγνωρίζονται εξουσίες σε όργανα διεθνών οργανισμών, οι οποίες περιορίζουν καθ' οιονδήποτε τρόπο την άσκηση της εθνικής κυριαρχίας, ενώ ταυτόχρονα η κυβέρνηση διατηρεί την κατ' άρθρο 82 του Συντάγματος εξουσία της για τη χάραξη της γενικής πολιτικής της χώρας, αλλά και η ένταξη της Ελλάδας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο δεν περιορίζει την άσκηση της εθνικής της κυριαρχίας.