Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 484K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ας επιστρεψουν τα κλεμμενα της ακροπολης και μετα ας μιλανε οι συκιες
Αφου ειναι εφικτο με το μνημονιο νουμερο ουνο να μπουκαρουν,αμαλαχει,στο Εθνικο Αρχαιολογικο και να αρχισουν να φορτωνουν...Ασε τα σαπια πρασινη χλεπα.

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
δυο λεπτά,

αφού τα έξοδα της χώρας είναι περισσότερα από τα έσοδα, αν δεν κάνω λάθος, αυτό σημαίνει ότι και μισθούς-συντάξεις να έχουμε να πληρώσουμε δεν θα μπορούμε να ανταποκριθούμε στο σύνολο των απαιτήσεων

επίσης, όταν μας πετάξουν από το ευρώ η δραχμή θα φάει τέτοια υποτίμηση, που θα είναι αδύνατον να εισάγουμε από το εξωτερικό είδη πρώτης ανάγκης: ελλείψει ρευστού ποιός θα πουλήσει σε μια πτωχευμένη χώρα π.χ. σιτάρι, πετρέλαιο, φάρμακα κτλ με πίστωση? (τον έχω ξαναεκφράσει τον προβληματισμό στο παρελθόν)

από την μία θέλω να πιστέψω ότι μας δουλεύουν ψιλό γαζί και μόλις βγούμε από το ΔΝΤ θα πάρουμε αμέσως τα πάνω μας, από την άλλη δεν μπορώ να είμαι απολύτως βέβαιος γι'αυτό, κάποια πράγματα όπως το παραπάνω δεν μου πολυκολλάνε, μου φαίνεται πραγματικά αδύνατον να είναι τόσο απλή πια η λύση στο πρόβλημα.

όχι βέβαια ότι η τωρινή κατάσταση μας οδηγεί σε διέξοδο, παράταση για ξεπούλημα είναι, αλλά δεν ξέρω...μάλλον είτε έτσι είτε αλλιώς θα περάσουμε δύσκολες μέρες (δεν μπορώ να καταλάβω από πού πηγάζει όλη αυτή η σιγουριά ότι μόλις βγούμε από το ΔΝΤ θα την έχουμε σκαπουλάρει αυτομάτως)
Στο μυαλο μου μεσα εισαι...

Συν το γεγονος του οτι φοβαμαι κινησεις για παραδειγματισμο προς τους υπολοιπους που ειναι στα προθυρα χρεοκοπιας (Του στυλ ειδατε τι επαθαν οι Ελληνες, αυτα τα μουνια που φωναζανε? Τουμπεκι οι υπολοιποι...)

Ασε που τα οποια λεφτα εχω στην τραπεζα δεν τα θελω σε δραχμες :S

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
ας επιστρεψουν τα κλεμμενα της ακροπολης και μετα ας μιλανε οι συκιες

τόσα χρόνια μετά ούτε αυτά δεν είμασταν ικανοί να πάρουμε πίσω...πόσο ακατόρθωτο είναι πια να αξιώσεις νομικά την επιστροφή των κλεμμένων σου μνημείων :helpplea:

αυτούς έχουμε με αυτούς πορευόμαστε...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Τα 590 Ευρω καθαρα ως βασικος ειναι ΟΚ?Τα αντεχει η ερμη η οικονομια?

Επειδη αυτα που δεν λεγονται κλπ.,αντιλαμβανομαι οτι για σενα(και οχι μονο)ΕΙΝΑΙ.

Και ασε τις ντριπλες περι του οσο γουσταρει ο εργοδοτης.

Ξεκαθαρα μιλησα.

στην πράξη είναι πολύ παραπάνω αν το συγκρίνεις με το παραγόμενο προιόν από τον μισθό αυτόν... χωρες που παράγουν περισσότερο έχουν πολύ χαμηλώτερους βασικούς μισθούς από ότι στην Ελλάδα και χώρες που παράγουν ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ δεν έχουν δραματικά μεγαλύτερους...

Συνημμένα

• eurostat.png
    eurostat.png
    35,2 KB · Εμφανίσεις: 20

Επισκέπτης
Συν το γεγονος του οτι φοβαμαι κινησεις για παραδειγματισμο προς τους υπολοιπους που ειναι στα προθυρα χρεοκοπιας (Του στυλ ειδατε τι επαθαν οι Ελληνες, αυτα τα μουνια που φωναζανε? Τουμπεκι οι υπολοιποι...)
Εξοδος απο το Ευρω:Η ΑΠΟΛΥΤΗ μεθοδος υποτιμησης της εργασιας.

Θα το κανουν ΚΑΙ αυτο,οχι τωρα ομως.

Επισκέπτης
στην πράξη είναι πολύ παραπάνω αν το συγκρίνεις με το παραγόμενο προιόν από τον μισθό αυτόν... χωρες που παράγουν περισσότερο έχουν πολύ χαμηλώτερους βασικούς μισθούς από ότι στην Ελλάδα και χώρες που παράγουν ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ δεν έχουν δραματικά μεγαλύτερους...
Για την παρτη σου καθαριζεις ενα ταληρακι το μηνα οπως ειπες...Συμπερασμα:Οι των 590 Ευρω στα παπαρια σου.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Τα 590 Ευρω καθαρα ως βασικος ειναι ΟΚ?Τα αντεχει η ερμη η οικονομια?

Το παίρνεις χαμπέρι ότι αυτό που λες δεν έχει ΆΜΕΣΗ σχέση με την οικονομία παρα μόνο όταν ο υπάλληλος χρηματοδοτείται από τον προϋπολογισμό;

Επειδη αυτα που δεν λεγονται κλπ.,αντιλαμβανομαι οτι για σενα(και οχι μονο)ΕΙΝΑΙ.

Όσα δε λέω εγώ τα ξέρεις εσύ. Το λεγόμενο και guesstimating...

Και ασε τις ντριπλες περι του οσο γουσταρει ο εργοδοτης.

Ξεκαθαρα μιλησα.

Για να δεις ότι δεν αντιλαμβάνεσαι την πραγματικότητα του συνομιλητή σου και πετάς ό, τι να 'ναι. Κατ' αρχήν αφού κι εγώ από εκεί ξεκίνησα και ξέρω το πώς είναι. Εσύ τί λες; Πιστεύω ότι είναι γαμάτα τα €590;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ελάχιστος μισθός 590 ευρώ σημαίνει 16% ανεργία.Ελάχιστος μισθός 1200 ευρώ σημαίνει 60% ανεργία.

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Αυτο ειναι γεγονος...Αν φερνεις λεφτα θα παρεις κιολας, εχεις και την δυναμη να διεκδικεις. Αν δεν φερνεις λεφτα, με τα 590ε χαρη σου κανουν που σε κρατανε και δεν πας ΟΑΕΔ

Alexfran

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
16

200px-Flock_of_sheep.jpg

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ SUPERM......A

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Για την παρτη σου καθαριζεις ενα ταληρακι το μηνα οπως ειπες...Συμπερασμα:Οι των 590 Ευρω στα παπαρια σου.

Πάλι guesstimating. Δεν έχει παιδιά, ανήψια κτλ; Λες να είναι στα αρχίδια του;

Παιδιά, ο supermouse ο ευαίσθητος κι εμείς οι άλλοι οι κοινωνικά ανάλγητοι.

Νομίζεις ότι μονοπωλείς την κοινωνική ευαισθησία. Αλλά κάνεις τεράστιο λάθος σε αυτό.

Φιλικά σου το λέω

Επισκέπτης
Kαι βεβαιως κοτζαμ Γερμανια την εχει σουπερ υποτιμημενη την εργασια...Μη ξεχναμε...7 μυρια φριττσηδες με 400 ευρα το μηνα.
Κατα τα αλλα,για ολα στην Ελλαδα φταινει οι κακοι ΔΥ που πληρωνονται καλα,και δεν αφηνουν λεπι για τους καημενους του ιδιωτικου.
ΑΧΝΑ βεβαιως για το ποιος πρεπει να ειναι ο βασικος,αρκει σε μερικους εδω μεσα να περναει μπεικα η παρτη τους.
Αλλα εχουμε εκτος απο τους πονηρους,και τους χαζους...
Για να δεις ότι δεν αντιλαμβάνεσαι την πραγματικότητα του συνομιλητή σου και πετάς ό, τι να 'ναι. Κατ' αρχήν αφού κι εγώ από εκεί ξεκίνησα και ξέρω το πώς είναι. Εσύ τί λες; Πιστεύω ότι είναι γαμάτα τα €590;
Εκτος απο το να ΑΠΑΙΤΕΙΤΕ να ξεσκιστουν οι κακοι ΔΥ,μπορειτε να ΑΠΑΙΤΗΣΕΤΕ να υπαρχει ενας βασικος της προκοπης στον ιδιωτικο(και στον δημοσιο,αλλα ο ιδιωτικος εχει το μεγαλο προβλημα)?

ΟΧΙ!Γιατι ειστε ειτε λαμογια(Τρανυ),ειτε γιουσουφακια(υμεις).

Βελαξε λιγο ακομη...μπεεεεε,μπεεεεε.

Επισκέπτης
Πάλι guesstimating. Δεν έχει παιδιά, ανήψια κτλ; Λες να είναι στα αρχίδια του;

Παιδιά, ο supermouse ο ευαίσθητος κι εμείς οι άλλοι οι κοινωνικά ανάλγητοι.

Νομίζεις ότι μονοπωλείς την κοινωνική ευσαιθησία. Αλλά κάνεις τεράστιο λάθος σε αυτό.

Φιλικά σου το λέω
Στα παπαρια μου η κοινωνικη ευαισθησια.

Αλλο πραμα ειπα,αμα ηθελα να το παιξω ευαισθητος υπαρχουν και οι αστεγοι.

Συνεχισε να κανεις ντριπλες γυρω απο τον εαυτο σου...

ΥΓ "Βαριδια"...τεφτερι rules.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ΟΧΙ!Γιατι ειστε ειτε λαμογια(Τρανυ),ειτε γιουσουφακια(υμεις).

Βελαξε λιγο ακομη...μπεεεεε,μπεεεεε.

Είπαμε και ξαναλέμε.

Δεν ξέρω ακριβώς τα της ΣΣΕ και των παραθύρων που χρησιμοποιήθηκαν για να παρακαμφθεί. Άμα ξέρεις εσύ γράψε τα να τελειώνουμε.

Ο χαρακτηρισμός σου επιστρέφεται.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom