Επισκέπτης
Αφου ειναι εφικτο με το μνημονιο νουμερο ουνο να μπουκαρουν,αμαλαχει,στο Εθνικο Αρχαιολογικο και να αρχισουν να φορτωνουν...Ασε τα σαπια πρασινη χλεπα.ας επιστρεψουν τα κλεμμενα της ακροπολης και μετα ας μιλανε οι συκιες
Αφου ειναι εφικτο με το μνημονιο νουμερο ουνο να μπουκαρουν,αμαλαχει,στο Εθνικο Αρχαιολογικο και να αρχισουν να φορτωνουν...Ασε τα σαπια πρασινη χλεπα.ας επιστρεψουν τα κλεμμενα της ακροπολης και μετα ας μιλανε οι συκιες
Στο μυαλο μου μεσα εισαι...δυο λεπτά,
αφού τα έξοδα της χώρας είναι περισσότερα από τα έσοδα, αν δεν κάνω λάθος, αυτό σημαίνει ότι και μισθούς-συντάξεις να έχουμε να πληρώσουμε δεν θα μπορούμε να ανταποκριθούμε στο σύνολο των απαιτήσεων
επίσης, όταν μας πετάξουν από το ευρώ η δραχμή θα φάει τέτοια υποτίμηση, που θα είναι αδύνατον να εισάγουμε από το εξωτερικό είδη πρώτης ανάγκης: ελλείψει ρευστού ποιός θα πουλήσει σε μια πτωχευμένη χώρα π.χ. σιτάρι, πετρέλαιο, φάρμακα κτλ με πίστωση? (τον έχω ξαναεκφράσει τον προβληματισμό στο παρελθόν)
από την μία θέλω να πιστέψω ότι μας δουλεύουν ψιλό γαζί και μόλις βγούμε από το ΔΝΤ θα πάρουμε αμέσως τα πάνω μας, από την άλλη δεν μπορώ να είμαι απολύτως βέβαιος γι'αυτό, κάποια πράγματα όπως το παραπάνω δεν μου πολυκολλάνε, μου φαίνεται πραγματικά αδύνατον να είναι τόσο απλή πια η λύση στο πρόβλημα.
όχι βέβαια ότι η τωρινή κατάσταση μας οδηγεί σε διέξοδο, παράταση για ξεπούλημα είναι, αλλά δεν ξέρω...μάλλον είτε έτσι είτε αλλιώς θα περάσουμε δύσκολες μέρες (δεν μπορώ να καταλάβω από πού πηγάζει όλη αυτή η σιγουριά ότι μόλις βγούμε από το ΔΝΤ θα την έχουμε σκαπουλάρει αυτομάτως)
ας επιστρεψουν τα κλεμμενα της ακροπολης και μετα ας μιλανε οι συκιες
Τα 590 Ευρω καθαρα ως βασικος ειναι ΟΚ?Τα αντεχει η ερμη η οικονομια?
Επειδη αυτα που δεν λεγονται κλπ.,αντιλαμβανομαι οτι για σενα(και οχι μονο)ΕΙΝΑΙ.
Και ασε τις ντριπλες περι του οσο γουσταρει ο εργοδοτης.
Ξεκαθαρα μιλησα.
Εξοδος απο το Ευρω:Η ΑΠΟΛΥΤΗ μεθοδος υποτιμησης της εργασιας.Συν το γεγονος του οτι φοβαμαι κινησεις για παραδειγματισμο προς τους υπολοιπους που ειναι στα προθυρα χρεοκοπιας (Του στυλ ειδατε τι επαθαν οι Ελληνες, αυτα τα μουνια που φωναζανε? Τουμπεκι οι υπολοιποι...)
Για την παρτη σου καθαριζεις ενα ταληρακι το μηνα οπως ειπες...Συμπερασμα:Οι των 590 Ευρω στα παπαρια σου.στην πράξη είναι πολύ παραπάνω αν το συγκρίνεις με το παραγόμενο προιόν από τον μισθό αυτόν... χωρες που παράγουν περισσότερο έχουν πολύ χαμηλώτερους βασικούς μισθούς από ότι στην Ελλάδα και χώρες που παράγουν ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ δεν έχουν δραματικά μεγαλύτερους...
Τα 590 Ευρω καθαρα ως βασικος ειναι ΟΚ?Τα αντεχει η ερμη η οικονομια?
Επειδη αυτα που δεν λεγονται κλπ.,αντιλαμβανομαι οτι για σενα(και οχι μονο)ΕΙΝΑΙ.
Και ασε τις ντριπλες περι του οσο γουσταρει ο εργοδοτης.
Ξεκαθαρα μιλησα.
Αυτο ειναι γεγονος...Αν φερνεις λεφτα θα παρεις κιολας, εχεις και την δυναμη να διεκδικεις. Αν δεν φερνεις λεφτα, με τα 590ε χαρη σου κανουν που σε κρατανε και δεν πας ΟΑΕΔστην πράξη είναι πολύ παραπάνω αν το συγκρίνεις με το παραγόμενο προιόν από τον μισθό αυτόν... χωρες που παράγουν περισσότερο έχουν πολύ χαμηλώτερους βασικούς μισθούς από ότι στην Ελλάδα και χώρες που παράγουν ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ δεν έχουν δραματικά μεγαλύτερους...
Για την παρτη σου καθαριζεις ενα ταληρακι το μηνα οπως ειπες...Συμπερασμα:Οι των 590 Ευρω στα παπαρια σου.
Εκτος απο το να ΑΠΑΙΤΕΙΤΕ να ξεσκιστουν οι κακοι ΔΥ,μπορειτε να ΑΠΑΙΤΗΣΕΤΕ να υπαρχει ενας βασικος της προκοπης στον ιδιωτικο(και στον δημοσιο,αλλα ο ιδιωτικος εχει το μεγαλο προβλημα)?Για να δεις ότι δεν αντιλαμβάνεσαι την πραγματικότητα του συνομιλητή σου και πετάς ό, τι να 'ναι. Κατ' αρχήν αφού κι εγώ από εκεί ξεκίνησα και ξέρω το πώς είναι. Εσύ τί λες; Πιστεύω ότι είναι γαμάτα τα €590;
Στα παπαρια μου η κοινωνικη ευαισθησια.Πάλι guesstimating. Δεν έχει παιδιά, ανήψια κτλ; Λες να είναι στα αρχίδια του;
Παιδιά, ο supermouse ο ευαίσθητος κι εμείς οι άλλοι οι κοινωνικά ανάλγητοι.
Νομίζεις ότι μονοπωλείς την κοινωνική ευσαιθησία. Αλλά κάνεις τεράστιο λάθος σε αυτό.
Φιλικά σου το λέω
590 ευρω το μηνα σημαινει οτι ΔΕΝ την βγαζεις.Ελάχιστος μισθός 590 ευρώ σημαίνει 16% ανεργία.Ελάχιστος μισθός 1200 ευρώ σημαίνει 60% ανεργία.
590 ευρω το μηνα σημαινει οτι ΔΕΝ την βγαζεις.
Τελος.
ΟΧΙ!Γιατι ειστε ειτε λαμογια(Τρανυ),ειτε γιουσουφακια(υμεις).
Βελαξε λιγο ακομη...μπεεεεε,μπεεεεε.
ΥΓ "Βαριδια"...τεφτερι rules.
Πρωτα θα δημευθει οτι εχουν και δεν εχουν τα ΠΑΣΟΚια και οι κωλογλυφτες τους.τα υπολοιπα να τα βαλει η παπαρηγα
Πρωτα θα δημευθει οτι εχουν και δεν εχουν τα ΠΑΣΟΚια και οι κωλογλυφτες τους.