Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 484K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Kαι βεβαιως κοτζαμ Γερμανια την εχει σουπερ υποτιμημενη την εργασια...Μη ξεχναμε...7 μυρια φριττσηδες με 400 ευρα το μηνα.
Κατα τα αλλα,για ολα στην Ελλαδα φταινει οι κακοι ΔΥ που πληρωνονται καλα,και δεν αφηνουν λεπι για τους καημενους του ιδιωτικου.
ΑΧΝΑ βεβαιως για το ποιος πρεπει να ειναι ο βασικος,αρκει σε μερικους εδω μεσα να περναει μπεικα η παρτη τους.
Αλλα εχουμε εκτος απο τους πονηρους,και τους χαζους...Εκτος απο το να ΑΠΑΙΤΕΙΤΕ να ξεσκιστουν οι κακοι ΔΥ,μπορειτε να ΑΠΑΙΤΗΣΕΤΕ να υπαρχει ενας βασικος της προκοπης στον ιδιωτικο(και στον δημοσιο,αλλα ο ιδιωτικος εχει το μεγαλο προβλημα)?

ΟΧΙ!Γιατι ειστε ειτε λαμογια(Τρανυ),ειτε γιουσουφακια(υμεις).

Βελαξε λιγο ακομη...μπεεεεε,μπεεεεε.

ο βασικός μισθός πρεπει εκτός από το να διασφαλίζει μία βασική επιβίωση του εργαζομένου να συνάδει με το παραγόμενο προιόν από αυτόν.

Και για να δείς πόσο έξω πέφτεις

ΔΕΗ

Εγκατεστημένη ισχύς 11.8 MWh
Ετήσιο κόστος μισθοδοσίας 1.4 δις ευρώ

EDF

Εγκατεστημένη ισχύε 468.3 ΤWH
Ετήσιο κόστος μισθοδοσίας 11,4 δισ ευρώ

Επισκέπτης
Δεν ξέρω ακριβώς τα της ΣΣΕ και των παραθύρων που χρησιμοποιήθηκαν για να παρακαμφθεί. Άμα ξέρεις εσύ γράψε τα να τελειώνουμε.
Σιγα τωρα μη κανουν τιποτε τετοια γιουσουφακια,σιγα...τετοιοι τυποι μονο ΤΕΜΕΝΑΔΕΣ ξερουν να κανουν,ασαλιωτα θα τους γαμησουν και θα πουνε και ευχαριστω.

Γραψε,λεει,να μου εξηγησεις και ξερωγωτι...Κατα τα αλλα πετανε μονο τσιτατα του στυλ η οικονομια δεν αντεχει και οι ΔΕΗτζηδες ξεφτιλιζουνε,λεει,την διαμαρτυρια...

ΚΑΜΜΙΑ διαθεση να διεκδικησουν να ζησουν με αξιοπρεπεια,να μπορουν να την βγαλουν ρε παιδι μου ως εργαζομενοι.

Καμμια συνειδηση.

Ξεφτιλες λεμε.

Επισκέπτης
μπορειτε να ΑΠΑΙΤΗΣΕΤΕ να υπαρχει ενας βασικος της προκοπης στον ιδιωτικο

Σου έχω μια καλή ιδέα.
Να ανοίξεις   [size=20pt]εσύ [/size]  επιχείρηση στην Ελλάδα
και να δίνεις στο προσωπικό σου 5000€ το μήνα,
υπηρεσιακή Ε200 και από μια ξανθιά bimbo γραμματέα στους άνδρες για ξεφλόκιασμα.

Πως τη βλέπεις ;;;;

Αν μπορεί  ο οποιοσδήποτε να το κάνει και είναι εφικτό
μπορείς κι εσύ.Αν δεν γίνεται όμως ,
τότε δεν είναι λαμόγιες οι εργοδότες και γιουσουφάκια και κλεφτες και και και
αλλά γαμιέται το κράτος , η εργατική νομοθεσία κτλ
και εσύ απλά είσαι ένας καραγκιόζης που λέει μαλακίες.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ο βασικός μισθός πρεπει εκτός από το να διασφαλίζει μία βασική επιβίωση του εργαζομένου να συνάδει με το παραγόμενο προιόν από αυτόν.

ΔΕΗ

EDF

Θαρρώ ότι επειδή είναι εντάσεως κεφαλαίου και όχι εντάσεως εργασίας αυτή η μπίζνα θα πρέπει να ληφθεί υπ' όψιν το ΕΠΕΝΔΕΔΥΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ...

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
δυο λεπτά,

αφού τα έξοδα της χώρας είναι περισσότερα από τα έσοδα, αν δεν κάνω λάθος, αυτό σημαίνει ότι και μισθούς-συντάξεις να έχουμε να πληρώσουμε δεν θα μπορούμε να ανταποκριθούμε στο σύνολο των απαιτήσεων

επίσης, όταν μας πετάξουν από το ευρώ η δραχμή θα φάει τέτοια υποτίμηση, που θα είναι αδύνατον να εισάγουμε από το εξωτερικό είδη πρώτης ανάγκης: ελλείψει ρευστού ποιός θα πουλήσει σε μια πτωχευμένη χώρα π.χ. σιτάρι, πετρέλαιο, φάρμακα κτλ με πίστωση? (τον έχω ξαναεκφράσει τον προβληματισμό στο παρελθόν)

από την μία θέλω να πιστέψω ότι μας δουλεύουν ψιλό γαζί και μόλις βγούμε από το ΔΝΤ θα πάρουμε αμέσως τα πάνω μας, από την άλλη δεν μπορώ να είμαι απολύτως βέβαιος γι'αυτό, κάποια πράγματα όπως το παραπάνω δεν μου πολυκολλάνε, μου φαίνεται πραγματικά αδύνατον να είναι τόσο απλή πια η λύση στο πρόβλημα.

όχι βέβαια ότι η τωρινή κατάσταση μας οδηγεί σε διέξοδο, παράταση για ξεπούλημα είναι, αλλά δεν ξέρω...μάλλον είτε έτσι είτε αλλιώς θα περάσουμε δύσκολες μέρες (δεν μπορώ να καταλάβω από πού πηγάζει όλη αυτή η σιγουριά ότι μόλις βγούμε από το ΔΝΤ θα την έχουμε σκαπουλάρει αυτομάτως)

Το ΔΝΤ συμμετέχει στη χρηματοδότηση τησ Ελλάδας με πολύ μικρότερο ποσοστό σε σχέση με τη  ΕΕ (30 από τα 110 ΔΙΣ).

Επισκέπτης
Το ΔΝΤ συμμετέχει στη χρηματοδότηση τησ Ελλάδας με πολύ μικρότερο ποσοστό σε σχέση με τη  ΕΕ (30 από τα 110 ΔΙΣ).
Μισο,τις προαλλες επαιξε το σεναριο οτι το ΔΝΤ ειπε στην ΕΕ και αυτη χτυπησε προσοχες και ετσι...Πως γινεται αυτο?

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.821
Πόντοι
25.467

ΔΕΗ

EDF

Πολύ σωστό.

Τι γνώμη έχετε για τα πυρηνικά εργοστάσια παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος;

Επισκέπτης
Μισο,τις προαλλες επαιξε το σεναριο οτι το ΔΝΤ ειπε στην ΕΕ και αυτη χτυπησε προσοχες και ετσι...Πως γινεται αυτο?

Τι λες ;;
Θα μας πει τι επιχείρηση μπορείς να ανοίξεις στην Ελλάδα
να είναι βιώσιμη και να δίνεις στους πάντες βασικό μισθό 2000€ μηνιαίως;;;

ή είσαι ένας μαλάκας και μισός;;;;

Κι αν έχει κάποιος τα κεφάλαια να το κάνει,
δεν θα βγάλει 10πλάσιο κέρδος αν πάει να δραστηριοποιηθεί στα Σκόπια;;; (φορ. συντελεστής 12%)
Γιατί να προτιμήσει ελλάδα ;;

Μόνο αν είναι αποδεδειγμένα φρενοβλαβής.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Σιγα τωρα μη κανουν τιποτε τετοια γιουσουφακια,σιγα...τετοιοι τυποι μονο ΤΕΜΕΝΑΔΕΣ ξερουν να κανουν,ασαλιωτα θα τους γαμησουν και θα πουνε και ευχαριστω.

Σου επιστρέφεται και πάλι ο χαρακτηρισμός. Και τελείωνε με τους χαρακτηρισμούς. Άμα θέλεις να συνεχίσουμε το διάλογο.

Γραψε,λεει,να μου εξηγησεις και ξερωγωτι...Κατα τα αλλα πετανε μονο τσιτατα του στυλ η οικονομια δεν αντεχει και οι ΔΕΗτζηδες ξεφτιλιζουνε,λεει,την διαμαρτυρια...

Η οικονομία αντέχει να δοθούν αυξήσεις στους δημοσίους υπαλλήλους

Οι πιο βολεμένοι ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ πρέπει να είναι πρώτοι που αγανακτούν

ΚΑΜΜΙΑ διαθεση να διεκδικησουν να ζησουν με αξιοπρεπεια,να μπορουν να την βγαλουν ρε παιδι μου ως εργαζομενοι.

Καμμια συνειδηση.

Ξεφτιλες λεμε.

Πάλι guesstimating και χαρακτηρισμοί. Keep on!

Και μην ξεχάσεις να μου αναλυσεις αυτό με το τεφτέρι. Δεν το έπιασα...

Επισκέπτης
Τι λες ;;
Θα μας πει τι επιχείρηση μπορείς να ανοίξεις στην Ελλάδα
να είναι βιώσιμη και να δίνεις στους πάντες βασικό μισθό 2000€ μηνιαίως;;;

ή είσαι ένας μαλάκας και μισός;;;;
Καλα,ειναι ας πουμε οτι ειναι ψηλα τα δυο χιλιαρικα...Οχι τιποτε αλλο αλλα για να προχωρησουμε.

Τι βασικος μισθος πιστευεις οτι πρεπει να δινεται?Καθαρα παντα για 8ωρο/5ημερο.

Στον ΙΔΙΩΤΙΚΟ τομεα.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Σου έχω μια καλή ιδέα.
Να ανοίξεις   [size=20pt]εσύ [/size]  επιχείρηση στην Ελλάδα
και να δίνεις στο προσωπικό σου 5000€ το μήνα,
υπηρεσιακή Ε200 και από μια ξανθιά bimbo γραμματέα στους άνδρες για ξελφόκιασμα.

Πως τη βλέπεις ;;;;

Αν μπορεί  ο οποιοσδήποτε να το κάνει και είναι εφικτό
μπορείς κι εσύ.Αν δεν γίνεται όμως ,
τότε δεν είναι λαμόγιες οι εργοδότες και γιουσουφάκια και κλεφτες και και και
αλλά γαμιέται το κράτος , η εργατική νομοθεσία κτλ
και εσύ απλά είσαι ένας καραγκιόζης που λέει μαλακίες.

προφανώς και δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο, αλλά ποιοί μαλάκες έδιωξαν την όποια βιομηχανία από την χώρα και ποιοί μαλάκες απαξίωσαν την αγροτική μας παραγωγή;

δηλ. πού και πώς να παράξει ο εργαζόμενος; να βάλει π.χ. turbo boost ο ντελιβεράς για να παραδίδει πιο γρήγορα τις πίτσες και να αποφέρει κέρδη στον εργοδότη του;

άρα μόνο ο εργαζόμενος δεν φταίει που του αφαιρέσαν κάθε δυνατότητα να παράξει έργο και απλά διεκπεραιώνει...
όχι όμως και να περιμένουμε να ψοφήσει ενώ δεν φταίει για την κατάσταση...προτιμότερο να αναζητηθεί μια λύση ώστε να του δοθεί η χαμένη δυνατότητα να κερδίζει το ψωμί του.

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
Kαι βεβαιως κοτζαμ Γερμανια την εχει σουπερ υποτιμημενη την εργασια...Μη ξεχναμε...7 μυρια φριττσηδες με 400 ευρα το μηνα.
Κατα τα αλλα,για ολα στην Ελλαδα φταινει οι κακοι ΔΥ που πληρωνονται καλα,και δεν αφηνουν λεπι για τους καημενους του ιδιωτικου.
ΑΧΝΑ βεβαιως για το ποιος πρεπει να ειναι ο βασικος,αρκει σε μερικους εδω μεσα να περναει μπεικα η παρτη τους.
Αλλα εχουμε εκτος απο τους πονηρους,και τους χαζους...Εκτος απο το να ΑΠΑΙΤΕΙΤΕ να ξεσκιστουν οι κακοι ΔΥ,μπορειτε να ΑΠΑΙΤΗΣΕΤΕ να υπαρχει ενας βασικος της προκοπης στον ιδιωτικο(και στον δημοσιο,αλλα ο ιδιωτικος εχει το μεγαλο προβλημα)?

ΟΧΙ!Γιατι ειστε ειτε λαμογια(Τρανυ),ειτε γιουσουφακια(υμεις).

Βελαξε λιγο ακομη...μπεεεεε,μπεεεεε.

Όταν θα κάνεις δικιά σου επιχείρηση (από περίπτερο μέχρι ΑΕ), δίνε τους όσα γουστάρεις.
Κατά τα άλλα έχεις ήδη "δικάσει" και βγάλει συμπεράσματα για τους άλλους...μιλάμε τώρα για πραγματικά openmind τύπο! :rolleyes:

Επισκέπτης
Η Παπαρήγα , στα μαγαζιά του ΚΚΕ
(Neoset , Γερμανος , Sato , Rock FM , 902 κτλ)
γιατί δεν δίνει 1200€ το μήνα;;;

Γιατί απλά θα κλείσουν όλα !!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Θαρρώ ότι επειδή είναι εντάσεως κεφαλαίου και όχι εντάσεως εργασίας αυτή η μπίζνα θα πρέπει να ληφθεί υπ' όψιν το ΕΠΕΝΔΕΔΥΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ...

στην Ελλαδίτσα είναι εντάσεως εργασίας.. με την κονόμα που γίνεται από τους ΔΕΗτζήδες..

Επισκέπτης
Όταν θα κάνεις δικιά σου επιχείρηση (από περίπτερο μέχρι ΑΕ), δίνε τους όσα γουστάρεις.
Κατά τα άλλα έχεις ήδη "δικάσει" και βγάλει συμπεράσματα για τους άλλους...μιλάμε τώρα για πραγματικά openmind τύπο! :rolleyes:
Ολο μαλακιες και ντριμπλες αφηνοντας το ουσιαστικο.

Συνεχιστε ετσι...

ΥΓ εννοειται οτι ισχυει στο ΑΚΕΡΑΙΟ:Αυτα που δεν λεγονται κλπ.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom