Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 484K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Λοιπόν κορίτσια τα επιχειρήματα  λαμβάνουν τέλος τα λόγια αργούν
Σήμερα επιχειρείται η ψευδονομιμοποίηση της κυβέρνησης των νεοΛαζάρων που θα περάσει το μεσοπρόθεσμο , αντικαθιστώντας την εκπεσούσα κυβέρνηση των κηπουρών
Ας είμαστε όλοι εκεί
Υπενθυμίζω ότι με 6 ώρες "αποσταθεροποίηση" είχε κλειδώσει η 5η δόση , η νέα χρηματοδότηση , ανακαλύφθηκαν δυνατότητες απεμπλοκής της κοινοτικής χρηματοδότησης με αναβολή της ελληνικής συνεισφοράς σε εύθετο χρόνο κλπ
Μετά την" ομαλότητα" άρχισαν οι εκβιασμοί
Σκεφτείτε το
Και τα λέμε

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Τύποι, δεν ξέρω για εσάς, εγώ πάντως μόλις βλέπω αυτή την φάτσα νιώθω πλέον μια σιγουριά.
http://[URL unfurl="true"]www.antinews.gr/wp-content/uploads/2011/06/venizelos-loughing.jpg[/img[/URL]]

[move]Τώρα την γαμήσαμε.[/move]
[/quote]

Καλά από τον Παπανδρέου 100 φορές καλύτερα

Alexfran

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Ριξτε μια ματια. Αξιζει τον κοπο.

«Η ανώτατη συνταγματική εκτροπή που έχει συντελεσθεί είναι η ακόλουθη:

Το θεμελιώδες πρώτο άρθρο του Συντάγματος λέει:

Άρθρο 1 , παρ. 2 : «Θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία»
Άρθρο 1 , παρ. 3 : «Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το λαό , υπάρχουν υπέρ αυτού και του έθνους …» .

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Έχουμε "μπλέξει" άσχημα... >:(

γιατι μου μυριζει "στησιμο" για να καμφθουμε;;;

παω στοιχημα οτι το βραδυ τα κασετοφωνικα δημοσιοσκυλα θα λενε για το τι θα γινει
  σε περιπτωση που δεν
  παρουμε την 5η δοση

ξερεις τωρα,συνταξεις,πεινα,δυστυχια κτλ κτλ κτλ

Επισκέπτης
κατώτατος μισθός €1.200 ενώ είναι φανερό δεν αντέχει το κράτος να κάνει κάτι τέτοιο
Τι βασικο μισθο"αντεχει"το κρατος και η οικονομια?

Ο βασικος που ειναι(για την ωρα..)στα 590 Ευρω,τον αντεχει?Η εχουμε ακομη δρομο μεχρι την"κοκκινη γραμμη"?

Ξεφτιλες.

Επισκέπτης
παω στοιχημα οτι το βραδυ τα κασετοφωνικα δημοσιοσκυλα θα λενε για το τι θα γινει
σε περιπτωση που δεν
παρουμε την 5η δοση
Και τα γιουσουφακια τους στο μπου επισης.
200px-Flock_of_sheep.jpg

Μπεεεεεεε,μπεεεεεεε.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Τι βασικο μισθο"αντεχει"το κρατος και η οικονομια?

Ο βασικος που ειναι(για την ωρα..)στα 590 Ευρω,τον αντεχει?Η εχουμε ακομη δρομο μεχρι την"κοκκινη γραμμη"?

Ξεφτιλες.

Ξεφτίλας είσαι και φαίνεσαι.

Μιλάω για δημοσίους υπαλλήλους, δεν είναι φανερό; Αυτών η μισθοδοσία επιβαρύνει το δημόσιο. Παίρνουν αυτοί €590;

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Ριξτε μια ματια. Αξιζει τον κοπο.

«Η ανώτατη συνταγματική εκτροπή που έχει συντελεσθεί είναι η ακόλουθη:

Το θεμελιώδες πρώτο άρθρο του Συντάγματος λέει:

Άρθρο 1 , παρ. 2 : «Θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία»
Άρθρο 1 , παρ. 3 : «Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το λαό , υπάρχουν υπέρ αυτού και του έθνους …» .

αυτο το πραμα το αναρτησε ο anarmodios

:2funny: :2funny:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
  γιατι μου μυριζει "στησιμο" για να καμφθουμε;;;

σε περιπτωση που δεν
  παρουμε την 5η δοση

ξερεις τωρα,συνταξεις,πεινα,δυστυχια κτλ κτλ κτλ

δυο λεπτά,

αφού τα έξοδα της χώρας είναι περισσότερα από τα έσοδα, αν δεν κάνω λάθος, αυτό σημαίνει ότι και μισθούς-συντάξεις να έχουμε να πληρώσουμε δεν θα μπορούμε να ανταποκριθούμε στο σύνολο των απαιτήσεων

επίσης, όταν μας πετάξουν από το ευρώ η δραχμή θα φάει τέτοια υποτίμηση, που θα είναι αδύνατον να εισάγουμε από το εξωτερικό είδη πρώτης ανάγκης: ελλείψει ρευστού ποιός θα πουλήσει σε μια πτωχευμένη χώρα π.χ. σιτάρι, πετρέλαιο, φάρμακα κτλ με πίστωση? (τον έχω ξαναεκφράσει τον προβληματισμό στο παρελθόν)

από την μία θέλω να πιστέψω ότι μας δουλεύουν ψιλό γαζί και μόλις βγούμε από το ΔΝΤ θα πάρουμε αμέσως τα πάνω μας, από την άλλη δεν μπορώ να είμαι απολύτως βέβαιος γι'αυτό, κάποια πράγματα όπως το παραπάνω δεν μου πολυκολλάνε, μου φαίνεται πραγματικά αδύνατον να είναι τόσο απλή πια η λύση στο πρόβλημα.

όχι βέβαια ότι η τωρινή κατάσταση μας οδηγεί σε διέξοδο, παράταση για ξεπούλημα είναι, αλλά δεν ξέρω...μάλλον είτε έτσι είτε αλλιώς θα περάσουμε δύσκολες μέρες (δεν μπορώ να καταλάβω από πού πηγάζει όλη αυτή η σιγουριά ότι μόλις βγούμε από το ΔΝΤ θα την έχουμε σκαπουλάρει αυτομάτως)

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
δυο λεπτά,

αφού τα έξοδα της χώρας είναι περισσότερα από τα έσοδα, αν δεν κάνω λάθος, αυτό σημαίνει ότι και μισθούς-συντάξεις να έχουμε να πληρώσουμε δεν θα μπορούμε να ανταποκριθούμε στο σύνολο των απαιτήσεων

επίσης, όταν μας πετάξουν από το ευρώ η δραχμή θα φάει τέτοια υποτίμηση, που θα είναι αδύνατον να εισάγουμε από το εξωτερικό είδη πρώτης ανάγκης: ελλείψει ρευστού ποιός θα πουλήσει σε μια πτωχευμένη χώρα π.χ. σιτάρι, πετρέλαιο, φάρμακα κτλ με πίστωση? (τον έχω ξαναεκφράσει τον προβληματισμό στο παρελθόν)

από την μία θέλω να πιστέψω ότι μας δουλεύουν ψιλό γαζί και μόλις βγούμε από το ΔΝΤ θα πάρουμε αμέσως τα πάνω μας, από την άλλη δεν μπορώ να είμαι απολύτως βέβαιος γι'αυτό, κάποια πράγματα όπως το παραπάνω δεν μου πολυκολλάνε, μου φαίνεται πραγματικά αδύνατον να είναι τόσο απλή πια η λύση στο πρόβλημα.

όχι βέβαια ότι η τωρινή κατάσταση μας οδηγεί σε διέξοδο, παράταση για ξεπούλημα είναι, αλλά δεν ξέρω...μάλλον είτε έτσι είτε αλλιώς θα περάσουμε δύσκολες μέρες (δεν μπορώ να καταλάβω από πού πηγάζει όλη αυτή η σιγουριά ότι μόλις βγούμε από το ΔΝΤ θα την έχουμε σκαπουλάρει αυτομάτως)

μπαινεις στο προφιλ του νικ νειμ Pouranger

πας "τελευταια ποστς"

και μελετας τα 30-40 τελευταια του ποστ στο παρον θρεντ

θα καταλαβεις

Επισκέπτης
Ξεφτίλας είσαι και φαίνεσαι.

Μιλάω για δημοσίους υπαλλήλους, δεν είναι φανερό; Αυτών η μισθοδοσία επιβαρύνει το δημόσιο. Παίρνουν αυτοί €590;
Μαλιστα.

Οι κακοι ΔΥ νο 143482685.

ΑΧΝΑ για τον βασικο μισθο-που ειναι πλεον στα 590 Ευρω.

Μπεεεεε,μπεεεεεεε.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Μαλιστα.

Οι κακοι ΔΥ νο 143482685.

ΑΧΝΑ για τον βασικο μισθο-που ειναι πλεον στα 590 Ευρω.

Μπεεεεε,μπεεεεεεε.

Αυτό που γράφω είναι ότι ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣ "ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ ΜΙΣΘΟΣ €1.200,00" διότι είναι σαν να λες ότι το δημόσιο πρέπει να αναπροσαρμόσει όλες τις αποδοχές έτσι. Δεν έγραψα για ιδιωτικό τομέα διότι απλά αυτός είναι άσχετος με τον κρατικό προϋπολογισμό. Όσο γουστάρει ο εργοδότης δίνει αρκεί να είναι πάνω από τη ΣΣΕ.

Και σου ξαναέγραψα ότι δεν είμαι σίγουρος για το πώς παρέκαμψαν την τελευταία ΣΣΕ (το νούμερο που γράφεις είναι μικρότερο από το ελάχιστο της τελευταίας ΣΣΕ) και δεν πίστευα ότι γίνεται.

Βέλαξε τώρα όσο θέλεις αλλά λόγια στο στόμα μου δεν πρόκειται να βάλεις. ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗ!

Alexfran

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
16

ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ
Μπροστά από τον ^^ βρίσκεται μια πινακίδα: "Πωλείται" γράφει στα αγγλικά με πελώρια γράμματα. "Πωλείται ένα μνημείο. Εξαιρετική τοποθεσία. Χρειάζεται εργασίες. Καλέστε τον Γιώργο Παπανδρέου στο 30.210.33.75.00"

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Μπροστά από τον ναό βρίσκεται μια πινακίδα: "Πωλείται" γράφει στα αγγλικά με πελώρια γράμματα. "Πωλείται ένα μνημείο. Εξαιρετική τοποθεσία. Χρειάζεται εργασίες. Καλέστε τον Γιώργο Παπανδρέου στο 30.210.33.75.00"

ας επιστρεψουν τα κλεμμενα της ακροπολης και μετα ας μιλανε οι συκιες

Επισκέπτης
Και σου ξαναέγραψα ότι δεν είμαι σίγουρος για το πώς παρέκαμψαν την τελευταία ΣΣΕ (το νούμερο που γράφεις είναι μικρότερο από το ελάχιστο της τελευταίας ΣΣΕ) και δεν πίστευα ότι γίνεται.
Τα 590 Ευρω καθαρα ως βασικος ειναι ΟΚ?Τα αντεχει η ερμη η οικονομια?

Επειδη αυτα που δεν λεγονται κλπ.,αντιλαμβανομαι οτι για σενα(και οχι μονο)ΕΙΝΑΙ.

Και ασε τις ντριπλες περι του οσο γουσταρει ο εργοδοτης.

Ξεκαθαρα μιλησα.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ας επιστρεψουν τα κλεμμενα της ακροπολης και μετα ας μιλανε οι συκιες

δεν είδα τον αρχηγούλη σου τον ολίγιστο Γιωργάκη να κάνει καμμία προσπάθεια επ αυτού...

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom